ima đole jednu pjesmu: mi smo nekad bili generacija....Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
ja se toga držim. drugi stare, ne ja. :mrgreen:
Printable View
ima đole jednu pjesmu: mi smo nekad bili generacija....Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
ja se toga držim. drugi stare, ne ja. :mrgreen:
Ni ja ne... :lol:Citiraj:
zhang prvotno napisa
To me podsjeća na jednu izjavu moga djeda. Imao je 82 godine, šeta sa mojom bakom i sa nekoliko članova moje obitelji.Citiraj:
zhang prvotno napisa
Iz nekog izlaza izlaze njihovi pogureni vršnjaci, idu očito u šetnju.
A na to će moj djed (koji je umrlo večer nakon što je odradio još koju stranicu svojega prijevoda) - e, blago njima, imaju vremena da se lagano šetaju. Ovako ću i ja sa svojom Z... kad budemo stari :lol: :lol: :lol:
moja je baka sa 80 počela učiti japanski :mrgreen:
umrla je sa 86 sa kolačem u ustima (ovome se i ja nadam 8) )
jučer sam otišla kod susjede na kavu. ona je mislila da ću povesti alena , pa je s mamom posakrivala brdo čokoladnih jaja i zečeva po vrtu da se dijete zabavi.kako alen nije došao ispilile su me da ja tražim zečeve :/ :/
nikakvo odbijenja nisu prihvatile, doslovno su me ugurale u vrt, njena mama je stala ispred mene i vikala Tu je toplo, tu je toplo
tako da sam, na svoj očaj (a taman sam ih se riješila) morala pronači svih 5 velikih zečeva plus ostalo
da li će ovaj uskrs ikada završiti...
:lol:Citiraj:
ivy prvotno napisa
Jel zbog lake smrti il kolača? :lol:
:lol: umireem od smijeha :lol:
Ja sam se ovaj vikend prejela prefinih kolača i torti u dobrom društvu, ali sam si tak lijepa i mlada i pametna otkad vježbam s tetom i frendicom tri puta tjedno, e sad da ne mislite da sam out i OT- jok nisam niš značajno smršavila niti sam investirala u onaj svestiskujući overall s TV prodaje, nego se nas tri tako izjadamo temeljito jedna drugoj prije i poslije da sam ja neizmjerno osvježena tim redovnim ženskim druženjem i nekak mi te dane niš nije tako gadno i jadno, a s vremenom možda klizne dole i koja kg više.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
:naklon:Citiraj:
ivy prvotno napisa
O.t.: dosad sam mislila da nema ljepše smrti od one u snu, ali sad sam promijenila mišljenje.
I prijavljujem da ove godine slavim 25 godina od mature... ali mislim da je to neka greška, nemre bit tolko... :mrgreen:
Izazivaš zazubice. Oću i ja u teretanu!!!!!!!! s babama lajat.Citiraj:
pikula prvotno napisa
Ifigenija, ti si toliko mlada da su ovi naši problemi od tebe još jako, jako daleko.
No, kad se sjetim kako sam tada bila i blesava i vidovita. Tako negdje, s 22-23 godine, žalimo se tadašnje moje cimerice, docimerice i ja jedna drugoj - te, vidi mi bore (možeš mislit!), te skupio mi se celulit, izletjela jedna sijeda, sve gluposti. I ja tada kažem njima - znate cure, sad se dobro, dobro pogledajte sa svim tim na što se žalimo i zapamtite da nikada nećemo biti mlađe ni ljepše, pa ako nismo zadovoljne sada, kad ćemo biti?!
Toga se moje frendice i ja redovito sjetimo kad god se ponovo vidimo i obavezno napravimo fotke koje idu u onaj album s rubrikom Prije-Poslije. Ono sve do negdje 27 stavile smo u Prije, a ovo nakon toga u poslije. Sad ću u svoj potpis staviti svojih ponosnih 36, tako da me ti, mlađahna Ifi, možeš oslovljavati sa Vi. 8) :*
Svakako! Ovo je prvi puta da me netko pitao da li želim biti njegov osobni guru. Obično se smiju (u firmi najviše) mojim zelenim sokovima i čušpajzima koje nosim sa sobom. :mrgreen:Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
E, da, netko me pitao da li se uvijek seksam u 21 h. Ma ne uvijek, evo jučer u 22:30. A uletio bi i koji jutarnji susret da netko hoće čuvat Vedrana. Bake se baš ne guraju :( .
A ja više nisam onako debela. Ja imam 8 kg. manje.
ivy, ovo s traženjem zečeva... :lol: :lol: :lol:
Skoro sam opala sa stolca :lol:
Bravo nenaa! :)
Možda bi sad opet mogla na onu vagu? :mrgreen:
Pitajte pomikaki kako to izgleda. A kažu vidi se :D
vidi se, vidi, nenaa izgleda....gladno :mrgreen:Citiraj:
nenaa prvotno napisa
dođe mi da joj kupim čokoladicu... ili zeca
Neću nikakve zečeve ni čokolade. Glad je zakon kad te uzme.
Ah, evo nije potrajalo danas ne mogu, u srijedu ne mogu na vježbanje. Do ima dogovore, preglede za školu i tako još par stinica i niš od svega. Možda uspijem neko trio bicikliranje, ali kadi idemo svi troje to bude više neka gusjenica nego znojenje :lol: Jedino mi jadanje na forumu preostaje. Možda klisnem navečer kad MM dođe, ali to mi je već smješno se nadati ili se ja izgrbim i premorim da tad, ili se već prežderem iz očaja i zapadnem u apatiju ili on dođe tako kasno da nikam više ne mogu. Eto danas sam opet ružna, stara i debela. Stara nema veze s godinama - ima vez s osjećajem da je život stao i da se ništa više neće promijeniti osim jelovnika po danima :lol:
ak te tješi , ja ne mogu već dva mjeseca zbog ove noge, a tako mi se vježba i hoda ak niš drugo.ali pokušavam pregrist (bol, ne zečeve :mrgreen: )i misliti kako će doći moj danCitiraj:
pikula prvotno napisa
Draga moja, ja bi ti samo preporučila da im isprintaš svoj dnevni raspored, te podebljaš i povećaš ono od 21 sat nadalje - vjeruj mi nitko se više neće smijati, a naići ćeš na nove sljedbenike i muške i ženske.Citiraj:
anchi prvotno napisa
Inače, danas sam počela sa djetom. Evo 10 je sati ujutro, a ja gladna ko' pas. Idem gradom i naiđem na Pan Pek i već stupila nogom unutra kad skužim - joj pa ja sam na djeti (a taman se naoštrila na krafnu).
kaj, više nitko se ne osjeća ružnim, starim i debelim?
Ja se do danas osjećala divno i krasno, al me danas počeo šibat PMS. Odmah flekovi po licu, podočnjaci, napuhnutost. I baš sam si :/
Jedva čekam da to prođe, onda bum opet divna i krasna.
:mrgreen:
(nadam se)
Ma meni je super.
Prije nekoliko dana me sredovjecni prodavac jaja na placu pozvao na kavu. I rekao da sam bas lepa puca. 8)
Nisam bila na kavi, jelte.
:lol:
smajlić je napisala:
Ma kakvi, za vikend sam se prežderala čokolade, pa sam lagano poprištavila. Pijem vitamine, pa me ulovio apetit, sad imam trbuh, pa sam baš lijepa trudnica (osim kaj nisam trudna, ali to nitko ne mora znati). :mrgreen:Citiraj:
kaj, više nitko se ne osjeća ružnim, starim i debelim?
To je dokaz da ti je dobro. Ja bih otišla. Ma i platila.Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Balarosa :love:
ovo je dobro:A ovo:Citiraj:
Kaae
Prije nekoliko dana me sredovjecni prodavac jaja na placu pozvao na kavu. I rekao da sam bas lepa puca. Cool
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
To je dokaz da ti je dobro. Ja bih otišla. Ma i platila.
Anemona, pa me ulovio apetit, sad imam trbuh, pa sam baš lijepa trudnica (osim kaj nisam trudna, ali to nitko ne mora znati). GrinCitiraj:
,
Čuvam tajnu! 8)
pa helou RSD :D
pih, curica 8)Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
balarosa :lol: :lol:
ja sam došla u napast javiti se, al sam ustanovila da uvijek ja dižem topic 8)
naime, neki dan smo išli obiteljski u park i dragi MM meni, koja sam na dijeti (cijelih 5 dana), kao i svima kupi sladoled. a ništa, šta ću jadna uzmem ga ja...
utom se pojavi jedna frendica od alena i hoće i ona, MM se odmah okrene i ode s alenom do dućana. ja ostala na klupi sama s tim sladoledom, kad gle, eto ti petero malih njuškica (jedan je čak dopuzao) i krenu mi gledati u usta
i tako ja sjedim, em što mi je bed uopće činjenica što jedem sladoled, em što se ovih pet spontano oblizuje i gleda me s nekom mješavinom cinizma, strasti, pohlepe i da ne nabrajam
i svi šutimo
a ja jedem :roll:
jedna mala kaže: meni je jednom baka kupila taj sladoled. ja ga jako volim
prisjeo mi je svaki zalogaj
ivy do suza se nasmijah...
Ivy :lol:
Ja kupila hlače za svadbu na kojoj sam bila u subotu-hlače br. 46! :shock:
To je bio šok i tuga mog života, jest da su mi velike, ali br. 44 me je baš nelijepo stezao u nogama :(
Bože mili, pa što je to???
Možda i ja s mužem odem na Herbalife :mrgreen:
Da se pridružim...
Bili smo na plaži ovaj vikend...
Ne moram ni spominjati: bijela sam ko sir, kupaći koji sam kupila prije trudnoće i koji pobožno čuvam i čekam da uđem u njega me još uvijek zateže na bokovima :( , imam osip po bikini zoni i užasno me svrbi i bed mi je jer bi se češkala... uf... A sve te neke mršave, preplanule tete u kostimima na špažiće... :mrgreen:
imam i ja jedne hlače 46. No nije problem u meni, to su krive veličine :mrgreen:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Ivy :lol:
Inace, eto, sad opet moram reci da je meni - dobro. Moje hlace su 48 i malcice su mi siroke. 8)
(Kad se sjetim da u 54 nisam stala, jelte...)
Mislim, ovaj, sve to treba okrenuti na pozitivu.
Sto se kave tice, gospon svaki dan prodaje jaja. Poziv na kavu je i dalje otvoren. :mrgreen:
ti se ne kužiš - zapravo su jako mali brojevi.. :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
tibica, :lol: :lol: :lol:
baš mi je drago da sam podigla ovaj topic :D
Da, brojevi su mali, to je to :D :mrgreen:
Joj, super.... to je i moja veličina (44-46). Za utjehu, istu sam takvu nosila i s 18 godina :mrgreen: !
mene zanima koji je ovaj put povod?
Prvo su bili božićni praznici, pa idući uzlet za Uskrs, mora i sad biti nešto - pripreme za ljetnu sezonu?
Naravno!
Došla i sezona bezrukavnih majica :( i japankica a nogice neuređeneeee, joj, petama bih mogla bosa po Everestu :lol:
A da ne pričam o prošlogodišnjim lanenim hlačama-niti činjenica da se lan rasteže ne pomaže :cry: