:heart:
Printable View
:heart:
:love2: :zaljubljen: :zaljubljen:
super denny, samo nek se tako nastavi skolski :heart:
Denny tako mi je drago zbog tebe,neka se tako nastavi i dalje...
svim ostalima puno pozdrava,ne pišem često ali vam pratim iz prikrajka...
denny predivna vijest:-D ti nam svima dajes snagu i uljevas nadu za buduce postupke zbog toga ti od srca HVALA!!!!!!!!!!!!!!!! Ljube sretno, pusa tebi i tvojim zivahnim andelcicima!!!!!!:zaljubljen:
Denny super,koji osjećaj sreće nakon ultarazvuka.Ja bi najrađe sve izljubila u Cita kad vidim da je beba ok.
Ja sam ovaj tjedan imala smeđi iscjedak jedan dan i umrla od straha.Nisam vam tila pisat da ne uznemirujem naše trudnice.Samo sam čekala cilu noć kako će se pretvorit u krv i ja i mm smo se tresli.Ujutro sam odma otrčala kod Dr.Š i hvala Bogu beba je ok.Isto mi doktor kaže,poprilično živahna,a taj iscjedak se valjda zna desit i nije ništa neobično.
Eto,ako se kome još desi da ne strepi ka ja.
Poljubac cure i puno sreće!
Gargamelice, evo nas u jedanaestom tjednu.Ide vrime!
Cure :*
Denny :-D:-D:-D:-D:-D draga moja za tvoje male mrvice. Uživaj i mazi svoje male mišice, vrijeme trudnoće će tako proletit i mrvice će bitu tu za tren. Puno pusica šaljem tebi i tvojim malim mišićima.
Denny znam taj osjecaj prije uzv evo i ja se pocela trest jer u utorak je moj uzv brrr
Samo da bude ok ,taman taj dan ulazim u 12 tt pa su i ta vazna mjerenja ali ja se nadam da ce bit ta pet :)
Drago mi je da su tvoje mrve za pet i poljubac vama troje :)
Žanet ja sam ti imala taj smedi iscjedak vec dva puta i prosao je za jedan dan i naravno da sam reagirala kao i ti odmah u dr ;))) izgleda da je to normalno ali ....Uh ta nasa strepnja ...
Kako Pinky ?
Kinki drzim fige ;)
Hvala draga, hvala vam svima šta me ovde trpite tako dugo:-))
Denny predivne vijesti:zaljubljen:
Super Denny :-D:-D
Da, da tebi mašu već si dugo ovdej bilo je i vrijeme.
[
I samo da znate, ja još ne mogu zamisliti da to mašu moje bebe, i da ću ih ja roditi i odnjeti kući, još uvjek imam osjećaj da je to nečiji tuđi uzv a ja se divim prekrasnim malim mrvicama. Jednom će se to dogoditi i vama koje još uvijek čekate svojih devet mjeseci, vidjet ćete![/QUOTE]
:zaljubljen::klap: prekrasne vijesti...malim mahalicama pozdrav ogromni
Denny :zaljubljen::zaljubljen: malene mahalice, preprekrasno
Upravo mi prija koja je bila u postupku na CITO javila da joj je beta 100:-))
11. misec je polučuio najviše pozitivnih beta nego ijedan misec do sada! Nadam se da ću se i ja provuć:-)
Ma šta ti je? Pa jedva te se čekamo rješit i lansirat te na neki trudnički topic! :lol:
Šalim se...! U biti ne šalim se opće, vibram za betu do neba, nešto ala Pinky, pa da se i ti čudiš jeli to tvoj nalaz!
Cure, hvala vam puno svima! :* Mi guramo dalje, vibramo i mislimo na vas! Ovim mojim razigrancima će trebati veeeeliko društvo! :-D
Cure iz Cito, da vas pitam, da li u Cito primaju tj. rade ivf pacijenticama s niskim amh i visokim fsh (19)?
ja samo znam da je meni poljak rekao da me ne bi primio da imam visi od onoga sto sam imala ,kad sam mu dosla ljetos, a to je 13,6
morala sam ponovo vadit i bio je 9....najbolje da nazoves i pitas dr.
Bog svima!!
Evo i mi smo od danas sluzbeno u postupku sa femarom u Cita.
Tabletice pocimam uzimati od drugog dana do sestog dana ciklusa .Nadam se da ce sve bit ok!!:heart:
Drage cure vibram ta sve cekalice kojecega ;-)
Mi smo danas bili na pregledu i sve je za super:klap:
Sad smo sredina 12 tjedna i ovaj put me toliko raznjezio pogled na mrvu (preko 5cm)koja skace i odguruje se nogama da jos ne skidam osmjeh s lica:-) kao da polako dopustam da dode do svjesti "to cudo se dogodilo"
Sva mjerenja su ok tako da mi je samo potvrdilo odluku da se necu zamarati s nikakvim genetskim testovima.
Zelim svima sta prije ovaj dozivljaj :zaljubljen:
Super vijesti Gargamelice.
gargamelica, jako mi je drago da je sve u najboljem redu :heart:~~~~~~za dalje
gargamelice :klap:
Gargamelice, :heart:
Moj ultrazvuk danas - desetak folikulića od 18-19 mm.
Večeras štoperica..
Thinking pink! :trep:
bravo za malog gargamelića!
twisted, nisam ni znala da si u akciji! sretno! jako lip broj
gargamelica bas lijepe vijesti :)
twisted sretno :)
pinky trudnice nasa kako si nam
Gargamelice, kako je lipo čitati ovakve izvještaje! :-D Pusa bebici!
Twisted bravo za folikuliće i sretno na punkciji! Samo ti "think pink" ko ova buba gore, i stići će nam još beba mahalica! :klap:
Svim curama u akciji, a posebno onima koje još nisu šaljem jedan ogromni CMOOOK! :heart:
Goa, nadam se da si do sada rodila i da uživaš sa svojim mišićem! Javi nam se kad budeš mogla!
Drage moje cure, prvo vam se moram zahvaliti što ste me prihvatile, bile uz mene i pomagale svojim savjetima dok sam pokušavala ostvariti svoju najveću zivotnu zelju - postati majkom jednom malenom stvorenjcu :heart:.
Nisam prošla ni djelić puta kojim su,na zalost, prošle mnoge od vas, bili smo među sretnicima kojima je uspjelo iz prvog puta, ali sam se trudila da ni ja, a ni moja okolina ne zaboravimo kako smo blagoslovljeni zbog toga dok drugi još uvijek čekaju i nadaju se. Naš mali mišić nam je stigao 30.11. u noći i zauvijek promijenio naše zivote, kasnio je 4 dana unatoč točno određenom datumu oplodnje, ali mi smo ga strpljivo čekali i sad smo roditelji dječačiću koji nam se smješka dok ga drzimo u rukama i dok mu pjevamo i gugućemo.
Uslijedilo je još toliko trudnica na ovom topicu: Blekonja, Diana, Issa,Vesnare, Gargamelica, Zanet, Denny, Pinky i nemojte zamjeriti ako sam koju zaboravila spomenuti..
Svima vam zelim blazenu trudnoću kakvu sam i sama imala, ne sumnjam da ćete uzivati u majčinstvu, no najviše zelim da to isto iskuse i druge cure: naša Matto, Aleksandraj, Bublica, Adikica, Natica, Twisted, Crvenkapica, Kinki,neka vam se dogodi taj dan kad će sve drugo postati manje vazno i zanemarivo, a zivot će poprimiti novu dimenziju sreće :heart:.
I poseban poljubac maloj Jeleni i mami Rozaliji :kiss: !
Goa draga moja iskrene čestitke tebi i TM povodom rođenja malog dečkića a maloj mrvici ja i moja Jelenčica želimo ogromnu dobrodošlicu, da ga kroz život prati puno zdravlja, radosti i sreće.
Tako si lijepo napisala ovaj svoj post, da samo mogu ga potpisati i ja svim dragim curama sa potpomognute U Splitu od srca želim da što prije osjete radost majčinstva i da se svi mi zajedno veselimo njihovim prekrasnim betama.
A našim trudnicama da uživaju u svojim trudnoćama i da se pripremaju za dolazak svojih malih mrvica.
Draga moja sretna sam zbog tebe, sada uživaj i ljubi, ljubi ljubi do besvjesti svoju mrvicu. Ja se nadam kada otopli na proljeće kada se nas troje zaputimo iz Mostara put Splita, našoj zajedničkoj kavici na Splitskoj rivi, da se naše mrvice upoznaju a i mi.
Kako si dala ime malom dečkiću?
:kiss::kiss: ogromnu vam šaljemo.
joj goa rasplaka me :heart:
ogroman poljubac vama i vašoj ljubavi najvećoj :heart:
Sve će doć na svoje
Sve će imat svoj razlog
Svoje vrijeme i svoje mjesto
Smijat ćemo se od sreće gledajući tvoje lice, ljubeći tvoj obraz
Zaboravit sve što je bilo prije i ljubit, ljubit, ljubit te!
:-D :-D :-D :-D :-D
Dobrodošlica malom mišiću (kojemu sam imala prilike čuti srce)!
UŽIVAJTE U SVAKOM TRENUTKU! PUSA!
Evo da i ovde prijavim svoj prvi plus u životu. Neću se još veselit, tek mi je 8. dan nakon ET. Štopericu nisan primila nakon transfera pa nije od štoperice. Crtica je blijeda a test neki američki, najosjetljiviji. Sutra ću ponovit pa ako bude malo jača crta, možda i imam šansu. U petak vadim betu. Nemojte mi čestitat još i molim vas recite mi ako je neka od vas imala blijedi plus a da ipak nije bila trudna.
kinki, ~~~~~~~~~~~
pa,plus 8dnt i jeste blijeda,pa kakva bi bila samo 8dnt?!
ma,sretno,sretno,sretno
Ja sam testić na 8dnt morala stavljati kraj prozora na svijetlo da se uvjerim da ne umišljam. Stvarno je bila blijeda, ali se naziralo nešto što u svim prijašnjim testovima nije! Drugi dan sam kupila još 2 različita testa i jedan je opet imao blijedu crticu, a drugi ništa...Ja ti preporučam za sutra clearblue ili nešto što sigurno neće pogriješiti i zbuniti te kao i mene, a do sutra se ipak usuđujem čestitati, jer plus je plus! :heart: Bravo!
E moja Kinki, naravno da si trudna ja to cijelo vrijeme i mislim, zbog toga sam ti jučer i rekla da se ne glupiraš sa temperaturom. Nadam se da se nisi naljutila na mene, ali sam ti nekidan sve objasnila u vezi temperature a ti i dalje forsirala po tome. Nemoj ponavljat testove, nego lijepo idi vadit betu koja će ti potvrdit da si trudna. I naravno, čestitam ti od srca.:-D:-D:-D
Još je to dosta rano, a pokazalo ti je blijedu crticu i to je dobro, jer ako pokaže trudnoću tu nema greške. Meni je na te američke testove (naručila ih preko interneta) na blijedu crticu koja se jedva vidjela, beta bila 88 (išla sam je vadit odmah poslije testa). E sad, po meni beta je beta i ona je najbolji pokazatelj. Ja više nikad ne bi radila testove osim iz zabave, ali ne bi ih ozbiljno shvaćala i to iz razloga šta oni ne mogu pokazati kolika ti je beta, da li se dupla...a to su vrlo bitne informacije, barem za mene koja je imala dvije trudnoće i oba puta nije bilo duplanja bete i oba puta je loše završilo. Ja to možda gledam iz svoje perpektive ali meni više ni pozitivna beta ne znači ništa.
Kinki, šta ćeš ti sad napraviti - to je isključivo tvoja odluka, a ako pitaš mene za savjet gore sam ti sve rekla šta mislim o tome.
I da ne zaboravim Goa - ISKRENE ČESTITKE!!!!
Cure prvo vam hvala na svemu :)
kinki necu ti cestitat ali cu ti zazelit sretno ;)za sljedeci korak !!
Goa cestitam ti na malisanu i uzivaj u majcinstvu ,pusa :)
Twisted sretno !!!!!!!