Jutro!
Vibram za sve betice danas :klap:!
Printable View
Jutro!
Vibram za sve betice danas :klap:!
Vikky i Carrot cure sretno danas! :ghug:
Sretno cure danas!
čekam jos curke...hvala za vibrice [emoji56][emoji56][emoji56]
______________________________________MM 35 Azoo. Ja 36 sve ok
Bok cure, ja procurila danas na putu dok sam išla vaditi betu. Da nije tužno, bilo bi presmijesno da me m ipak sustigla na kraju... kao i svaki put. Izvadila sam betu jer sam morala vaditi i tsh, ali naravno da tu nema mjesta za iznenađenja. Nisam čak niti otišla po taj nalaz, tko zna kad ću uopce moći. Nisam toliko loše volje koliko sam mislila da ću biti. Jednostavno je tako i gotovo. Na forumu ću vas i dalje pratiti, ali ne toliko učestalo,jer na sljedeći ivf idem tek iza ljeta (financije ne dopuštaju sada nastavak nazalost). Nadam se da Carrot nosi bolje vijesti? Carrot?
Vikky draga zao mi je
Vikky, uh znam kako ti je tesko, sve sam prosla.Jako mi je zao :(
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Hvala cure :) Sretno svima dalje u postupku!
a sad me Vikky rastuzila [emoji53][emoji18][emoji17]
Moja je 12.dan 224...to mi se cini obecavajuce [emoji4]
Carrot bravo odlicna beta ! bas mi je trebalo ovako lijepa vijest danas ! :)
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Carrot :heart::heart::heart: Čestitam!!! :) To je divna vijest. I nemoj da te ja rastužujem, nisam tužna uistinu, jer prihvaćam sve tako kako jest ;) Bit će novih prilika, a iskreno rečeno, ne bih sada odmah mogla nastaviti, jer sam fizički već iscrpljena i neću se forsirati. Sad se moram malo dovesti u red, pa ću opet iza ljeta! Pratim te, čuvaj se i čekam daljnje lijepe novosti od tebe!
gita sad si ti na redu:-) kad vadis betu?? Ima da nastaviš taj krasan niz inace budes imala posla zmenom:uteg:
iskreno simptomi su mi kao da cu dobiti mengu..frče me u stomaku kao da cu svaki cad dobiti...tako da nisam bila sigurna...
testic je takodjer pokazao njeznu crtu [emoji4]
Hvala cure, bas je lijepo imati ovakvo drustvo, makar virtualno [emoji4]
Antonija Mia nadam se da si nam ti otvorila rolete i da koracas dalje uzdignute glave te uzivas u svemu sto imas u zivotu!
Za sve treba zahvaliti Bogu, sve je kako treba biti koliko god to besmisleno zvuci ponekad....
javim za sutra ili prekosutra rez....
Carrot prvotno napisa
Moja je 12.dan 224...to mi se cini obecavajuce [emoji4][/QUOTE]
Carrot bravo cestitam :-D
Ja vec lagano ludim,trbuh mi od transfera ko da cu dobit,nocas se nisam mogla okrenut u krevetu od bolova u ledima.danas mi je 3dnt,jedva cekam da prode jos ovih 10tak dana,jer cu izludit.
Drage žene, sretan nam naš dan! Meni je počeo sretno s betom na 12dnt5d 690.7!!!:-D:-D:-D
Vikky, zao mi je, no odluka koju si donijela da si uzmes malo vremena je najbolje sto si mozes sada dati. Napunit ces baterije, odmaknuti se malo od svega i onda ces svjeza krenuti dalje.
carrot i Kitkat82 :-D:-D braaaavo curke!! That's it - proljece nam stize!
Vikky, neopisivo mi je žao :love2:! Drago mi je vidjeti da ne odustajete i da imate plan za ljeto, treba se malo odmoriti i predahnuti i onda opet u nove pobjede! Nema druge :trci:!
Carrot i KitKat, bravo za bete :-D:-D! Cure, pa ovo su sjajne vijesti!! Čestitam od srca! Kakve lijepe brojkice, ma super!
Zvjezdica, vjerujem da si luda, 2ww nije nimalo lak. Simptomi su tu pa nisu pa nikad ne znaš, ma zbam sve... Izdrži još malo, pokušaj biti vesela i pozitivna, odmaraj i mazi bušu ;-)!
carrot i Kitkat82 :-D:-D braaaavo curke!! That's it - proljece nam stize![/QUOTE]
Rominka samo hrabro naprijed!! :-D
Hvala vam cure! Još uvijek mi je to sve nestvarno. Gledam nalaz svako malo:-) Samo neka lijepo raste sad:fige:Carrot čestitam! Vikky žao mi je.
Draga KitKat tako je lijepo vidjeti da ste uspjeli. Čitam tvoju povijest i vidim da si bila u puno postupaka. MM i meni je ovo prvi postupak nakon dijagnoze od prije godinu i pol. I svašta smo prošli u tih godinu i pol-nalaze, istraživanja, operaciju, odluku, pripreme za PFC. I nije lako. I sad čekam (danas 8dnt) i nadam se pozitivnom rezultatu, a ujedno se pitam s čim sam ja to zaslužila da mi uspije iz prve....jer kad sve vas čitam i vidim koliko je godina i borbe uloženo....joooj, čak me tako strah... Sve cure zaslužuju doći na svoje!
Draga Gita, u potpunosti te razumijem. Od srca ti želim da uspijete iz prve! Kad smo ulazili u ovu priču, a znali smo od početka da će to biti jedini način da dobijemo bebu, pretpostavljali smo da neće biti lako. Ali nitko nas nije pripremio da će baš tako biti teško. Moram priznati da sam ja puno teže podnosila svaki neuspjeh i bila pesimistična većinu vremena( za razliku od MM). Možda je to samo bio moj obrambeni mehanizam, pa evo i sad nakon jutrošnje euforije već počinjem brinuti dali će druga beta u ponedjeljak biti dobra. Ali, to je tako u ovim našim pričema, stalni usponi, padovi i čekanja... Zahvalna sam na današnjem danu i probati ću si nekako posložiti u glavi da idem dan po dan, što hladnije glave...Držim ti fige!:heart:
Hvala KiKat, a ja tebi želim lijepo duplanu betu u Ponedjeljak, puno vedrine i dobrog raspoloženja. Sve imamo dobrih i loših trenutaka. Ja sam pesimist po prirodi pa je tim teže. Mislim da ćemo kada dođemo do cilja zaboraviti sve ono loše. Puno pozdrava ti šaljem i pozitivnih vibrica. Glavu gore, šetaj, druži se s mužem i uživaj. Bit će sve u redu :heart:
Carrot i KitKat cestitam!!! :-D
Vikky zao mi je :-(
Sljokicaa, kako si :)?