ja moram priznati da nisam primjetila kod hobita nikakvu razliku u odnosu na "normalno" snimanje
Printable View
ja moram priznati da nisam primjetila kod hobita nikakvu razliku u odnosu na "normalno" snimanje
The Lovely Bones - impresivan film, ali nije za one sa slabim zivcima. Pretuzno. :(
je, Sasa, i ja volim Wesa Andersona, a Moonrise Kingdom mi je najbolji.
U zadnje vrijeme mi je bio presladak Safety not guaranteed, baš me raznježio.
Istu temu - ljubavna priča dvoje čudaka - obrađuje i Eagle vs Shark, ali oni su htjeli biti više artistički nego holivudski pa su za moj ukus malo pretjerali s time koliko su svi čudni. Ali sladak je film, za jecanje u PMSu.
Nedavno sam po drugi put pogledala Exit through the gift shop - urnebesan dokumentarac o street artistima, uključujući Banksyja. Toliko je bizaran da vjerujem da je istinit.
http://www.moj-film.hr/film/info/intouchables/
Ovaj film gledam već nekoliko puta i nije mi dosta.
http://www.imdb.com/title/tt1470171/
Abandoned, zadnji film s pokojnom Britanny Murphy. Meni napet triler, ali i za ne očekivati previše.
Pogledala i Hitchcocka (2012), bogme je Hopkins zaslužio i nagradicu za ulogu, npr Oscara :-)
a70v je spomenula Krš i lom, gledali smo ga nedavno u kinu i stvarno je odličan
Ja baš nisam luda za crtićima, ali ovaj me stvarno zabavio.
cini mi se da sam tu knjigu citala, vidis, nisam ni znala da ima i film.
jedan za razbibrigu: http://www.imdb.com/title/tt1931533/
x
pijev život sam gledala na televiziji i film mi je - katastrofa. al ne vjerujem da je u kinu bolji. ono kao nešto duhovno, a bezveze. kao quello :mrgreen: nagovorila i j da gleda, uspuhao se od dosade jadan do kraja. :lool:
novi tarantino - meni odličan.
nedavno gledala i ribolov lososa u jemenu - kako kaže aleks, komedijica, nije loše, simpa film.
knjiga mi je genijalna, super da su napravili fim - lososa mislim :) bum si pogledala
Potpisujem za Losose. Dojmljiva i humoristična romansna pričica s naravno happy endom. A i s meni omiljenim Evanom :-)
Odgledali na DVD-u kompletne "Star Wars" filmove. E. vidjela jedan, zapela da hoce i drugi, i onda udri ispocetka. Dost' su joj se svidjeli.
Opet na DVD-u, film kojemu se redovito vracam, "Spanglish". Meni je predobar. :)
"Becoming Jane", svidjeo mi se - a posebno mi je dobar James McAvoy (koji mi je pak odlican jos od filma "Atonement", snimljenog po knjizi Iana McEwana). Ovo je stariji film, no tek sad ga pogledah po prvi put.
Sinoć pogledali Anu Karenjinu, ovaj što je sad u kinima, odličan film, pogotovo za one što su pročitali knjigu!bilo je već filmova po toj knjizi, ali ovaj je savršen!:-)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Ovo sa Keirom Knightley? Nemoj zezat, meni se već izbor glumaca nekako ne sviđa - ali pogledat ću svakako.
Elly - Star Wars su super ideja za gledanje sa djetetom, moram ih nabaviti!
Becoming Jane se i meni jako svidio, a i James McAvoy također.
Ha ha ha pa da, to je i mene razočaralo!
Malo mi je čudan ovak mršav i s bradom, ali prolazi on kod mene u svakom izdanju jer je tak vraški zgodan! :D
E da, i film Začin za brak je super ako ga tko nije gledao, pogotovo oni što su duže vrijeme u braku, iako ja nisam dugo, Meryl Streep me u svakoj ulozi oduševi!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Lov na losose u Jemenu - film nije ni do koljena knjizi. ali Ewan je unutra, pa... :angel:
Hobbit nije strašan u 2D, mislim da ćemo se na idućeg odvažiti u 3D.
je li netko gledao Gambit?
Moj sin od 8 godina je gledao Hobita u 2D. Nije bilo posljedica.
Čitaju li samostalno titlove?
Moja se boji ići gledati Hobita jer se boji paukova; sad, kako je knjiga podijeljena u tri dijela ne znam jesu li paukovi u ovom prvom dijelu došli na red.
deaedi, moj 8-godišnjak ga je odgledao bez problema. no odradio je prije toga star wars, indianu jonesa i harryja pottera (meni su smrtonoše strašniji od orka, btw).
lotr ćemo kad pročitamo knjige.
mima, nema pauka.
titlove čita ako nisu prebrzi, 2 reda mu često pobjegnu.
moj sedmogodisnjak odgledao isto hobbita 2D bez posljedica, nocnog straha i sl.
moj je pocetnik u citanju i stigne dio titla procitati. ali odgleda film bez dodatnog zapitkivanja i trazenja da mu se cita.
Losose sam i ja odgledala u kinu, vec ima podosta. bas je film za razbribrigu.
Piev zivot, zasvrsila u kinu bez priprema o cemu se radi, kjnigu nisam procitala, pa sam bila razocarana samim filmom, nisam zeljela tako nesto za tu vece. no film nije los, ako volite te filozofske.
Gledala je i Harry-a, već prije, a titlove smo joj malo čitali, koliko smo mogli (kaj mislite da sam uz živahnog 2-godišnjeg bracu mogla odgledati u zadnjih par dana sva 3 dijela Gospodara prstenova, malo sutra :-) ) . Kad mora, sama pročita, ali onda joj nekad radnja pobjegne - skoncentrira se na čitanje, pa ne skuži šta se desilo - uglavnom, pročita 1. red, 2. red onak...tu mi ponekad pročitamo.
Planiramo na 2D. I općenito ne idemo na 3D niti crtiće, ne voli imati naočale.
Mima, nema (jos) paukova.
A onaj blijedi kapo od Orka joj je bio cool, s onim izrazima lica :lol:.
Gledali smo ovdje, tu titlova nema (ne volim sinhronizaciju, ali sto ces :/), no inace kad gledamo DVD-ove ili kad smo u HR cita titlove bez frke.
Imala jest par pitanja (da poveze neke stvari iz LOTR), mozda nije zgoreg "svjeze" ih pogledati prije gledanja Hobbita, pa objasniti da je radnja u Hobbitu prije radnje iz LOTR.
Ms.Ivy, meni su jedno vrijeme dementori bili jos strasniji! :mrgreen:
ja sam odlučila kronološki, onim redom kojim može čitati knjige - prvo hobbit pa lotr.
elly, 4-5 godišnjak gleda indianu jonesa i ne trepne, oni očito imaju neki filter koji nama fali.
odosmo s teme.
Moji su trenutačno LUDI za LOTR, imam ih na dvd-u, i mom prvašiću su zapravo super poticaj za čitanje titlova. Stalno zaustavlja film da bi stigao pročitati. Jako sam zadovoljna svim tim zato što sam veeeeeeliki fan Tolkiena :mrgreen:
jesam li samo ja odlučila da prvo mora pročitati knjige? čini mi se da bi puno izgubio na razumijevanju priče da prvo gleda filmove, pogotovo kod lotr. a to si majka-fan ne može dopustiti.
tako smo i s potterom /čitala sam dok mi jezik nije natekao/.
E. ima toliko puno knjiga na wishlisti, iskreno ne znam kad ce joj Hobbit i LOTR doci na red.
HP je pocela paralelno citati i gledati - pogledala je sve filmove, no procitala je samostalno prve 4 knjige, sad se sprema na petu.
Ovak' sam joj ja povezala rupe. Iznenadilo me je da ih nije bilo puno (kazem, gledala je vec LOTR, ali ne bas nedavno...)
Ja sam dugo odbijala pogledati film upravo zato jer sam obožavala knjige. Ali mislim da je Peter Jackson stvarno fenomenalno odradio posao, uopće nije odstupao od knjige, ekranizacija mi je savršena, i ne samo da sam im dala da gledaju film, nego luđački tražim (srećom, preko facebooka i nalazim) i LOTR setove Legića :mrgreen:
angie, sestro. :mrgreen:
thnx, nastojat ću pogledati!
MM i ja smo se opako navukli na seriju Boardwalk empire, odgledali 3 sezone u dahu i ko' ce sad docekat jesen i 4tu sezonu....(tek se snima) tema prohibicija 20ih....Scorsese redatelj,Buscemi glavni lik...simpaticni gangster...(a ima i manje simpaticnih)
Ima li pauze za Hobita s obzirom da (ako se ne varam) traje 3h?
Mene je zabolila glava nakon nekog 3D crtica na kojeg sam vodila necaka,ja doduse imam naocale pa sam morala stavit one 3D preko...
Znam da i nije bas najzdravije za mozak gledati 3D snimke,djeca sa bilo kakvim neuroloskim smetnjama ne bi uopce smjela ici gledati 3D (prijateljica ciji je sin prije par godina imao konvulzije/epi napade ima preporuku da ne ide)...pa sam mislila da su vam strahovi vise usmjereni na to a ne na sam sadrzaj filma....
ima pauza, a film sasvim lijepo izgleda u 2D pa ne moraš brinuti.
Preporuke za Django Unchained i Frankenweenie :-D