Himalaya zaboravila si se prebaciti u (Ne) cekalice s 26-im dc :-)
Printable View
Himalaya zaboravila si se prebaciti u (Ne) cekalice s 26-im dc :-)
Evo Ljube i slike, al stavila sam samo kontrast jer se na njoj najbolje vidi da nesto ima. Cure pozelite mi srecu da je to to i da mi sin nece bit jedinac :-)
https://ibb.co/2hsKHSV
Ma tek je vjerojatno 9 dpo. Bum sutra stavila ako bu se nesto vidjelo.
Hvala ti Buncek za prijavu nepravilnosti na listi. Zadnjih para dana ne znam gdje mi je mozak. Očito se i on distancirao 2 metra haha
Ovaj tvoj kinez je danas ipak malo pretaman. Veselim se onom sutrašnjem.
Kod mene 9dpo jutros pišnula znam rano je...bijelo kao snijeg...a M jos ni traga ni glasa...3.dan me glavobolja mozda jer sam izbacila kavu i umor. Jucer neki iscjedak bijeli gusti i danas malo...nemam pojma...čekanje...
Buncek izgleda čisto fajn! Sretnooo
Hvala cure. Ma sumnjive su mi te trakice. Prosli ciklus su mi isto davale sjene par dana prije menge. Ili je bila biokemijska ili nesto s njima nije dobro.
Probala sam popiskit jednu odmah poslije menge i nije dala sjenu.
Ovo je slika za usporedbu od jucer i danas.
https://ibb.co/rwk4zXV
Pa sutra je vjerojatno 10 dpo (veca je vjerojatnost nego da je 9 dpo). Ne bih ja testirala da nemam jake probavne smetnje. Znaci zgaravica, plinovi, podrigivanje, mucnina vec 2-3 dana. To su i tako kinezi. Ove testove iz ljekarne necu prije subote, a tad bi vec trebalo biti 12 dpo. Htjela bih znati sto prije tako da znam da li da nastavim s jacim treninzima ili ne.
Lista za
07.05.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~ 40.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 35.dc
BornToRun ~~~~~~~ 34.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 28.dc
Buncek~~~~~~~~~~26.dc
Pikulica1985 ~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Garawa~~~~~~~~~ 24.dc
ljube555~~~~~~~~ 22.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 22.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 8.dc
Buncek, javi nam razvoj situacije :heart:
Nista vrijedno spominjanja. Cini se da ipak nista od ovog ciklusa. Mozda slijedeci :-)
Ako ni sutra nece biti vidljivija crtica na kinezu, onda necu ni trositi ove iz ljekarne za vikend.
Buncek, meni se na slikama mobitela nije vidjela crtica do 12 dpo, uzivo slabo, ali da, a preko moba sipak. Sad bas gledam slike i konacno kuzim zasto mi je MM govorio da se tu nista ne vidi :-) Kad sam kasnije vadila betu, bila je bas visoka. Nemoj vaditi betu, to je prestresno. Mislim da te trening ne treba zabrinjavati, ako si u kondiciji. Sretno s plusicem i drzi se poslije plusica! :-) Sretno svim curama! ;-)
Pa u dobroj sam kondiciji, tnx. Al me ipak strah jer sam 35+. Ma eto, ja tu malo ljepim kineze da ne bude dosadno na temi ;-)
Svatko tko želi znati da li je ili nije trudnoća, treba biti svjestan da prije 10 dana nakon ovulacije baš i nema šanse da pokaže pozitivan rezultat. Samo u malom postotku će biti pozitivno. Svi drugi moraju čekati bar 12 ili 14 dana. Samo da utješim da ništa još nije gotovo.
Evo me da dam podrsku Buncek, i svima ostalima.
Da nije bilo onih sjena laznih s kinezima, ja bi ti vec cestitala na ovu sjenu.
Takoder, citala sam da kinezi nisu legitimni za pratiti napredak linije testne, jer navodno da nema svaki jednaku kolicinu reagensa.
Trakice iz Mullera, ako imas koji blizu, i bar 10dpo. Drzim fige i vibram za plus ~~~~~~~~~~~~~
Hvala. Neka bude plus, al da ne zavrsi prije 40-tog tjedna. :-)
Buncek, imam 37. Trcala sam prije, tijekom i nakon postupaka i transfera. Sad vjezbam u 19. tt bez problema. Zdrava trudnoca nije prepreka vjezbanju. Nemoj se brinuti.
Sretno s trakicama!
Kakvo je to spavanje? Garawa cekam sad i tebe izazivam te: https://ibb.co/HVkDm7s
Bravo Mašnice, čestitam. E to je pravi plus :-D
Tnx Munkice na savjetu. Uvjeravam se da mogu vjezbat, al psiha neda. Em sam umorna, pa mi je zlo... i onda dodje menga i ja udri 5 put tjedno, a lutealnu fazu jedva 2-3 treninga tjedno. U prvoj trudnoci nisam imala takve kocnice, al nije bilo ni spontanih.
Ajme Masnica!! :heart:
Pa cestitam, daj zeno napisi jos nesto hahaha!
Osin sto sam ludila malo ovih dana? Prve simptome na koje sam posumnjala bilo je stalno kruljenje u jajnicima nije nista bolilo vec onako kao baloncici. Onda mi jeprijecpar dana bio iscjedak koji me jako iznenadio gusto i bijelo. Pa navacer zima jako pa neki cudan kasalj kad bih legla u krevet. U ustima cudan okus vec nekoliko dana i spava mi se vec u 21h inace i u 23 isla spavati. Muz jos ne zna opskrbila sam se testovima sutra ponavljam. Danas mi je tocno i okruglo 40dc i 10dpo. Na povratku s posla danas muz i ja u autu i iznad nas proleti RODA...samo sam se slatko nasmijala....inace narucila sam se sutra kod ginekol.ali ne zbog T vec zbog duzeg ciklusa da vidimo sto se dogadja. Sutra cu otkazati i pomaknuti termin malo jer sumnjam da bi ista vidio.
Masnice, meni je jedino malo prejaka ta crta za 10 dpo. Kad googlam 10 dpo bfp uglavnom bude jako blijeda ili jedva vidljiva linija. Cak i na frer-u koji je najosjetljiviji. Moguce ipak da ti je bila ranija ovulacija. Bas me zanima sto ce ti ginekolog reci, tj. za koji tjedan ce ti biti velicine plod. Sretno! :-)
Jucer mi je bila jako slabo vidljiva njezna na test iz mullera. Pratila sam peak i ulovila ga 29dc pa racunam O bila 30dc.test gravignost ultra je 10 osjetljivost i on pokazuje njeznu sjenu ali popodne. Ujutro cu ponoviti jer popodne imam termin kod ginica tak da ga mogu pomaknuti...
Ajme mašnice! Super! To se već zove lijepa crta. Javljaj nam sve!
Mašnice čestitam!!! :ghug:
Jao da se barem nastave plusići!
Sretno cure!
Mašnice, čestitke i ovdje! Donijela roda sreću :heart:
Buncek, držim fige!
I svima ostalima, naravno. :)
Masnice cestitam!
Buncek, ja vidim nesto :) pratim razvoj situacije.
Ja sam se sa liste maknula, danas mi je 11DC i skuzila sam krv.
Bas me zanima sto ce mi maj donjeti.
Mašnice, cestitam!! :-) <3
Buncek, javljaj novosti! Sve smo mi razlicite, nema tu previse pravila :-) p.s. ja sam prestala vjezbati s plusicem (isto strah od spontanog) i sad me ubijaju leda, a nemam di na trudnicke vjezbe, haha..
Sve cure na listi, brzo nam dosle na druge teme! :-*
Imate pravo, sad sam jos malo pogledala i znaju cure stavljati i jace nijanse crta na 10 dpo. Frer sam spomenula jer je on 6,5 osjetljivosti. Masnice al pogrijesila il ne oko ovulacije, to je zaista lijep plus tako da to uopce nije vazno. :-)
Meni se cini da je danas jaca nijansa, al je jos uvijek to slabo. Necu stavljat sliku, sram me nakon ovog mega plusa od Masnice.
Buncek samo ti nju stavi.
Ja se baš veselim svim ++++
Danas mi je gravignost ultra osjetljivosti 10 bio njezan skroz...sjenica...necu se puno brinuti oko toga nema smisla sjene su na svakom :)
Buncek stavi slikicu
Lista za
08.05.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~ 41.dc +
Pearl 22~~~~~~~~~ 36.dc
BornToRun ~~~~~~~ 35.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 29.dc
Buncek~~~~~~~~~~27.dc
Pikulica1985 ~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
Garawa~~~~~~~~~ 25.dc
ljube555~~~~~~~~ 23.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 23.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 9.dc
Mašnice, stavila sam ti pored imena + jer je to zaista velika plusčina! Čestitam još jednom i molim te javljaj nam sve!
Buncek, pričekaj ti vikend i test iz ljekarne. Iako sve je ovo veoma obećavajuće.
Garawa, sad čekamo tebe.
Kako je lijepo kad se jave cure koje su nekad bile na listi, a sad su na trudničkoj temi. Puse cure i hvala što nas i dalje pratite!:ghug:
Evo cure: https://ibb.co/nbkhf1P
Ja ga vidim i na slici, al ne znam - slabo je to za 11 dpo i osjetljivost 10. To sam uslikala odmah nakon 10 minuta, a sad kad gledam u test mi se cini da se i slabije vidi. To mi se nikad nije desilo, inace kako se osuši bude jace vidljivije.
Nemam pojma... to mi je bio zadnji kinez. Sad jos imam Pregny i Clearblue obicni.