Kosjenka, sve si dobro rekla :)
Flopi, kak cekas sa slikama?!?
Zhang :lool:
Printable View
Kosjenka, sve si dobro rekla :)
Flopi, kak cekas sa slikama?!?
Zhang :lool:
da prostite jel ova beta laksa od alfe?
speed 2, napravila sve bez svecanja, ili je samo odabrao vjezbe koje meni pasu. je da sam se oznojila, ali nisam niti jednom dah izgubila :zbunj:
Kosjenka drzi se cekamo rezultate.
flopi poslije pogledam slije idem se tusirati.
Uh, zwow 14. Meni je bilo jako tesko. Ima mislim 6 vjezbi i 5 rundi.
Moj score je oko 18:30.
http://warriorz.us/zwow/z14/
Vazda sam ja tu ljeti. Imam vremena lol
Anci imaš link na str. prije
žurim
kosjenka :love:
flopi mala vjezbacica je preslatka :klap:
vjezvala sam i ja, neki random zwow vec sam zaboravila koji je bio
kosjenka :love2:...
flopi mala je premedena :zaljubljen:, vrijednica prava...
ja sam prepisala od anci i MB pa odradila ovaj zwow 44...radila sam sa utegom od 2 kg, i nisam radila ono dizanje noge, a sklekove u burpee sam radila do pola...ustvari jesam, ali 2 cm :mrgreen:...za dvije runde mi je trebalo 13.47...nešto mi brzo, pa si mislim da sam nešto pogrešno radila :lool:...
flopi, super izgledaš! mala curka je medena :heart:
Nemam prijavak, samo sam se došla malo javit :ghug:
flopi, nije za to tijelo natapirana frizura :P
a cura ima potencijala :heart:
Nek mi netko da na pp flopin pass :mrgreen:
Link sam nasla...
flopifit napisala je na prosloj stranici :*
genijalna je mala :lool: :heart:
x
Imamo cijelu novu generaciju...
vikki, zhang, i meni slikice, pliz!
Ja opet zabušavam. I prošli i ovaj tjedan sam bila na putu koji je bio jako nezgodan za uskladiti s vježbanjem.
Prva dva tjedna bete sam odradila baš super a onda sve bezveze.
Počinjem ispočetka 1.8. - da mogu upratiti rezultat (ako ga bude).
Najluđa stvar: definitivno sam najbolje izgledala usred zime, kad se nosi puno robe. Sada, kad se treba skinuti - govfno!
Ma spajka, ima i do toga, ali sigurno si vec u boljoj formi.
Ja sam si nasla zwow. Ali smanjila bih runde :skartoc:
http://warriorz.us/zwow/z4/
Idem sad s danci na kofi, tj. ja rucak... pozdravit cu je od vas :)
flopi izgledas odlicno, a curka tui je pravi medic.
ja sam vrijedna, uspijem 3-4 puta tjedno odvjezbati, osjecam se dobro, mozda i neke slikice napravim :mrgreen:
nij eto jos ni priblizno torzo kao kod sase (nisam bas u toku s drugim slicicama, vidim da padate u nesvijest na anci i zhang i viki), ali na dobrom sam putu.
ono sto mi je muka, dobro danas je malo zahladilo, su te vrucine, ja se znojim jako i to najvise na licu, kosi i glavi dok vjezbam, a tome bas izluduje. stalno se brisem nekim rucnikom po licu, jer mi se cjede potoci znoja, pa mi se koza iziritira...
narucivala sam stvari sa sport directa sa svojom ekipom sa insanitya. stiglo je danas, jako sam happy :)
tata mi taman spaja Josipovu biciklu!! patike su mi odlicne, odlicne, ljubicaste new balance :)
jel se vidi da sam uzbudjena :lool:
mb ne vidi :P
seni mozda da uzmes neke znonice, lakse mi se cini od rucnika, nesto u ovom stilu OK nemojte sad riknuti od smijeha, ovo je samo da docaram na sto sam mislila.
edit na sliku: ko bi mogao u onim najlonkama vjezbati, jos dolje stucne :facepalm:
spajka slika je vrh :lool: :lool:
pa ova traka na glavi bi mozda i imala smisla.
ostalo je :lol:
zanim ame da li se i jane fonda smije, kad vidi te fotografije.
ma meni se cini skroz OK i ova na ruci. u T25 jedna od vjezbacica je ima i koristi je, ne znam da li zbog sminke da vidimo da joj je tesko ili stvarno joj treba.
a sliku sam i trazila googlajuci jane fondu, jer sam se sjetila onih trakica koje smo svi pobozno nosili 80-tih samo ne zanm da li bi ona pomogla.
joj te 80-te su skroz lude.
ma znas sta seni moze i neka krpa oko glave, jer mi meni sve pada s nje dok vjezbam. sinoc su mi se svi doma smijali jer sam zaboravila skinuti rajf, a on lijepo baby roza, sa nekom masnicom, posudila od balerine, znam tamo i sa nekim lepriicima biti, ili pak cvijeticima. LOOL, na svoj sam u jednom vjezbanju skocila, jer mi ja pao s glave ja ja skakutala, pukao je bez nade u popravak, a zaboravim si kupiti drugi.
seni, i ja imam isti problem. Lice mi bude užasno iziritirano.
bas tako. po tijelu se skoro pa ne znojim, ili tako da mi ne smeta. nema taj znoj ni negog neugodnog mirisa, ali naprosto smeta kad se pocne slijevati niz lice, potiljak i vrat. smotam ja kosu u neki repic, ali bas ne pomaze puno.
mislim da smo vec pricali o problemima s kosom.
problem je zavezati tako da ne smeta, a i znojenje glave je koma. jer ako peres cesto kosu onda se susi.
meni je ovih dana doslo puno puta da skratim skroz kosu ikao nije uopce duga. uhvatim se kako me glava svrbi na potiljku di se najvise oznojim.
i mene izludjuje znojenje glave i cesto pranje kose al pomirila sam se s tim. vezat je ne mogu, stavim rajif.
anci, pozdravi danci i nek nam se javi digod.
bome nije lagan oni zwow oko si stavila. ne znam sta cu ja danas.
maruska sumnjam da je situacija tako losa, sve mi sebe vidimo losije nego sta u stvari jesmo :P
aj poslikaj se!
spojili smo biciklu, jedva cekam da vidim mazinu reakciju :) nismo mu rekli da smo mu kupili
Ja ću sad kod frizera i još se borim s mišlju da se ošišam na centimetar-dva.
Ma nije tako strašno ali je puno lošije nego zimus.
Očito mi tempiranje "forme" niej jača strana. :mrgreen:
Ali hoću - poslikat ću se. Treba mi before bete (ovaj put zapravo :angel: ).
Imam poprilično osjetljivu kožu na licu i inače. Ispada kao da mi znoj dodatno "izgrize" kožu na licu.
Meni je kosa najveci problem. Ne mogu je prati svaki dan. I velika je i cupava :D pa to nema kraja.
Pozdravlja vas Danci :)
Sad malo ja :mrgreen:
Napravila sam ovaj zwow 4 i opet tesko :D
Necu vise kliktati na random zwow! :)
Uglavnom, score je 14:40 za dvije runde. Zuzi je radila tri.
Ja sam poslije radila cucnjeve, swingove i one leg DL s girjom koju mi je posudila nasa Danci :heart:
Nisam mogla zamisliti raditi tri runde i jos jednom 20 pravih burpeeja u cugu.
Tko zeli probati, vjezba je tu http://warriorz.us/zwow/z4/
cure hvala svima :heart:
mala vrlo ozbiljno pristupa temi
seni baš lijepo da si zadovoljna, ti šutiš i radiš :-)
a mogla bi nam i koju sliju udijeliti!
Zaboravila sam pitati seni- sto vjezbas? Ides negdje grupno?
Rip i nesto. Ne radi mi doma mreza ghrrrr.
Idem raditi palacinke imam hrpu dkece doma. To svi vole.
A kad ih završiš, pošalji mi slike.
Ne palačinki.
:-)
Joj kako super trening danas!
40 turkish get upsa sa kb 8kg
A nakon toga 15min AMRAP
20 one leg dead lift s kb 12kg
20 kb 8kg snatch
10 kb 8kg sit up get upsa
Napravila 3 runde, iz mene su potoci lijevali!