Mimek :-D :cekam: :-D
Printable View
Mimek :-D :cekam: :-D
pozdrav klubu!
prijavljujem da smo uspjeli doći do transfera i da sam čekalica bete 31.03.!!!!!!!
Marta7, bravo za transfer! :-D Ali daj nas malo informiraj, kakva je bila stimulacija, koliko jajnih stanica, koliko predembrija je vračeno u transferu???
ovo je bio prirodni ciklus za koji smo se u hodu odlučili malo ga podebljati.
7. dc dodali smo 1 gonal, 8. dan još jedan gonal+cetrotide ujutro, a navečer ovitrelle.
i dobili smo čak 2 JS, ali se razavio samo 1 i njega čuvam ko oko u glavi.
Marta7,krasna vijest. ~~~~~ da ugledas +.
Mimek, ti nas stvarno drzis u neizvjesnosti.Ajd nas razveseli, molim te.
Da i ovdje malo :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Mimek
Mimi čekamo tvoju jumbo betu
La Fata švercerica :heart:
~~~~~~~~~~~~ i za ostalu ekipu u najboljim godinama
Marta7, vibramo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvog dragocjenog! Jesi možda u Vinogradskoj?
Mimek će oko podne imati rezultate. Ja očekujem (ali stvarno) da će beta biti četveroznamenkasta. :-)
Fato, nama u najboljim godinama nisu na odmet vibre jedne friške trudnice :-)
Taca, ti bi nas mogla na kavi razveseliti, ha? ili ćeš sutradan vaditi?
Cure drage, ćemo svi pustiti suzu ko ja? Mi imamo trudnicu, beta od Mimek je 318.2 :-D:-D:-D
Znala sam to još od njenog transfera! :-D :-D :-D Mimek!!! Ti si naš heroj! Prekinula si ovu dugu pauzu, sad ćemo i mi za tobommmm!!!!!
Juhuuuu :-D.KONACNO IMAMO TRUDNICU.Mimek, cekamo da nam se javis.Joj da mi je tvoj optimizam, mozda je bas to prava formula.
Joj, ja ću sad opet naljutit onog svog doktora jer ću htjeti istu stimulaciju kakvu je Mimek imala :lol:
Mimek, i kako se ono zovu one tablete koje si pila???
ajme, kako ćemo slavit u utorak!!! e pa zaslužile smo žesticu, konačno! :-D
Mimek :-D:-D:-D, a ja čekam tamo nakon transfera i sumnjivo mi, a divote !
Aurora, kaže se "za cirkulaciju", a šta je lijepo vidjeti da se ovdje skakuće, taca, i ti si sad full pozitivo, očito je to bingo.
drage moj evo nisam vas imala srca razočarati... moje uzdanice
i ja još plačem i kažem jedan korak dalje...
idem promijeniti potpis
Mimek :kiss: curice naša! Tako sam sretna i uzbuđena zbog tvoje bete, ma kao da je moja :-D:-D:-D
O, cure, ovo smo dugo čekale, jel´da? Jedva čekam da proslavimo :-D
Bravo, Mimek :-D:-D:-DNakon dugo vremena trudnoća u klubu, ovo treba zaliti. Beta je savršena :heart:
Mimek, bravo, čestitam!!! :-D:-D:-D
Sad ću ja kao padobranac još pitati: mimek, koja klinika, koji protokol?
Ne stignem baš sve poloviti, tek sam se priključila u klub 8-)
andream moj dobitini protokol je vjera u uspjeh... ne mogu ti reći kako to radi, ali evo radi...
a i klinici sam vjerna od početka VV, ali i tu trebaš slušat sebe i ono što ti paše...
ne mogu vam još ništa reći za 30.3., ali zaliti se mora, pa makar i fragminom :lol:
Ma ja moram još malo :-D:-D:-D:-D:-D
... zbog Mimek, jasno... (iako sam bila čvrsto uvjerena u ishod, svejedno sam uzbuđena )
Mimek, morat ćeš se pojavit bar na kratko... iako znam kako je, sad si zvijezda... nemaš puno vremena :-)
Ali daj reci, kako se ono zovu tablete koje si pila. Taman sam potrošila svoju folnu od twin laba, pa sam mislila za promjenu kupit ono što je tebi tvoj doc.preporučio.
Evo i mene padobranca, rijetko vas stignem pratiti, ali uletjela sam u najboljem mogucem trenutku - bravo, Mimek :-D:-D! Koja lijepa beta :heart: !
Mimek, super! bravo! :-D:-D:-D:-D
Nakon dugo vremena navratih na Rodu i vidjeh prekrasnu vijest - Mimek moje najiskrenije cestitke!!! Stvarno dogadjaj za podici atmosferu u ovom klubu i nadam se da ce i taca sada tvojim stopama, a onda i cijeli ovaj prekrasan klub...one by one :-D:-D:-D
Evo da se i ovdje oglasim: MIMEEEEK !!!! Čestitam od srca, da ti Dragi Bog da da je izneseš do kraja kako treba i da rodiš zdravu bebaru :zaljubljen:
Tikice, jel tak da nisi odustala! Lijepo te vidjet, i na tv, i ovdje. :heart:
Padobranski se uključujem i
:-D:-D:-D za Mimek i ß
i svima vama curicama iz kluba zelim da krenete njenim stopama - brzo :heart:
cure svima hvala i tikice baš mi je drago da si se javila...
Aurora a na te tablete si mislila !!?!? bio je to Elevit i pijem ga još, ali on nema selena i omega 3 tako da bi i to trebalo dodati.
Pila sam i neke homeopatske kapi za "kvalitetne jajne stanice" kod jedne hom. kod koje znam da su prirodno zatrudnjivale cure koje su ranije išle na MPO.
Mimek moze na pp za homeopatkinju?
tikice, lijepo te je ponovno vidjet na forumu! :love:
Mimek, čestitam od :heart:!
Mimek :-D:-D:-D draga moja prekrasna beta od srca čestitam tebi TM.
Tikice ogromna pusica za tebe draga.
Jill super da si tu ponovo.
Milion~~~~~~~~~~~~~~~~ za tacu da dan uskoro obraduje ko Mimek.
Svim dragim curama iz kluba 39+ od srca želim da sve ubrzo prijave lijepe vijesti ko Mimek i šaljem im ogromnu pusicu.
:-D:-D:-D
Mimek bravo, cestitam od srca.
Moze i meni na pp ime te homeopatkinje i naziv tih kapi molim te.
I jel ti je Elevit preporucio dr. L?
Napokooon...Mimek cestitam od :heart: :-D
Mimek bravo za betu!!!!!!
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2:-D
m arta - klomifenka - AIH -KBC Osijek - UZV 10.03., AIH 12.03., test ili beta 26.03.
taca - MB - UZV 10.03., UZV 12.03, punkcija 16.03., transfer 19.03., beta 31.03.?
marta7 - beta 31.03.
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
tiki_a - proljetno-travanjska menopurka
Sela - proljetno-travanjska gonalka
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka