Spajka divnooo!!
Kjb a onda ne bi ni mogla bez salomonki, nema sanse.i s njima gazit je bilo ko neki brdski trening. nek si uzivala u sanjkanju.
I mi smo bili na svjezem zraku.
Printable View
Spajka divnooo!!
Kjb a onda ne bi ni mogla bez salomonki, nema sanse.i s njima gazit je bilo ko neki brdski trening. nek si uzivala u sanjkanju.
I mi smo bili na svjezem zraku.
Jutro!
Konačno sam i ja otrčala jednu sniježnu rutu prije nego se sve otopi :roll:
Nije mi baš neki gušt bio, ko po jajima, skroz polako, 8 km, na nasipu. Bilo mi je smiješno, sva ta silna bjelina okolo, magla, kažem mm-u samo fali anđel pokraj glave i ko da sam preselila na drugi svijet :lool:
Ali, dobro je što nije uopće hladno i lijepo se vidi već u 6 tako da se nadam da sad krećem dalje ozbiljno.
Razgledam neku ski opremu na sportsdirectu, ima fakat super sniženih stvari. Još kažem mm-u da ima jakni po 20-30 eura, na kraju složim košaricu za 215 eura, slagala kombinaciju sat vremena, da sve uparim kako spada, a na kraju me on totalno obeshrabrio, da mi je bzveze dat za to novce, da kupim nešto što ću češće nosit :cupakosu:
I dok se ja sad prmeišljam, nestat će veličine....
kupuj
ja obicno tako napravim pa mi poslije bude zao, al bas zao.
ivana s nisam od pomoci, ja bi vagala danima dok mi nebi nestalo iz kosarice :lool:
super za trcanje :klap:
ja sam jucer cili dan komila mamurna na kaucu :škatroc: ajde predvecer sam otisla prosetat s prijateljicom.
ponedjeljak mi je dosao prebrzo :drama:
od danas su na CF treninzi u novoj dvorani, bas se veselim!
Ivana bravo za trčanje. Bjelina baš boli za oči, neki vidim trče sa skijaškim naočalama. Pa ih svakako kupi na sportsdirectu, uz sve ostalo u košarici :-)
MB, gdje si bila? Uživaj u novoj dvorani na CF-u.
Mi bili po tulumima u subotu , tako da je bilo baš teško trčati u nedjelju ujutro. I jarun nije bio očišćen, tako da sam otrčala samo jedan krug.
Svi mišići su me poslije bolili.
a da ti zavrsisi kupovinu, jos ce ti cekajuci ceh biti veci :lool:
ivana s ja isto mislim da ti trebaš kliknut Yes/Accpet whatever....
Je bjelina baš blješti, ali ja je volim. kjb i moja ekipa se žalila da osjećaju noge kvadre i listove nakon subotnjeg trka,a meni ništa, ja ih zezala da je to zato što su zalegli poslije a ja nastavila sa sanjkanjem, shoppingom hrane i sl. :lool:
Ja ću ovaj tj par dana off, da se odmorim od svega i napunim energijom za Bresciu.
Ja sam nakon trčanja jučer krenula u pripremu nedjeljnog ručka, znači ni kod mene nema odmora. Danas su dobro mišići, ali sam sva nikakva u glavi.
Lili, koje ti vrijeme ciljaš u Bresci, 1:38? Ja bi rado 1:58, ali imala sam više samopouzdanja prije dva tjedna nego sad. ne znam. Još je prognoza "gentle breeze from east, heavy rain, 11 C".
Ne gledaj prognozu, bolje nam je ne znat, posebno ako fakat bude ta jaka kisa. Ja se toplo nadam da ce samo sipit ako vec mora neko cudo padat odozgo.
Znas da tebe glava zna zezat pred utrku, al poslozit ces si misli. Dala si sve od sebe, super trenirala, pa sta bude. Dobro jedi, spavaj i probaj sto vise odmorit.
Sto se tice mene, ma kakvi ne to vrijeme, ne vjerujem da cu ikad uspjet tako istrcat :lool: mojpb je 1:44 i sad je jakoooo tesko skidat dole, cilj mi je i bila bi presretna (i ja i moja prija) da skinemo minutu tj. da rezultat pocinje s 1:43 pa makar 1:43:50 :-)
ALI kad vidim koji bi to trebao biti pejs, instantno me glava zaboli, zvuci mi totalno nestvarno i nemoguce trcat na 4:53 i to 21km jos ako bude kisa.ajmeee...
Hrabrim se onim sto sam tebi napisala, dala sam sve od sebe, nisam tip da cu ginut na stazi, mi smo ipak rekreativci tako da...
Bude, kako bude.
Ja sam maloprije istrcala 9km po praznom i mirnom Jarunu, tisina, neprocjenjivo :heart:
Mozes ti to kjb sigurna sam. Ajmoooooo!!!!
Jel imas ekipu za trcat? To puno znaci.
Lili baš si drug :heart:. I ja bila trčat, pejs 5:45, bolje volje sam odmah. Imam društvo za prvih 12 ak kilometara, a onda će ona sigurno ubrzati. No ja ću svojim tempom polako do cilja. Hvala još jednom na podršci
Evo i mene, skitnice :-)
Sinoć smo se kasno vratili, s aktivnog odmora. Bilo je sanjkanja, hodanja do iznemoglosti, i hrane, puunoo hrane. Jela sam hranu koju inače ne jedem, tako da mi sad prvo valja želudac oporavit.
Danas ću jedino stići rasčistiti nered koji smo ostavili, i pokušati ranije leći, jer sam spavala oko 5 sati.
Lili i kjb, rasturit ćete vi tu Italiju ;-).
Ostalim vrijednicama, bravo :klap:
Ivana s, nadam se da je pala kupovina :-).
J-la neka, sad si napunila baterije :klap:
Kjb mozes ti to!! Super si trenirala, nedaj da te glava smete!! :kiss:
Lili :klap: bravo!
Ja sam bila na kavi u super drustvu i poslin toga kupila u kauflanda majicu "i run so i can eat chocolate" :lool:
Novi prostor za CF nam je odlican :klap: imo i vrece za boks! Bas se veselim novim treninzima!
MB zvuci mraak, sve od dvorane do majice! Idem sutra vidjet kakve sve natpise imaju :-)
J-la nek si se nauzivala, tako i treba. Bravooo!!!
jucer rest nakon nedjeljnog ubitacnog plivanja. sve mw ramena bolila od toga (ili od posla i prislinog polozaja). zato je kava sa super drustvom zaokruzila dan. mb da sam znala da ces po majicu otisla bih s tobom ;)
danas zuljanje dupeta i voznja po omrazenom snijegu prekonekoliko stotina km (za razliku od inace kad je isto toliko dnevno)
sutra ujutro se veselim crossfitu
ivana s jesi trzila?
j-la neka ste uzivali
Bravo!!! Zaboravih ti komentirati. Nije to malo da ste 12ak km zajedno tad vec imas neki pejs koji treba "samo"drzat do kraja. Bitno da je glava bolje.
Sta cu s vama glavoboljcima, sinoc mi i frend koji je izvrsno trenirao pise da je down a trci maraton u It (solo). Pa sam ga dizala. Hocu reci nisi jedina, ocito dosta ljudi uhvati prpa al preci ce u uzbudjenje kad se sve priblizi.
Mozes ti to draga, a drugi dio podrske odradim u busu :-) :kiss:
jutro.ovo je upozorenje za Lili napises li ijednu rijec romatike snijeg krasno bla bla bla majke mi banat cu te.
jutros pogodite, lopatanje i voznja od 1.5 sat :gaah::gaah::gaah::gaah::gaah:
Lili nisam ni sumnjala da ćeš nas dizati u busu :heart:
Znaci MB i Magriz su kafenisale :-) Suepr. I super za majicu, CF, i Magrizino ubitačno plivanje.
Spajka, ako lopataš, to je valjda zadnje.
Spajka , u isto vrijeme pisale. Pogodila sam u kojem si raspoloženju :lol:
Uh, razumijem te :love2:!
A sjetila sam se tebe kad sam ovo neki dan vidjela http://www.banjaluka.com/zdravi-kuta...istite-snijeg/ :-)
Spajka :lool:
Magriz nisam ni znala za majice :kiss:
Spajka oko moje., :kiss: te
Samo za tebe ga necu vise spominjat, u sebi valjda mogu :-)
Bas mi je zao da vam cure ta putovanja toliko traju.
VAZNA OBAVIJEST ZA SVE TRKACICE:
PRILIKAAA !!!!
Ako uplatite u cet na Dan zena startninu za Zg maraton imate 50%popusta (samo zene) , znaci za PM i M 75 kn a 5km za 25km. Dobije se fin bogat paket.
Dzabana. Jupi jeee...
Ja sigurno uplacujem. :-)
Lili šta ćeš uplatiti? maraton?
kad je to?
https://www.zagreb-marathon.com/hr/
edit. 14.10.
MM odlopata, al već mi stvarno dosta tog snijega! Već 3 tj. svaki dan pada pa pada. Nema dana bez lopate.
Veseli me proljeće. Za ned predviđeno 17 C.
Mislila sam ovu zimu ne pauzirati, al ipak pauziram već 5. tj. - neke bolešćine pa snijeg. Krećem ovaj vikend i nastavljam u tom tonu do Krke u 4., pa slijede Wingsi u 5., pa Karlovac u 6....
Djevojčice, djevojke, žene... 8.3. ako prijavite 27. Zagrebački maraton 2018., bilo koju utrku dobivate popust 50%. :-D
ola zene
koji sugav tmurni kisni dan u splitu
uspavana sam od jutra
bravo za sve odradjeno, kave, shoppinge, zao mi je za lopatanja
sinoc sam imala trening, uzivala, poceli smo vise slagati koreografiju
u petak ipak nisam stigla s puta, oduzio se sastanak, putem kisa i magla
zato sam tijekom vikenda nadoknadila focus gamma rip't up-om, jao :uteg: :heart:
danas nista posebno ne planiram, kako rekoh, utorak mi je jedini radni dan gdje je popodne/vecer free
vjj cu odmarat uz kakvu seriju/knjigu
Odlična fora sa prijavama za zg maraton! Uplatit ću pm i prema njemu planirati ostale obaveze :-)
Lili, super za maraton!
Kjb, samo se ti dobro odmori i opusti. Super si trenirala i bit će odlično u Italiji, unatoč prognozi. Možda se i u međuvremenu nešto promijenilo.
summer, bravo za koreografiju. Morat ćeš nam jednom demonstrirati, jako me zanima.
Za divno čudo nisam još ništa pazarila, sama se čudim što mi bi???
Jutros sam cupkala 6km po ledu, grozno je bilo :lool:
sinoc trckaranje, nakon dva-tri tjedna, ko jos broji. jutros joga.
summer fakat si dancing queen.
kjb bit ce sve OK, kod WC-a samo nastavis trasom za trcanje. i eto te u cilju. i u pola je lakse nego u ljubljani ;)
j-la vec su se i drugi pobrinuli da vidim te dobrobiti na slici :lool: dobro nam se vratila skitaro.
ivana imas toplomjer kod sebe? jos nista nisi kupila :-o
Spajka :-*
Ivana s, i ja se čudim zašto još nisi okončala kupovinu :-o
Sinoć sam vježbala, cyclone 15, za 15 minuta sam bila bolja za dva poena :-D!
J-la bravo, to curo !!!
Ivana s fakat ti nasip nije za trk, trebas do Jaruna, skroz cist, ja sam danas zagr+2x2km na 4:51+rastrc.
Budi facaprvi, ne daj se nagovorit na shopping :mrgreen:
Spajka sve tako fora sazela tako da samo potpis na nju :-)
Dancing queen cool, odsad novo ime za summer!
Jos 4 dana i na startu u ned.
Italy here we come :trci: kjb & Lili !
Summer dancer, imas gazu za ljeto? :mrgreen:
ja odradila danas crossfit. Imali smo DL i nakon dugo vremena sam dizala 57 :uteg:
Malo zanimljivih clanaka:
http://nevencuk.com/kardio-s-ciljem-...-masnog-tkiva/
Bravo. Ja sad tek nedavno pocela dizati klasicni DL ( sipka i utezi) , zbog leda. Sad sam na 35 kg.
U utorak mi je trener zadao neke sulude intervale u trcanju, jedva sam odradila 50 % zadanog .
zagrijavanje 15 min na 7:40, pa onda 200 m na 4:20 i hodanje 30 sekundi , 5x
pa 5 minuta trcanja na 5:00 ( to slobodno moze zaboraviti)
i tako sve x 3
mozes misliti, odradila sam dvije runde i rekla da smanji ocekivanja jer sam zena u godinama.
Zapravo , to je bio test. Bilo bi suludo da je ocekivao da odradim tako nesto.
Bravo ozbiljna. Super si!
bravo teta ozbiljna :klap:
Sirius bravo!
Magriz :naklon:
Summer, j-la, ivana s :klap: za ples, bf i trcanje!
Jucer 4 km za 22 min (onaj 12 min test). Ispala sam dosta brza al ne znam koliko je realno jer su me 5 (!!) nazvali na mob pa sam stalno stajala i stiskala pauzu :cupakpsu:
mb :lool: to me podsjeca kad mene moji klinci nazovu i onda me jos ispituju sta ti je? sta radis :lool:
a sto se tice rezultata testa sad ce ti nabiti tempo na ostalim treninzima. zato ja sam odlucila to ne trcati ko luda, jer fakat me ubije poslije, jer jelte ja trckaram, a ne trcim.