taca70 :love2:
i ja se nalazim u tvojim zadnjim rečenicama........ :-(
Printable View
taca70 :love2:
i ja se nalazim u tvojim zadnjim rečenicama........ :-(
Tiki_a, Taca ... :heart: :heart:
... baš mi je žao, veliki :love2:
I znam da trenutno najmanje želite čuti kako će doći vaše vrijeme, ali ja stvarno vjerujem u to!
Mimekice :-) mah, mah
Taca:love2:, kako te samo razumijem....Prošle godine jedan od mojih postupaka je bio upravo takav, dobili 3js, oplodila se 1js koja je drugi dan izgledala odlično i lijepo se dijelila, da bi treći dan došla na transfer i dr. mi kaže: "Zar vam nisu rekli? Prestala se dijeliti.", ko da me netko hladnom vodom zalio.... To mi je bilo gore nego sve negativne bete.....
Taca mislim na tebe i našu Tiki kojoj šaljem puno :heart::heart::love2:.
Cure svima :bye:
Tiki, Taca:love2::heart::heart: tako mi je zao, bas ste me rastuzile, znam da vam je tesko i nadam se da cete naci snage u sebi za skupiti komadice razbijenoga srca i krenuti dalje, znam da je tesko i da zvuci kao klise....iskreno meni je nakon samo jednog neuspjeha s MPO trebalo pola godine da se pokrenem s mjesta i krenem dalje u drugi postupak, a osmijeh mi se vratio u srce tek nakon dobro utvrdjene mrve, nadam se da ste vi ipak jace od mene, sto svjedoci i vas potpis i iskreno se nadam da cete biti kao Zlatta i uzivati u ljetu.
Zlatta zaista si heroj:klap::heart:
Tiki_a, Taca:love2::love2:, cure što pametno reći, jako mi je žao i sama se bojim takvih situacija
Drage moje koke ne stignem se javljati i redovito vas pratiti! Mislim na vas i saljem vam veliki virtualni zagrljaj i velike vibre!:zaljubljen:
Tiki_a, Taca, Zlatta:love2:
Inesz također :love2:- kako je sa tvojom ß-nadam se da nije vm.
- ja se još uvijek borim sa svojom ß -nekako jako sporo pada- dr. isto posumnjao u vm. ali nakon uzv smo odahnuli- vidi se jedna sićušna mrvica u maternici dakle na pravom mjestu ali je nažalost prebrzo odustala-
još uvijek razbijam glavu pitanjem zašto...Neki dan sam sanjala da u naručju držim prekrasnu curicu i divim joj se , a odjednom shvatim-pa ja sam tvoja mama... Osjećaj sreće i ushićenja budi me i pod tim dojmom
otvaram oči , a onda slijedi povratak u stvarnost i suze i beskrajna tuga...
-jedina utjeha u svemu su dr.ove riječi- možda ipak uspijemo proći bez kiretaže-možda moja mrvica ipak ode sama...:angel:
-inače od m. još uvijek ni traga iako je danas već 12. dan od prestanka s utrićima
miba :love2::love2:
Miba draga drži mi se,samo nek prođe bez kiretaže.
tiki_a stvarno mi je žao...grlim te i nadam se da ćeš brzo vratiti svoj mir :heart:
taca_70 uh...žao mi je, jako. Jesu vam radili ICSI? Što je u planu za 9.?
miba ~~~ da se sve dobro završi
Drage cure-dužna sam svima koje se iskrno interesiraju:1 trodnevni embrij od 6 stanica-
11dpt beta 37,
13 dpt beta 39. prestala taj dan sa utogestanima ali mi dr.T i dr. K. kažu nastavi terapiju i ponovi betu.
17 dpt beta 126,
19 dpt beta 243. Opet beta u ponedjeljak i onda valjda pregled. U ponedjeljak će biti 5 tjedan + 5 dana.
sutra će bit 21 dpt pa čemo otić izvadit betu ipak, a onda i u ponedjeljak.
bojim se, jako se bojim.... samo visim na internetu i čitam o svim užasima koji se mogu dogoditi...
ne znam kako ću izdržati ako budem morala na op. ili kire. (uh, ne mogu ni napisti te riječi)
iskreno suosjećam sa svakom od vas koja nije uspjela ili trpi komplikacije.
miba, inesz :love2:
doista se pitam koliko je klomifenski ivf za nas? pogotovo žene koje prijeđu 42.g...obzirom da uvijek čitam da su klomifenske js najslabije kvalitete... ne znam što bih rekla...
miba :love2:
Inesz :heart:, što kaže dr., beta nekako pravilno raste samo je prošlo malo previše dana...Pa mogu pitati kad mi se već nameće, ima li male šanse da je implantacija krenula jako kasno pa...
tiki, i ja sam na istom pitanju, iako padam s marsa (mora) pa dok ne pohvatam....a bilo je živo (a s većinom i u toku:-)), kiss svima
Oooo, konačno nam je i mare41 pala s marsa :-D :-). Sad ću te ja za nekoliko dana tamo zamijeniti :-)
Inesz, nadam se da ce se tvoja agonija koliko god je moguce dobro i brzo zavrsiti. Tako mala beta mi liči na biokemijsku, do ponedeljka bi trebala početi padati. To bi bilo najbezazlenije.
Mare41, welcome back. Sigurno si sva preplanula i spremna za nove radne pobjede.
cure, hvala. :-) dr su vrlo oprezni, daju sve mogućnosti kao otvorene ali ipak najsramežljivije najavljuju mogući pozitivan ishod. mi uskoro idemo izvaditi betu-danas je 21dpt. onda opet u pon kad će biti 23 dpt. nemam bolova nemam krvarenja, danas 5 t+3 dana. molim vas, vaša iskustva kad se na ultrazvuku uz ovaokvu betu i broj dana t. može vidjeti nešto.
hvala, ljubim vas.
Inesz, s nestrpljenjem čekamo tvoju betu, vjerujem da ćeš nam se brzo javiti, mislim da će današnja brojka donijeti razrješenje, nadam se pozitivnom:heart:, a kažu da se na UZV ne vidi dok beta nije barem 1000, al korak po korak i čekamo danas........
Reči ću isto kao i mare41, Inesz, s nestrpljenjem čekamo današnju betu!
Jutro cure,
pridružujem se nestrpljivim čekačicama. Ines :heart:
Mare... lijepo te opet vidjeti tu... baš si nam nedostajala. :)
Inesz, iskreno se nadam da si usporena stvaralica hcg-a, kao sto sam bila ja:love2:
Ja sam doduse krenula s malo vecom betom od tvoje, al sam ja prvu vadila 14dt i onda 16, i onda svaki 4, 5 dana i cijelo vrijeme je rasla, al ne pravilno,jako ne pravilno, doktori su me vec bili pripremili na VM, al su davali i malu sansu da je ipak sve na svome mijestu, od prve bete do konacnog razrijesenja agonije prosla su 22 dana, kad se prvi put nesto vidjelo na UZV-gestacijska vrecica i srce koje kuca, bio je to najljepsi trenutak u mome zivotu. Beta je bila oko 2000 i 6+ tt. Sad sam u 17tt i sve je pet.
Tada sam prekopala sve zive napise po netu o beti na netu, i saznala, da od svih zena postoji 3% koje su spore u stvaranju hcg, koji se nepravilno dupla. Cak sam naisla na slucaj zene koja je 14dt imala betu 18 i niko joj nije davao nikakve sanse za normalnu trudnocu, da bi ona na kraju rodila zdravu i normalnu bebu.
Ne zelim ti dati laznu nadu, al se iskreno, cijelim srcem nadam da je tvoja mrva na pravom mijestu :heart:
Probaj se opustiti i prestati citati negativna iskustva os neta, setaj i uzivaj u malim stvarima.Znam da je lako reci,a tesko je napraviti, ja sam previse citala i na kraju sam skoro dobila zivcani, a sve bez veze, samo zato sto sam drugacija od vecine zena.
Saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure danas 21. dpt beta 544
11dpt beta 37,
13 dpt beta 39.
17 dpt beta 126,
19 dpt beta 243
21 dpt 544
Čemu se nadati?
Sad sam pročitala vaše jutrošnje postove. Hvala vam na vibrama. :-)
Uh, Inesz, znam dobro kako ti je, svaki dan kao godina, a ti stalno na internetu proučavaš bete. Kod mene je bila slična situacija sa malim i nepravilnim betama, došla sam i do otkucaja srca i trudničke knjižice i završilo je loše. Kromosomska greška otkrivena u 11.tjednu trudnoće i morala sam na kiretažu. Najiskrenije ja bi se pripremila na sve loše opcije, ali i na to da ipak može ispasti dobro, nažalost to nitko sad u ovom trenutku ne može znati.
Drži se i želim ti najsretniji mogući ishod.
Inesz, lijepo raste, eto, čekamo ponedjeljak i nadamo se.....da se pravimo da nije bilo bete 11. dan- sve bi bilo ok (i ona beta od 19. dana je ok-ne mora biti 100% duplanje, imali smo takvih slučajeva, a imali smo i manjih beta koje su trudnice), od srca iščekujem s tobom što će donijeti ponedjeljak.
Inesz, stvarno nisam pametna. S jedne strane je dobro jer se počela pravilno duplati što je jako bitno a s druge strane je jako niska za 21dt. Doktori kažu da je bitnije pravilno duplanje. Nema druge nego čekati ponedeljak pa možda već i UZV nešto pokaže.
Inesz moja se duplala svaki treci dan i to ne bas skroz pravilno, prema tome nadam se da ces krenuti mojim stopama i iskreno vjerujem u tebe.
Saljem ti svu pozitivnu energiju ovoga svijeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~¨
mali miš, samo da podsjetim na relativnost beta-par dana prije tvojih prvih beta-imali smo istu situaciju kao tvoju-iste bete na isti dan transfera i bila je nažalost biokemijska. Sad je možda i prilka za ispriku što u takvom svijetlu ti nismo bili bolja podrška u počecima. Od tada ne dajem nikakve prognoze (osim savjeta da se ne prekida s utrićima na pozitivnu betu ma kakva bila) jer nije u našoj moći da znamo kako će sve napredovati, zato i doktori čekaju dok nade ima.
Inesz...
cure su sve rekle, teško je biti pametan... posipam te trudničkom prašinom i nadam se najboljem. :heart:
Inesz od sveg srca ti želim da i ti kao i mali-miš budeš u onih 3% žena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa vi ovdje uopće nemate nimalo smisla za humor
Inesz, sada se pravilno dupla, nadam se najboljem~~~~~
Mare znam da je tesko s malim betama, al je se iskreno nadam za Inesz i zelim je ohrabriti pozitivnim primjerom, jer znam kakvu agoniju prolazi, mene je osobno ubio strah od vanmaternicne, bila sam paralizirana od straha i nisam vjerovala da od tako male bete moze ispast nesto dobro, al sam onda pocela prekopavat po netu i naletila na te neke informacije o sporim ili lijenim stvaralicama hcg-a i na nekoliko prica zena koje su startale sa jeko niskom betom i to mi je dalo snage da se nadam da je ipak sve ok i kod mene, da nisam imala tog malog tracka nade, umrla bi od straha od vanmeternicne ili bi ispalila na zivce, zato zelim podjeliti s Inesz moju pricu i pruzit joj nadu u pozitivan ishod....
mali mis, upravo sam i ja htjela naglasiti preko tvog primjera da je sve moguće i znam da je tako, kiss
Da... čuda su moguća. I ne treba nikad prestati vjerovati u skrivene snage prirode.
I zato, Inesz.... još malo pozitivnih vibrica za mrvu... da nam lijepo raste! :)
Inesz saljem ti vibre i danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da si se bar mãlo uspjela opustiti i da ces provesti dan u ugodnom okruzenju, radeci nesto u cemu uzivas i sto te veseli:heart:
Inesz, tako bi voljela da ovo ispadne na dobro, radi tebe, sebe i svih onih malih i neduplajućih beta koje nisu uspjele. Iskreno navijam za tebe i tvoju bebu i da ćeš upravo ti biti u onih 3% kao i mali miš.
Hvala vam drage cure. Uz vas je sve lakše.Hvala.:-) Molim vas da znate da sam i ja uz vas. Izdržat ću kako god bilo.
Sutra mi je 23dpt trodnevnog embrija. Nadam se da će me dr T. u VG ultrazvučno pregledati bez obzira na rezultat bete.
Ljubim vas!
Inesz nemoj se razocarati, ako se jos ne bude nista vidilo...mozda je jos uvijek prerano da se vidi, a ovisi i od samog aparata
U svakom slucaju jedva cekam tvoj sutrasnji rezultat, javi se cim stignes, a do tad jos malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~