Gabi25 s nestrpljenjem isčekujemo tvoju pozitivnu betu ;)
Printable View
Gabi25 s nestrpljenjem isčekujemo tvoju pozitivnu betu ;)
Gabi25,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi25,:cekam::cekam:..
:raspa::cekam:Gabi25 eto i ovdje ću zavibrati ~~~~~~~~~~~~~
Gabi25 sretno...nadam se da će nas obradovat sa velikom etom betom...
Gabi25 javi se sa lijepim vijestima!
Cure trebam vaše mišljenje, da li je koju cca 5 dpt dolje stezalo kao da će dobiti menstruaciju i probadala povremena oštra bol? Malo sam zabrinuta...
diabolice i meni je tako...danas sam 6 dpt...i cijelo vrijeme osjetim stiskanje dolje...a i jajnici su neki natečeni...dobro se moram potruditi dok idem pipi...a nisam se nahladila niti nešto naprezala...nadam se da nam je to dobar znak...ja idem vaditi ß 26.02...
snow.ml nadam se i ja da nam je to dobar znak tzv. ugniježdavanje....i ja se moram pomučiti dok idem pipi, baš me onda probada...izgleda da je mjehur pun pa stišće jajnike i sve ostalo....
meni su vadili iz lijevog jajnika i sada mi je stalno natečen, ocrtava se na gaćicama...hoćeš ti ranije raditi testić?...mene nekako strah...pošto sam ih napravila već neznam kolko i sve bilo negativno...
snow.ml joj draga i meni je muka od testova....ma napravit ću ranje, to je sigurno, jer ß moram vaditi 01.03. a to mi je stvarno predaleko....do tad bih ako sam trudna mogla imati i mučnine jer sam u prvoj trudnoći prije 14 godina povraćala od početka, valjda od samog dana začeća....:lol::lol:
i ja se nekako nadam da ću nešto osjetiti prije ß...samo što sam već sada stalno gladna ali to je od utrića.inače ne jedem puno...zato ne mogu gledati to kao simptom...danas bi me mrvice trebale usaditi...nadam se da hoće i da će nam dati neki znak...koliko su tebi vratili?
snow.ml i meni su vadili iz lijevog jajnika i mogu reći da stalno osjećam nabijanje i peckanje....ali opet kad mi je bio transfer dr. mi je pokazao na monitoru gdje će vratiti js i baš tamo negdje gdje me cijelo vrijeme nabija....mislim, ne mora to ništa značiti jer mi ne znamo šta se kuha dolje ali eto ipak se nadam.
snow.ml meni su vratili dvije, 1 osmostaničnu i 1 šestostaničnu. Tebi?
meni isto dvije ali neznam u kakvom su bile stadiju...biologica me zvala unutra i dok sam ja došla na red nije više imala vremena za razgovor pa mi je nabrzinu rekla da su šanse negdje oko 30 %...tako da neznam dali je to dobro ili nije...suprug kaže da ja i 1% dobar postotak a endometrij mi je bio oko 7mm..
snow.ml endometrij će ti se još podebljati, ne brini....bit će sve ok. vidjet ćeš...želim ti najveću Betu!
hvala ti...i ja tebi isto...nadam se da će nam objema upaliti... i već ove godine da ćemo nunati svoje bebice
snow.ml :love2:
Gaby25 :cry:
vinalina zašto te suze?
Gabi je javila da je beta 9,5. Ali mi vibramo za skok! U petak je ponavlja.
Pa tako treba, pa 9,5 je nešto ...nije 0.....ma ima tu još nade......!!!!!!
Curke evo nisam se baš ovdje javljala ali eto trebam vašu pomoć...danas mi je 8 dpt, beta 20.02 a mene je danas počelo boliti koda ću taj tren dobiti:-(
jel to normalno da je to tako rano?
ovo mi je prvi stimulirani ivf pa sam malo izgubljena
Ninochka, kažu cure loke su bile trudne da tako boli i u ranoj trudnoći, isto kao pms....
~~~~~~~~~za veeeliku betu!!
Ninochka žašto si tako rano radila ß??
Lako je moguće da je to zbog trudnoće, maternica se širi i zato te boli.
:klap:Dani 82, mislim da je Ninochka28 mislila na datum kad je napisala 20.02 LOL Ninochka, svi simptomi su dopušteni a ti ne dopusti da te to izludiiiii. Nema pravila:love2:
Je.je vadim betu 20.02:-)
Ma joj tak sam se uplašila...čim osjetim tu bol kao da ću dobiti odmah me prođe sav optimizam:evil:
Inače vraćena su mi dve osmostanićne mrvice treći dan
da, poznato mi je to, ja sam potrošila valjda 10 rola papira u provjerama ima krvi-nema krvi, a kad si nemoremo pomoći, paničari svih zemalja...ujedinite se!!!:lol:Dvije mrvice, držte seee, vibriram za vas vibrvibrvibr (hebi ga, zaboravila sam kaj stisnuti za vibre, eto toliko nisam bila na odbrojavanju LOOL)
Joj hvala vam curke...nadam se da ste u pravu:-)
upomoć:evil::evil::evil:
danas,6dpt, sam luda,pere me gadna nervoza popila sam prvi normabel ali mi ni to ne pomaže imam lagane grčeve,pravi pms
imam kratke cikluse,24-25 dana,a danas je 20dc,šta če tek bit do bete
neočekujem puno ipak mi je prvi IVF i naravno molim za sve vas,pogotovo za cure koje su sve ovo prošle puno puta
puno vibri(koje nemogu naći na laptopu,i to me sad nervira)za sve:love2:
Draga ne znam što da ti kaže... mene isto šoraju svakakve emocije... srećom neka luda nervoza još nije:mrgreen:
Mi smo još dobre s obzirom na to kroz kakvu psihološku situaciju prolazimo.
Nadam se da nije pms i da će na kraju biti ß ko kuća :love2:
Ja se moram malo požaliti, inače nisam prištava a i imam hipotireozu pa mi je inače koža suha i to jako ali u dva zadnja dana počela sam prištaviti i baš sam si smiješna. Imam ih po licu, na ramenima i na dekolteu i baš su bolni prištevi. Primjetili su svi da sam kao u pubertetu :oops:. Ne znam jel to normalno, čudno mi je jer već dugo ovako nisam izgledala. Danas mi je 6dpt i nikakvih drugih simptoma nemam!
uf sad mi je lakše :), diabolica potvrđujem situaciju s prištićima, izgledam kao da imam ospice po licu, malo manje na leđima i na prsima, vruća sam (MM kaže da sam kao termo peć) , cice mi pucaju a jajnici još uvjek štrecaju, neznam šta im je trebali su se već smiriti do sada?!
Vojvođanka ne znam šta da ti kažem jesu li to dobri znakovi ili nisu...nadamo se da jesu....i ja sam jučer imala laganu temperaturu....mene non stop štreca lijevi jajnik i grudi me bole na dodir i imam osjećaj da ću dobiti stvari....ali opet kad vidim da svako drugačije reagira ne želim se unaprijed veseliti i nadati....moramo izdržati, draga drži se:love2:!
Čitam da dosta cura leži poslije ET i miruje nekoliko dana; meni su svi doktori do sada rekli da se ponašam kao i obično (samo bez dizanja teških tereta, sauna i bazena i ekstremnog sporta), čitala sam dosta o tome i na njemačkim web sajtovima i oni također ne preporučaju ležanje. E sad ja bi išla ne neke rođendane i u shopping baš na dan transfera i dan poslije ali mislim da ću s jedne strane imati lošu savjest a s druge ako to ništa bitno ne utječe glupo mi je i ostati doma. Mislim i tamo ću sjedit kao i kod kuče. Doktori kažu da je ista stvar i u prirodnom zatrudnjivanju; žene ne znaju kad ostanu trudne u prirodnom procesu pa ako je sve ok treba se uhvatiti.
diabolice meni je jajnik natečen, sve mi se ocrtava na koži, skoro ga cijelog vidim...ne boli me ali mi stvara neugodu, u ni jednim hlačama ne mogu biti...neznam što da radim, dali da zovem dr...danas mi je 7dpt...a što se ostalog tiče, nemam ama baš nikakve siptome...a opet se nadam pozitivnom...idem vaditi ß 26.02.
snow.ml jajnik ti je natečen sigurno zbog stimulacije ali ako ti se tako ocrtava to mi nekako ne zvuči normalno pa ti ipak zvrcni dr. da budeš mirna. I mene sve osim plišanih mekanih trenerki vrijeđa na trbuhu pa sam počela navlačit ih do struka...smiješno izgledam kao Mr. Bean:lol::lol:...
Suzanaab da budem najiskrenija nisam baš mirovala, možda dan-dva sam odležala poslije stavljanja Utrićaa poslije baš i ne...ja sam inače hiperaktivan tip, stalno nešto čačkam po kući ali ne dižem teške stvari i tu i tamo se prisilim prileći malo.
Kad se najranije može radit test, a da ima smisla??