Slažem se, pretjerala sam jučer i komentar mi stvarno nije bio na mjestu.
Anita, ispričavam se!
Printable View
Slažem se, pretjerala sam jučer i komentar mi stvarno nije bio na mjestu.
Anita, ispričavam se!
:heart:
Lista za 06.10.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~~35.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~~~~19.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~19.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~16.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~15.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~10.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~5.dc
AliceInChains~~~~~~~~~~3.dc
Jutro curkeeee! Kako smo?
Ajme koji divan dan :heart: nadam se da cete ga iskoristiti za neku setnjicu, kavicu i slicno.
Ja nazalost radim danas, pa eto ko ima volje nek se i za mene malo proseta :mrgreen:
Dancek od mene. Ja sredjivala ormare pa cemo uskoro do moje mame na rucak (punjene tikvice koje jako volim). :D Imam jos posla po stanu pa polako...stomak je danas konacno bolje. Odbrojavam dane do hopsa-hopsa. Valjda utrefimo....LH trakice ce mi stici ja mislim krajem oktobra (dugo traje dostava sada) pa necu moci ovaj mjesec pratiti. Pokusat cu pratiti iscjedak.....no ne znam cul ubosti. :D
Ja kuham rucak pa popodne malo kod prijatelja pa navecer crkva i tjt
Pozdrav curke....jao ja sam sad evo malo doletjela da vidim kako ste..pa vala imam sta i da vidim....Boze dragi pa zar zena zeni moze da bude neprijatelj,vi trudno,ma dajte nam se javljajte da znamo kako ste..i vi ste bile na ovom forumu prije,pa malo nas savjetujte....JAGODICE,tu sa...evo malo odmaram.mozak...sutra budem isla malo gin da vidim jel maca uredu..hahahah kako ste mi vi ostale....saljem vam veeeeelike puseee
Alice, ako nista bit ces ti ubodena :lol:
Joj spremanje ormara, najgori posao al kad se napokon sve slozi onda mi dode da si kavu skuham i sjednem pred njega fino.
Super da ti je bolje danas!
Jelena, samo odmaraj. Javi kaj si zbavila sutra!
Mene hvata neka prehlada. Bas se veselim....
Budem javila...valjda ce biti sve ok,nisam bas nesto ovih dana dobra tamo dolje nikako..a i mene prehlada drzi vec 10 dana.....valjda ce proci brzo...a ostale curke kaaakooo steeee??kako vama dani prolaze :heart: :heart:
Hmhmm...meni ne treba glasnogovornik...sama jasno i glasno iskazujem svoja misljenja, pa cu tako reci...meni trudnice ne smetaju...dapace...drago mi je zbog svake od njih i drago mi je cuti kako napreduju. Tako da cure...kaj se mene tice dobrodosle ste.
Ja sam u fazi cekanja...nakon dvije godine O mi je bila 12 dc ili 13dc ( nisam sigurna jer su me dva dana razvaljivala oba jajnika ), inace nikad nije prije 16 dc a onda je endometrij vec toliko debel da nema sanse za implantaciju.
Eto polazem malo vise nade u ovaj ciklus.
Nemojtr zamjeriti sto se ne javljam na dnevnoj bazi, ali uz posao, djecu, muza i sve obaveze jednostavno ne stignem, a navecer kad vas krenem citati vec sam toliko umorna da obucno zaspim na drugoj recenici :oops:
Sto se tice odgovaranja na postavljena pitanja...ako ne znam odgovor bolje da sutim...nego da tresnem neku glupost.
Ljube :love2: drzim fige
Hvala draga[emoji7][emoji7][emoji7]
Jucer bio pik a danas lh jos skoro isto iste boje kao i kontrolna a pokriveno petak, sub, danas ned.i ujutro ce biti... pa cemo vidite za dva tjedna...
Ujutro imam uzv da vidimo dal pukli folikuli svi i ne i kakav endo...imam jos vaditi progesteron za tjedan dana... i na tome bude kraj....
Jedino od klomifena nemam bas nesto sluzi...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ja sam davno čula da trudnice nose sreću gdje god se pojave, tako da... Samo vi pišite.
Ovaj ciklus sam prilično demotivirana i zapravo čekam nalaze briseva kako bih napokon mogla na hsg. Ne znam što ni očekivati od tih jajovoda. Kroz glavu mi prolaze sve upale koje sam imala i zaista se nadam da nisu ostavile posljedice na jajovode. I tako...
Ljube, i meni peak traje dva dana na trakicama. Super ste vi to pokrili! Javi kaj si saznala na pregledu.
Himalaya, ajde drzim fige onda da su brisevi okej!
Masnica, cekam izvjestaj s Brijuna :mrgreen:
Di je JustMeeeeee...
Ufff evo i mene.
Meni je zivot postao malo preintenzivan, and i like it :-)
Sad sam prvo iscitala one gluposti gore, malo se ismijala. I eto, ukratko 2, 3 rici... Da mene smetaju nebi vise bila na forumu.
Naravno da mi je drago vidjeti da je netko uspio, pogotovo oni koji su se dugo trudili i mucili, i napokon dobili. Osim sto mi ke drago zbog njih i ja dobijem nogu u guzicu i snage za dalje.
Naravno, isto tako, kad mi i netko kaze malo mi bude tesko zasto ja nikako ne. Ali sto cu.
Pogotovo mi je bilo tesko kad sam skuzila da, nakon sto mi je sestra saznala da sam t i ona odmah ostala, a valjda nam je tako cijeli zivot bilo. Nek ja nesto, mora i ona hahahaha samo sto je moje zavrsilo, a ona ce svaki tren roditi. Eto, to mi je najteze. I pokusavam se malo distancirati da mi bude lakse - los izbor, ali ne znam kako drugacije.
Sad idemo malo o meni (jos)
Ja vise ne znam koji je dc, niti mi nije vazno ovaj ciklus. Uspjeli smo se sresti 1 dan (!!!)
Sami radimo sve radove i adaptaciju kuce, plus danas sam morala generalku na poslu odraditi. Ali bas bas bas generalku.
Plus biranje i gledanje namještaja (u tome gustam). Al sve u svemu premorena sam, ne jedem skoro nista jer ne stignem, pa pregladnim, i tako u krug....
Ali sve da se sto prije odselimo i da nam bude lipooooo. Nadam se iskreno da ce mi ta distrakcija pomoci sljedeci mj. A ocito su meni radovi u svakom dobitnom ciklusu a hahahaah. U proslom sam postavljala laminat na poslu tjedan dana hahahaha.
Drzim fige da ce to biti to onda.
Btw ovaj ciklus sam osjetila probadanje na desnoj strani pa sam sigurna da je o bila na desnoj di nemam jajovoda pa se ni ne zamaram simptomima. I odlicno mi je.
I za kraj. Viki (a naravno i druge cure, sve ste mi prirasle srcu), kad rodis ima da nam javis koliki je bebach obavezno!!! O tebi sam mislila sve one dane u pocetku trudnoce kad je bio onaj problem, molila se i cekala da javis dobre vijesti.
Javim se uskoro opet, nemojte me maknuti s liste, ocu i ja svoje odbrojavanje uskoro!
Dobro jutro svima curama!!!!
Danas uzv .. endo 15,4mm obostrano zuto tijelo ...sva tri folikula pukla
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Cure...na Brijunima je divnooo nisam bila vise od 20god i odusevljena sam. Prekrasna priroda, suncano i toplo vrijeme, super smjestaj i hrana. M jos nema na vidiku niti mi treba bar jos 2 dana dok se ne vratimo. Morat cu kupiti onaj biljni caj da mi se to malo sve regulira.
Jel ima netko na cekanju za testic?
Ja cekam na testic jos par dana....nezz kad bi naj ranije mogla napravit ako su mi cik. oko 25 dana
Boook curkeeee...kako ste daaaanass...evo ja zavrsila kod gina,kaze da je dolje sve ok....samo imam neku upalu...pa mi je dao vaginalete i tablete..bude bolje...i kad zavrsim terapiju onda radim papu....i kolko vidim na nalazu imam i ja te neke folikule,vodeci folikul je na desnoj strani nazalost..jbg....ostale curke ajmoooo veseelooo
Ljube, znaci ovulacija potvrdena! Super! I lijepo ste pokrili, drzim ti fige na najjace. I vidim da ti klomifen nije zeznuo endometrij to je super!
Masnice, ajde bas mi je drago da si uzivala, zvuci jako lijepo.
Jelena, sad ces ti to zacas rijesiti. A zasto kazes nazalost na desnoj strani? Vjerojatno sam propustila ako si pisala, sori.
Anita, ako su ti 25dana ciklusi, po meni je sve prije 21dc prerano.
JustMe, ma kakvo brisanje sa liste, ti si nasa haha! Bome si ti u postenim radovima, nemoj zaboraviti jesti!! I sretno da sve ide po spagi!
Lista za 07.10.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~~36.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~~~~20.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~20.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~17.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~17.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~16.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~11.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~6.dc
AliceInChains~~~~~~~~~~4.dc
Hej cure! Evo ja bila kod gina po klomifen i sad cekam M da mogu pocet pit.
Prehladila sam se uzasno. Nos mi curi,pritisak u ocima,kisem svako 5 minuta... Umirem!
Andy, i kod mene isto stanje s nosom i ocima i kihanjem....suosjecam.
Kak kreces s klomicima? Na 3dc ili?
Samo da znaju one kojima svašta smeta :) da temu čitaju i one koje više ne mogu biti trudne, i oni koje ni ne vidite jer se ne prijave.
A drugo, vidim da pišete da nema šanse trudnoći ako je ovulacija na jajniku kraj kojega nema jajovoda, no nije tako. Ljudsko tijelo nije matematika. Jajašce može ući i u jajovod na drugoj strani. Nije često, ali je moguće.
Pogledajte na nekoj anatomskoj slici koliko je sve to blizu u organizmu.
Sretno svima!
Ee curke,jel zna mozda neka od vas sta mu znaci OVULA NABOTHINA 7 SATI??ako ne nemojte se zamarati:mrgreen::mrgreen:
Beti3 citala sam bas price gdje se to dogodilo curama, a i gin mi je isto to rekao. Ali mi je lakse mrvicu ne nadati se uopce, jer su sanse za to manje. Pa ako se dogodi bas ti bit ce mi jako drago naravno. Isto mi pokrijemo i tu ovulaciju ali s puno manje stresa
Ja cu samo da mahne, smorena sam-cijeli dan sam na nogama i evo padam u krevet. Procitala sam sta ste pisale ali ne mogu da dekodiram nista ....ukljucujuci i normalne stvari. Laku vam noc a ja opet cita, ako stignem i pisem sutra.
Ako me oci ne varaju, moglo bi biti testica i plusica uskoro?! :) Sretno i cujemo se sutra. zZZZZZZZZZZzzzz
Lista za 08.10.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~~~37.dc
Odbrojavalice
Andydea123~~~~~~~~~~~~21.dc
justme409~~~~~~~~~~~~~21.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~~18.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~18.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~17.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~12.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~7.dc
AliceInChains~~~~~~~~~~5.dc
Jagodice,terapija mi pocinje od 2.-6. dc sa klomifenom. M bi trebala tamo za vikend.
Samo da mahnem. Upravo zavrsih sa poslom pa idem po malu u muzicku i onda je vodim na solfedjo. Balet i solfedjo u razlicitim zgradama, a ima pauzu od 1h izmedju pa da malo prosetamo. Nadam se da ste sve dobro. <3
Alice, taman malo za druzenje po lijepom vremenu. Balet i solfedjo, divno! Jeste umjetnicki nastrojena obitelj, ili mala samo povukla na tu stranu?
Andy, drzim fige da klomifen napravi svoje, ali za sad jos drzin fige da ni ne dode na red.
Jelena, ja ti ne znam nazalost kaj to znaci. Jesi saznala ista?
Ja danas radim popodne, imam takav posao da radim sve svetke i petke kak bi se reklo, pa sam vec i navikla.
Imam jedno pitanje za vas. Da li nakon menstruacije imate dan-dva smedi iscjedak?
Meni npr m traje 6 dana i onda jos dan dva traje to smedarenje. To "odradim" sa dnevnim uloskom jer je bas samo iscjedak.
I jel se mozemo sloziti da su "iscjedak" i "sperma" fakat ruzne rijeci?! :lol:
[QUOTE=Jagodicabobica;3127517]Alice, taman malo za druzenje po lijepom vremenu. Balet i solfedjo, divno! Jeste umjetnicki nastrojena obitelj, ili mala samo povukla na tu stranu?
Andy, drzim fige da klomifen napravi svoje, ali za sad jos drzin fige da ni ne dode na red.
Jelena, ja ti ne znam nazalost kaj to znaci. Jesi saznala ista?
Ja danas radim popodne, imam takav posao da radim sve svetke i petke kak bi se reklo, pa sam vec i navikla.
Imam jedno pitanje za vas. Da li nakon menstruacije imate dan-dva smedi iscjedak?
Meni npr m traje 6 dana i onda jos dan dva traje to smedarenje. To "odradim" sa dnevnim uloskom jer je bas samo iscjedak.
I jel se mozemo sloziti da su "iscjedak" i "sperma" fakat ruzne rijeci?!
Ei draga,nisam uspjela nista saznati.nema veze....nevjerujem.da je ista strasno jer bi mi rekao,pocela sam sa terapijama pa se nadam da ce ta upala nestati,i onda se bacam na posao....hvala ti ipak:heart::heart::heart:
Jagodice, jesmo se podruzile malo izmedju obaveza. A umjetnost....ona je povukla. :D Ima mislim i u nama malo ali eto nismo se dali u to. :D
Sto se tice smedjeg iscjedka, i kod mene tako bude, cak bude jedno 5 dana crveno i onda tak. Prvih nekoliko puta nakon pobacaja mi se desilo da imam to smedje dva dana pa tek onda dobijem pa opet smedje.....Medjukrvarenja su mi sada smedja takodjer. Nadam se da ih nece biti jer ne bih imala ni okvira kad bi mogla biti ovulacija posto mi ta krvarenja tijelo prepozna kao ciklus i onda dodje nakon jos ca. 25 dana. Joj mi objasnjenja-ni ja ne bih shvatila da mi se ne desava. :D
Sutra mi pisite 1.dc
dobro jutro,
ako nastavite se svadjati i prepucavati, ovaj topik bi mogla malo i pozornije citati.
da se uputite sta se sve smije a sta ne procitajte pravila foruma.