Znaci to kaj bilo zastopano sada vise nije...??? Bravo i bas mi je drago
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Da, po nalazu i onome kak je dr rekla ispada da je sad sve prohodno. A sad, dal su obe bile zastopane ili ne stvarno ne znam reci. Znam da je bila nekakva priraslica i da su ju s kontrastom "isprali". Tako da sad drzimo fige na najjace.
I moram se pohvaliti, u Ponedjeljak sam saznala da cu postati teta!!
Ajme Jagodice, žao mi je što je bilo bolno, ali drago mi je da je riješeno! :kiss:
Ja mislim da ću dobiti, užaasno me probada već nekih sat vremena. Baš sam se ponadala jer nije uopće bio pms kakav imam već godinama i na kakav sam navikla. Ali čini se da ništa od toga.
:heart:
Lista za 27.06.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~92.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~29.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~22.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~22.dc
Andydea123~~~~~~~~~~20.dc
justme409~~~~~~~~~~~20.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~11.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~5.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~5.dc
Riri, drzim fige da se nesto ipak skuha!
Ja maloprije uhvatila peak, odma dan nakon hsg-a. Vec smo i jucer pokrili jer se dobro osjecam, i stvarno nakon dugo vremena imam razloga vjerovati da bi moglo uspjeti!
Sretno hrabre žene!!! :-)
Uskoro se nadam da ćemo javljati imam plus!! Ili dvije crtice :-D:heart::mrgreen:
Jagodiceee čestitke na vijestima od ponedjeljka, očito selektivno čitam kad sam to tek sad vidjela haha.
I sretno svima i od mene, treba nam novo odbrojavanje. :-D
Ajme masenica zazujala sam da ti za sebe pises da imas plus. Mozda neki znak!
Ljube trebala sam sve briseve da budu sterilni, odn. dokaz da nemam nikakvu bakteriju, i spermiogram.
Nama su stvarno svi nalazi dobri, cak i moji hormoni i secer. Nadam se da je to sto je dr jucer probila s kontrastom bila prepreka koja nas je kocila.
Jagodice, vjerujem da je to bilo to i da ces za 2 tjedna stavljati ovdje fotke svog plusa :-)
Lista za 28.06.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~93.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~30.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~28.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~23.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~23.dc
Andydea123~~~~~~~~~~21.dc
justme409~~~~~~~~~~~21.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~12.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~6.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~6.dc
jutro cure! tu sam ali nemam bas vremena tipkat.
jagodicabobica drzim fige,kod tebe bas ima sanse. pokrijte SVE! :mrgreen:
Riri,Himalaya....? kad ce testovi?
Cure, kad ce testici[emoji3][emoji3][emoji3]???
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ja ga napravila za sad je jedna crtica...još ćemo pričekati koji dan :-)
Masnica, ma dobro tek si 23dc. Stigne se pojaviti. I oprosti molim te, tek sam sad vidjela poruku koju si mi poslala!
Ajme cure hvala vam puno, nadam se da ce biti tako!
Pokrijemo svako dan, ali jao kud bas sad ovaj toplinski val hahaha
Haha...ja sam valjda jedina koja ne prakticira testove. U životu sam ih dva puta pišnula i to jednom kad mi je dobrano kasnila, a još sam bila mlada studentica koju cijeli svijet čeka :lol:. Drugi put sam se već nadala da će biti plus. To je bilo prije 4 godine. Test ću napravit kad bude kasnila po svim pravilima kašnjenja, a nekako mi se čini da to neće biti ovaj put.
Haha, Himalaya i ja sam do 35-te test pisnula 3 puta. Jednom s oko 25 kad mi je prvi put u zivotu kasnila 8 dana i kad nisam nikako htjela ostati trudna. Bio je minus, a drugi i treci put s 33 kad je bio plus i tamniji plus.
No onda nakon poroda kad sam dobila prvu mengu sam hrpu puta testirala, a pogotovo oko druge trudnoce kad je kasnila, a plus se vidio tek nakon par dana kasnjenja. Eto, ljudi se mjenjaju. Otkad sam imala spontani, bojim se i vanmatericne... bolje testirati, nego zavrsiti u bolnici s malim deckicem koji treba mamu.
Izgovor mi je da me pika u jajnicima a inače ne hahahahha..O je bila prije valjda 5 dana ali kod mene to nije 100% sigurno jer nemam redovite menge ne mogu znati osim po sluzi...nestrpljiva sam ja.. haha
Sretno nam!
Drzim vam fige!
I nadam se da ce zahladiti u 7mom mj. Ja vam se divim kako možete pokrivati po ovoj vrucini. Ja mrdnit ne mogu hahaahah
Za, ovaj hcg sam cula da je bolan kad je zacepljenje.. Sto dokazuje i tvoj rezultat,, bolilo je kad je bilo zacepljeno... Drzim fige da sad odmah upali. Trebalo bi realno.
Ja sam ga prvi put popišala negdje u prvom mjesecu i tad mi je bila najveća moguća katastrofa ako sam ostala trudna. Nisam bila. :lool:
Onda dva mjeseca kasnije gdje isto nisam htjela biti trudna ali kad se pokazao plus bilo mi je drago. Nakon par sati šize, jel.
I evo sad želim biti trudna hahaha koja putanja u promjeni mišljenja u manje od pola godine. :lol:
Mislim da ću čekati nedjelju da popišam. Do tad treba doći pa ako ne dođe hoću. Tad se vraćam u Beograd, sad sam još na moru.
Joj žene, pa klima i pokrivajte. Ili se zajedno znojite. To je seksi. :mrgreen:
Ili ispod tuša :-)
ili u moru 8-)
Zar moramo u detalje? :mrgreen::lol::lol::lol:Možda otkrijemo nešto novo i probamo hahaaha
Najbolje otic u saunu. :-D Ipak se klin klinom izbija.
Mi nemamo klimu, samo cu reci da se nakon akcije momentalno selimo pod mlaki tus. Ko da sam 3km asfalta stavila i nakon toga odradila smjenu na mjesalici betona. Ali sve se zdura kad znamo koji je cilj. Tako i ta bol od hsg-a. Je, fakat je fuj. Ali kratko traje, cim je gotovo prestane i zaboravi se.
Joj 5dpo je fakat rano za test haha, uvijek racunam da se beta krene skupljati u organizmu nakon implantacije. A kak ni ona nije na tocno odreden dan, nije ni cudo da nekome bude ranije plus nekome kasnije. Zato ja imam doma kineza, i jedan gravignost. Taj jedan bum pisnula kad kinez pokaze plus, i taj ide u memoare.
Hahahaha Jagodice koji opis :lool:
U moru je super ali.... Turisti....
Nemos neprimjetno nikako.
A i klimu nemamo...
Riri ja sam slucajno ostala trudna 1.7.2017te i odmah drugo jutro nakon akcije sam znala da sam trudna. Da si me pitala dan prije rekla bi nikako ne zelim, prerano je, nemam mogućnosti i sva ta druga opravdanja... 1.7.sam bila presretna sto sam trudna i sva opravdanja protiv su pala u vodu. Najduza 2 tjedna kasnije, imam plus... Dan nakon krvarenje... Od tad zelim. Al smo cekali kao pir u 2018toj god... Onda vanmatericna i eto me sad, iskreno vise ne znam sto bi hahahah
Hahaha možeš po noći kad nema nikoga. U moru je stvarno ekstra, ali na plaži ajmee, Bože me sačuvaj.
Ma da, većini žena sva opravdanja padnu u vodu brzo. :)
Lista za 29.06.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~94.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~31.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~24.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~24.dc
Andydea123~~~~~~~~~~22.dc
justme409~~~~~~~~~~~22.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~13.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~7.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~7.dc
Lista za 30.06.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~95.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~32.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~25.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~25.dc
Andydea123~~~~~~~~~~23.dc
justme409~~~~~~~~~~~23.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~14.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~8.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~8.dc
Napravila sam test i negativan je.
Koja bizarnost, ja ga bacila prema kanti kad sam vidjela rezultat i pas je to shvatio kao da njemu nešto bacam i uzeo ga. Sad nemam pojma gdje ga je sakrio, na uobičajenim mjestima na kojima sakriva stvari nije. Moram ga naći prije nego što muževa kćer dođe, ne znam kako bih to objasnila. :lol:
Riri ovo je hit godine!!!:lol::lol::lol:
Btw koliko jos da cekam? 5 dana aaaaa...