kapica je bila na poklon. mama je kupila šarenu :mrgreen:
Printable View
kapica je bila na poklon. mama je kupila šarenu :mrgreen:
jutro jutro(skoro dobar dan jer se mala budi u zoru ranu)
svima puno vibrica
zanima me da li netko zna kako nam je hope31
Jutroo !
Pa jel još uvijek kašlje ?
Tikice mrvice su :zaljubljen:
Bubek sretno za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Frka mala je zakon, vidi se tko će biti glavni :-)
Svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
jutro svima!
hrki ~~~~~~~~~~~~~~~~
moram priznat da sam se malo pogubila tko je gdje, popodne sastavljam listu!
hope31 :love2:
arianm zao mi je sto vg zeza, nadam se da ces uspjet nesto srediti!
Bubek kad već sastavljaš listu, ja sam sutra na punkciji :drama:
Imamo 6-7 folikula, endić super (jučer oko 9 mm), super za klomiće....
bubimitika sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ stavit cu te odmah u cekalice transfera ;-)
Bubimitika sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
drage moje hvala što se brinete, nije me malo bilo na forumu, eto ukratko ok sam inače bebač i ja rastemo:)ali kašalj i dalje na prestaje, bila sam ne znam više koliko puta kod svoje doktorice i samo govori puno čaja i sirupa, sve sam živo isprobala popila tonu sirupa čaja meda, ispirala grlo ništa jednostavno ne pomaže, kašalj je još tu:(
svima puno sreće za uspješne punkcije, bete i na kraju mirne i bezbrižne trudnoće
hope ja ti preporučujem da odeš kod nekog drugog na pregled ja mislim da to nije normalno da toliko dugo kašlješ, traži uputnicu za bolnicu i odi kod nekog specijaliste
da vas i tu pitam za misljenje iako vec i sama pretpostavljam... 13dnt beta 156,8.... 15dnt 216,9... biokemijska? ima li nade? premalo???
Jejja nije dobro da se ne dupla, ali ovdje je bilo svakakvih iskustava s betama..
Vibram da bude sve ipak ok, nazalost nema ti druge nego cekati betu opet za dva dana..
nemam zivaca za dva dana opet.. cekati cu 19.02. za tad imam uputnicu pa sta bude.. ako je tko imao slucaj takav a da je ispalo dobro nek mi se slobodno javi na pp...
jejja bilo je slucajeva svakakvih beta koje su danas zdrave bebice. sigurna sam da ce ti se mame nekih od njih javiti na pp. sretno od srca, ovo sad je igra zivaca...
jejja ja sam na zalost imala tri puta iskustvo nepravilnoduplirajucih beta. Koliko sam uspjela upratiti na forumu jedina je Inesz imala slucaj ''neduplirajucih beta'',sa sretnim zavrsetkom,ali je razlog takvim betama bio hematom koji je onemogucavao pravilno izlucivanje ili nesto u tom folu. Nema ti druge nego cekati jos jedan nalaz za 2 dana,a do tad nastavi sa terapijom i misli pozitivno.:fige:
Eto drage moje da se i tu javim.Danas sam izvadila betu i ona je opet 0.Sada čekam da procurim,malo se odmorim i u trećem mjesecu krećem u novi postupak.
Svima vam šaljem puno,puno pozitivnih vibrica za sve što vam treba i želim da vam puno uspjeha u daljnjim borbama.
hrki draga, žao mi je:(želim ti od srca da slijedeći postupak bude dobitan
Jejja evo jedno pozitivno iskustvo s nepravilnim duplanjem bete - 91 pa 170 pa 256... sad je lijepa trudnica u 25 tt
tebi želim isto :fige:
curke tužnice šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu za dalje
Inesz mi se javila :heart: hvala joj puno na tome
libicaa ajde super, znaci cuda ipak kod nekoga postoje!
Hrki žao mi je :-(
Naravno da postoje.. nemoj gubiti nadu... šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude savršeno
jejja ne znam što ti reći stvarno je to sve igra živaca, morat ćeš ponoviti betu i pratiti duplanje, nažalost to najčešće završi loše no ipak postoje i tu iznimke, šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~za dalje, drži se draga
Hrki :love2: u ožujku smo skupa gore..... :-)
Hrki baš mi je žao!!!
Bubumitka sretno na punkciji!!!
Evo mene danas zvali iz Vg da ipak 1.3. dođem po lijekove. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ
Hrki stvarno mi je žao.
Jejja nadam se da će se beta ipak pravilno duplati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
x
Žao mi je. Nadam se da će idući put biti 300,0!
Tako i treba - bebe vole pozitivu!
Sretno i neka bude sretan kraj!
x
(moja pretpostavka je da je neka astma/bronhitis u pitanju)
Ima!
:starac:
Samo hrabro naprijed! Nema predaje!
Jeeeeeeej i od mene! :fige:
drama _queen i hrki, baš mi ježao, nema predaje - u nove pobjede!
Mary, da te velika troznamenkasta beta obraduje u petak!
Bubimitka, nek ti Valentinovo donese jednu uspješnu i bezbolnu (koliko je to moguće) punkciju i da drugo dočekate s pojačanjem :-)
Ninadrv, zadnji tjedan čekanja je definitivno najgori!!!
Elen, vibram da se ta fenomenalna beta od 717 pretvori u jedne dupliće!
Piki, nek ti 25.02. bude dan za pamćenje!
Tikki, tebi želim zadnje pikanje i pojačanje na kraju godine:-)
Linalena i Arianm, ~~~~~~~~~~~~~~~za novi, uspješni postupak!
Hope 31, da se prestaneš mučiti s kašljanjem (ne znam smiješ li konzumirati, ali sirup od borovih iglica dušu dao za dugotrajan kašalj?)
Jejja, vidim da ti se Inesz javila, a ja znam još par forumašica sa niskim i nepravilno duplirajućim startnim betama i zasad je sve ok, isto želim i tebi, znam da ćeš izluditi do nove bete, al dok nema vještice - sve je ok!
Redovno vas čitkam i svima pusu šaljem!
Cure pozdrav:-)
Sve koje čekate betu želim vam puno sreće i diiivovske bete.
Vama koje čekate punkciju sretno (i nema straha, sve to brzo prođe)
hrki, drama queen :love2:, hrabro dalje unove pobjede!!!
jejja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve ipak završi jednim :heart:!!
bubimitka 81 sretno da na punkciji!!!!!!!
piki :-D za dvije mrve, ~~~~ za veliku betu!!
i svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba...
moje pikanje za sada ide po planu, u pon idem po još lijekova i nastavljam dalje!! 8-)
pozdravi!!
Hvala vam curke i ovdje na podršci i ohrabrenju ,uz vas se sve lakše prolazi.
Šaljem vam bezbroj pozitivnih vibrica za što god vam treba, pa se poslužite!
Joj curke moje
Tuznicama drama_queen, hrki saljem vam puno :taps::taps::love:
Jejja , mary navijamo za veeeeeeeeliku bete :fige::fige:
I svima nama za sve sto nam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas 11 dnt, i izludit cu vise do 18.02.