tatek, mislim da nećemo imat problema zbog prethodnih nekoliko postova jer smo pokazali i dokazali da je sex itekako dobar razlog za Opuštanje, Osmijeh i da je dobro biti Otvoren i iskren.
Admini :* :*
Printable View
tatek, mislim da nećemo imat problema zbog prethodnih nekoliko postova jer smo pokazali i dokazali da je sex itekako dobar razlog za Opuštanje, Osmijeh i da je dobro biti Otvoren i iskren.
Admini :* :*
Obzirom da je Zrinka jos u fazi uspavljivanja cicom, onda je MZ zaduzena za nju (jerbo nisam opremljen gore navedenom uspavljivalicom), dok ja istovremeno pricam pricu Vedranu u njegovoj sobi.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Prethodne faze (vecera, kupaona) su obicno isto podijeljene, tako da mislim da smo tu fifti-fifti. Onaj tko je prvi slobodan tad se moze zabaviti paljenjem svjecica, pustanjem odgovarajuce muzike itd ... ili jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.
Ma znam da je i mami i tati teško opustiti se kak spada jer smo shrvani željom da ipak pročitamo tu priču, da ipak operemo suđe kako bismo ujutro u urednoj kuhinji zajedno popili kavu, volimo se i otuširati i urediti prije Akcije, ali mene ljuti to "tebi je lakše" jer to jednostavno nije istina i smeta me što ponekad "popustim" i podastrem se MM-u, ne svršim i "zahvalna" sam mu kad on svrši jer sam jednostavno preumorna, frustrirana umorom koji izaziva kupanje x2/presvlačenje x2/uspavljivanje x2/nošenjem vode u krevet (a tu barem mogu eskivirati pa odnijeti 1 čašu :lol: ). Često razgovaramo o tome, ali je MM isto tako često ljut što nisam uvijek 100 % prisutna duhom i to se naravno osjeti u angažmanu tijekom Akcije. Čak ponekad strpam djecu u krevet bez priče kako bismo mogli ukrasti koju minutu za sex prije nego netko od nas dvojeCitiraj:
jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.
Jest, sve mi je to jako dobro poznato, ponekad iz tocke gledista tvog muza :( , a ponekad i iz tvoje tocke gledista.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
:love: , bit ce bolje sa odrastanjem djece!
Jednom je Dobrisa Cesaric, inace sasvim "mainstream" pjesnik, napisao onaj poznati stih "Pjesnici su cudjenje u svijetu" ... a ja mislim da se to moze prosiriti i na sve umjetnike i umjetnicke duse.
oprosti, ali to je napisao A.B. Šimić![/quote]
Imas pravo ... :oops:Citiraj:
cupko prvotno napisa
Hvala na ispravci!
U svemu ovome nije to toliko niti bitno..., ali ipak nek se zna!
Sve je to meni jasno, ali treba zadržati i podgrijavati strast i želju do tog perioda kad ćemo se moći kvalitetnije posvetiti jedno drugome, kako u krevetu tako i duhovno i emocionalno. Treba puno strpljenja, razumijevanja i živaca da bismo ostali normalni pored tolike sexualne frustracije, i onda povremeno puknemo, održimo Sexijadu (čitaj: sex tijekom cijele noći, što smo redovito prakticirali dok nismo imali djecu) ali nakon nje se osjećamo kao da smo bili na trodnevnom rave partiju i treba nam tjedan dana da se naspavamo i dođemo k sebi. MM nakon Sexijade redovito na poslu radi sa pola snage i sve zaboravlja, a ja se redovito idući dan ili porežem dok kuham ili razbijem tanjur jer zijevam do suza 8) :lol:
Ih, Seksijada, dajem nagradu za zivotno djelo :!: :klap: onome tko je smislio to ime! :lol:
:naklon: Blago si ga vama kad imate vremena i snage za takvo sto!
Mi se zasad vise trudimo na kvaliteti nego li na kvantiteti, ali nadam se da ce jednom i druga dimenzija doci do izrazaja ... ;)
Bas mi je sad neugodnjak ... nisam bas toliki tudum za knjizevnost kako sad izgleda :oops: ... ali kad covjek tipka na brzinu i koncentrira se na osnovnu temu ovog topika, onda neke stvari (p)ostaju nezamijecene.Citiraj:
cupko prvotno napisa
:mrgreen: Nisam još čula da itko osim MM-a i mene tako naziva cjelonoćni seks do iznemoglosti sa svim pratećim pojavama (malo fine klope, malo crnog vina, crvena žarulja na stolnoj lampici za prostački štih, dirty talk, 1001 poza, kavica oko 2 ujutro - nešto kao vinski gulaš na svadbama, za razbudit raju...).
tatek, znaš li šta o zaštiti autorskih prava, da uvedem izraz u Riječnik stranih riječi?
A i mi se trudimo oko kvalitete, zato i prakticiramo Sexijadu jer stigneš nadoknaditi sve elemente Akcije.
Mjesečno, imamo 1-2 Sexijade i 7-8 vulgaris snošaja, više-manje u trajanju od cca pola sata.
Kad smo već otvoreni.
:oops: 8)
Hm, ne znam bas puno o zastiti autorskih prava (i da li ju je moguce provesti u djelo u ovom slucaju :mrgreen: ), ali znam da mi se izraz jako svidja (a i sama "manifestacija", da ju tako nazovem :lol: ) tako da cu ga sigurno upotrijebiti tu i tamo uz (copyright: mamasch) opasku.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
isuse mamasch, sad sam opet u bedu :(
Nisi jedina ...Citiraj:
mikka prvotno napisa
Jos uvijek ne mogu doci k sebi od dojma koji je ostavilo ovo ime (i opis ;) ) na mene. :mrgreen:
nakon onog pocetnog entuzijazma na prethodnoj strani-nismo se poseksali nijednom. dobro, imamo i drugih problema pa i to pridonosi ne-seksu, ali.. bas me zbedirao ovaj podatak od mamasch. ljubomorna sam. ljuta. ih, svasta.. blago vama ljudi koji se volite.
:taps:Citiraj:
mikka prvotno napisa
Ako je problem samo u seksu (a cini mi se da nije), onda popricajte o njemu.
Ako je problem negdje drugdje, popricajte o tome, rijesite ga na ovaj ili onaj nacin i onda krenite s ovime.
Samo treba krenuti.
A kad se krene, onda je lakse ... vjerujem da cete naci rjesenja!
Daj mikka, nemoj se bedirati, nama je ovo malo jer oboje imamo veliki sexualni apetit i zato smo frustrirani što nemamo prilike ni snage kvalitetnije se sexati. Svađamo se na hrpu drugih područja života i pravimo jedno drugome probleme tamo gdje ih zaista nema niti bi ih trebalo biti.
Zato nemoj zezati, svi smo ovdje odrasli i shvaćamo da su mnoge stvari uglavnom puno važnije od broja snošaja, duljine trajanja i inih duljina... sex je zaista samo začin života. Sladak, ali ipak samo začin.
tatekSamo daj, tatek, be my guest :DCitiraj:
znam da mi se izraz jako svidja (a i sama "manifestacija", da ju tako nazovem ) tako da cu ga sigurno upotrijebiti tu i tamo uz (copyright: mamasch) opasku.
mikkamikka...???Citiraj:
nakon onog pocetnog entuzijazma na prethodnoj strani-nismo se poseksali nijednom. dobro, imamo i drugih problema pa i to pridonosi ne-seksu, ali.. bas me zbedirao ovaj podatak od mamasch. ljubomorna sam. ljuta. ih, svasta.. blago vama ljudi koji se volite.
čitaj dalje
tatekmamaschCitiraj:
Ako je problem samo u seksu (a cini mi se da nije), onda popricajte o njemu.
Ako je problem negdje drugdje, popricajte o tome, rijesite ga na ovaj ili onaj nacin i onda krenite s ovime.
Samo treba krenuti.
A kad se krene, onda je lakse ... vjerujem da cete naci rjesenja!
Kužiš?!Citiraj:
Svađamo se na hrpu drugih područja života i pravimo jedno drugome probleme tamo gdje ih zaista nema niti bi ih trebalo biti.
Ni nama ne cvjetaju ruže, ponekad se divljački posexamo baš zbog te nagomilane ljutnje i umora, na kraju Balade se obučemo i ja nastavim kuhat, MM ode u garažu i ni A ni B, i nije baš da nam je to trebalo, bolje da smo ostavili volje za deset minuta nježnosti, i osjećamo se bezveze ali nemremo si pomoć. Nije ni to dobro. I nemoj misliti da je baš svaki mjesec onako kako sam napisala. Recimo da je 9 od 12 mjeseci tako, ali onih 3 znaju zagorčati život. :/
:/ moram priznati da puno razmisljam o mikki...ali nisam ni blizu osobe koja bi joj mogla dati savjet, pa stoga sutim vec danima...i nadam se najboljemu :love:
Daj mikka javi se, sad sam ja u bedu :(
Znaš šta, zbedirala si i mene!!!! :lol:Citiraj:
mamasch prvotno napisa
:naklon:
sigurno i mikka i aonjeko imaju svijetle trenutke u zivotu,ali ih nevide od onih malo manje sjajnijih!
a mamasch je svoje svjetle trenutke nabrojala u par recenica i vi joj na tome zavidite? :shock:
umjesto da joj zavidite na tome sto svoj zivot i gleda kroz svjetle trenutke!
cure moje...ja bi Vas samo htjela pogledati u oci...puno toga bi mi bilo jasnije, a samim time i Vama... :love:
yenna, kužimo se, hvala ti na komentaru :* .
Zaista je tako - i meni je jako teško jer smo MM dijametralno suprotnih mentaliteta i odgoja, i koljemo se 12 godina oko jednih te istih stvari ali život je samo jedan,kako moj tako i MM-ov i od naše djece, i ne dam se uništavati svađama i zamjeranjima, MM kaže da sam "grozno hladnokrvna" ali nisam - samo sam realna koliko sam i sanjar - svjesna sam sebe i svoje čovječnosti i ne želim žaliti ni za čime. Uživam u najmanjoj sitnici jer dani lete prebrzo.
yenna...nema tu zavisti...to je zahebancija...inače, zavist je opterećujuća mana pa ju ne prakticiram.... ;)Citiraj:
yenna prvotno napisa
Sretna sam zbog mamasch :love: i nema mjesta zavisti jer moja iskustva daleko nadmašuju i mene samu!!!! :roll:
abonjeko, :love: :* .
Nemojte ljudi da se sad počnemo prepucavati i praviti važni jedni pred drugima, ovaj topic je zaista edukativan i ugodan za čitanje/pisanje jer je nadasve iskren, nemojmo to kvariti!
mikka, helou, molim te javi se kad mogneš :*
mamasch :love: , tako si slatka, bas si me oraspolozila. ma ja sam opcenito u bedu u zadnje vrijeme oko te nase veze, a seks je samo slag na tortu. ustvari sam nesigurna, ne znam jel vise u njega ili u sebe.
ali bit ce bolje, moram i ja sa svojom glavom na megdan izaci.
inace hvala vam svima, bas ste divni :love:
mamasch toliko mi se sviđa ta Sexijada, probudila mi maštu. Jedva čekam da ovo moje čudovište prestane da sisa 25 puta u toku noći pa da mogu i ja da isprobam tako nešto.
Kad smo kod dece: od kad je šefica došla na ovaj svet ja mnogo manje mogu da se opustim tokom sexa-stalno sam u grču da se ne probudi a to me baš ometa :/ Kad uz to dodamo da nam je sex moguć jedino između 2 i 5h ujutru (jer tad jedino gospodična ne drži sisu u ustima) i da moramo da navijamo sat da bismo se posexali... dođemo do poražavajućeg broja odnosa u proteklih godinu dana.
ja jedva čekam da mala i slijedeće ode vani subotom i da imamo par sati samoće :mrgreen:Citiraj:
vissnja prvotno napisa
Sexijada...zakon :lol:
Dajte se javite ljudi koji ˝To˝dobivaju na kapaljku :cry: . Malo podrške.
Kako pomoć. Bolje reći, dajte mame, pogotovo one koje ˝to˝ rade cijelu noć udjelite koji savjet pa da se i meni konačno ostvari hopa cupa :P
Znam, znam, sve znam doma ste, rodile ste, čuvate klince i na kraju dana ste umorne. A mi?
:saint:
Moja gazdarica veli, treba se malo potruditi oko mene, malo zavođenja!!!
i još ne znam kaj joj sve padne na pamet. Pa nemam više 20 da moram zavađati. Ili daš ili... :predaja:
Osjećam se ko Adrian Mole
otkud si sad ti ispao/la?
jep, uvijek , pogledaj Casanovu :mrgreen:Citiraj:
sport billy prvotno napisa
Pa eto. A otkud ti? :shock:Citiraj:
mikka prvotno napisa
sport billy, prijatelju, pa da ste 100 godina u vezi/divljem ili vulgaris braku, ako ti žena jasno veli da joj treba malo poticaja, zavođenja, nježnosti da bi ti dala, onda mislim da bi ti bilo pametno da joj povjeruješ. Možda naša vršnjakinja djeluje kao više-manje bezdan i rupa, ali je itekako povezana sa našom glavom i osjećajima (ne ubrajam iznimke koje mogu širit noge kad god i koliko god treba). Shvati to kao pandan muškoj želji za ženskim striptizom, lijepim rubljem, spremnosti na sve poze itd.
mikka, jel te ovaj padobranac podsjeća na bubimirka? 8)
sport billy, koliko se ja sjećam, Adrian Mole je bio na suhom jer je bio nesiguran, pasivan i prestrašen, pa ako ti više nije 20 onda valjda nisi više takav. Potrudi se, pretpostavljam da imaš iskustva.
Cure, seksijada nije za svakodnevnu upotrebu, ostaješ bez trunčice snage i nemaš koncentracije idućih dana jer si premoren u ovim našim godinama (eh da smo tak entuzijastični kao sport billy, bilo bi nam lakše ali mi smo ipak mame u tridesetima i godine su učinile svoje na kondiciji i snazi :lol: 8) ).
MM i ja imamo sreću što naša djeca spavaju od večeri do jutra bez buđenja pa stižemo i pogledat film i u 11 uvečer ispeći pizzu i posvađat se ako treba, a ponekad i odraditi seksijadu. A i nije to takav raspašoj akko zvuči, nema galame ni treskanja vratima/namještajem, nego je to guštanje satima, ponekad malo i zadrijemaš, pa odmoren nastaviš razmjenjivati nježnosti... Ali opet ponavljam, to se događa povremeno jer stvarno bi bilo previše i nepotrebno često to raditi. Eventualno ovako dva puta mjesečno je sasvim dovoljno.
vissnja, i meni je trebalo jaaaako dugo da se opustim pri seksu, uvijek sam osluškivala, navirivala se preko MM-ovog ramena, ostavljala sva vrata otvorena od dječje sobe do prostorije u kojoj se taj put seksamo kako bih čula djecu, tražila sam i trudila se da što prije završimo, i na kraju sam shvatila da nit uživam ja nit MM i da sve gubi smisao. Zato smo radije ponovo uveli Seksijadu, više se izguštamo tako nego svaki drugi-treći dan nabrzak, bez opuštanja i guštanja. Na kraju krajeva, i muškarcima treba nježnosti, relaksacije i emocionalnog povezivanja sa partnericom, zar ne? vissnja, proći će, curka će porasti, nećeš morati biti cijelu noć na gotovs pa ćeš se moći opustiti i nadoknaditi propušteno. Samo nemoj dozvoliti da vam sada izostaju nježnosti i vrijeme provedeno nasamo sa TM-om kako ne biste izgubili privrženosti i strast.
hm, ne sjecam se kakav je bubimirko bio u ovakvim podrucjima ( :mrgreen: ) ali ne bi htjela da nam netko kontaminira topik pa da ga nakraju zatvore, a sb-ov post mi smrdi na to. sori ako sam paranoicna. mamasch, seksijada je fakat em super naziv em super stvar. svaka cast. kad rijesim tekuce probleme s md-om, predlozit cu mu, sigurna sam da akciju takvog naziva nece moci odbiti :mrgreen:
da, sam naziv pali... :mrgreen:
Iskreno se nadam da nema novih postova jer ste prešli sa riječi na djelo :D :klap: :sing:
hm, da, ja opet nisam, ne nailazim na odaziv :( .
ali primjetila sam da topik zamre vikendom, pa se nadam da je vama ostalima malo plodnije ;)