meni su isto ukinuli tai chi jer ga imamo u školskoj dvorani. Ja danas po 14 km planinarenja po Medvednici.
meni su isto ukinuli tai chi jer ga imamo u školskoj dvorani. Ja danas po 14 km planinarenja po Medvednici.
Jučer i danas po sat vremena s psom u sumi, joga i neki darebee sa utezima. Jučer tricepsi, prsa i ramena, danas bicepsi i leđa.
Imam samo bučice od 5kg, budu poslužile.
Ja sam napravila danasnji 12 minute body
To je jedan od onih workouta gdje pogledas breakdown, pomislis "da ovo je ok" i onda krenes radit i skuzis da NE, NIJE OK.
I do mene je, jer sam cijela nekako sugava krenula u njega, ali vidim u komentarima da se dosta ljudi mucilo vise nego su ocekivali
Sutra planiram summer shred
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...ut-and-cardio/
S time da nisam radila elevated, ne bih mogla 8 rundi.
I isto sam jucer i danas sa psetom po sumi prosetala.
Sutra bih trebala rest uzeti, nisam par dana...
Sasa, kako si?
Danas 9km :trci: na 5:00 i maloprije s djecom sat vremena cross fit on line trening jer su zatvorili fitness.
zuzka i tati :heart:
down dog proradio pa sam danas 40 min full practice yoge
i oznojila se dobro
sutra u planu krace trcanje, mozda s velikim curama, moram vidjeti sto je sa skolom
Bravo cure!!
Ja ssm otrcala 5 km sa sestrom pa nesto kratko sa mazom, grc ga uvatio. U totalnoj sam brizi sta ce bit oko svega ovog....uzas
Ja sam summer shred #5. Modificirala sam samo side plank leg lift, umjesto toga sam radila hip raise. Tang, supet it je ovaj Summer shred, totalno je duable.
Poslije toga oko sat vremena joge. Malo me opustilo. Ne znam do kad ce drzat.
Zhang, taj trening izgleda opako!!
Ja sam danas svoj standardni rest.
Nisam bas sjajno. Neizvjesnost je velika, nitko od nas ne zna sto ce i kako biti i sto ce se od nas traziti. Ukoliko ostanemo zdravi, naravno. Jos kod kuce nakon posla imam malu prvasicu s kojom treba odraditi sve sto je uciteljica taj dan poslala u whatsappu. Vidjeti cemo kako ce se stvari razvijati. Fizicka mi aktivnost ipak pomaze u borbi s anksioznoscu, tako da se treninga ne odricem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
<3 za sve pod radnom obavezom
ja sam modificirala trening teretane u kuci, imam neke bucice, pa sam se snasla. i malo istrcala pseto dok smo jos slobodni kretati se
i ja sam ga odradila
nisam uspjela sva ponavljanja
prilično je težak bio, a na prvu fakat nije djelovalo tako
stavila sam si napomenu da ga svakako trebam ponoviti, ali bez vremenskog ograničenja sva ponavljanja
danas ne znam još što ću, nisam ni gledala što je na rasporedu
sasa :love:
danas cu setnju ili neko kratko trcanje, neman pojma, kakve volje budem popodne. neda mi se ni u kuci vjezbat, bar dok se moze izac jos, to trcanje mi je jedini izlazak.
Ginger, vidim sad u Down dog aplikaciji da sam na levelu Intermediate 1 :škartoc:
oprosti što te zavarah
jesi li već prešla na Beginner 2? Možeš slobodno i na Intermediate preći
betty jesam :-)
jucer sam radila 40 minuta full practice na beginner 2 i posteno se oznojila
nisam sigurna da bih mogla intermediate :unsure:
nego, meni danas po rasporedu bio 35 min slow run
pa sam odlucila uzeti svoje velike cure na trk (ne idu na igraliste ili bilo gdje van pa da se malo razgibaju)
ajme :lol:
di su one od tvog maze, mb :lool:
najstarija je skoro krepala nakon 1km, lol
dvojkica se bolje drzala
na kraju su uspjele 3 km :-)
poslije toga sam jos sama malo brzih 4 km
Ginger :lool: :lool:
Bravo i za tebe i za curke :klap:
Ja cu setnju danas, 3 dana za redom trcanje, nesmin pretjerat
bome mb, danas samo lagano
ja sam isetala pseto i jacala ruke bacajuci lopticu. dobra je stvar biti ambidekster :)
Bravoo cure :klap:
Kod mene danas rest.
Magriz danas samo lagano :kiss:
Bila u setnji, oko 7,5km, bas mi je tribalo :klap:
kettlebell beginner #1
radila sa 12 kg sve osim chest press, a onda u 3. rundi i to sa 12
skroz mi je dobar trening
Ja sam KB workout #14
I onda jogu za splitove
Mozda uspijem i pune spage napraviti dok traje ova karantena
rahela, moze link za taj trening?
Ja sam napravila summer shred #5
Super je, izazovan, ali nije confidence killer ko onaj jucer :mrgreen:
U pocetku sam radila laksu varijantu side plank leg lifta, koljenom prema laktu, da bih u trecoj rundi otkrila da mogu i leg lift
Tako da mi je to trijumf dana!
Mislim da je osim sto sam ojacala, uspjehu kumovala i dobra podloga, napokon znam sto znaci skakat na podlozi
https://zuzkalight.com/zgym/kettlebe...ginner-series/
ali mislim da ga možeš samo ako imaš pretplatu na zgym
iako su joj često ovi prvi workouti free za sve, čisto da te navuče :mrgreen:
Hvala rahela <3, ali nisam member. Imam podosta fitness membershipa, pa cu potraziti free beginner kettlebell workout for free.
7.35 km danas po polupraznoj sumi. Toplo je, dahcem i tad se uvijek sjetim tebe, Ginger, kad su te prije cca godinu dana pitali jesi li dobro pa stisnem zube kad prolazim kraj nekog i pravim se atleta :)
Od prije pola sata smo sluzbeno u lockdownu jedino djeca do 2 godine mogu u vrtice (?!). Jucer smo proveli otkazujuci karte i smjestaje za godisnji kraj ekvatora na koji smo trebali ici za 10 dana... Imali smo usranih zadnjih par mjeseci i bas nam je trebalo, ali, eto, grah je pao tako. Sad je najvaznije da svi budu dobro :)
Cuvajte se svi koliko mozete!
Munkice :lool:
i ti se cuvaj!
joj, mene sinoc nesto zastekalo u krizima
i presjece me svaki put kad se sagnem i boli dok hodam
a sutra sam htjela intervale, smrc...vidjet cu kak ce mi biti
Ginger, nemoj trenirati dok ne prodje.
I popij ibuprofen.
Ja danas https://www.lovingfit.com/exercises-...usion-workout/
Nesto sam modificirala prvi dio. U drugom sam, umjesto pick&squat, radila clean&press sa girjom. Nemam trenutno sandbag, a kod tog picka volim napraviti i press.
Sandbag sam posudila frendici, a u bugarskoj vreci su mi popucale vrecice sa pjeskom pa sad pijesak curi.
jutros opet kratko istrčavanje pseta, plank challenge i popodne setnja oko kvartovske bare
Munkice čuvaj se!
Ginger žao mi je, pripazi se i odmori!i popij nešto drugo al ne ibuprofen s obzirom što za njega govore sad u vrijeme corone.
Zhang bravo!
Ja sam danas fartlek sa središnjim dijelom 1min 4:30 1min 5:20 i tako 12x. Nabralo se 12km.
I sad na večer 12 min vježbe za abs-e.
Ja sam jucer summer shred 5 i 5 min fat burn 121 i yogu, danas 15 min fat burn 9 i 10 i yogu. Od sutra provodim mentalnu dezinfekciju i pratiti cu vijesti samo 15 minuta u danu jer sam prepleplavljena, dovoljna mi je bolnica, ne treba mi jos dodatnih scenarija propasti. Dobiveno vrijeme (i dusevni mir) cu uloziti u homeschooling koji je fakat vremenski zahtjevan bar kod moje prvasice i vjezbanju tako da za par godina kad opet budemo pohodili plaze totalno zablistam:mrgreen:
Lool sasa. Pa ti uvijek blistas.
Ja sam isto fatrlek. Isto 12x. Brze na 5:00_5:15 a spore na cca 6:30. Zadnje dvije brze.
Prekjucer sam napravila jogu na DD. I zakljucila da sam zakrzljala drvena Marija. Mozda me korona nacini fleksibilnijom.
Pozzz svima koji radite od doma.
Ja idem lagano na posao. Do kad ne zna se. Ali veseli me sto cu na plazo kozda ove godine biti zgodna a ne nezgidna teta.
Hahahaha napokon da sasa zablista :lool:
Ja sam isto jučer odlučila limitirati praćenje vijesti, i općenito pokušat se natjerat da što više mislim i pričam o drugim temama.
Što se vježbanja tiče, jučer sam se mislila hoću li i nešto žešće, na kraju sam ostala pri jogi sa Adriene, bilo je baš dobro
Danas je killer legs, idem vidit kakav je
Inače što se tiče blistanja, ja kao već mjesecima pokušavam malo smršavit i skinit taj donji dio trbuha, dosta meni drage robe me malo steže ili ne stoji više lijepo.
Iako sam se vježbanjem lijepo oblikovala, pazim na hranu dosta (nisam na nekom režimu s imenom, nego ono klasik ne jedem šećer, junk, brašno, krumpire, rižu, jedem puno više povrća nego inače), al nikako da smršavim. Muffin top postojan, haljine zapinju na bokovima.
I nešto sam jučer pričala sa sinom o tome, bilo mi je smišno jer sam ja zvučala ko iskompleksirana tinejdžerka, a on ko zen mudrac ili jako dobar psihoterapeut. Osjećala sam se ko Jillian Anderson u Sex education
Tang, mislim da smo u godinama kada mrsavljenje vise ne ide lako, nego su potrebna znacajna odricanja za to.
Stvarno mislim da svaki "rezim" koji ne ukljucuje osjetnu patnju nece polucit rezultate :škartoc:
Meni je prijava ostala na drugoj temi, al jucer ssm napravila 12min body #23 i preporucujem ga zuzkasicama, bas mi je bio dobar, ne prezahtjevan, al opet izazovan. Nakon toga joga.
Danas ne znam jos sto cu, mozda nesto cardio
Dobar je ovaj 12 minute body, više mi se sviđa od killer legs, ne da mi se over the box jump milijun puta
bravo cure :klap:
cuvajte se sve :kiss:
ja jucer 7 km, danas ce bit s mazom 3x10 min, po naputku trenera (mislim da oce rec da olabavim :lool: )
cure moje, ja jucer popila butelju s muzicem (da malo skrenem misli) i proslo momentalno :lool:
popodne opet idemo na selo i kucicu u osami pa mozda tamo bacim trk :-)
bravo svima za sve!
bome ste vrijedne!
zhang, mislila sam da je zuzka koma, al bogami i tati je :lool:
sasa drz se
u uzoj familiji imam lijecnike i medicinsku sestru, svi doslovce na prvoj liniji
sta da ti kazem, sve znam :love2: