Dharma prvotno napisa
Vijesti? biokemijska, ali to su sve pomaci nabolje.
sjajna situacija na jajnicima nakon biokemijske, ušla odmah u polustimulirani i sada već deset dana stimulirana sa po 5 gonala dnevno (plus 1 klomifen i 2puta dva estrofema). na uzv-u se vide 6 krasnih folikula, sutra opet na uzv i vjerojatno štoperica. 6 folikula kod mene cistične na rezervi!! gigantski koraci s obzirom na početak priče, praznih folikula, cisti.. i sl.
sanda, ima nade. nijedan ciklus nije isti, nakon zadnje negativne aspiracije mi je L. objašnjavao kako kod mene moramo čekati optimističnu situaciju na jajnicima i da ćemo tada u polustimulirani. i stvarno je tako bilo.
i još nešto, možda vrijedno prijavljivanja, kako nakon dvije negativne aspiracije bas nisam nista očekivala od te treće punkcije, a jaaaako sam se zdebljala odkad je ova priča krenula, s dragim sam započela dukanicu. skinula jedva dvije kg u tri tjedna ali nijednu cistu nisam imala a jajna stanica i zametak su bili navodno izvrsni. naravno prestala sam s dijetom prije punkcije. možda nema nikakve veze, ali znam da sam negdje čitala da je proteinska prehrana dobra za jajne stanice i reproduktivni sustav za žene s poteškoćama zbog smanjene ovarijske rezerve. sam nisam ziher jel u pitanju samo proteinska ili specifičnije proteinska na bazi soje i grahorica s visokim udjelom proteina, itd.