diana super za dogovor.Ubuduće utrogestane uzmi na recept od svog socijalnog ginekologa, nije neka lova, al' skupi se troškova, pa treba koristiti sve dostupno.
crvenkapice77 njih dvoje + Gabrić, koliko ja znam.
Printable View
diana super za dogovor.Ubuduće utrogestane uzmi na recept od svog socijalnog ginekologa, nije neka lova, al' skupi se troškova, pa treba koristiti sve dostupno.
crvenkapice77 njih dvoje + Gabrić, koliko ja znam.
Zlatice, kako je danas bilo na transferu? Jesi li uspila popričat s dr. B.?
Natice ,slažem se s tobom da te prisilno VV nauči čekat ,i ovo u kbc ne bih nazvala čekanjem pogotovo kad te dr primi na 20 min najmanje jer toga u zg nema .Sve skupa traje pregled pet min izađeš i pola zaboraviš pitat;(.A o uvijetima se ne isplati ni pričat.
Zlatice baš nas zanima kako je prošlo,držim fige.
Slažem se s goom ipak je povjerenje u dr najvažnije.
Išla sam jučer i pokupila jednu mrvicu...nadam se da će bit dosta!Bolilo me zapravo ova dva dana od punkcije a danas mi je malo popustilo!Dr T mi nije dao nikakve dodatne inf. a dr B mi je objasnio da nema potrebe do bete za heparinom pa eto preostaje mi virovat i opustit se....
Goa opasno ti se bliži beta,kako se osjećaš?
Pozdrav Natici i hvala svim curama na podršci!
Zlatice, drago mi je da je sve dobro prošlo, i da će se tako i nastavit. Nadam se da ćemo uskoro čut za prvu trudnicu jer dosta postupaka je u toku ili se priprema. Ja sam u nekoliko navrata pričala bar sa 20-ak cura. Ipak me iznenadilo koliko parova ima sa istim problemom, bez obzira što sam čula o tome.
Zlatice sretno ;)
Zlatice, ajde samo lijepo odmaraj sa svojom mrvicom i pričaj.....
no daj mi reci... ti si imala decapeptyl kao supresiju i to ti je bilo plaćeno od HZZO-a?
Kad si počela primati supresiju/decapeptyl?
Od kojeg dana ciklusa si primala menopur i do kojeg?
Koji dan ti je bila štoperica, punkcija?
i nemoj zaboraviti ispuniti upitniku mom potpisu ... HVALA....
Znaš li jesu li ti zamrznuli ostale j.s.?
Zlatice, sad tek čitam da si imala 6 j.s. i da su tri bile za oploditi (ostatak su onda bacili?), a od te tri samo se jedna uspjela oploditi ICSI-om?
Zlatice, koje si ti godište i koja vam je dijagnoza?
VEliki pozdrav i ne brini, jedan je embrij dovoljan za bebicu...
Zlatice,budi naša nova trudnica iz KBC-a :klap:!
Diana,znači, petak je start, želim ti sreću od sveg srca, ugodan postupak koji će uroditi plodom!Piši nam kad te uhvati želja i potreba, mene su ove cure ovdje spasile svojim iskustvom i potporom :zaljubljen:!
Moja beta se bliži,ali sporo to nekako, mislim zapravo da me utrogestan sprječava da procurim ( 31.dc mi je ), nikakvih simptoma nemam, pa čak ni grudi,ali još se nadam ;-)!
Pozdrav cure drage, došla sam vas samo povirit i poželit vam svima puno, puno sreće!
Ja sam i dalje u Zg u bolnici, zakompliciralo se, jako, tlak je na žalost sve veći usprkos bolnim masažama oka i inekcijama, neštn se začepilo, imam užasne glavobolje... Nakon šta mi je jučer bilo posebno loše, doktor je zaključio da hitno moram na još jednu operaciju (?!) koju je službeno nazvao PROPUHIVANJE pa sam se od sve muke i šoka uspila i nasmijat.
Eto, stvarno me sredilo ko nikad u životu, i po stoti put se pitam zašto, ali neću se dat, proć će jednom i ova noćna mora. A danas je trebao počet moj postupak... Dobro, imam zato očni HSG sutra. Držite mi fige, umrit ću od straha i svega više.
Samo da znate da mislim na vas, ljubim vas sve, borite se, čekajte, kucajte, pitajte, vičite ako treba - samo vjerujte u sebe i da ćete uspjeti. Kad, tad!
:heart: Draga Denny, :love2:grozno je to šta ti se događa. Doktor zna sigurno šta je najbolje, sigurno će bit bolje nakon nove operacije. Nadam se da će ti šta prije proć te glavobolje.
Mislim na tebe, šaljem ti bezbroj :* :* poljubaca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj uspjeh :heart:
Denny:heart:
Denny :love2: bas mi je zao sto ti se to sve događa
goa ,draga ne trazi simptome,, mene su bolile grudi i prvi i drugi AIH i sta imam od toga bio je samo pms :roll:.....sretno :heart:
jedva cekam trudnicu na kbc firule...:-D
A Denny naša, za ne virovat šta te sve snašlo,drži se ,draga :love2:,vrati nam se brzo, zdrava i poletna!
Crvenkapice, :kiss:, prava rečenica u pravo vrime! Sretno tebi s Femarom ovaj ciklus!
Denny, baš mi je žao. Mislila sam da je to već iza tebe. Po tome što pišeš vidim da jesi prepadnuta, ali i puna volje i pozitivne energije. Svaka čast. Ne daj se!!!
Goa, valjda sam negdi propustila datum, kad ti je beta? Nek te ne brinu simptomi. Ja bi procurila svaki put prije bete, bez obzira što bi stavljala utrogestane.
Zlatice, drago mi je šta si popričala s dr. B. i šta ti je sve objasnio. Sad se opusti i guštaj.
Gargamelice, sad me već sve više strah hoće li me dr. B. pustit u 4.mj. na postupak, jer mi je željezo još uvijek ispod donje granice. Ja ću dati sve od sebe, ali možda ipak ne budemo skupa u postupku.
Svim curama veliki pozdrav
Denny drži se:love2:
Danny drži se draga moja.:love2::love2::love2:
evo me do kompa konacno
prvo da nasoj denny zazelim sto brzi i bezolniji oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curama cekalicama puuuuno uspjeha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bila sam na dogovoru kod dr. sunj. dosla sam u 8., bila broj 5 i dosla na red u 11.30. ne znam kad je ona zena sa brojem 13 dosla na red :lol:
uglavnom, dogovorile smo se za prirodnjak u 5. ili 6. mjesecu, ovisno o njenom seminaru sredinom 5.
mislim da sam imala malo agresivniji nastup jer je jadna zena komentirala : vi tocno znate sto hocete a sto necete. ali nakon svih ovih kombinacija protokola, mislim da znam kako reagiram na koju vrstu stimulacije bolje nego ona za sada...
dojmovi: dr mi je skroz sjela. sto se tice bolnice, vrijedi ona stara - mozes seljaka u palacu staviti, ostat ce seljak... sestra na salteru je vikala ko s brda na brdo, usput javno obznjanjujuci dijagnoze zena sa uputnica (vrhunski gadljivo), doktoricin office nema uzv aparat (sto mi je bilo suludo, mora se ici preko puta hodnika u sobu sa uzv-om, ispred koje je taj dan stajalo 15-ak bakica spremnih jedna drugoj oci vadit)..
veliki vanjski sjaj, malo pomaka u mozgovima, na zalost.
jbga, kad smo seljaci. iako se dijele brojevi, stalno je netko letio preko reda... nasi posli
pozz curke moje evo me, nisam bila za vikend u Splitu pa sad malo gledam šta se događalo
Denny :cry: pa ne mogu vjerovati, a mislili smo da će te masaže urodit plodom ipak, svaka ti čast ja ti se DIVIM CARICE, ja bi već prošvikala znam nisam baš utješna ali......legendo još se i šališ sa očnim HSG-om....nema ti ravne samo se ti meni drži i ovaj put mora uspit, mora!!!!! Svi smo uz tebe :love2:
Bublice kako si nam ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male mrvičice čujemo se sutra ;-)
Goa, valjda sam i ja negdi propustila datum kad je beta sorry ne mogu sve pohvatati, guštaj, a simptome ne prati..... mene su bradavice rasturale ja mislila to je neki simptom, pa opet ništa procurila isto i dan prije i uz utrogestane :-( sad si trudna i to nek ti bude lijep osjećaj!!!!
Zlatice držim fige za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky borac za svoj protokol :yes: tako treba, a šta ona zna kako reagiraš, naravno da se treba ravnati prema onome kako si reagirala u prošlim postupcima, pa to joj ti ne bi trebala ni naglašavat, ah a što reći osim da ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ već za taj 5. ili 6. misec
a ja već sad ludim, vištice još nema, ne mogu dočekat postupak doma samo dumam "kako li ću reagirat, hoće li uopće biti folikula, ako bude koliko će ih bit, koliko će ih se oplodit, bla, bla bla" i samo jedem (a to uvijek radim kad sam u PMS i nervozna) a to je sad uhhhh baš sam se izjadala oprostite šta ću misllim da me vi razumijete
evo na kraju šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice sa Pot. u Splitu
e i da nisam vam napisala najvažniju stvar podigla nalaz štitnjače TSH ispod donje granice,a i T3 i T4 su granični, sutra ujutro idem u dr. Markovića da mi regulira dozu nešto ne štima očito, nadam se da ću uspit doć do njega jer kad je odstraniš totalno kao kod mene, nema više pregleda :-x:evil:... sestre mu daju moj nalaz i on propiše novu dozu :-o i misli se ti......... sutra ću i ja kao i Pinky u borbu da me primi da ga pitam par stvari uhhhhh brrrrr nadam se da ću uspjeti jer nisam upisana,a i nemam uputnicu, a dr. opće prakse mi radi popodne... držite mi fige.............malo me sad i to bacilo u crnjak nadam se da mi neće poremetiti planove s Femarom ne bi trebalo, ali pošto sam ja vječni pesimist meni je to prvo palo na pamet ;-)
javm se kako je prošlo.....
Denny zao mi je kako ti se to sve naopako poslozilo ali svaka čast na optimizmu;)
goa i zlatice sretno s betama
natice bolje ne forsirat ipak gdje god sam citala željezo je bitan faktor
Blekonja držim fige da što prije to izbalansiraš i da ipak uđeš u ovaj postupak!
Pinky samo naprijed!
Blekonja, ne znam da li je slučaj isti, ali čitajući tvoje probleme s hormonima štitnjače, prepoznala sam probleme svoga muža. On je također izvadio cijelu štitnjaču, ali ima super doktoricu kod koje uredno odlazi na preglede i koja mu je sve hormone dovela totalno u regulu. Doktorica se zove Novak Anela i radi na Križine u ambulanti za dijabetes. Toplo je preporučujem. Jedini problem je šta je sad 2-3 mjeseca u Zagrebu. Oduševila me jer mu je odmah tražila kompletnu krvnu sliku i nalaze masnoće, kalcija, kalija itd, itd. "Igrala" se s dozom tableta dok god nisu našli omjer koji mu točno odgovara.
Cure, pogledajte doli.. u šoku sam..
goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamice!!!!!!!! cestitam!!! beta ti je za past na guzicu!!
:-D:-D:-D:-D:-D
koliko ti ih je vraceno i koji dan, listam i ne mogu vidit
Sve ću vam večeras pisat, sada sam oduzeta, nazvao dr.P. kaže: Pa jesmo se mi dogovorili da beta bude šesto ili tisuću i šesto?! Legenda, zeza: Biće su se oba " ujtila"! Luda sam :mrgreen:
Vraćene dvije blastice
a ljudi moji kako si nas lipo iznenadila....GOA ČESTITAM!
Goa čestitam od srca:-D:-D
Ma sigurno su oba. Ajme sva sam se naježila!
Bravo! Bravo!:zaljubljen::zaljubljen:
Goa, čestitam!!!! :-D
uaaau koja beta ,cestitam !!!! ;)))
GOAAAAA!!!! Znala sam ja da će se ujitit! JEEEEEEE!!!!
Pa curo čestitam, digla si me iz mrtvih! Eto mene ravno iz bolnice u Cita tako mi mlijeka u prahu! Baš sam nekako imala osjećaj da ćeš uspit!
goaaaaaa!!!!! pa to je sjajno :-D:-D:-D
ma jesam ti ja rekla da na sike ne trebas gledat......jeeeeeeeeeeeeee
bas mi je drago :klap:
danasnji uzv kaze; desno 2x 18mm .... lijevo 15mm.......sutra stoperica....u cetvrtak AIH
goa, čestitke! :-D
i definitivno mislim dvojkice:heart::heart:
auuu koja ß
ČESTITAM!!!!!!
I još malo za Gou... Ne da mi smajliće pa evo SKAČEM, SKAČEM, SKAČEM, SKAČEM I SKAČEM do besvjesti!
BRAVO NAŠA PRVA PROLJETNA TRUDNICE!
P.S. I sretan ti Božić ove gndine! Haha...
Ko je sljedeći? Vesnare? Bubilca? Zlatica?
Baš mi se SKAČE, SKAČE, SKAČE.....
JUPIIIII!!!!!!
A da, moja operacija možda sutra... a ježi ga, ovo je vridno sve muke svita.
Wow Goa, cestitam od srca :) Iskreno vec danima mislim na tebe i iscekujem tvoj post s novostima. Tako mi je drago, evo kao da sam i ja :) Dosta smo slicne pa su me tvoje novosti, sto neko rece gore, podigle iz mrtvih, nekako si mi dala puno vecu nadu. Evo i moj mm kaze "cestitam goa" :) Nasa proljetna trudnica.....cuvaj se i javljaj nam se :)
Ja u Petak pocinjem s Decapeptyl bocanjem...goa ti si takodje bila dugi protokol kod dr. P ? Sta se desava na prvom UZV poslije bocanja Decapeptylom ?
__________________________________________________ __________________________________________________ _____
ja '75 - sve ok
mm - oligoasthenozoospermia gr II
1. ICSI - postupak u toku...
Prima hvala na informaciji, uzela sam 3 kutije Utrogestan u Cito i nadam se da mi vise nece trebati, Gonal 24 kom, pitam se dali cu sve iskoristiti ? ima toga bocanja dosta, prvo 14 inekcija Decapeptyl-a pa onda vjerovatno Gonal poslije...pozdrav svim curama :)
goa :-D :-D :-D tako se to radi!
Čestitam!