kriistina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odmrzavanje, oplodnju, tulum i transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako nam je ovo veselo odbrojavanje pored dva poroda i tri nove princeze :-D :-D :-D
Printable View
kriistina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odmrzavanje, oplodnju, tulum i transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako nam je ovo veselo odbrojavanje pored dva poroda i tri nove princeze :-D :-D :-D
Za nety i njene dvije mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se lijepo ulove za svoju mamu i da je više nikad ne puštaju!!!
LOTV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za otapanje, oplodnju i naravno bingo transfer!!!
Nety~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da te za 2 tjedna usreći prekrasna beta:yes:.
Friškim mamama šaljem veliku:kiss: i brdo čestitki.
Kristiina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu,da bude ogrooomna:klap:.
Prijavljujem ulovljenju JS u prirodnom ciklusu. Transfer predvijen u petak. Bude li se naravno JS oplodila i do tada lijepo podijelila. :-)
bravo Aurora*,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši mogući scenarij!
Aurora sretno u petak.
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za petak!
Bravo Aurora*! Sretno za dalje ~~~~~
Trudnicama i mamama čestitke od srca!
Za čekalice koječega tisuće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Upravo mi je javila jedna cura koja je kod doktorice na VV betu 391 !
Ja svoju betu čekam sutra
Aurora*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrak tulum i dobitan et u petak !!!
Netty, neka tvoje Mrve ostanu s tobom i uveseljavaju te do kraja života !!!
:klap:, super!
Svim čekalicama bete sretno, ~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod:-)
svim curama trudničke ~~~~~~~~~~~~~~ pa nek svakoj posluži za što treba :-D
Aurora, čestitam!!!
Aurora i ja imam et u petak, da nam ovaj stvarno bude dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage cure, sve vas pozdravljam...evo nisam pisala duže vrijeme, pa sam vam htjela javiti da sam zatrudnila prirodnim putem!!!:-D:-D:-D
Sad sam već u 14. tjednu.
Nakon 2 neuspjela ICSI-a na VV, desilo se čudo. Ne mogu vam ni opisati kako smo bili iznenađeni, sretni, u euforiji. Sve mi se ovo čini kao neki san, a onda pogledam slikicu s ultrazvuka i već mali trbuščić...i shvatim da ne sanjam!
Eto, to sam željela podijeliti s vama i svima zaželjeti najveću sreću, da sve ostvarite svoj san:heart:
LOTV, Aurora*, venddy, sretno za transfere~~~~~~~~~~~~~!
milla2, za uspješnu aspiraciju~~~~~~~~~~~~~~!
netty, čestitke na mrvicama, nek se dobro prime za mamicu~~~~~~~~~~~~~!
capka, za veliku betu~~~~~~~~~~~~~~!
Marinči, čestitke na uspjehu, nek trudnoća do kraja prođe po školski!~~~~~~~~~~~~~!
I svima ostalima za što im treba~~~~~~~~~~~~~~!
Marinči, čestitke!
missixty, da i ovdje:-D:-D
(jeste li vidjeli koliko plusića na Nakon transfera? sutra će forum skakati:-)).
Aurora*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marinči, baš me obraduju ovakve vijesti. Sretno dalje.
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za sve koje sutra vade ß i da se niz trudnoća nastavi.
Bab, ti imaš sutra opet vađenje bete? Za tebe i bebicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i lijepu pravilnu brojčicu! :heart:
Joj Snekice...nemoj me ni podsjecati...tak sam nervozna...uzasno me strah da opet ne cujem onu strasnu rijec koja pocinje sa b... Jos jedno 15 sati pa cu bit pametnija :) Svim sutrasnjim betasicama saljem tonu ~~~~~~~~~~~ da sve bude po planu.
prijavljujem se za sekundarni ivf u 5/2011
Cure čestitke na trudnoćama i neka sve bude dobro sljedećih 9 mjeseci. I neka se trudnička zaraza proširi na cijeli forum.
Bab posebne valove šaljem tebi da se beta podupla!
Bab milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje...
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu. :heart:
Marinči čestitam!!! :-D
Bab je trudna :zaljubljen: . . .
Bab čestitam na pozitivnoj beti!!! ...i dodajem malo vibrica za današnje duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* super za ulovljenu js!! Za petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mojoj viti za današnju punkciju, da bude čim bezbolnija i da dobije čim kvalitetnije js :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~
za Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ znaš sve!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se js oplodila
Marinči:-Dčestitam, ja se potiho svaki ciklus nadam istom scenariju
LOTV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete, punkcije, transfera
Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
Bab za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke svim dragim suborkama koje su popiškale + na testu i želim im veeeeeeelikeeeeee bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab ~~~~~~~~~~~~~ za duplu betu :heart:
Aurora* bravo za jajnu stanicu:-D, nadam se da ce se oploditi i lijepo dijeliti ~~~~~~~~~~~~
Moja beta iznosi 389 :-o
12dnt
Joj cure moje...
moja mala betica me odlučila malo zezati pa se poduplala točno 85 %, sa 51.8 na 95.9...
Ništa, čekam petak i nadam se :)
Svima ostalima koji dane vade ß želim malo više veselja nego sam ga ja dobila :-/