mozes kako zelis
ja sam radila vremenski razmak od jednog dana :mrgreen:
Printable View
mozes kako zelis
ja sam radila vremenski razmak od jednog dana :mrgreen:
Lool!
Optimistična sve će biti dobro, lako ćeš se ti nama vratiti! :love2:
Optimistična vjerujem da će biti sve dobro :love2:.
Ipak nisam odvježbala dva treninga. Mislim da ne bilo koristi jer ni jedan ne mogu napraviti kao napredni dio ekipe :angel:. A i dobila sam jezikovu juhu tokom vjezbanja pa me i to omelo uopće u pomisli na još jedan trening :mrgreen:. MM radi tortilje, a kad ono nema oštrog brašna a ja bila u nabavci :oops:
summer :lool:
optimisticna :love:ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~ vibram da sve bude super i da nam se pridruzis na proljece
flopi uzivaj u odmaranju :)
ni ja ne mogu pistolse. nisam odavno ni probala, mozda bi mogla opet probat.
danas planiram onaj zwow 2, malo plivanja i malo izlezavanja na plazi uz knjigu :)
Larmama loool! Reci mu da rade ducani :mrgreen:
Ja sam radila Tatiannine nove abse. Boze!
Meni je bilo tesko. Izgleda prilicno lagano, a kad radis, nije nimalo!
Meni je za tri runde trebalo oko 24 minute. I prije tog su me zagrijali swingovi. I probam svaku vjezbu.
Evo link: http://www.lovingfit.com/exercises-w...ashed-workout/
Ja sam izmodificirala jedan zuzkin- radila sam sljedece:
50 swingova
10 burpija
40 swingova
10 side burpija sa knee tuckom
30 swingova
10 sklekova sa kick outom
20 swingova
10 burpija sa jump tuckom
10 swingova
10 breakdance sklekova
I poslije sam napravila zwow 26. Super je bilo!
Duplic ja odvalim u komadu, ali na drugom se ne zagrijavam. Ali u oba napravim hladjenje.
Kupila traperice. U jednom me zena uvjeravala da stanem u 26 jer je siri kroj. Majko moja. Mrzim kupovinu.
Sasa, ovo je ovaj zadnji ktbl?
Ja za danas moram smisliti sto cu. Sutra idemo doma pa bih odradila trening na plazi. A onda cu sa svom opremom doma. Zao mi je propustiti plazno vjezbanje.
za sada sam smislila samo side lunges. :mrgreen:
I to je pocetak.
spajka, super za trapke. :klap:
Ja obozavam traperice, to mi je najdrazi komad odjece.
i ja obozavam traperice :)
zhang uzivaj u zadnjem treningu na plazi :)
ja napravila zwow 2, mogla bi jos nesto :)
Ojla curke, evo jednog povratnika. Kod mene se malo smirio tempo, a i konačno se osjećam dobro nakon dugo vremena :)
Nemam što prijaviti u zadnje vrijeme, osim par trčkaranja. Forma mi se opako srozala zadnjih tjedana i nemam pojma od kuda da krenem sad.
Došla sam po malo inspiracije i motivacije :)
Vidim da ste sve vrijednice :uteg: Ima kakvih novih fotkica koje sam propustila!? :mrgreen:
Vikki, jel ideš na pm u 10-om?
kavofob dobrodosla nazad!! :)
a sta si vjezbala prije pauze? zaboravila sam
hvala MB :)
Zadnje sam Insanity i nakon toga malo kombinacije Zuzka i Beta Focus.
Sad mislim da bih umrla od jednog Zuzkinog treninga :drama:
Kavica, dobro ti dosla doma :-)
Pocni sa Jill neko vrijeme, mijenjaj treninge pa ces osjetiti kad je vrijeme za dalje.
ja sam danas 2 runde:
1) 20+20 dragon lunge
2) 10 feet elevated T-push up
3) 20+20 side lugne with overhead twist
4) 10 dive bombers + pike press
na pocetku, kraju i izmedju rundi 1min jump rope.
nozne vjezbe su sa kamencugama.
danas nije bilo optimista koji bi se pridruzili :mrgreen:
Dosta im je bilo jucer :D
Kavi, dobro nam dosla!
Sasa, napravis cijeli a4 popis vjezbi i jos dodas 26 :respect:
Mb, i ti si skrenula :lool: pa ti je i ono malo!
Ako netko ima volje, ja bih voljela da proba onaj novi tatin abs. Jer nije valjda do mene da mi je tesko :lool:
Poslijepodne sam napravila brzohodacki djir za djecom na biciklima.
Kavica, dobro se vratila!
Danas, piyo buns: burpies, lounges, squats... I tak.
Ne ide to sa pol kile šljivopite. (šljive posute s malo brašna i par žlica šećera pa zapečeno u pećnici).
sasa toliko ne napravim cili tjedan :naklon:
anci napravila sam jos zwow 60. imala sam vrimena jer sam bila sama a sutra vjv necu stic nista jer imam neke obaveze popodne. prekosutra bi mogla ovo od tatiane sta si stavila :)
mene ovo sasino ne iznenadjuje, jer imam osjecaj da je na Go, pa nema svih drugih obaveza koje je iscrpljuju. no mozda i grjesim.
ja sam jucer bila u shoppingu i to je jedina vjezba koju sam odradila. dala sam si odmora.
za sve vrijedne bravo.
kava, pa ti vec toliko znas, da ti ja predlazem da napravis neki test da vidis tocno di si sa formom, pa onda odlucis sto i kako. vidi se da sam sa inesicom provela popodne LOL
Kavofob :kiss:
Ni sasino ni zhangino (?) ne razumijem. Samo se divim.
Anci, u onom nekom wo od Tati, za donji dio tijela, ona koristi nekakve klizače. Kako to odrađuješ?
Krenila s drugim tjednom bete. I danas planiram duplić. Vidit ćemo.
Maruska zaboravih napisati ja sam dolje za ovaj vikend. koliko cu biti ne znam. jos se tipkamo.
Kavofob dobro došla falla s! :-)
Ideš li ti na polumaraton, zagrebački možda? Idem na Lju, ali ako budem u punoj snazi dođem i u Zg mislim 13.10. Mogla bi i vikki, ionako bi me sigurno prašila u brzini.
Jedna moja susjeda nije ništa trenirala, pa je prije jedno 4 god. počela kad je vidjela mene trčkarati. Pa voziti bike, pa plivati. Sad ide na Ironman Triathlon, bogte. Sve neke super žene oko mene. To je druga koju znam da ide na to. Tako ćemo i mi. :uteg:
Nemam što spektakularno prijaviti, trčim, nikako da podignem na 15 km dužinu. Danas valjda idemo i na odmor.
Spajka je u pravu, na godisnjem sam. Do jucer sama s klincima. Mada ovaj trrening jucer je trajao 25 minuta sveukupno. Sad idem trcat. E da Zhang, to sam izmodificirala zadnji Zuzkin. Anci ja cu napravit Tati ali cekam da se vratim u zg jer ne mogu nista ovdje vidjet, preslab je signal, nisam jos ni fotke nicije uspjela otvorit. Kavofob welcome back.
sasa užvaj! :)
kavofob baš mi je drago da si nam se vratila.
Anci probala sam ja te "tvoje"ABSe, jednu rundu. Teški su ko vrag, mislim sami po sebi nisu ali runda od 50 komada ubije.
Nisam ja još u tvojoj kategoriji ali probam, pa makar malo.
Jutros rip T circuit.
Ja na carapama :D
Ali vec sam guglala da si kupim jer mi je vjezba super.
Zovu se slidersi i kostaju oko 7 dolara.
Kosjenka, jelda je tesko :lol:
Radi polako i izgleda lagano, a boli ko vrag. Tatianna ima taj efelt na moje trbusnjake- iako skoro svaki dan nesto vjezbam, kad radim njene abse, sutradan ipak osjecam lagane bolove.
Sad me bole gornji trbusnjaci, ono ispod cica :D i malo ispod pupka.
Evo opet 8 km. 5.40 pace. Nikako da trcim preko 8, mislim da ne mogu ovim pejsom. A vjera mi brani podebljat ga na 6. Tako da sam zaglavila.
je, čekam njen članak kako testirati formu :mrgreen:
curke, hvala vam svima. lijepo je opet čitati forum i planirati treninge :ghug::uteg:
trčala sam sinoć, 5,6 km, pejs 6'38''. to je minutu sporije po km nego prije koji mjesec, ali nije bilo nikakve šanse da otrčim brže, a bome ni duže. palči, ne vjerujem da ću u ovakvoj formi bilo gdje ove godine :-(
a kad je ljubljanski?
sasa, si ti jednom spustila pejs ispod 5 na tu kilometražu? ili haluciniram? :mrgreen:
Jesam. Jednom. Ali stalno se vrtim oko 5.5
26.10. je Ljubljanski. Prijave do 18.8. koatizacija 30 evrića.
Kavofob, dobrodošla natrag :-D sad ću ja tebe odmah motivirati :D
Ne znam hoću li na zagrebački, u principu se stignem spremiti ne budem li imala opet pauza (bila je upala grla, išijas, pakiranje zg-ši i obrnuto par puta). Sad sam na dužini od 12-13 km, pametnim dodavanjem se to da spremiti. Stvar je u tome da ne želim crkavati ta dva sata, htjela bi da otrčim s lakoćom, ali opet da to ne bude presporo (6:00 min/km bi mi bilo taman). Za desetak dana ću trčati 12 km na cestovnoj utrci u Murteru, 30.8. planiram 10 km na noćnom maratonu na nasipu. Čim prođe Murter radit ću po ovom planu (ne svih 14 tjedana, krenut ću negdje od sredine i sebi ću prilagoditi dužinu, tj. dodat ću koji km): http://womensrunning.competitor.com/...ing-plan_15065 i to zato što ima i treninge snage i kros-treninge, što se da iskombinirati s trčanjem 4 puta tjedno. Uglavnom, odlučit ću nakon Murtera, ako Murter budem mogla odraditi 5:40, moći ću i polumaraton 6:00.
Inače, prijavljujem sinoć intervale 8x400 m 5:00 min/km, zagrijavanje 2 km i rastrčavanje 1,5 km. Konačno sam imala društvo, još je jedan par radio intervale na slabo prometnoj cesti navečer.
Sasa, kod trčanja se u principu radi tako da kraće rute trčiš brže, a duže sporije. Probaš li usporiti, vidjet ćeš da možeš i puno više od 8 km (dakako, ako uopće želiš duže, tih 8 km je sasvim dovoljno za održavati izdržljivost).
Zhang, sretan put, nismo se ni oprostile, opet šugav dan na moru, falit ćeš mi na plaži :(
Optimistična, ja sam prije trudnoće mogla pistolse, sad više ne, nisam ih baš ni radila.
I da komentiram kupnju traperica, to mi je najveći stres i rijetko ih kupujem, redovno su mi sve preduge, često preniskog struka i jedva ih navučem preko bedara.
Vikki, super zvuci tvoje trcanje :)
Traperice jako volim, a rijetko mi se svide! Recimo, Zara, HM, Mango... mi ne stoje.
Stoje mi Replay :lool: ali ne mogu dati toliko para za hlace pa onda cekam da uhvatim snizene. Tako imam dvoje :D s tim da jedne vise nisu za javnost koliko su se izlizale. Druge jos nosim. I Lee Cooper mi nisu lose. Ali Replay su bolje :mrgreen:
Thx, vikki :-*
Ja sam zadnje uzela s.oliver. cim sam ugledala duzinu 36 sam se zaljubila. I super je neki kroj.
meni su, pak, traperice vecinom kratke. Na 36 duzinu riiijetko naletim.
Super pejs s obzirom da je to opet početak! I nemoj ići ispod 6:00, nema potrebe, eventualno jednom tjedno, i to ako radiš intervale (dakle, 400, 600 ili 800 s pauzama za odmor). Treninge bi trebalo trčati bitno sporije od pejsa kojim planiraš npr. utrku, Uostalom, kreni polako pa ćeš već vidjeti kako i koliko ti odgovara :)
Anci, potpis za Replay. I meni je to preskupo, pogotovo zato što ne mogu raditi u njima, a ne daje mi se tolika lova da ih nosim po kući.
Ne zaboravite diesel trapke. Meni su one san.
Joj da..