Pozdrav društvo. Hvala svima!
Zauzeta sam sad 24 sata na dan dok ne organiziramo jedenje i spavanje.
Svima od srca želim takvu srecu i veselje uz slatke muke :)
Printable View
Pozdrav društvo. Hvala svima!
Zauzeta sam sad 24 sata na dan dok ne organiziramo jedenje i spavanje.
Svima od srca želim takvu srecu i veselje uz slatke muke :)
Super Marijakr!!Sretni smo zbog tebe!!!Pazi i mazi svoje zlato!:zaljubljen:
Inace,danas nam se Mirna iz PFC vraca sa godisnjeg odmora i mozete poceti pisati mailove!!:mrgreen:
Milivoji sad je na Vama red:heart:!!!!:mrgreen:
marijakr:zaljubljen:
Sela, idem pisat Mirni, tek tako, da se ne uspava (obožavam je progoniti):lol:
Jadna nasa Mirna ,tko zna sto ju docekalo danas na poslu..8-):mrgreen:
Mirna će sigurno imat štiva za čitanje cijeli dan:-), Sela, kad očekuješ da bi bili gore, u kojem dijelu rujna?
Pocetak,rijesenje mi vrijedi do cca 10.9.Za sad jos cekam termin u PFC.
Dobrojutro,ima li kakvih gibanja na ovom pdfu?Jel je netko vec u pripremi?Kolovoske curke,sto ima?
Sela, meni se čini da kolovoške cure čekaju da se Mirna javi, da uvedemo nagradu za onog kome Mirna prvom odgovori?:-)
I ja sam dobila produženje, ali niš od kolovoza, koliko vidim. Sada su u CZ svi na našem moru, da ih lovimo po obali?
Haha,Simicv ljeto je uvijek takvo na MPO polju.A mi cemo produzivati rijesenja dok klinike ne ozive.
Imam peh (u sreci) da mi je rijesenje doslo bas uoci godisnjih,a ono vrijedi 60 dana pa sam u startu izgubila
3 tjedna..steta.:-(
Da,Mare,kome se Mirna prva javi,mora doci na cesko okupljanje!!!!:mrgreen:
ja iščekujem M svaki dan, pa ako fsh i e2 budu ok počinjem taj dan s bockanjem. Sad se jedino nadam da mi drugi dan neće pasti u petak, kako je praznik moglo bi bit problema sa kontrolom hormona.
Jedna stvar iz protokola me malo buni, za štopericu Brevactid mi je doktorica napisla 10.000 i.e. Ne čini li se to vama puno? Do sada sam maximalno imala 5000 i.e. pa sad ne znam što je ovo, znači da bi trebala sebi dat dvije ampule.
bila danas na uzv-vidi se gestacijska i lagani titraji-početak otkucaja
đurđa, koja divna vijest:zaljubljen:
Đurđa prekrasno!:heart:
durda super:klap: kad opet ides na uzv:heart:
Drage, hrabre žene,
ne javljam se neko vrijeme ali redovito vas pratim.Prvo, jako se veselim svim MPO trudnoćama a pogotovo s ovog podforuma.Čestitke svima, da vas poimenice ne nabrajam i zaboravim koju.Onima koje se još bore i proživljavaju teške trenutke zbog neuspjeha želim svu sreću do neba za slijedeće postupke i molim se za sve vas.Ne odustajte, bit će sve u redu na kraju.
Ja očekujem menstruaciju oko 15.8. pa krećemo u postupak.Kad putujemo u Prag još ne znam jer mi je prvi postupak i ne znam kako ću reagirati na stimulaciju.Sada pičim po injekcije u ljekarnu8-).Poziv za kavicu u Pragu i dalje vrijedi:-).
Izgleda da sam ja ona koja plaća cugu na druženju:-), javila se Mirna, vjerojatno će i drugima.
:love2: bravo đurđa!!!
pozdrav svima,
prvo da čestitam našoj mami marijikr i njenom anđelu.
nije me bilo jedno vrijeme malo sam se odmarala.
veselim se lijepim vjestima a isto tako suosječam sa onima manje lijepima.
nećete vjerovati danas me je zvala sestra iz petrove da je dr ispunila moj prijedlog za AID u prag pa ću ga ovih dana predati u hzzo.
nadam se da rade na urudžbenom i da neću predugo čekati na konzultante jer su me iz bolnice dobro zavukli.
nadam se da ćemo ići 9-10 mj.ako sve bude po planu.
puse svima
Dobrojutro curke!
Olea bravo za lijepu vijest!Hitro sad u urudzbeni!!!
Kolovoske curke,jel vam se javila Mirna ili Danica ?
Venddy jel dosla m,ako nije nek dodje u ponedjeljak!!!!
Svima big kiss
Visibabic hellou,odbrojavas sitno?Hehe,nisam dobro:zaljubljen: kao ti,ali veselim se novom pokusaju i nadi.
Jos mjesec dana :angel:
Ovaj put uvadjam Crinone(zbog kontrakcija maternice) i Clexan(zbog PAI i aCL).Pa cemo da vidimo...
Sela, šta nije crinone samo progesteron ko utrići? Kako su ti objasnili da je bolji? Zanimaju me te kontrakcije zbog mog osjeta treperenja nakon transfera....
Možda se neko odluči kupiti kupon s ovog linka (ili sličnih), takvih ponuda ima i kod nas http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-3379--bohata-romanticka-vecere-jen-za-545-kc-pro-dva-v-l/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campai gn=praha
Čestitam svim trudnicama, i nadam se da ću i sama stupiti u te redove.
Do tada vam svima želim pomoći u ovim redovima u koje još spadam, a to su zakoni.
Znam da MPO mnoge kriju od poslodavca. A trudnoću tek kada je debelo ziher beta.
NEMOJTE!!
Zakon o radu članak 71 st 1 i 2-obvezno pročitati.
Ne obavijestite li poslodavca o postupku i mogućoj trudnoći, osobito ako izostajete s posla
riskirate zakoniti otkaz. Iako niste dobile rezultat pozitivne bete, bolovanje u postupku pametno je voditi kao rizičnu trudnoću. Uostalom ja sam dobivala rodiljnu naknadu iako nikada nisam bila trudna.
Ne obavijestite li svoga poslodavca o svim okolnostima vezanim za trudnoću, PISMENO, a izostanete s posla, može vam otkazati ugovor o radu po svim osnovama (to bu on sa odvjetnikom utanačio).
Nemojte se izlagati u prekrasnim danima ovakvoj vrsti stresa. Odredbe u vezi radnih odnosa se mijenjaju. Trudnice su zaštićene, ali čuvajte se socijalističkog "muljanja i ušićarenja".
Mare draga,je,Crinone je isto kao utrici,ali mi je to dr R preporucio kad sam spomenula da sam imala prosli puta dan nakon transfera
tako jake kontrakcije da sam maltene morala sa sjedeceg u polulezeci polozaj-u smislu kao bolje je gel,smanji ili sprijeci kontrakcije.
Sela m još nema, a sad molim Boga da zakasne i stigne tek u ponedjeljak jer su me, kad sam jutros došla propitivat mogu li u kakvom dežurstvu za praznik ili vikend izvadit hormone, otpravili uz objašnjenje da moji hormoni moraju čekat ponedjeljak, jer je njima praznik i subota. Dakle apeliram na sve vas da vam M u buduće stiže samo radnim danom do četvrtka.
Pa to sam rekla na početku.
Nema zafrkancije!
Ovulacije, m, i sve ostalo vezano za ciklus tempirati
prema blagdanima i neradnim danima.
Ja sam jednom cijeli posao organizirala za dogovoreni ciklus,
da bi ekipa izračunala da će im punkcija biti na Uskrs. M je došla
na vrijeme, i komotno su me prebacili za drugi mjesec.
onda sam ja još i sretnica, meni bi "samo" hormone odgodili
Cure , ja sam malo već u brizi, doktorici sam pisala u nedjelju navečer, a Mirni sam proslijedila mail danas je treći dan kako sam i njoj, pa valjda će mi odgovoriti na vrijeme.
Valjda im je takva gužva!
Meni je samo problem što sam u iščekivanju menge i trebala bi ako bude sve u redu početi idući tjedan sa inekcijama.
Svim curama želim sreću i da nam se ostvari naš najslađi san!
moja m stigla jutros, srećom da privatni lab Analiza radi subotom pa su mi obećali napravit nalaz u roku 2 sata. Ako FSH nije otišao previsoko od sutra startam sa bockanjem. Radujem se što napokon krećemo s postupkom.
hop ja ću sutra nakon hormonske slike kontaktirat i doktoricu i Mirnu, pa budem li bolje sreće, tj. dobijem li brzo odgovor javim ti
Venddy, sretnooo, malo je uranila menga, ha?
Joj ja bi trebala u srijedu dobiti, al ko zna kada može da dođe, zbog malo nervoze i napetosti!
Javi sutra kako je sa hormonima, ja ti želim i vjerujem da će biti u redu, da počneš sa pikanjem.
cure, dr će biti dostupna od ponedjeljka, meni je rekla da joj se javim iza 05.08. kad se vrati u Prag, a Mirna je mislim do kraja 08.mj na godišnjem.
http://www.redrock.cz/jidelni%20listek.htm
ak vam se baš baš ćefne pizza(žene pod hormonima su to ipak :) ), ova može proći...
jedino zamolite neke Čehe da vam naruče (tako smo mi) jer ne divane eng...
Marta pa Mirna se tek vratila sa godisnjeg(makar sam i ja mislila da ce u 8.mj na godisnji)!Tako da sad tek hvata zalet
u slanju mailova.
Milivoji vi kao da ste znali da ja cijeli dan surfam po (po Mare-inoj ideji) po ceskim stranicama za kuponsku
prodaju trazeci najbolje i najispalativije gurmanske uzitke!!!!
Venddy i Hop dobar start zelim!
Hvala ti sela, a jel znaš jel je doktorica počela raditi?
Hop rekla je Marta 5.8.da se vraca.
ja sam se jučer i prekjučer dopisivala sa doktoricom i koliko sam shvatila vratila se sa go
pretpostavljam da su se obje vratile sa godišnjeg, ne bi nas ovoliko bilo naručeno za postupke u kolovozu da doktorica ne radi. Možda je sad malo gužva pa prvo odgovaraju na mailove koji su baš hitni.