Kli_kli hvala na detaljima! Mislim da smo tu negdje s gabaritima.
Flopi, divno mi je čitati doživaljaj s PM. Baš si lijepo dozirala opuštenost i disciplinu, super rezultat na kraju!
Printable View
hvala curke, trudim se ne unositi previše jer kad god sam imala velika očekivanja emotivno sam se iscrpila ato ne želim
u ovim godinama :mrgreen:
ovaj tjedan uopće nisam trčala
ali sam radila jogu plus zuskine kratke treninge
zuska :heart:
to mi se super uklapalo u tjedni raspored, a jutros idem na :trci:
nadam se da će nas kiša pustiti sat vremena!
popodne malo u branje gljiva, isto ako vrijeme dozvoli
jučer sam si dala truda i riješila ručak za cijeli tjedan i očistila veći dio kuće, tako da ću danas aktivno odmarati
Flopi, totalno kapiram za (ne)unosenje. Stay mindful :D
Ajme rucak za celu nedelju, to je za moju (sestoclanu, doduse) porodicu cist sf!
Juce sam i ja cistila bukvalno ceo dan. Neverovatno je sta se sve moze uraditi kad se usredsredis na jednu stvar.
Ja sam malo suluda jer mi je tata u BG imao ozbiljnu operaciju. S obzirom da imam i posla koji nikad ne moze da ceka, uravnotezujem se trcanjem i plivanjem. Prekjuce dosla na bazen, a ekipa s kojom plivam se necka da li da ulazi, jer su sve lanes vec bile popunjene. Rekoh, 'ja upadam, tamo kod onog dede, nema sanse da se vratim kuci a da nisam plivala :D'
Btw sad je ujutro kad trcim potpuni mrak, pa nosim lampe. Cim svane, vec ima podosta biciklista i trkaca, ali pre svitanja naletim na 1-2 mozda.
inace od kad plivam dva puta nedeljno, uopste nemam potrebu za jogom. tamo se super istregnem, efekat mi je isti.
Ola cure,
Ja sam juče otrčala zagrebački polumaraton kao trening za Ljubljanu, ispala je neočekivano dobra reza (1:42). Vremenski uvjeti po mom guštu, svježe 8C, poluoblačno. Bilo nešto vjetrića, kiša nas nije uhvatila.
S nevjerojatnom lakoćom sam ga otrčala. Još sam išla prvih 10 km s frendom maratoncem sporije, pa ubrzala drugu polovicu utrke.
Bravo, Lili.
Baš si jučer mislim kako si sigurno tamo, kad su na tv pričali o Zg maratonu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo lili, mega rezultat.
Bravo Lili! Super rezultat :heart:
Kli-kli, brz oporavak tati zelim.
Hvalaa curke, bas sam uzivala :heart: trkanje po cesti nakon 2 god.
I nasa Anchi je istrcala PM, imala je pb.
Čestitke, cure.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bravo Lili, odlican trening
fala vam :kiss:
Lili čestitam i ovdje,rezultat je bome vrhunski!
Moj tjedan je dobro prošao, 3x trcanje sa danasnjiom duzinom 14 km, zuska i vježbe za struk sa instagrama plus joga svaki drugi dan...
Sad sam se opet uhvatila Zuske, uglavnom radim kratke dok ne steknem kondiciju ali vec vidim male rezultatiće!
Drugi tjedan na putu 3 dana ali cu ponijeti tene.
Jucer nista osim setnje po sumi cca sat vremena, jutros joga adriene neka jutarnja a poslije posla idem otrcati 5 km.
Inace sam prekrdasila s kilama, 65 sto je za mene gornja dopustiva granica pa sam si zadala cilj skinuti 3 za mjesec dana, a onda jos jednu do Božica.
Kad ovo procitam pomislim da sam stvarno malko bedasta ali ja vjrrujem da ce biti tako. Bas ćemo vidjeti :lol:
Flopice hvala :kiss:
Evo mene upravo na masazi nogu i limfnoj, priprema nogu za polumaraton u nedjelju.
Flopice, bravoo za raspored aktivnosti.
A za kile, ovako je dobro kad covjek objavi, pa ga to nekako jos vise "tjera" da se drzi zadanog cilja.:-)
Drzim fige, tu smo kao podrska.
A ti si tako lijepa i zgodna zenska da ti sigurno i te kile super nosis.
Flopi, srecno i uspesno s skidanjem kila!
I mene isto muci. Ja imam 66 i nikako da skinem tih par koje i te kako smetaju. Sto kaze lili, mozda ce ici kad se konacno naspavam :D, a to mozda bude kad konacno (ponovo) diplomiram. Samo da ne upisem jos neke skole, hahaha.
Ja sam imala 3 dana neke vrste resta (pet-ned), vodila devojcice na kampovanje. S obzirom da sam pakovala svu kamping opremu u petak, u subotu smo landrali tamo, a u nedelju vracala sve, nije bas da sam restala :D, ali u odnosu na moje uobicajeno jesam (oko 50% aktivnosti).
Juce trcala regularno ujutro, a i sad cu opet za jedno sat vremena. Oko podne cu bazen, prosle nedelje sam samo jednom plivala jer je drugi termin bio u petak a tad sam stvarno ceo dan spremala sto kucu sto opremu za kampovanje.
Kad spominjete san, ja zaista ne mogu smršavit ako ne spavam dovoljno. Ne samo to. Meni se probava cijela smrda ako organizmu ne omogućim san i noćni odmor. Ma koliko kalorija unosila, san mi je baš važan u tom procesu.
Super za kampiranje kli kli!
Lili!:trci: :trci:
Go lili!!
Bravo Lili:sp:
Jooj predivne ste :heart: vi se mene sjetile.
Ljubljana je zaista nesto posebno, utrka koju svaki trkac koji drzi do sebe, ne bi trebao propustiti. Izvanredna atmosfera, bendovi koji sviraju, ljudi navijaju cijelom stazom, odlicni vrem.uvjeti..prekrasna 2 dana sam provela, kao da me nije bilo 4 dana u Zg.
Grad kao i inace sarmantan i ima tu neku toplinu.
Pb spustila za minutu i pol, i sad je 1:41 za PM (pejs 4:48).
S tim da sam lijepo disala i nisam se patila, kao sto trkaci vole, ja ne :mrgreen: ja u zoni komfora i zadovoljna rezom. :-)
Da sam imala.nekoga za pratiti, ialo bi to jos dole. Al nesto valja ostavit i za drugi put ijuju....yeah...
Bravo Lili! Cestitke!
Cestitam Lili.
Bravo Lili!!! Super rezultat!
wow! bravo i tebi i drugim nasim polumaratonkama :heart:
ja guram svoje, tri puta tjedno yoga - sve sam jaca, bas vidim napredak i u snazi i u fleksibilnosti, a tako me i opusta
i dva puta tjedno po dva sata bachate i salse - ajme kako uzivam, plesem, mrdam, salim se, pjevam, brzo cemo i na partyje... :heart:
cak sam u nedjelju otisla i na jos jednu extra radionicu, a gledam i neke online tecajeve pa plesem po kuci, djeca me zezaju
uglavnom, uzivam u svojim aktivnostima i ne da mi je tesko na trening, nego ne mogu docekati!
Hvala cure od :heart: zaista smo se nauživali svega, druženja, ića i pića, našetali se, nauživali grada...ma sve divotaaa :heart:
Summer zvuči odličnoooo, ludilooo! samo peglaj dalje u tom djiru!
Ja čekam da nam odobre Multisport kartice, ne mogu dočekaaaat...nema di me neće biti.
Lili :klap:
Summer :zaljubljen: uzivaj!
Pa Lili svaka čast, nevjerojatna si!
Ljubljana je stvarno posebna utrka i ja je takvu pamtim!
summer gust je citati ovako nesto, bravo!
Ja sam za vikend odradila zusku but and legs, zadovoljna sam napretkom.
Jučer 15 km brda i joga istezanje
a jutros core joga
Inace sam pojacala snagu i brzo vidim napredak, sad treba ostati u tom điru...
Mjesec dana ni a ni be na ovoj temi!
Prosli vikend planinarenje, dosta veliki uspon ali kratka tura cca 3 sata na sunčan dan, dakle divota
Ovaj tjedan yoga svaki dan :heart:
2 kratka šumska trčanja, jucer 5 km, sri 6 km
Jutros uz jogu 40 min. vjezbe snage, sama sam osmislila 5 vjrzbi x 5 ponavljanja, ruke i noge
Sutra se nadam bas sat vremena trcanja bez kise...
Sad razmisljam kako bi mogli neki izazov zajednicki odraditi!? :bič:
Steta teme da stagnira, ha?
Flopice slazem se.:-)
Ako vas jos ima, ja sam za i da dignemo temu i za izazove.
Trenutno sam na godisnjoj pauzi 2 tj prije pocetka zimske baze, ali zato idem na kruzne funkcionalne treninge snage. Mrak su.
Kupila sam u medjuvremenu novi Garmin Forerunner 245 s tirkiznim remenom :zaljubljen: (stari i dalje radi, bas je cudo) i jucer nove tenke juce na Black Friday-As8cs Gel Kayana 27.Divnee!!!
Lili daj link na sat, mm me zeli počastiti
Pa da ne štentam :lol:
Treba smisliti izazov, ja predlazem nesto sto neće trajati duze od 15 min.
Nemam ideju što točno :škartoc:
Flopice,ovaj sam uzela iako ne trebam glazbu, al taj remen mi je bio ljepsi nego na modelu bez glazbe hahaha
Pogledaj akcije svakako.
https://polleosport.hr/forerunner-245-music-aqua
Evo ja vas izazivam da napravite ženski špagat, a ko može ženski, nek radi na muškom :mrgreen:
Ma može i to (špaga) ali uz neki izazov, ajde nas malo uputi kako početi, što, raširim noge i svaki dan sve vise pokusavam?! :lol:
Sad ozbiljno, kako se moze najbrže naoredovati, neke vjezbe za kukove?
Jadranka moze i 10 min., daj neki prijedlog!
Lili divan je ali ja bih ssd neki malo ženskastiji, tj.elegantniji
Ali da mjeri:lol:
I ja sam ubola novi sat. Prosli petak se moj stari jeftini suunto samo ugasio. Srecom, poceli su popusti za crni petak pa sam nasla ovaj u nekom finskom ducanu na polarnom krugu za stotinjak eur manje od originalne cijene https://www.suunto.com/fr-be/Produit...eak-moss-gray/
Flopice, pretpostavljam da ti taj isto nije zenskast :)
Nisam ga jos isprobala jer me pomela neka viroza. Ne sjecam se kad sam zadnji put bila ovako bolesna. Temperatura 40 i tako to… Cini se da ce pricekati i trcanje i sat, a taman sam dosla u ok formu. Sad sve ispocetka.
Spaga je nelosa ideja. Ja ju,naravno, ne mogu napraviti :) Radila sam neki 15min killer abs s yt-a. Koprcala sam se ko zohar na ledjima, a misici su me ubijali 3 dana. Taman me pocela viroza hvatati pa je kasljanje bilo ziva muka.
Munkice baš je lijep, čak je malo i ženskast, u natruhama!
gledala sam neki huawei koji mi se sviđa ali još ću istražiti ponudu
bit će toga i za Božić na popustima
idem tražiti izazov, slobodno i vi linkajte ako što zgodno nađete :mrgreen: