Pardon, htjedoh reći Dani 82! :)
Printable View
šumsko puuuuno pozitivnih vibrica za tvoje dvije mrvice i da što prije izađete iz bolnice
milivoj kako divne vijesti.......i mi smo se razmišljali da odemo na 4D po filmić, al onda smo se izračunali i skužili da tih 500kn možemo utrošiti pametnije - npr na opremu za bebača!
vrijeme leti - evo me u 24tt a miško se vrti i vrti i vrti :)
milivoj, prekrasne vjesti! Ja jedva čekam kad ću moći na 4D.
šumkica, drago mi je da je sve dobro. Samo ti miruj.
Mene više ne smeta što mi kuća nikada nije bila zmazanija i što ovisim o svakome.
Ustvari, sad uživam u tome da svi hodaju oko mene.
milivoj cestitam na glumici! Kod mene je problem hematom koji je bio puknuo i jos jedan manji. A pored toga jajnici puni velikih cista. Zato mirovanje do 12tt.
Sumskovoce zao mi je sto si u bolnici,a drago mi je da su bebice dobro.Rekla sam ti da sam mirovala do 12tj bilo mi je krevet i wc,evo i sad se cuvam i po malo setam al dosta odmaram.Ja sam vec pocela oticati ruke stopala katastrofa.Sumskovoce miruj i cuvaj tu djecicu kad ti je bog dao.Milivoji cestitam na curki,mogu zamisliti kakav je osjecaj vidjeti je na 4d,meni dr.kad radi uvz uvjek mi pogleda na 4d,al i ja cu ako bog da u 30t uradit 4d,pa da vidim kako se guraju bata i seka.Pozdrav svima!
ja svoje nisam vidila ni na 3d ni na 4d. u 26 tt bile su se okrenile leđima, u 30.tt sa blizancima to je već nemoguća misija, pa ti preporučam da to obaviš ranije.
milivoji, divota!!!!!!!1
šumsko, čuvaj nam se!!!
Šumskovoće, kao što je Ivanova napisala i ja sam imala identičnu situaciju.
Prvo sam prokrvarila u 8tt, pa u 12tt i onda opet u 20.-om tt, i sve su bili hematomi.
Nauživala sam se straha i cijelo vrijeme gotovo preležala, ali najbitnije je da bebe napreduju, a sve ostalo nekako prođe.
Pazi na sebe i bebice, sve će biti u redu.:heart::heart:
Aneri ti i ja imamo termin na isti dan :)
Milivoj :zaljubljen: jako mi je drago zbog vas
Sumskice cuvaj se :* bit ce to sve super, a sad odmaraj i cuvaj mrvice svoje!
juce sam bila na u 4d ultrazvuku , nasa bebica super napreduje,odgovara sve savrseno tjednima i nosim naseg sina!
Seka 35 cestitam od :heart:
alma,hvala puno! inace sam uvijek gledala sve za curice ,a kad ono sin!
seka čestitam na sineku maminom :-D
Hvala vam cure na svim porukama i podršci. Ja sam več tjedan dana doma, hematom se povlači a bebice rastu. Sad su 2,7 i 2,9 cm velike :heart:
a ja i dalje mirujem i čuvam...
cure, prvo svima veliki pozdrav, ja jedno vrijeme uopce nisam mogla na forum!!!
seka, cestitam na sincicu, sumskica, sigurno si vec doma i nadam se da je sve ok!
meni je sutra uzv i nadam se da cemo vidjeti kojeg su spola nasi mali misevi, ali prije svega se molim da su dobro!
ljubim vas sve!
Šumkica, baš mi je drago da je sve ok.
Mi smo isto bili na ultrazvuku. Sve je ok.
Više nisam prikovana za krevet. Mogu u šetnjice i obavljanje laganih kućanskih poslova.
Za desetak dana idem na kombinirani probir.
Šumskica, miruj, čuvaj... biti će sve ok, samo polako i strpljivo. :) Već su to velke mrve!
Eto da se javim da smo i mi obavili pregled... Sve je dobro, imamo sve što trebamo imati i sada još samo trebamo rasti! :)
evo i mene s malim divovima.
jučer, 33+0 2500 i 2600g. ja još zatvorena, sve za sada još uvijek ok.
hospitalizacija najvjerojatnije 30.6.
Pinky MASALA jesu napredne,neka rastu zive i zdrave.
Dani :-D :-D Samo rastite :*
Pinky ma svaka čast curama kako su velike :-D Sada sitno brojite, ha :)
evo i mene sa uzv! dr i vise nego zadovoljna, mali misevi skacu li skacu! dr misli da je jedan djecak, a drugo uopce nije uspjela uhvatiti, jako su skakali! danas sam 15tt!
Ah forum opet radi. :-)
Pinky, baš su mi slatke tvoje male bucke. Odličnu napreduju, samo tako dalje.
Makice ti si točno 2 tj. ispred mene. Samo neka skakuću, naši su također sa 12 tj. kada smo ih vidjeti, veselo mahali rukicama i trzali nogicama. Još smo mali ali već jako slatki :mrgreen:
Makice, arizona ma kako vas je lijepo čitati :love: Mislila sam da su samo meni ti mini ljudi taaaaako slatki....
Moji su jučer bili (na 9+5) 2,7 i 2,9 cm veliki i još nisu skakali....nadam se da za dva tjedna (kada mjerimo nuhalni) da će skakutati uokolo....
Šumskice, nadam se da će ti tad biti mirni... inače će biti frke s mjerenjem nuhalnog. :)
A mali ljudi... preslatki...!
Mojca gledam ti ticker... pa mi smo samo dan razlike :) ... ja sam danas 22+5.
Danas sam bila kod dr. A. na UVZ,sad mi je 6+6,a nije vidio ništa,GV je 12 mm sa ŽV.
Može li biti da je još prerano?Jako me uplašio i isplakala sam već tonu suza,a sljedeći UVZ za tjedan dana.
Jel imala koja taj slučaj?Molim vas...
Daj Bože da bu tak!
Tak me je strah,ne znam kak bum izdržala taj tjedan.A najgore mi je kak bum rekla sinu ako ovo završi loše,jer se on tak veseli bebi...
A joj...
:zaljubljen::zaljubljen:
ajme pinky stalno te citam i zvuci mi bas da imas trudnocu za pozeljeti; tako mi je drago da je sve super; samo tako nastavite i dalje:heart:
ja se s ovom mojom jednom srecicom tak "mucim":mrgreen:; em se ja otvaram jos od 25tt, em je sad jos i on "premali":roll:... valjda ce na kraju biti sve u redu.
hvala vam curke moje :kiss:
mislim da su ovolike zahvaljujući kombinaciji heparina i gena lol
al da je teško hodat i da bole koščice za koje nisam ni znala da postoje, je.
novosti su: strašna bol pubične kosti koja rastura najviše kad se okrećem, ustajem i hodam (dakle samo kad ležim mirno ne boli), natečene noge i ruke, bol u oba palca ruke (?) i to poprilična... sve u svemu veselo. a i ne bilo, u meni je više od 5 kila djece + dvije plodne vode...
Joooj Pinky :zaljubljen::zaljubljen: da samo znaš kako ti zavidim na svim tim tegobama :kiss::kiss::kiss:... uživaj