Trebala bi za poklon, tako da bi trebalo biti novo.
Printable View
Sad mislim da rješenje nije plišano.mi smo imali komplet iz kuhinje s tanjurićima, bestekom, loncima za skuhati i poslužiti isto. Moji su godinama iz toga pili i jeli
Tih kuhinjskih setova (lijepih i kvalitetnih) je znalo biti u Škrinjici.
A i u Nami (na Kvatriću, kad si već u Škrinjici :mrgreen:) bi moglo biti.
Bilo ih je svojedobno u Kik-u. Nekoliko setova. ne znam imaju li ih josCitiraj:
dje bi se moglo kupiti plastično voće i povrće za dijete, a da ne košta bogatstvo.
Vidjela sam da u Ikei ima plišano.
Isto tako neki set suđa a da nije 100 kuna.:-(
Trebalo je biti nešto u Plodinama, ali u Branimirovoj nisam ništa našla. koje dućane da gledam?
Drveno ne želim.
Glinene pločice za otiske stopala djece?
Gdje u zapadnom dijelu ZG ima za kupiti igle za strikanje i ostalo?
Nama. Pamigo. Ne znam radi li još Klupko u WG.
Internet, njuškalo itd...
Mali dućan u trakovčanskoj kod trešnjebačkog placa
Da li je netko jucer ili danas vidio negdje da još ima buca za dečke. (Treba nam br 37?) i rukavica za snijeg.
Cizmice sam uspjela naci. U intersportu cu pogledati za rukavice. Hvala
Ima li negdje kod nas za kupiti bijele Toblerone?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...77c7cf8b66.jpg
https://cdn.shopify.com/s/files/1/07...g?v=1461477400
Mislila sam da bih ih možda Muller mogao imati, ali nema. :-( U Kauflandu imaju samo tamnu.
Mislim da Denis ima, u Pointu. Ja sam nekad davno kupila u Emmezeti za malo novaca no ne znam da li još imaju.
Inace Ikeino plisano je jako izdržljivo nama već 6 godina traju povrće, voće i torta :)
A jesi gledala Offertissimu? Tamo zna bit jako povoljno takvih igračaka.
Za buce,trenutno je akcija /ako si na fejsu/ od firme Superishka shop.99 kn i vidim da dosta ljudi narucuje.
Gdje kupiti najjeftinije drvene okvire za slike dimenzija između A4 i A5? Ne trebaju mi za slike uopće, nego za nešto deseto, samo mi treba info koji je minimum love za to.
Mozda Ofertisima ili ducan tog tipa?
Možda da napraviš sama od lajsnica za parket? Napose ako netreba imati pozadinu
Pogledat cu u Offertissimi, taj ducan mi nije pao na pamet. Lajsne za parket mi ne odgovaraju, trebam pravokutni presjek...
Pozz, zna li netko gdje u ZG ima za kupiti rastezljive navlake za trosjed ali bez onog dijela za rukohvat,znaci za ravan trosjed bez naslona za ruke?
Jysk
Dje kupiti štitnike za stopala i kacigu za taekwondo, vidim ima po netu, ali trebamo isprobati? Ima li u Decathlonu?