Jesam, datum. I više ne mogu urediti:/
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Printable View
Jesam, datum. I više ne mogu urediti:/
Evo bila sam kod doktorice i ljuta sam kao ris.
Nista vise ne znam nego sam prije. Nesto je mrmljala da sa desne strane vidi jedan folikol koji se je vec rasprsnuo, sa desne dva tri, da ima dosta sluzi sto je dobro I to je sve. Kad sam ju pitala kada je moguce vidjeti, odnosno dali ona moze vidjeti kako dali je doslo do oplodnje jer smo stvarno zadnjih dana se puno seksali blesavo me je pogledala kao kakvu tinjedericu i pitala blesavo za ne znam kad trebam dobili. Nemam rijeci. U tak tren sam ju prekrizila i nista vise je nisam pitala. Gotova prica. Trazim drugog doktora.
Munkica, ne znam sta da kazem. Niti na jedno moje pitanje mi nije konkretno odgovorila. Napetost i sada osjecam, iscjedak imam pojacan, plodni dani, bi trebali nekako sad biti ali osjecam bol vec par dana.
Joj, toliko sam ljuta da bih najradila se rasplakala.
Mogu samo misliti kako se osjećaš. Ali nemoj odustati!
Jednostavno promijeni doktora i bolnicu jer ne možeš ti svoj ciklus namještati prema praznicima.
Ako je folikul puknuo, ovulacija je vjerojatno već bila. Srećom, bilo je i seksa :) Nažalost, doktori ne mogu vidjeti je li došlo do oplodnje na UZV.
Nisu ti vadili krv da vide odgovara li razina spolnih hormona ovulaciji? Koliko su velika ova 2 preostala folikula?
Natalie nemoj da te to pokoleba. Bebili ste puno, to je super. Bebite i dalje sad :)
Natalie, kao što su cure rekle, "naradili ste se" u pravo vrijeme i sad samo možeš čekati M. pišni test se na dan očekivane M (cca za 2 tjedna). Sretno ;).
Vlattka, nema veze za datum, meni se više puta to dogodilo :). Cure, ja pišam od 5DC LH trakice i nekako nisam optimistična. Prvi dan (5dc) kad sam pišnula testna crta je bila malo svjetlija od kontrolne, 6dc još svjetlija...jučer se jedva nešto nadziralo, a danas ujutro (inače navečer testiram) nema ni traga testnoj crtu.
Ma nisam nista pitala kolike je velicine sta. Imam dosta stresan posao gdjee moram ostati hladne glave i ne eksplodirati ( koliko je to moguce jer sam vrlo temperamenta ) da mi je to postala profesionalna deformacija. Jednostavno ne reagirati nego ostati smirena. Pogoto kad sam vidjela da nema smisla jer jednostavno sa njene strane nikakve reakcije. Cemo trositi snagu na gluposti.
Znate kako se kaze, zivi bili pa za dva tjedna vidjeli.
Natalie da li te je tvoja doktorica uputila u to sve? Da li znas da sa 3 folikula postoji mogucnost viseplodne trudnoce, teoretski su i trojke moguce. Zato se i radi ultrazvuk ranije i ako dođe do razvoja vise folikula, neki predlazu aspiraciju.
Natalie, doktorica je očigledno nepredana svome poslu, prekrižila si je, odaberi drugog doktora, ali ne dopusti da te doktorica prevagne u smjeru zasićenja. Promijeni je svakako, za dva tjedna mozda M ni ne dođe i u tom slucaju ti treba kvalitetan doktor.
Munkice, jesi li uspjela pomaknuti pregled?
Natalie - soc doktori često nisu pričljivi jer ne znaju previše, ja sam se u to uvjerila kod svoje :/
Ali da, nitko ne moze vidjeti da li je doslo do oplodnje, tek kad menga zakasni ako je doslo do trudnoće ce za tjedan dana vidjeti točkicu u maternici. Ili vađenje bete ali opet tek 2 tjedna nakon ovulacije. Mogla ti je ljepše to objasniti barem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U maternici se treba vidjeti gestacijska kad beta prede 1000. Znaci dosta dugo se nista ne vidi
Ja sam krivo onda zapamtila, mislila dam da je sutra neovisno o M. Ovo je bolja verzija. :)
Evo i moj doprinos, ukoliko sam gdje pogrijesila se ispricavam :-)
Lista za: 20.06.2017.
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~50.dc ||
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro, kava!
Kod mene nšta zanimljivo, ovaj mjesec ništa ne pratimo niti ćemo se nervirati. MM je počeo piti L arginin, spirulinu i koenzim Q10. Ja pijem prenatale i Q10. I to je to, ništa drugo nećemo raditi. Osim što ćemo bebiti neopterećno naravno.
Dobro jutro svima:)
Kod mene nista novog, osim sto u ponedjeljak idem do ginekologinje (ili telefoniram, ako bude srece da mi se jave) da se narucim za neki pocetni pregled/razgovor/stagod.
Bila jucer i vidjela da je na godisnjem.
MolaLI, istina da ne znaju ali logicno gledajuci bi trebali znati vise nego mi. Ova moja nema blage veze......VIse sam saznala od svih vas skupa i dobila vise podrske nego od nje. I sikreno bolim me to sto je ona doktorica kako vi kazete socijalna, placena je iz moje place.....+ plus privatno.
Sasasvati, sad si me malo uplasila, nemam nista protiv blizanaca ali trojke. Mislim, tesko da je moguce da sam zatrudila ali ona 1 % postoji.....a vidjeti cemo.
inace ovdje przi....
Hvala Natalie na listi.
Kod mene samo simptomi PMSa, jos nema ni spottinga koji obicno krene 2 dana prije M.
Isla sam kod dr. vaditi papu, isla na ultrazvuk (ujedno mi napravili ultrazvuk bubrega), vadila sam prog. 21. dan ciklusa, za sad su mi nalazi super, čak nema ni mioma koji je bio vidljiv na ultrazvuku prije 2god.
Čekam da procurim da mogu 3 dan vaditi ostale hormone. Muž je dobio uputnicu za sperm.
Dosta mi je stresno na poslu, ljeti je obično ludnica pa mi možda M zato kasni..a možda zbog nečeg drugog...nadam se da je ovo drugo! :)
Dobro jutro, kavica.......Evo ponovno lista od meine. Zatisje na poslu pa mogu...
Lista za: 21.06.2017.
(ne)čekalice:
Dominikslatki~~~~~~~~~~~~~~~51.dc ||
KreMar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Vlattka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Cure, mene opako napale gljivice :(. danas idem odmah po udarnu dozu canastena :/.( Trakice su još negativne, temperatura se ne mrda, sluz se pojavila, ali ona se javlja i do 5 dana prije O pa možda stignem srediti situaciju :(. A možda ovaj ciklus i neće biti O(imala sam već jedan u odbrojavanju bez O). KreMar~~~~ da ti kasni zbog T.
Natalie, sutra mogu ja listu.
November, ~~~~~ da uspijete neopterećeno bebiti i da to rezultira u ovom ciklusu visokom betom ;).
Ostatak ekipe :*
Jutro svima!
Ja pljuštim, a novoga baš ništa osim groznih vrućina. Obično je ljeti ovdje 20-ak stupnjeva, a sad se pržimo već dulje vrijeme na preko 30. Klimu, naravno, nitko nema pa upotrebljavamo metode naših starih - zamračivanje, polijevanje hladnom vodom i mirovanje... :)
Tocekice, canesten je bez recepta, je li tako? Možda da svratiš do doktora ili ti je on to propisao? BTW, meni je dr. rekao da trakice mogu poslužiti kao okvirni orijentir, ali da se on na njih ne bi previše oslanjao. Što će reći, da možda ipak bude ovulacije iako trakice pokažu suprotno.
Munkica, a otkuda se ti javljas ?.....
Za danas I sutra su kod nas najavili 38 stupnjeva. Svi cemo pocrkati. A sto je najgore u uredu nemamo klimu. Nikada mi nije bilo jasno zasto jer je zgrada izgraden 2000-te godine. Tako da se przimo.
Mozda poslije posla skocimo moja curica i ja do bazena da se malo rashladimo….. Samo da vec jednom ta skola zavrsi
Tocekica, ako ne stignes stavili listu nije bed….
Ostalo, nista novo. Cekamo MM i ja vikend da se malo opustimo od posla i obveza. Konacno cijeli vikend slobodan bez kakvih obveza.
Bruxelles. Belgija nije baš poznata po suhim i vrućim ljetima. :)
U nedjelju krećemo na godišnji. Prošle godine smo se putem smrzavali, ove ćemo se kuhati :)
Nije li lista na prethodnoj stranici?
Curke nisam se stigla jučer javiti..
bila sam na uzv, srčeko kuca!!
Mučnine me ubijaju, tako da sam slabo na mobu , kad imam svijetle trenutke :)
Nadam se normalnom tijeku trudnoće ! Prošla mi je bila jako teška :(
Čestitke, dominikslatki!!!
Čestitam i ja dominikslatki! Bravo za srdašce :)
Mene nešto bole jajnici, maternica, ne znam ni sama, grči me svako malo. O nije, pa tek je 8 dc. Mogla bi pišnut LH da vidim, možda se što poremitilo od IVF i stimulacije.
Munkice bila sam jednom u Bruxellesu i predivan mi je!
Nije loš :) Za moj ukus je dobar omjer raznolikosti i veličine grada (površinom je manji od Zagreba). Još da bolje organiziraju prikupljanje smeća u centru grada, bio bi ljepši.
dominikslatki, otvori novo odbrojavanje :*.
Canasten je bez recepta tako da ću danas skoknut u apoteku. Fakat moram pogledati glukozu, nekako mi je to prečesto i prejako :/.
Ja neću ipak pišnut lh, rekli smo ovaj ciklus mir od svega i tako će i biti. Čeka me kvalitetan sutrašnji dan, za navečer danas me eno doma čeka boca finog vina u frižideru. Život je lijep. :D
Dominikslatki - čestitam na srčeku :) sad polako dalje...
Dominikslatki, lijepe vijesti! Veselimo se tvojem odbrojavanju!
Munkice, kakva je situacija u gradu? :/
Tocekica, nije ti bed na svoju ruku koristiti canesten?
November, pa moze biti O 8dc. Nekome je i bila jedan ciklus tako rano. Nisam sigurna, ali mi u glavi zvoni da je bilo Chiari.
Odličan odabir riječi :D
Mislite da Otvorim odbrojavanje? Pa samo sam jedan mjesec bila na listi (sva sreća ;) ) malo mi glupo
Kakvi glupo! Taj bi scenarij mnoge cure poželjele :)
S punim pravom i puno veselja otvori svoje odbrojavanje. Jupi!
November - ako te sada boli jajnik moguce da ce O biti za koji dan, meni je doktor objasnio da ne boli samo ovulacija nego i rast folikula i da bol moze biti i 2-3 dana prije ovulacije.
Dominikslatki, jedan dan ili godina ma listi je svejedno, naša si i otvori odbrojavanje :*.