mirna , to ce biti prava beta
Printable View
mirna , to ce biti prava beta
cure ...moja beta 14dnt je........................1900!!!:-owaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa......
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWW!!!! Čestitam na potvrđenome! Ti si, srećo, TRUDNA!!! I to pošteno trudna!!! :-D:-D:-D
aaaaaaaaa bravoooooooooo čestitam uživaj sad si trudnica 100%
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hvala cure moje na svim vibrama vašim...bome ste mi dobrano zapaprile:)))))))))))))))))))))))))))))......heheh eheheh...volim vas sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo mirna :klap::klap::klap: ova tvoja beta nije nimalo sramežljiva, odlično:-D
oho mirna:-D(pogledaj malo bolje,mozda si zaboravila koju 0:lol:)
PREKRAŠNOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Č E S T I T A M mirna, naravno i tm!:-D:-D
jel možeš vjerovat da sam isti čas sada pomislila na tebe i da ces mi reci kako si bila blizu sa procjenom i da ces me pitati, " a di je još jedna nula??":)hahahaha...ma znam te ptico dok si jaje bila..heheeeee:lol:
hvala curke...jooooooj sretna do plafona.....huuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! :))
Mirna, čestitke:zaljubljen:
znas kada budes isla na uz i doktorica ti pokaze malo srceko(a tek dva),nemoj otkinuti onaj ekran,dati ce ti slicicu(ekran ce ti jos trebati)
Mirna,čestitam,beta ti je predobra....možda su i dva:heart:!!!
Mirna kud si išla u postupak i koji ti je to..niš ti ne piše u potpisu...red je da sad nekaj napišeš,a imaš i kaj!
mirna,čestitam na predobroj beti !!!!! bravo! :-D :-D :-D
Malo je rec odlicna beta!To je beta odavde do vjecnosti(citaj poroda)!!
hehehe...ekran cu pustiti..bez brige...a kad malo bolje razmislim..možda ga ipak kući uzmem..hehehehe...e lasta lasta.....hehe....ti si sigurna glumila u nekoj komediji......:)))...legendo
ajmo cure..sad je na vas red..čekam tete beeeeeeeeeteeeeeeeeeeeee..aaaaaaaaajmooooo¨!!!!!! !
kiki30...kako je stanje god tebe?kod tebe je čini mi se danas 12dnt?
iva mia2009..isprazni inbox..nemrem ti poslat ni jednu poruku...krcat inbox!!
da,danas brojim 12dnt-trbuh me stalno nekako pomalo boli,onako tupo-stalno trčim na wc imam osječaj da ću svaki čas procurit :-)
počela sam i sanjat da sam procurila ajme šta psiha radi :-) ali evo strpljivo čekam srijedu
Cestitam Mirna :-D:-D:-D Sad uzivaj u trudnoci:zaljubljen:
uuuuuu draga moja kiki...to meni miiiiiiiriiiiiiiišiiiiiiiiiiiiii na T....nećeš se izvuć tako lako:)))ja živi primjer eto:)))
iberc sretno na transferu...nek mali čvrsto uhvati i ne pušta mamu...kažeš dva srčeka...hm možda ali onda su jednojajčani jer mi je vraćen jedan ET!
sela, mala bu, kiki30 i sve koje sam zaboravila....vibram da se bete dižu u zrak.....viiisokooooooooooooooo!!!!
Mirna još jedanput čestitke na beti. Stvarno ti je beta za past u nesvjest. Koji ti je danas dan? Šaljem ti veliki virtualni poljubac.
14dnt 1ET
Mirna, woooow, to se zove beta, curo...
čestitam trudnice.
:klap::-D
a ja ću samo iskoristit priliku da svim čekalicam pošaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne ß, a pogotovo jednoj mojoj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooooooooooooo dragoj prijateljici/forumašici...da nam sutra objavi ooooogroooomnuuuuuu brojčicu. Go girl, go, go...:heart:
hvala draga..baš kao što je lasta prorekla:)
8st 3d
Jel samo jedan embrij?
da da..samo jedan...misliš li da je to čudno?
pa almi je 15d koliko vidim isto.. tu negdje..a jedno srčeko....a možda se podijelio miš na dva miša:))) ili mišice:))
Svašta je moguće. Nadam se da je. :-)
Mirna cestitam:-D:-D:-D
(stavila sam te listu trudnica za rujan na odbrojavanju)
mirna čestitaaaam ,, imaš praaavuuu teta betu :-D
ma ja mislim da ništa ovaj put od mene,počeo mi neki svjetli iscjedak zajedno s utrićima a znam da to mi nije bilo prošli put tako da sam baš neka tužna :-(
čekaj kiki30....čekaj još malo budi strpljena...netko mi je neki dan rekao..nemrem se sjetit tko da je imao smeđe brljanje 11 i 12dnt i svejedno je beta bila velika...zaista je teško reći zašto tako bude...možda zato jer se beta sporo diže pa tek nakon 2 dana uspije održati žuto tijelo aktivnim da proizvede još progesterona..nismo sve jednake...i nipošto ne reagiramo jednako..nemoj mi biti tužna...molim te draga...a kaj ti je vraćeno koji dan?
hvala ti bugaboo!!
:-D:-D:-D evo i ja se pridružujem čestitanju i da sve polako krenemo-ustvari brrrrrrrrrzzzzzzzzzoooooooooo tvojim stopama mirna!!!:heart:
i ja čestitam za betu nakon plusa, baš je dobra brojka ... moglo bi se već nešto vidjeti na uzv ... divotica!
Mirna,čestitam!:-D:-D:-D
mirna,čestitam super:-D:-D:-D
hrki i kiki želim vam ooooooooooogroooooooooooomneeeeeeee beeeeeeeeturineeeeeeeeee.!!!!!!