danas nista, ne stignem. vadila krv jutros, nalaz nije dobar (ako gledam ref.vrijednosti) ali koliko sam uspila izguglat sve poremeceno je povezano sa zeljezom.
Printable View
danas nista, ne stignem. vadila krv jutros, nalaz nije dobar (ako gledam ref.vrijednosti) ali koliko sam uspila izguglat sve poremeceno je povezano sa zeljezom.
vikki, ne znam jesi me motivirala ili bacila u depresiju nabrajanjem svih utrka koje planiraš :mrgreen:
sviđa mi se ovaj trening plan. mislim da ću ga početi slijediti nekoliko tjedana :)
palči, koji pejs planiraš za ljubljanski pm?
http://forum.roda.hr/images/misc/quote_icon.png vikki prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png
I da komentiram kupnju traperica, to mi je najveći stres i rijetko ih kupujem, redovno su mi sve preduge, često preniskog struka i jedva ih navučem preko bedara.
obje mogu potpisati
MB, barem sada znaš što treba popraviti :hug
Kavofob, dobro nam se vratila :-)
Meni danas dan odmora :-)
core cardio,
zeljezo je meni nocna mora, tog me strah. uvijek.
traperice, meni su disel i pepe jeans super, volim niski struk, jer me salo oko pupka onda ne stisce :P
ja sam uvijek u trapericama, najvisem volim ovaj gapov kroj ali gap se zatvorio, a ne da mi se piliti ove moje amere da ih posalju. i eto sad patim.
kupila ove
Moram se pohvaliti, vidjela sam maloprije na vagi brojku 5 kao deseticu :sp:
Jest da mi je to bio cilj za 30.04. ove godine, al nema veze.
I kratko je trajalo, obzirom da je bilo 59.9 i da sam upravo pojela tanjur variva, al bila je, bila:-D
Jupi je!
(zavidim)
Bravo :)
Cubana, bravo, bas sam hepi kad vidim necije rezultate! Super!!!
Spajka, traperice predobro izgledaju!
Ja sam danas opet kombinirala hodanje/trcanje/sprintanje/trcanje uz brdo :D oko 7 km ukupno i doma jos ovo:
30 swings
10 goblet
30 swings
30 bridges
30 swings
10 one leg dl R
30 swings
10 one leg dl L
Cubana, braaaavoooo :-D
Ja danas rest. Povratak doma, raspakiravanje i sve sto ide uz to.
smrc
cubana bravo bravo :klap: :klap:
spajka super su traperice!
kavofob, otkako ne trčim na traci nemam pojma kojom brzinom trčim (nije iznad 6.4 sigurno), tako da maraton planiram istrčati, brzina neka bude koja mora biti - no ovih dana mi dolazi pametni telefon pa me možda prosvijetli (čit. seljanka neopterećena). :)
Cubana, bravo za kile!
Čekam i ja nalaze štitnjače, nekidan sam vadila krv jer me love neke niotkud prizvane nervozice, malaksalosti i ti predugi bolovi mišića što nije tpčno za mene - ili su to tragovi postporođajne.
Ja ne volim traperice, volim one boyfriend (vrećaste, malo dolje suženije i podvrtnute) koje muževi obično ne vole. Pa ih oblačim rijetko.
Sutra putujem, valjda ću naći stazu za trčanje a da medvjedi ne galopiraju samnom.
Nasla sam jednu fotku od prije 18 godine :shock:
Isto je u badicu, na moru. Stavila sam u album.
kad se usporedim sad i onda, nije lose s obzirom na dvije trudnoce i duplo godina. :-)
I daaaaa.... tada sam imala 59kg (pamtim to ljeto). Sada imam cca 66 (nemam vagu pa se vazem kod koga stignem i kad stignem).
zhang, koliko si visoka?
180
kavofob welcome back!
zhang curetak :-*...zgodna kao i danas, samo što sada imaš više mišića ;-)...
Zhang, i onda si bila, i sad si pravi komad ;)
Ja nisam nikad tako izgledala, ni prije dvajest godina :mrgreen:
Palci :lool: na medvjede!
A vrecaste su i meni fora. Samo nisu mi za posao pa mi je zao kupiti ih. Moram barem na necemu ustedjeti :lool:
zhang, sad si mi još zgodnija i mišićavija! :)
Anci, nisu ni za moj posao.
Ja sam bila tanja, nekih 48, 47 kg ali ne i mišićava, a danas navijam za mišiće i funkcionalnu snagu.
zhang zgodnija si sada :)
Cubana, bravooo :-D
Zhang super si zadržala formu i vjerujem da ćeš i za još 18 biti u istoj :-).
Dosla sam vam mahnuti s Olimpa, pozz svima! :)
Cubana bravo bravo!!!
spajalica meni su trapke najomiljeniji komad u ormaru,one prve gapove su mi ipak za nijansu bolje
zhang ti si komad bila onda a i sada si, ne mogu vjerovati da si imala na tu visinu tako malo kg?! savršeno tijelo...
palči kod mene je štitnjača u banani velikoj, baš se spremam ovih dana malo iskontrolirati sve skupa
čim sam pod stresom jedva dišem od osjećaja da me nešto steže oko grkljana (ostala bez posla, ako ima netko ideju za samozapošljavanje, evo, saslušam ga rado :mrgreen:)
kavofob neka te, baš se radujem! :-D
zhabica :ghug:
očekujemo koju slikicu!!!
:-D za Cubanu, sa mobitela ne znam :sljeobeljo:
nisam vidjela slikicu, ali zena izgleda mrak sad, tako da vjerujem da je i tad bila vauuuuuuuuuuuuu.
ja sam do trudnoca imala izmedju 53 i 55 kg. nisam nista vjezbala samo sam rolala, kad bi mi se dalo. a sad imam oko 60-61 kg. san mi je ponovo pasti ispod 60, no ne zamaram se s tim, prosle godine mislim da sam u ljeto ili nakon njega i bila ispod 60. ne sjecam se vise dobro kad.
e da jutros Rip T Circuit, jer kasnim jedan dan s vjezbanjima, a htjela bi bar taj drugi tjedan cijeli odraditi, pa bi danas popodne upper focus. na morau ne mogu nista, a i ne da mi se. iskreno. moram se fakat odmoriti. mozda se budem samo rastezala.
ajme flopi :love2:
zhang, daj link, promijenila sam komp :)
palči, jel ćeš trčati maraton ili pm, sad si me skroz zbunila!
flopi :love:
zhabs :hi: lipo se provedite
Polumaraton. Jednom i maraton - tamo negdje za 35. ročkas.
Ajoj flopice :-(
inace, stitnjaca moze raditi prilicne probleme, a da nismo niti svjesni da je ona uzrok. I nakon nekih godina, po mom misljenju, hormone treba kontrolirati jednom godisnje.
ja imam pola stitnjace. Neke cure koje su tu duze se mozda sjecaju da sam pred dvije godine bila na operaciji, bio je dobrocudni tumor. I sasvim slucajno je pronadjen na nekom pregledu grla zbog obicne upale. A nije bilo sanse da skuzim da nesto ne stima jer su hormoni bili u normali. I sada su, nemam terapiju. Ova polovica se snasla za obje. Ja to pripisujem vjezbanju :mrgreen:
Ali stvarno, ja mislim da nekretanje utjece na nas organizam na mnoge nacine, viseslojno. Ono cega se mi najcesce primimo je izgled, ali mislim da fizicka aktivnost odrzava ravnoteze hormona, pravilan rad svih organa itd.
Samo ste se nekretanje na sve to odrazava jako sporo i mi to zapravo primijetimo tek kada postane ozbiljnije jer nam stvara probleme...
zato je dobro da imamo svaki dan motiv uskociti u tenisice i odraditi svoj trening.
i da...nazad na ove povrsne teme :mrgreen:
Ja sam sada zapravo zadovoljnija nego sa 19 godina. Mislim da sam puno napredovala (pogotovo sto niti tada nisam bas bila van forme)
Zhabs :klap: :-D
Palci :lol: na medvjede
flopi razumijem te :love2:...ista sam ti, osim dijela sa poslom...u maju sam radila uz štitne i hormone, imam uvećane režnjeve, i puno nekih čvorića...hormoni i antitijela su ok, ali me često zna gušit i stezat...i kod mene je okidač stres...
i da prijavim :mrgreen:, jer je ovo jelte vježbački topic...juče piramida iz gamme...nemam pojma zašto sam je stavila na crnu listu kad sam je prvi put odrađivala, sad mi je :zaljubljen:...
zhang može i meni link
Sinoć sam se sa zuskom družila. Zcut strenght workout2 ali jedna runda, jedna runda nekog za abse i 50 čučnjeva.
vis zahng, jedna od znanstvenih teorija je da cemo evoluirati u debeljuskastu rasu, jer nas lipidi i njihova peroksidacija stiti od mnogih zala novog vijeka.
moja teorija je umjerenost u svemu.
a ista ta znanost nam je omogucila dulji zivot. pri znanosti ovdje ne mislim samo na biologiju i medicinu, koji su jako puno doprinjeli spoznajama lijecenja, vec i tehnologija koja nam je u mnogo cemu olaksala zivot. produljenjem vijeka dolaze do izrazaja bolesti koje prije su po meni takodjer postojale, a vidimo da je msilim Loso to i dokazao na tumorima, samo zivotni vijek je bio znatno kraci pa nisu se tako razvijale. tocnije prije bi nas upala pluca prije ubila, nego neki tumor koji bi se razvijao ko zna kako dugo.
OK necu vise filozofirati, ovo je topik za fizicko vjezbanje, a ne umno.
idem raditi nesto konkretno i na tome um vjezbati. juce mi nije islo.
zhang predivnaaa :zaljubljen:
palči, kažu da za maraton sazriješ tek tamo iza 40.-45.
imam ja još koju godinicu do toga :mrgreen:
vikki, odlučila sam se držati onog tvog programa za pm, barem neko vrijeme dok ne ulovim formu. i idem od početka, možda s malo dužim kilometražama, ali laganini...
10 km, ali tempom krepane mačke - krenula prekasno, sunce niotkud upeklo. Da, nekim čudo oživio mi je mp3. :sing:
Ne znam što bi mi bilo draže - klimava štitnjača ili još uvijek tragovi postporođajne.
palči nadam se da nije ni jedno :-*...štitna zna pravit užasne probleme ali koji se daju riješiti...je li ti već dijagnostikovana postporođajna?
Nisam nikad išla, ali dr mi je nekidan rekla da su simptomi od oboje. Sama je potvrdila da sam je imala. Pa nisam 7 mj. izašla iz kuće sa bebom. Mada bi bila sada lagana, tj. postporođajna na kraju, ali eto, ja to želim sve ispitati jer baš me samo ulovi nemir i nervoza a sretna sam i ništa me ne brine.