I mene su tražili HSG koji je takođe bio bolan ali urdni nalazi pa na osnovu toga mi nisu odobrili IVF.Ako ti jajovodi nisu prohodni onda ćeš vjerovatno dobiti ivf
Printable View
I mene su tražili HSG koji je takođe bio bolan ali urdni nalazi pa na osnovu toga mi nisu odobrili IVF.Ako ti jajovodi nisu prohodni onda ćeš vjerovatno dobiti ivf
Sretna Nova Godina svim curkama koje su u postupcima,onima koje su nam sretno blažene da bude sretna trudnoća!
dragi forumaši ! zanima me koliko se čeka na red u PFC, od slanja maila do termina
Ja sam cekala tri mj. ali zbog pauze od prijašnje stimulacije. Najpametnije ti je poslat meil il nazvat. Kad sam ja išla prije tri mjeseca nije bila gužva, mislim da ni sad nema al sigurno ce ti se javit cure koje su u kontaktu sa njima.
Ja isto mislim da zavisi od prethodne stimulacije ako se radi o klasicnom IVFu. Za donacije je cekanje bilo do 2 mjeseca ako si cista(nisi bila barem 3 mj u stimulaciji).
nama je Lazrovska u 11. mj.rekla da ako se odlučimo za donaciju js da imaju slobodne termine već krajem siječnja
draga hello kitty, ti bi mogla ići odmah slijedeći ciklus.:-)
drago mi je da si krenula u nove akcije, želim ti puno sreće.:-)
samo im pošalji mail, javit će ti se jako brzo, ako ne sutra dan, za dan -dva.
javi se.:-)
helo kitty pozdrav ti...baš kao što kažu cure ne čeka se puno jave ti brzo najduže za tri mjeseca si već kod njih...ide to zaista brzo.
Sela nadam se da ti uživaš u trudnoći i da si dobro. Sad se sjećam da si spominjala da si putovala u Prag vlakom ako se sjećaš hajde mi malo pojasni kako možda mi to kad budem trebala ići bude opcija...
venera, Sela više nije trudnica nažalost. Draga Sela, šaljem i ovdje puno zagrljaja.
rose, kako je?
cure, ko je prvi putnik? kakav je raspored postupaka da možemo navijati?
Draga Sela oprosti mi nisam znala......baš mi je žao!
SORRY!
Maro hvala ti draga.....jel se pripremaš polako
hvala vam , rodila sam u 10.mj. (izgubila sam svoje dječačiće ) i poslije toga sam , nemarom liječnika imal 2 kiretaže, pa moram napraviti pauzu ali eto polako kad sve pripremim na jesen bi startala jer moram napraviti neke genetske pretrage.
sela:cry: puno puno pozdrava i pusa utjehe,
ja sam danici poslala meil da bi ja i mm došli na postupak u travnju,odgovorila mi je odmah da je termin uredu i da se javim prvi dan m,a od dr.MARDEŠIĆA sam zatražila da mi on pošalje upute tj.postupak uzimanja ljekova za stimulaciju,pa sad čekam da mi odgovori.
pozdrav svim curama
evo me...
kako sam i rekla kod mene sve naopako krenilo tako se i nastavilo... procurila sa zakašnjenjem ali ajde bar je krenilo a danas na pregledu kad smo trebali odlučit kad krećem sa menopurom novi šok,nedovoljna supresija jajnika i najvjerovatnije prekidamo sa terapijom
u četvrtak ponovo pregled pa ako se do tada folikuli ne smanje dovoljno nema smisla nastavit tako da kako stvari stoje odgađamo Prag zasad
svim ostalima više sreće
mare 41 izgleda da se ipak ne vidimo ovi put...
Pozdrav,drage..ma nista se ja ne ljutim;normalno da ne znaju svi.Hvala sto brinete.Nesto mi se PFC nije javljao ovih dana,jesu bili spajali preko Tri kralja?
Mare ti si mozda prva.Ja racunam u april.
Venera vlakic Zagreb-Wien-Prag, i natrag od jednog dana vikenda do drugog vikenda,placas samo 50% karte u Croatia Expressu.Otvoreni datumi putovanja,jedino za polazni moras imati rezervaciju.U Becu za presjedanje imas 40 min.Cijena 1450 kn za oba s rezervacijom.
Mi smo sa autom potrošili 200 E. Ispada da je vlakom skuplje a putovali smo benzincem samo kaj nismo mogli tražit od hzzo-a povrat za prijevoz.
Mozda ce nekom biti korisna info o tiskanicama,zahtjevima HZZOu za upucivanje na lijecenje u inozemstvo.Nedavno sam rekla da ce biti nekih promjena;bilo je ali samo kozmetickih;u Narodnim novinama izasla je nova tiskanica koja se sad koristi ali jedina razlika od stare je u samom naslovu tako da se mogu koristiti i stare.
Medjutim samo do veljace,onda ce se opet nesto mijenjati.
Hello Kitty neizmjerno mi je zao zbog tvog pregolemog gubitka!:-( Koje pretrage radis?
ja od sutra na estrofemu ,idemo po smrzliće napokon
đurđa, kad ste onda na transferu-u petak? opet ćemo skupa čekati betu:-)
to draga još ne znam točno ali mogle bi se sresti
za deset dana na ultrazvuk i trebam se javit gore pa će mi onda reći točno
obično se transfer računa 17. dan ciklusa....držim fige:-), skupa ćemo odbrojavati...
rose, javi kako ide........
Sela hvala ti za ovu informaciju.....kad ti planiraš ponovno u Prag? Budi mi dobro.Pozdrav ti!
Đurđa,Maro super već ste u pripremama da vam sve ide s lakoćom i samo da znate veselim s vama jer mi to ulijeva i samoj nadu!
Samo da vas sve pozdravim i sretno cure! :heart:
Djurdja,Mare prve laste!!!!!Ali da se vratite kao rode!
iz tvojih usta u Božje uši
:klap::klap::klap:
pozdrav cure,da vam javim da mi je dr.Mardešić poslao protokol za stimulaciju koji ide od:
2dc tj.2 dan m 3 amp.gonala
3,4,5 dan 2 amp. gonala
6,7, dan 3 amp. gonala i od 6 dana po 1 amp.cetrotide,
a 8 dan napraviti ultrazvuk i javiti rezultat i onda će mi na temelju nalaza reći kako dalje i do kad stimulirati, ja se iskreno nadam da će mi ovaj put biti js i da ću dogurati do transfera.
đurđa:heart:,mare:heart:, sretnoooo
Ja sam isto imala takvu stimulaciju al od 3 dc. Cetrotide su mi bile super, jesu skupe ali me nisu niš pekle,
dekapeptyl mi je bio koma.
Svima vam držim palceve i navijam za uspješne postupke sa sretnim završetkom!
pozdrav cure , ja do sad nemam bas nikakvog iskustva pa me vec sad panika hvata.. samo kad pomislim na sprice zlo mi je.
Ja sam dobila tkz.long protokol , koji izgleda ovako :
drugi dc inpl. Dipherelin ili Decapeptil , kontrolu supresije uraditi 16 dc. i ukoliko sve bude ok, poceti sa stimulacijom po ovoj semi.
1,2,3 dan x 4 Menopur
4,5,6,7,8 x 3 Meno.
9 dan stimul. javiti UVZ , ukoliko sve bude ok aplc. Stop inj. ( Pregonil ili Ovitrelle).
SRETNO VAM BILO SVE
Opa i Bubana sretno sa stimulacijom!!!
Bubana-bez panike;kad pocnes i krenes,brzo ces se uhodati i nece ti biti bas tako jako strasno!Sve za bebu!!!!
Cure javila mi se Mirna.Nećete vjerovati ali ona kaže da nema nikakve promjene zakona.Ja sam užasnuta da mi je Pronatal onako napisao.Šta je neko lud, ako ne žele imati posla sa HZZ-om onda neka to ljepo kažu a ne izmišljati zakone ili što je već problem.Uglavnom MM sređuje sa HZZ-om da nam rješenje prebace na PFC i krećemo kod njih.Stvarno sam bez riječi.
pozdrav cure,ja sad stvarno neznam što ću,poslala sam ja sad još jedan meil direktno dr.Mardešiću vezano za ovo sa hzzo,lipo sam mu napisala da sam predala zahtjev za lječ.u inoz.,dali je on upoznat s tim i kakva je kod njih procedura,nisam pametna sad stvarno što ću i kako dalje,vidit ću što će mi odgovoriti a ako me otkantaju prebacujem se u pfc ,u nadi da će me oni primiti
Cure, nadam se da će se pronatal zavrzlama uskoro razriješiti i da ćete nastaviti dalje kako je planirano. opa, tebi su isto pomaknuli termin? Kad ti je postupak?
U Pronatalu ne primaju novce od HZZO-a nego njima treba platiti pacijent pa si sam kasnije tražit povrat od hzzo-a. Zbog toga sam ja i išla u PFC. Oni su cekali novce mjesec dana i nije bilo problema.
mi smo tribali u 3 mj biti na postupku (to je 6 mj od prvog puta),ali čekam ovo rješenje od hzzo pa mislim da će mi poslati u 3 mj i onda krenuti sa pripremama a i vrime bi moglo biti bolje za putovanje,a što se tiče ovog plaćanja postupka mislim da je marijakr napisala točno(tako mi je isto još prošle godine napisala danica,a možda su sad prominili taj neki svoj "zakon") to da u pronatalu mi platimo a kad se vratimo kuči tražimo povrat od hzz,samo neznam jel će tako hzzo pristati,joj baš nas zezaju
Možda malo OT jer nije vezano uz postupke, al je vezano uz putovanje- da li ste primijetili da je kruna ojačala? Da se ne bi iznenadili ko ja jučer u banci.