Hvala nakon 13godina 5 transfer i sad prvi put poz. Sad duplanje nadam se
Svima zelim da se sto prije usreći.
Poslano sa mog F3311 koristeći Tapatalk
Printable View
Miutaaaa,
Wauuuu ! Cestitam !!! Koji ti je dpt??
14dnt
miuta821 cestitam od [emoji173]
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Cure,
Samo da javim i pitam mozda ima tu kakvo iskustvo !
Naime, jucer mi je bio 6 dpt, i dobila sam neki cudni smedji iscjedak, napravila sam test koji je pozitivan i nakon par h cca krenula svjeza krv ali malo...
Isla sam vaditi betu dns 7 dpt i 110 je ! E sad, znam da i dalje moze biti biokemijska i ponavljam betu ali ne u istom labu u cet ili.petak.
Dns su mi samo neke smedje tockice, nema krvi, makar sam lezala cijelu vecer i noc i digla se samo da vadim betu...odvezla se do Petrove naime..
Imam bolove u donjem dijelu trbuha, vise kao neki pritisak..popijem normic tu i tamo ! I mg !
Mislim znam da nema druge nego cekati, vec sam imala 3 spontana pa sam svjesna svega sto se moze izdogadjati..znam da je prerano !
Mono, ak si pratila mene,tak sam na preskokce krvarila od plusa pa iducih 5tjedana. I sve je ok.
Drzim fige da i tebi bude dobro
Vrci,
Od kojeg dana si tocno krvarila?? Isto je IVF T??
Isto tak nekako, od 7-8dnt. Nekad spotting kod brisanja, nekad izljev krvi,pa malo pauze,pa opet. Na uzv nikad razlog vidljiv. Tek nakon svog krvarenja vidljiv hematom
Takoder bio FET, uz estrofem
Da li znas kad inace nastaju ti hematomi?? Tako rano ne??
Pa znam da nekima budu vidljivi na prvom uzv. Nekima kasnije
Ako budes jace probaj 4-2utrog.i popi a ne stavljati. Tako meni rekla moja gin ako dođe do krvarenja. Sretno nadam se da ce biti sve ok. Drzim fige. Hvala cure svima na cestitke. Molim Boga da bude i kod mene lijepa trudnoćea. Grlim sve
mono, miuta, bravoooo!!!!
Drzim figetine za dalje
Hvala cure !
Da li je vama bila svijetlo roza krv,?? Trenutno mi je tako?? I jucer navecer mi je tako bilo, onda ujutro te neke tockice!!
Moja terapija progesteronima je Utrogestan 3 puta 2 i Duphastone 3 puta po 1.
Povecati cu Duphastone radje onda, jer meni to malo ide, skoro ni ne ostane na ulosku pa nije da izadje utric s tim iscjedkom.
Meni je isto bilo uglavnom samo kod brisanja. Na ulosku samo kod izljeva, 2 il 3 puta.
Nisu mi povecavali utrice ni nesto mijenjali, 3*2 cijelo vrijeme
Mono ja sam imala roskastu krv. Gin mi je rekao ujutro i popodne popiti utrogestan a navecer ga stavljati dole. Ne brini sve ce biti u redu cim manje stresa i puno mirovanja. To ce pomoci. Sretno.
Ma jojjj, nadam se, a opet s druge strane sumnjam ! Kad sam vidjela tu krv....sad nema nicega, tj.nesto malo smedje
Moja beta 3804. Bila i na utzv vidi se 1gest.
Miuta,
Super !!!! Da li su ti dva vratili???
Odlicno ! Sretnoooo i daljeeeee !!!
Cure koje ste koristile estrofem do koju tj trudnoće? Jer meni su rekli dok srce kuca sad bila na utzv i kaze dr da prekidam estrofem. Imam oko5tj.
Prekinula sam negdje nakon 8-9tt
Hvala imam jos jednu kutiju to onda smijem popiti. Jer moja gin je na godišnjem pa drugi dr on reko da prekidam da je sve u redu pa se bojim prestat a bojm se i piti da ne skodi.
Evo ja se skidam trenutno u 15 tt
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Ja sam par dana pila po 2, par dana po 1 i prestala
Postepeno sam prestajala. Svakih 4-5 dana 2 mg manje. Ja sam pila 8 mg dnevno tako da sam trenutno na 2 mg do kraja tjedna i napokon gotovo
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Malo dižem temu.
Spremam se u FET: estrofem + decapeptyl.
Jel tko od cura uzimao još nakon transfera decapeptyl, kao booster?
Frixie, nazalost ne znam ti pomoći, moj protokol je bio samo estrofem i kasnije utrogestani, uz prednison/decortin. Ja sam izgleda u potpunosti krivo shvatila koristenje decapeptyla. Mislila sam da se on koristi za smanjenje proizvodnje. u svakom slučaju, želim uspješan FET, a popratit ću sad malo stručnije koje će ti znati nešto pametno reći.
a ja bih pitala nešto. mi se isto spremamo u 11 mj opet na FET. prošli sam put bila na uterobrushu/scratchingu endometrija i uz to sam uzela i embryogle. da li svaki put šalju na scr. endometrija? nisam još pisala klinici, znam da će mi sve reći, nego se ne bih dogovarati 3mj unaprijed ako ne treba.
Ja sam imala jednom tako mislim da poslje et ide jos jednu dekapeptyl i to drugi dan. Ali kod mene ni je bio poz. Ja sam sad prvi fet uspijesan sa samo estrofem i elevit. Sretno draga. Ja sam imala 7decapeptyl estrofem 3-1i decortin1-1.
Ja imam 7 decapeptyla, 3x1 estrofem, pa onda 2x2 estrofem, a decortin će posle zamišljene O biti uveden.
Rominka da, decapeptyl će umiriti jajnike. Neće biti moje O, on je tu supresija od početka - pretpostavljam da zato ide.
Hvala minuta prvi FET je bio prirodan, pa ćorak ... nadamo se sreći ovaj put
Frixie, ja sam svaki FET imala bez decapeptyla. Samo estrofem koji smiruje jajnike i poslije utrići
Držim fige
thnx :D
nadamo se trećoj sreći
Podizem malo temu :)
evo, docekali smo i ciklus u 9 mj, i danas je pao dogovor za folikulometrije jer je odluceno da ce mi ponoviti scratching prije transfera. A sam transfer je predvidjen za pocetak studenog. Protokol je isti, pocinjemo s estrofemom 2x2, clexane i decortin. Ovaj put uzimamo i embryoglue i asistirani haching. Napadamo sa svih strana :) i nadamo
se da je 4.ti odlazak bingo!
Rominka, ja znam da te čeka velika i lijepa nagrada. :-) to jednostavno mora biti.