meni sjelo u erste :D
Printable View
meni sjelo u erste :D
ni kod meneCitiraj:
geberita prvotno napisa
:D i meni....Citiraj:
mayah prvotno napisa
porodiljni
meni u zabi još nije ništa sjelo...još su mi crvene brojke na internet bankarstvu...Nadam se da će se sutra ujutro to stanje popraviti.... :/
u zabi je sjelo. :D
meni isto u zabi još ništa, valjda bude ujutro... :(
i kod mene još za zabu je 0 bodova....nadam se ujutro da če sjesti..moram si ići hlače kupit..i malom štrumfeku...
Nema još u RBA.
Ja sam pripremila račune pred kompjuter i čekam :) .
Jutro došlo a u Zabi još mi je crveni minus---- :evil:
meni u zabi isto nista.i ja sjedim sa racunima kraj kompa!!
ne kuzim kako nekome sjedne jos jucer a nekome ni danas ne! :?
Pa eto , valjda banke vole držati naše novce :)
ja sam ludila na Zabu, nikad nije sjelo prije 19. a i to je rano, uglavnom oko 23.
Revoltirana zbog toga, jednom sam išla šefa banke pitat kaj to je, u sve banke sjedne, samo u zaba-u ne. I veli mi on da to nije do njih, da novac čim stigne ide na naše račune, bla-bla.... moš mislit... ko da smo djeca. Al nemreš si pomoći, na žalost. Osim promijeniti banku. :roll:Citiraj:
spunky125 prvotno napisa
ništa još ni kod mene, samo se crveni :evil:
cure da li očekujete porodiljnu naknadu ili naknadu za komplikacije, meni je još u zabi sjela porodiljna, a komplikacije su uvijek kasnile nekoliko dana iza porodiljne
Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
ja porodiljni cekam
i ja čekam porodiljni..stvarno mi nije jasno kak je jučer n ekima u zabi sjelo a nekima još danas ništa....
Evo i meni jučer sjelo - porodiljna naknada (dio, 3 dana od prošlog mjeseca). OTP banka.
I ja čekam porodiljni (RBA) :)
da, sve je to ok, ali činimise da se dodatno komplicira s pola radnog vremena... jer rekla mi je da će mi porodiljna iznosit isto koliko bolovanje... da je normalno, dobila bi cijelu svoju plaću i amen (jer mi je plaća ispod 4000 kn) :(Citiraj:
mihim prvotno napisa
nevermind, već sam navikla na "nepravde" (dok je bila limitirana porodiljna s prvim klincem, dobivala sam oko 900 kn, umjesto minimalnih 1600) pa me više ništ ne čudi... samo sam htjela vidjet ima li tko još s nepunim radnim vremenom i kako njoj isplaćuju...
Sjelo u RBA :D
Sad ću ja to za pet minuta potrošiti preko interneta :lol:
čekam prve komplikacije
naravno, zaba
pa čisto da nije neka greška
jesu li uvijek komplikacije kasnije od porodiljnog?
jel netko dobio komplikacije u zabi? - ja gledala na e-zabi pa niš :(
Ja u Zaba-i komplikacije ne očekujem prije ponedjeljka, eventualno u subotu. Jer one idu uvijek poslije 20-og. :roll:
casper komplikacije su uvijek poslije porodiljneCitiraj:
casper prvotno napisa
zna li netko jesu li sjele komplikacije? u hpb-U???
Stigle komplikacije u RBA :D
aha, nemam ti to pojma, pa nazovi tamo i pitaj - tam su da rade..Citiraj:
Thlaspi prvotno napisa
Sjele komplikacije u Zabi... :)
sjele komplikacije u Pbz-u prije par sati :D :D
je je
sjele komplikacije i u Zabi
ali toliko male :cry:
kak to oni opće računaju kad nije cijeli mjesec na njima da mi je samo znati
ja sam računala na ipak malo više
bokic drage, trebala bi jednu pomoc, na komplikacijama sam od 02.11.09 pa me zanima na onom mojem ER-1 obrascu koji cu sada prvi put nosit u HZZO dal mora biti iskazana placa za 5-10 mjeseca ili od 4-9 mjeseca, ovi u mojoj firmi pojma nemaju jer sam ja jedina zena u cijeloj firmi pa vas molim za pomoc ako moze...
hvala...
Sjele komplikacije i meni u OTP :)
Slavica09
po meni plače od 4.-9. mjeseca sa datumima isplate od 01.05. do 30.09.
OT
casper čestitam na tvojoj prvoj mrvici, baš mi je drago :)
Sjećam te se još od početaka foruma, kad sam još samo virkala na potpomognutu...
puno ti hvala
davno je to bilo
u međuvremenu se puno toga odigralo a i promjenilo
sad ja virkam na potpomognutu ali tamo ima, na moju veliku radost, jako malo mojih starih cura
ne pišem ništa jer sam totalno ispala iz te priče
Na žalost, zakon je takav, max osnovica za bolovanje 4257,28 kn odnosi se na 8 sati.Citiraj:
Thlaspi prvotno napisa
Za utjehu, kada ti počne porodiljni dobit ćeš punu plaću, a što će biti za zadnjih 6mj, to stvarno ne znam :(
Ciao Mater Studiorum, vidim da ti si ovdje stručnjakinja po pitanju porodiljnih naknada :) .Molim te samo kratki odgovor, već sam dva puta pitala ali ništa. Dakle u drugom stanju sam i nezaposlena, znam da imam pravo godinu dana poslije rođenja djeteta na porod. naknadu. (1663 kune mjesečno)=briga o djetetu (tako nekako se to zove).Kakvi papiri mi sve trebaju i da li će mi to bez problema automatski svaki mjesec sjesti na račun?Hvala puno
i još imaš pravo u toj godini dana kad se sjetiš podnjeti pravo na plačenu godinu staža, baš se ne sječm kome ali buš našla!Citiraj:
jošjednamama prvotno napisa
Da,da i to sam čula :D