...i jos ako si mozes priuštiti to spavanje - milina!
Printable View
...i jos ako si mozes priuštiti to spavanje - milina!
:( ne mogu, ova tri dana sam na poslu,mm kuha jer je na godišnjem, pa ću jest i spavat čim dođem doma :D
Pa plan je sjeverna Amerika ovaj put :) , bi mi nešto drugo isto ali nekako nam je to "najsigurnije" a ovisnici smo o putovanjima pa nam je i svejedno di se ide :D Ali onda je najbolje jednosmjernu kartu uzeti i tamo planirat autom a ne avionima... ne znam, nisam pametna :D Ali da, definitivno sam odlučila da ću ovu godinu planirati putovanje, pa makar propalo sve. Osigurat ću karte od otkaza i eto bar vrate 90% ja mislim...
A ako i propadne lova bit će iz jako dobrog razloga :D Fala curke :*
Mona, sjeverna Amerika provjereno prolazi s trudnoćom! :)
Bok curke. I ja bih negdje tako otputovala, ali posto ne radim, to je nemoguca misija... :unsure: nekako radije spremamo novac sastrane za postupke (ako bude trebalo) i preuređujemo stan.
Mona i ja se slažem s curkama, ne treba odgađati život, a obično kad se tako nešto ispalnira desi se nešto drugo što poremeti planove, eto ja ti želim da ti se planovi poremete :))
Mi smo preuredili kuću, ostala nam je još samo dječja sobica za urediti, ali to ćemo kad budem tamo negdje na pola trudnoće...Čeka nas još preuređivanje okućnice, svašta nešto imamo u planu za proljeće.
Ja trenutno nemam nikakve simptome O, baš sam sva normalna :)
Dobro jutro! I kod mene kao i kod Chiare, putovanje u nekom sesnaestom planu. Iako bih voljela, ako budemo imali srece pa bude druga beba, da prije nego sto se rodi negdje idemo. Jer s dvoje malih ce biti kaos godinama.
Imam dojam da je bila ovulacija prije dva-tri dana, nekako skolski, ali tko zna, vec sam puno puta imala dojam pa je ispalo drukcije.
Cure moje evo mene s pregleda konacno :D
15tt danas, veliko srce kuca, sve je u najboljem redu i konacno sam odahnula! :zaljubljen:
Mi ćemo se kroz par godina seliti u kuću koju treba skroz adaptirati, tako da trenutno imamo 2 štednje, za uređenje kuće i naravno za putovanja :lol:
Ali ovisnost je grozna, kako su neki ovisni o cigaretama tako smo mi o putovanjima :)
November - hvala ti na toj želji, hehe i ja želim ipak da propadnu planovi, ali evo ovo mi je neko veselje ipak, malo da maknem misli od bebe u svakom trenutku.
Narančice - čestitam :) Ajde napokon :dancingfever:
Evo curke kavica od mene, meni prva jutarnja a vama popodnevna.
Ja popiškila trakicu jutros i O je tu, već sam se prestrašila da je neće biti..bacamo se u akciju odmah nakon posla! :)
Da se nadovežem na temu putovanja, mi smo planirali Kubu ili Meksiko u 3.mj prošle god. i taman se pojavila glupa zika i onda nam je to sve otpalo jer mi se nije dalo riskirati.
Sad sam počela malo gledati ponude pa ako se uspijemo naći nešto povoljno pakiram kofere, isto sam mišljenja da ne treba odgađati život.
Ja sam pisala kako mislim da mi je O bila ranije., jer sam imala iscjedak katastrofa sve tako nesto čudno... I sad kao po kalendaru kad bi trebala biti ono sva sam suha ništa poticajno za akciju... Nezz sta bi mislila... I imala sam jučer sve neku tupu bol malo desni malo lijevi jajnik...
Sad je već kod mene šest mjeseci bez pomaka... Budem išla ginicu, ili cu si kupiti te ovulacijske trakice... Neznam ni sama..
Nivana, možda da pokušaš s trakicama.
Ja osobno nikad ne znam kad mi je O, ne osjećam simptome. Ovaj ciklus sam počela piškiti trakice 10dc a imam i aplikaciju na mob-u za računanje plodnih dana i mogu reći da je točno pokazala.
KreMar - jao, od svih mojih putovanaja ljubav prema Meksiku je najveća. Ako mislite negdje idite tamo :)
Nivana - ako ne znas kad je točno O onda su trakice super, naruči ih preko neta nemoj kupovati ove naše skupe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
MonaLi - i ja isto više naginjem prema Meksiku, Cancun mi se čini bolja opcija od Puerto Vallarta. Gdje si ti išla ako smijem pitati?
Vidjet cu mozda ovaj ciklus bude sreće ako ne definitivno kupujem trakice... Poslje vas budem pitala koje preporucujete..... Jer nebi se još s ginicem zamarala., sam ce me vratiti kuci jer nije prošla godina dana..
A prvo smo dobili ono ekspresno, opće nisam kuzila da sam trudna., ono živiš ludujes 100 na sat...
Da li je teze ostati trudan ako si se pet godina pazio., ne lijekovima nego uvijek vadi van...
Mona samo ti putuj, nemoj ništa odgađati, bit će kako treba biti. Ja sam neke stvari odgađala baš zbog moguće t pa mi jr sad žao, al učimo dok smo živi.
♥ Lista za: 05.01.2017.♥
(Ne)čekalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~43.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~41. dc ll
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutrooo, kavica!
Hvala na kavici... Ukusna.. I ja bi putovala.,, ali posla nemam... Kredit je tu... Tek uselili u novu kuću... Znaci otpada... Ali zato
Ovaj mjesec bebimo svaka 2-3 dana., nadam se da ce se uhvatiti... Pa da imam još razloga za neputovanje... Hehe
Jutro!
Narančice - divno!
Ja jučer opet pišnula trakicu, crtica je svijetlija nego dan prije, dakle nema O. Očito je bila prije. Piškim ih u isto vrijeme i nakon bar 2 h bez tekućine i bez male nužde. Trebalo bi bit ok.
Čitala sam da je nekim curama znalo pokazati 2 puta dnevno negativnu trakicu a onda treći put ful pozitivnu. Svašta ima.
Neću se više zamarati ovaj ciklus, al idući ću baš jako pratiti da ju ulovim.
KreMar - prvo MexicoCity pa letili na Riviera Maya, tamo išli na Isla Mujeres, playa del Carmen a obilazili smo jos hrpu mjesta i piramida usput :)
Chiara - da evo došla bas iz Petrove. Čini se sa imam neki ostatak žutog tijela iz prošlog ciklusa :/ ako to mozda nije novo? Ne zna doktorica pa moram opet u pon da vidi :/
Sta nije ponedjeljak predaleko? Idu mi na zivce kad nisu sigurni sta vide. Tako sam ja u 10mj isla 4 puta na fm jer nije bilo folikula i dobila M 16 DC, bezveze taj mjesec isla. Nadam se da ce biti folikula na iducoj fm. :)
Mona, je li to mozda onda biokemijska bila? :/ Ili kako se to zove?
Ja sam u ovoj M vidjela dijelove slične onima kao u spontanom, samo ne u toj količini.
Ma ne, samo nije otišlo van žuto tijelo nego je ostalo. Tak sam ja to shvatila. Žuto tijelo je samo ostatak folikula koji je puknuo nakon O.
Nisam jos za takav slucaj cula. Nadam se da ce biti folikula drugi put.
Danas str mi se nešto uljenile.
Mona nisam u toku, jesi na klomifenu, koji ti je dc?
♥ Lista za: 06.01.2017.♥
(Ne)čekalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~44.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~42. dc ll
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Jutrooo!
Kavica je kuhana!
Ne znam šta mi je ali ja uopće ne mogu zaspat, dan jedva izdržim i onda po noći roštiljanje.
Chicha kad će novo odbrojavanje?
Natali kakvo je stanje kod tebe?
Jutroooo :D
Bila sam na uzv,samo vam nisam stigla napisat, za sad je sve ok,vidi se GV i ŽV, dala mi je folnu i progesterone,i punooo uputnica za vađenje krvi, s nalazima krvi 16.1. opet uzv da vidimo bebu :D
Progesterone mi dala jer joj se ŽV na jednom mjestu vidi kao nepravilna al kaže da je to vjerovatno od kuta gledanja sondom...nadam se da će bit ok.
Mami može odmah :D što se mene tiče
A da ipak čekamo Natali za novo odbrojavanje?
Mami brzo ćeš i ti u nečekalice :D
Chicha kako ti želiš, ako hoćeš otvori odmah!
Draga moja ja već 5 godina ne čekam i vjerojatno neću dočekat al mi je lijepo tu. Sad sam već starosjedioc.
Ipak bi pričekala Natali :D da nisam sama:-)
Mami nikad ne gubi nadu,moja mama je u 42.godini rodila bracu, čuda se uvijek događaju :heart:
Jutro cure... evo kavice...:-)
Citam vas redovno ali nemam sta previse pisati a i na poslu mi je ludnica pa ne stignem pratiti na vrijeme...uglavnom,cestitam novim plusicima i iscekujem novo odbrojavanje... ovaj mjesec kod mene se ceka samo M jer odnos smo imali samo jedan van plodnih dana tako da...sprijecile nas prehlade,svadje,posao,umor a i moja glava... :-)
U svakom slucaju svima u novoj godini zelim nive pobjede,nove plusice i na kraju smotuljke male... ;-)