Vojvođanka čestitam! Stvarno se čuda događaju, a ovaj put tebi! Sretno i mirnu trudnoću ti želim!
Printable View
Vojvođanka čestitam! Stvarno se čuda događaju, a ovaj put tebi! Sretno i mirnu trudnoću ti želim!
Vojvođanka :heart::heart::heart:
Ponukana pričom Vojvođanke napisat ću i ja svoju,već se duže vremena spremam pa nikako.Iako ne pišem često na ovom forumu,čitam vas i pratim.
Dakle,mm u 7 mj 2010. napravio spermiogram,trebali smo na jesen krenuti u postupak.Rezultat katastrofa-0 pokretnih,kao i kod Vojvođanke.
Taj mjesec sam nekim čudom zatrudnila i evo me sada u 33.tj,brojimo sitno!:-D
Evo čuda se definitivno događaju i nemojte nikada gubiti nadu,vaše bebice vas čekaju!:heart:
Vojvođanka znala sam da je to takvo nešto bravo sretna sam zbog tebe:heart::heart:Jogobela čestitke i tebi.....
jogobela :zaljubljen:
jogobela, čestitam...koliko lijepih iznenađenja na ovom pdf-u:klap:
Vojvođanka :heart: evo nakon u živo i virtualne puse
jogobela čestitke
A evo, u duhu dobrih vijesti, dobila sam dozvolu da javim da je naša OKIDOKI rodila malu curicu :zaljubljen: u nedjelju. Mrvica se dosta požurila, ali sve je ok i dobro su i ona i mama. Pa evo draga čestitam i ovdje :klap:
Drage moje šaljem vam svima bezbroj vibrica i mislim na vas i plusiće koji vas čekaju :zaljubljen:
Vojvođanka draga moja čestitam , želim ti urednu i mirnu trudnoću :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Jogobela čestitke:-D
Okidoki čestitke na rođenju curice :-D
Okidoki čestitam! :zaljubljen::-D
dani82 velike cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!
vojvođanka iskrene cestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!neka ti bude sa srecom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vojvođanka baš sam se pitala gdje si nestala i zašto se ne javljaš...ovaj vijest je prekrasna!!!! :-D :-D :-D Sreća je ogromna!!!!
Jogobela čestitam i tebi!!!
Okidoki čestitke!!!!
Vojvođanka:heart:
jogobela čestitam!!!
OKIDOKI, čestitam na rođenju male curice!!!!
Hvala na ljepim željama.........
jogobela!!!!!! vaou već 33tj? čestitam od srca....
okidoki uživaj u svojoj curici
Vojvođanka cestitke na plusicu!
jogobela tebi također!
okidoko cestitke na maloj princezici!
slicna situacija je bila i kod mene,svaki daljnji spermiogram je bio sve losiji a ja sve u vecoj komi i bas kod zadnjeg dosta loseg ja ostala trudna i evo moj maleni navrsio 5tj,tako da cure ne gubite nadu.evo zadnje dane imamo nove trudnice i lijepe stvari se događaju,na sve ce doci red vidjet cete.ja vam to zelim od srca!
Cure hvala na čestitkama!:-)
želim vam svima od srca da što prije budete trbušaste!:heart:
drage moje veliki pozdrav svima! ne javljam se baš što ne znači da ne mislim i vibram za svih...
svim trudnicama želim lipe i mirne trudnoće, a svim tužnicama šaljem virtualni hug. mojim istrijankama, kako bi Ambra rekla sa porečkog druženja, puno sreće i da nastave niz. mare157, snekica, ambra, vulkan, sumskica, bebach, čarapica :kiss:
Drage moje suborke, evo da i na ovoj temi objavim da sam u petak bila na ultrazvuku i da je sve u savršenom redu. Srčeko kuca, naš bebolinac je velik 6,7mm, a danas sam trudna 6+6 (što u dan odgovara veličini ploda i datumu prvog dana zadnje menstruacije). Eto, što da vam kažem, jaaaako smo sretni, polako počinjem vjerovati da se i nama sreća napokon osmjehnula.
Svima vama koje još uvijek čekate da se i vama desi čudo od srca želim puno sreće i da čim prije osjetite tu radost!!
:*
Vojvođanka čestitammm!!! :-)
Jogobela također čestitke :-)
Dani čestitam ti od srca!
U ponedjeljak imamo konzultacije za sljedeci postupak....prirodni ciklus sa smrznutim stanicama....
Pretpostavljam da cu opet morati donijeti uredne nalaze od onih briseva...da li se moraju i seroloski testovi ponavljati i sto je s papa testom? Koliko moze biti star?
Zanima me od vas koje ste prosle kroz transfere u Rijeci, da li je ijedna dobila ikakav dokaz da je embriotransfer obavljen kako treba? Da li provjeravaju da je sve dospjelo gdje treba? Morat cu rascistiti tu nedoumicu koju imam od prvog dana, jer vidim da se o tome prica i na drugim topicima i ja zapravo strahujem da mi transfer nije obaljen kako treba.
pokusavam saznati cim vise na ovaj nacin kako bih imala cim manje pitanja da razjarim prof. u ponedjeljak:(
Lily ja za postupak s odmrznutim js nisam morala ponavljati niti jedan nalaz. Što se tiče transfera, slobodno pitaj profesoricu, ona će ti sve objasniti i ne vjerujem da će je to pitanje razjariti. Osobno je to nisam nikada pitala zato jer nikad nisam imala sumnje u pravovaljano obavljanje transfera. Za vrijeme transfera sam uvijek (iz razgovora profesorice i sestre) zaključila da su mališani dospjeli kamo trebaju. I na kraju biolog uvijek provjeri je li cjevčica prazna.
LOTV zašto imaš nedoumicu da ET nije obavljen kako treba?
LOTV, sve nalaze koje spominješ radila sam prošle godine u 5 i 6 mjesecu, i nakon toga nisam trebala više ponavljati. Sada idem ponovno u postupak dugi protokol.
Ajme Maza to je super vijest, nadam se da ni mi necemo morati ponavljati...znam da je bilo na knap za prvi postupak, briseve sam bila napravila prije nego sam uopce bila naprvim konzultacijama da kao dodjem spremna i ubrzam postupak pa su mi taman istekli do postupka ali mi ih je svejedno priznala, zato sam mislila da cu ih morati sad svakako ponavljati a ionako sam svaki tjedan kod opatisjkog ginekologa u cekaoni po nesto. Sve se daje na kapaljku i nista ne moze za unaprijed tako da jednom sedmicno tamo izgubim sat-dva na cekanje za uputnicu, recpet itd....
Dani, znaci ipak provjeravaju...mene je bilo strah pitati jer nebih htjela da pitanje ispadne kao da sumnjam u njihovu strucnost (sto opet tako nekako ispada iako se ruku na srce zapravo nemam na sto pozaliti u vezi svog postupka) a opet morat cu to nekako formulirati da dobijem odgovor.
Tigrical...jos prije nego sam isla na transfer procitala sam ovaj clanak
http://www.neplodnost.hr/lanci-v2/em...-trudnoa-.html
i otada sam puna straha da sam sve to mozda prosla a da nismo od pocetka imali sanse jer se moglo desiti i nama.....i mislim da cu se i svaki sljedeci put to pitati. Kad bi bar postojao neki dokaz da je to zaista tamo gdje treba biti......
Pa kod nas u Ri rade ET sa uzv-om, znam da ona "oznaka" možeš ispasti ali ja sam uvijek vjerovala da je to to....
tini, kakva oznaka moze ispasti? nisam skuzila tvoju recenicu...
Pa prije transfera označe embrij ( neznam s čime ) da bude vidljiv na uzv. Ja sam na svakom transferu vidjela svoje mrvice u maternici.
Drage moje evo da vam se i ja pridružim!!(Ako može naravno!)
Moja priča započinje prije godinu dana kada smo krenuli na pretrage i došli do zaključka da idemo na IVF.
Moji nalazi svi ok a mm ima oligoasthenozoospermiju!
i tako 2.08.2010. sam imala punkciju, dobila dvije oplođene stanice, transfer 7.08.2010. i 23.08.2010. betu od 3111!
uglavnom sve super, sve pet, nosim blizance!Osjećali smo se kao da smo dobili na lotu1
Ali moja prča nema sretan kraj, nažalost sve je bilo ok sa trudnoćom do 21 tjedna kada mi se je počeo skraćivat cerviks, prokrvarila sam i da skratim na kraju krajeva rodila sam u 23 +4 tj. moje dvije mrvice Luku i Eni. Luka je imao 580 g i 33 cm, a Eni 520 g i 28 cm!
Luka je živio 7 dana a Eni 17 dana, nažalost nije bilo pomoći!
Evo danas je točno 2 mjeseca od njihova rođenja!
Neću vas dalje gnjavit i nikome na svijetu ne želim da prođe slično!
Ja obavila poslije poroda redovno sve preglede, sve mi ok, čak se jučer dr. zezo kad mi je radio ultrazvuk da mi jedna lijepa stanica raste na desnom jajniku!!
I sad sve ispočetka, do jeseni kućna radinost pa ako šta upali, upali, ušto dr. sumnja iako kaže nikad se ne zna, a na jesen opet na humanu u Ri!
Pa me zanima kako je sada stanje dolje, jel gužva s obzirom da je dr.V. u penziji, kako se naručuje jel ima kakvih novih pravila, da se znam na vrijeme spremit?!
Oprostite na dužini al htijela sam vam se ukratko predstavit!!
Ja se nisam nikad sjetila to pitat. Ali me uvijek zanimalo zašto nakon toga ne dobijemo papir na kojemu piše u toliko i toliko napravljen uspješno transfer sa toliko i tolko stanica...itd... poslje dobijem samo nalaz i kad ponovo da dođem. Ipak bi možda trebao neki papir kao dokaz uspješnosti..ali opet... do sada nisam još sumnjala, baš zato što gleda na ultrazvuk dok to radi... i smeta me što moram odmah nakon toga skakati sa onog stola, kupiti robu, hodati do sobe..možda sve to ima posljedice za uspješnost transfera...ali opet dosta žena je uspjelo baš pod istim tim režimom. Znači ili je sudbina ili nije. Al bit će jednom i nama :-)
Istina, ali nitko ti nemože dati papir o uspjehu transfera dok ne napraviš betu. Izgleda da su se stvari promijenile jer ja sam uvijek nakon transfera dobila papir na kojem je pisalo da sam u postupku ivf-a i koliko je embrija vraćeno. A šta se tiče koliko embriji imaju stanica to isto možeš pitati samu biologicu na transferu i uvijek su mi odgovorili, a čak i prof.S koliko god sam imala konflikata s njom.
Svima puno vibrica šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jer čuda se događaju, a sve mi smo zaslužile svoja čuda nakon svega :heart:
apsolutno potpisujem sve napisano!
Mene je prof. obavijestila da pocinjemo i dala mi mot da mogu pratiti na UZV sto se dogadja ali se taman uto jedna malo sira sestra namjestila pred ekran i pocela mi stiskati trbuh, potpuno suvisno jer bi sve islo glatko i bez toga (imala sam drugu sestru s druge strane). Tako da uz najbolju volju nisam mogla vidjeti nista:(
Ali dok zivis ucis, iduci put cu se pobrinuti da sve vidim....sad em vec lagano hvata hocu li uopce imati transfer u 4 mjesecu...imamo 4 vitrificirane stanice i bas strahujem hoce li biti za ista kad ih odmrznu i ako hoce da li ces e uspjesno oploditi jer imamo lose spermice:(
Uhh toliko iscekivanja i toliko upitnika.....
Malena, vidim da se tbi nisu oplodile:( koliko si ih imala...kako to da si bila u stimulaciji? Mislim, meni je prof. rekla da sa smrznitim stanicama idemo u prirodnom ciklusu.....
Tini, cestitam na curici:):)
Uvijek me ti vas potpisi rascmizdre, i lijepi i oni tuzni....
Meni je mpo otvorio pandorinu kutiju s emocijama, nisam ni znala neke stvari o sebi sve do sada....
Znaci i ti si imala konflikte s prof:D
Neka, neka, ipak je sve na dobro ispalo....
Meni su isto sve rekli, ne mogu se potuziti i kad god sam prof. nesto pitala zacudaila sam se koliko opsirne odgovore sam dobila. Rekla je meni i suprugu da smo vrlo zahtjevni pacijenti, a meni je rekla i da sam control freak ali to je i istina pa joj nisma zamjerila, naposlijetku nam je rekla da smo joj unatoc svemu simpaticni i to mi se cinio kao lijepi closure onoga sto je lose pocelo pa sad malo po jajima hodam kad joj se obracam jer ne znam sto migu reci i koliko daleko ici s pitanjima a da stvari opet ne ispadnu lose.
Tini čestitke na curici. :-)
Lily, sad zadnji put u drugom mjesecu nismo ni došli do transfera. Smrznute jajne stanice su preživjele odmrzavanje i onda kad je bila oplodnja su stale. Ja sam stimulirana sa 5 dana klomifena po dvije tablete(100mg) i onda još 10 dana po jedna inekcija gonala (dr. kaže da zato da mi to sve malo probudi) i bilo je sve probuđeno, za endometrij mi je rekla da je A kvalitete da bolje nemože, ovulacija je bila sve super sa tog stajališta ...Ja sam od prvog stimuliranog postupka dobila 12 jajnih stanica, svaki put po tri uzmu. imala sam 9 smrznutih. I sad imam još tri smrznute za ovaj pokušaj u trećem mjesecu, a onda idemo opet na stimulirane, samo vjerojatno ću prije imati stanku... Nadam se da će kod tebe sve biti u redu! Ako te još nešto zanima slobodno pitaj. Ima tu puno cura koje su u ovome puno duže od mene i iskusnije su. Mislim da je svaki slučaj sam za sebe tj. različit. Pusa svima. :-)
Tini čestitke na curki!
Vidim da spominjete prof. S. Znaci li to da je dosadasnja doc. S. napredovala i na tom podrucju (osim sto je postala sef Humane u Rijeci)?