Koliko vidim rade AIH.
Hvala na linku!
Printable View
Koliko vidim rade AIH.
Hvala na linku!
za sada aih, al bit će valjda i ivf kasnije kad pronađe embriologe
Vidim na stranici poliklinike Šparac da je i sestra Mirjana otišla s njim, ona mu je bila sestra u Cita.
Al Cito je zaposlio novih med. sestara što sam vidila na prošlim pregledima uz "stare" (ne mislim na dob) sestre Janju, Luciju, a i Stefi će se vratit s porodiljnog.
Baš zanimljivo, kad Š. krene još i sa mpo-om, bit će konkurencija P. u Splitu. Možda i cijene za početak budu povoljnjije, na taj način bi sigurno privukao mnoge parove, al pitanje je kakav embriolog će doći jer je to jako bitno!
Pogledala sam cjenik u pol. Š i malo jest jeftiniji nego u Citu (Cito je od preseljenja podigao cijene)..
Vidim da dr. Š radi s-gram, dal to znaći da već imaju biologa???
heloo cure nova sam na forumu i toliko imam pitanja uuuuh.... inace...iz dosta pouzdanih izvora znam da humana u kbc splitu nece raditi do 9.mj...
Angie dobro došla :-)
Za humanu St nemam komentara, jadan tko nema novca za platiti postupak privatno... Jer vjerujem da danas nije lako ići na postupak u Zg, a znaš da u svojoj županiji imaš novu humanu koja se mjesecima renovira.
Pucaj s pitanjima, netko će ti odgovoriti... :-)
Osobno nemam iskustva, jer se tek spremamo na konačne konzultacije u Cito.
Sretnoo :-*
Dobrodošla Angie, ja se spremam za svoj 1.ivf u 4.mj, nadam se uspjehu.. i vama želim isto ;-)
Angie dobro došla samo pitaj sve šta te zanima tu smo!!!!!!!
ni ja ne bih imala privatno da moram ici...ja sam u st skupljala nalaze od 9.mj prosle god....kad smo napokon sve skupili rekli su da to sad treba pregledati dr.M,i ondda odrediti datum....kad sam se narucila kod nje,cekala sam dva tj...dodjem na termin kazu ona na bolovanju...te odgovore slusala naredna tri tj.na kraju odem svom gin da ga pitam zna li on kada se ona vraca kaze on meni -ne vraca se otisla raditi privatno...sta da vam kazem šok,kaze mi on javice mi se za tj da me uzme dr.Š ili vec neko drugi....i tako ja cekam i cekam i odem mu nakon tri tj da bi mi rekao - humana se renovira,da idem u zg ili rijeku...helooo...ja ostala paf...nakon prvobitnog soka dodjem doma i sve muzu pojasnim...i nekako se odlucimo na zg....da malo skratim...sada cekamo 4.mj i na nas prvi ivf postupak u zg na sv.duhu....
eee i meni ista situacija 1.ivf u 4.mj....takodje se i ja adam uspjehu .... a gdje ces raditi ?
zanima me i ovo da li je neko vec dobio injekciju koja se primi treci dan M za folekule...koliko se dana radi folikulometrija i kada se daje stoperica...
Angie, u Cita smo, za 10ak dana im se moram javit pa ću vidit za stimulaciju, daj Bože da nam obadvima iz prve uspije. :-)
Kilimanju3 i ja se nadam <3 a kako to privatno ide je li sve nalaze vadis kod njih ili?
Angie, nalaze sam napravila preko soc. gin. i dr., hsg i sgram u cita, najviše se bojim kvalitete mojih jajnih stanica, ovulacija kao uredna,a 3 god. ništa. Amh 9 pmol/L, imam 29god.
Iza mene 1 neuspješna aih, sgram odličan.
Ni moj pmol/L nije puno veci,11.58...ali ni sgram nije sjajan. A sta ti je sa jajovodoma? Oprosti ako si prije vec pisala nisam sve pohvatala ko je sta pisao...
Angie, mislim da se pikalice za stimulaciju rasta folikula dobiju pred sam postupak (možda ciklus ranije) kad se dolazi na zadnji dogovor tj. kada MPO G otvara protokol.
Folikulometrije kreću cca od 7 dana ciklusa svaki il svaki drugi dan, ovisno o brzini rasta folikula, kada su oko 18mm, dobija se štoperica i nakon tog ide aspiracija jajnih stanica...
Nisam još bila u postupku, tak sam čitala. Molim iskusne curke da me isprave ak sam pogriješila :-)
Sretnooo :-)
Hvala Perlice ;* Kod mene je malo specifična situacija jer zivim kod ST tu mi je moj gin.i trebala sam tu na Ivf medjutim kako humana ne radi do daljnjeg poslali su me u ZG na sv.Duh, tamo su mi dali jednu pikalicu (za ponjeti doma) koja navodno zamjenjuje svakodnevno bockanje pred postupak i trebam je primiti 3.dc sad u 4.mj i onda 7.dc na folikulometriju u ZG...ne znam ima li jos neko s tim iskustva (s tom jednom injekcijom)? Koga god znam da je isao prije na ivf znam da su se pikali nekoliko dana... Nisam li ja valjda pokusni kunic za ovu novu :-?
Angie,
jel elonva mozda? Super da su ti to dali, nisam jos cula da je u drzavnoj klinici daju, a dobar je lijek.
Bubekice da,tu injekciju,inace je ne daju za ponjeti ali posto sam daleko itd.povjerili su mi je i rekli da cuvam ko oci u glavi jer joj je vrijednost.....paf. Znaci dobra je? Valjda ce i na mene dobro djelovati ;-)
Jajovodi prohodni, svi ostali hormoni uredni. To je nešto novo,ta injekcija?
Jel itko tu injekciju dobio u cita? Angie.,šta su ti dr-i rekli za amh, koliko god. imaš?
Za injekciju ti ni sama ne znam prvi put se susrecem s tim....zato sam i pitala. A sto se tice amh rekli su da su vidjeli i gore i bolje znaci prosjek...tako da ni ti nemoj da brines. Inace ja imam 30g :-*
Malo si me smirila oko amh, hvala ti. Čujemo se, nadam se s dobrim vijestima. ;-)
Evo da te jos umirim dr.T je rekao ovako: imali smo nalaze vecih amh sa neuspjelim ishodom i isto tako manjim amh sa konacnom trudnocom,dakle tu nema pravila. Samo hrabro nedaj se negativnom razmisljanju,samo optimizam! Ja vjerujem u uspjeh i tvoj i moj! ;-)
Angie :-*
Curke imam pitanje...
Naime bila sam na punkciju u cita i izvadili su mi 9 js, transfer mi je 3 dan. Malo sam razocarana sto mi nije transfer 5 dan jer mislim da je onda ocito punkcija bil prerano??
Sto vi mislite?
mmmm4
koliko si zrelih jajnih stanica imala?
koliko embrija ste dobili?
koja je dijagnoza kod vas kao para?
Cure sa nižim amh, koliko ste max jajnih st. dobijale?
Samo da te ohrabrim... U prvom postupku sam imala transfer blastociste, pa je beta bila 0, a u drugom dvije trodnevne mrvice (jedna 6, a jedna 8-stanicna), pa je beta bila 290 i jedna od tih mrva upravo spava kraj mene dok ti ovo pisem :)
kakve su vijesti iz splitske bolnice, kad će početi raditi odjel humane reprodukcije?
Netko je napisa tek u 9 mi! !!! UŽAS SRAMOTA!!!!!!!
Sto se tice rada humane ja sam vec napisala da sam cula da nece raditi do 9.mj,prvo je bilo kao pocece u 5.mj onda, dolazi ljetna pauza kada ne rade,da bi mi na kraju rekli da se ne nadam prije 9.mj...strasno... :-(
Cure, pitanje za moju frendicu koja nije iz Splita, pa da je ne vrate zbog krive uputnice.
Gdje u Splitu rade biljege na HIV i HEPATITIS (trebaju ići i ona i M)..
Jutros je bila po uputnice, pa joj je soc. G upisala: RH faktor, KG, HIV i HEP na istu uputnicu-transfuziologija,
a dr. opće prakse za M je napisala ZZJZ??