Inesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
Printable View
Inesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
I ja ću zavibrati za Inesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i positive ishod!
Mare ... vratila si se, konačno! :love2:
Mojca ... :love2:
Koke, kokice... :love2:
Inesz javi se brzo, ocekujem tvoju novu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage cure hvala na vibrama. :-) Borba se nastavlja. Dr T. iz VG kaže ponoviti betu u čet i sa tim nalazom na UZ. danas beta 23 dpt 983.
11dpt beta 37,
13 dpt beta 39.
17 dpt 126,
19 dpt 243
21 dpt 544
23 dpt 893
Sorry, smotana sam. Izgleda da vrijedi ona narodna -što se babi tilo-to se babi snilo. Ispravna beta je danas 893.
Inesz bezbroj ~~~za dalje...
Inesz... :heart: za dalje.
Inesz ipak stalno raste za najlepši mogući scenario ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Inesz beta ti raste i po mome racunu da si je vadila sutra poduplala bi ti se, mi spore stvaralice beta nememo duplanje svaki drugi, nego svaki treci dan, to je vazno da uzmes u obzir i da ne mislis da je sve gotovo ako ti se beta ne dupla svaki drugi dan...zato draga moja naoruzaj se strpljenjem i nemoj betu vaditi prije cetvrtka kako ti je i doktor rekao i vjeruj da je tvoja mrva na pravom mjestu i da polako raste u tebi:shykiss:
Virujem u te ,a nadam se da virujes i ti:love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz, ja ću te samo pitati kako si i kako se nosiš sa ovom situacijom. Ako ikako možeš ne istražuj po internetu i pokušaj se nečim drugim zaokupit, znam da je teško, ali pokušaj, prošla sam upravo to šta ti sad prolaziš i zbog toga znam kako ti je.
Mene je u toj fazi spasila jedna forumašica, izmjenjivali smo i nekoliko mailova dnevno, prošla je isto šta i ja, bilo mi je lakše pričati s nekim tko je znao kako i šta prolazim. Ako ti bilo šta treba, tu sam i želim ti svu sreću.
inesz referenca u PFC je 18dnt beta mora biti preko 200 a vidim da je kod tebe bilo taman tako...
~~~~~~~~~~~~~za uspjeh
Inesz za uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz draga, iskreno se nadam da će kod tebe sve dobro završiti i šaljem tebi i tvojoj bebici puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~sretno!
- inače moja najviša ß ovaj put je bila 731 i na uzv se vidi mrvica tak da mislim da bi se i kod tebe trebala
već vidjeti
tiki_a žao mi je jako :love2:
taca, također :love2:
Inesz ~~~~~~~~~~~~~~~
miba ~~~~~~~~~~~~~~~
Juteko cure
Evo malo jutarnjih vibrica za Inesz i Mibu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz moje su misli i danas posebno upucene tebi da budes jaka u cekanju nove bete :love2:
tiki_a, taca70, tako mi je tesko procitati lose vijesti od vas :no:.
saljem veliki virtualni zagrljaj :love2: i zelim puno srece za dalje, docekat cete i vi vase mirisljave smotuljke :heart::heart:, sigurna sam!
mare41 :* kako si draga?
visibabić, nego, kako si ti? kako ide?
Inesz:heart:
Ima li neko nekih vijesti, nije me dugo bilo pa možda nisam u toku:-)
Danas beta 24 dpt 1353. U četvrtak opet beta pa UZ. Cure, hvala svakoj na dobrim mislima, ohrabrenju i informacijama. :-)
11dpt beta 37,
13 dpt beta 39.
17 dpt 126,
19 dpt 243
21 dpt 544
23 dpt 893
24 dpt 1353
Inesz... predivno! :klap:
Vibramo za dalje. :-D:-D:-D
:zaljubljen:
Oooopaaa Inesz :klap:~~~~~~
Inesz, samo neka raste i dalje. Sretno u četvrtak. Mislim na tebe.
Inesz sve smo uz tebe, neka i dalje lijepo raste:klap:
:-D:-D:-D:-D
Inesz divnog li veselja:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz želim ti da sve ovo završi sretnim porodom i da tvoja priča uđe u MPO anale... Pričat ćemo znamo jednu koja je uspjela, a beta se nije duplala... Mi ćemo prepričavat, a ti ćeš nunati :zaljubljen:
mariceeee sviđa mi se tvoj potpis :kiss:
ima li kakvih razloga za popit praško ili možemo i ovak bez razloga ?
Inesz :-D :-D :-D
Inesz u očekivanju četvrtka i dobrih vijesti šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Cure, nisam izdržala i otišla sam danas vaditi betu. Danas 1860,7.
Sutra UZ.
Hvala svakoj na porukama koje mi upućujete.:-)
Bravo Inesz! :) Lijepa brojka!
A sad, duuuboki udah do sutra... i sutra skakućemo!
Inesz veselim se sutrasnjem UZV, pa cemo da srusimo forum :-)
a do tad puno pozitivnih misli i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~¨
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ti saljem
Inesz, već sad skakućemo:-D, sutra ćemo još jačeee
Inesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji UZV
Dobro jutro najdraži klubu,
umjesto kavice nudim voćne sokove i biljne čajeve za podizanje energije. Trebati će nam za popodnevno skakanje! :)
Inesz :heart:!
Ufff, inesz, ja danima čitam i nikako da se pridružim, moram da pošaljem malo vibri put tebe, ovo je stavrno trening za živce koji je počeo da obećava baš sretnim ishodom. Nadam se da ćemo skakati, dala bi nam vjetar u ledja.
Inače sam punopravna članica kluba po svemu, ako me primate:-). Trenutno na Diferelinu pred postupak u MB
Pozdrav cure.
Inesz čekamo uzv i šaljemo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~