[QUOTE=nina70;1991383]A što se tiče mirovanja nakon AC još me zanima da li se može nešto laganini čistiti (nema tko osim mene, MM pomogne, ali slabašna korist) i smijem li se drmusati autobusom (užasna mi je pomisao bit 10-ak dana doma).
gle, ja sam u srijedu bila u rijeci i kad sam dosla doma ostatak dana sam provela u krevetu. u cetvrtak ujutro sam otisla na uzv i nakon toga sam morala rascistiti sobu jer mi je u petak dosao majstor postaviti novi prozor. nakon toga u petak sam imala sta cistiti (naravno da i od mm slaba korist). osim toga mali mi ima 2 i pol godine pa mozes misliti kako se sa njim miruje. ujutro dok je on u jaslicama bi malo odmorila i to je to (naravno da sam morala i cistiti, prati i kuhati jer nemam blizu ni mamu ni svekrvu). sto se tice drmusanja u autobusu moje misljenje je ovako: po meni je prvi dan dva mogucnost da ti se dese kontrakcije zbog uboda, stresa zbog postupka... a nakon toga ti ostaje mogucnost infekcije a to nema nikakve veze sa drmusanjem. eto tako sam si ja to neka rastumacila.
u rijeci se ne dobije nikakav antibiotik.