danas lazanje (s puretinom ih radim), zelena i radič salata
sutra sekeli gulaš i pire krumpir
Printable View
danas lazanje (s puretinom ih radim), zelena i radič salata
sutra sekeli gulaš i pire krumpir
krem juha od kukuruza, štruca od zapečene leće i njoki s vrhnjem
Kisela repa s grahom + pire krumpir
krvavice i pire!!!!
da mi nije glavica zelja koju sam kupila bila iznutra gnjila, crna, fuj, grozno :evil: dinstala bi zelje s junetinom, ovako kelj
kelj varivo i pizza (domaća)
kupila u intersparu 7 kg poriluka
predivan je stigao
blanširala ga i sad si mislim da li da jedan dio potrošim odmah danas ili da sve zamrznem, a danas skuham..., pojma nemam
sarma i pire-krumpir
gulaš i palenta
prežgana juhica,faširke od krumpira,dinstani kiseli kupus i pečena domaća kobasica
juha i francuski krumpir
JA kuham poriluk kao i sva variva ILI na malo ulja dinstam narezani poriluk i bijeli i zeleni dio dok malo ne omekša,dodam vodu i rižu,malo bijelog vina oko 0,5 dl,kuham dok se riža ne skuha.Na kraju dodati 2 dl vrhnja za kuhanje i parmezana ili naribati bilo kojeg tvrdog sira.Jako dobro
MISLIM da sam taj recept našla ovdje!!!
Varivo od poriluka i junetine.
ja poriluk ni ne blanširam, raspolovim ga, operem i narežem na sitno(ne presitno) podjelim na porcije i stavim u led. pa po potrebi dodajem, u bolonjez, u umake za tjesteninu, u salate, u rižota... svuda.
moji ga na žalost, na klasično varivo ne ćele ni probati.
a kuhanje danas... ne kuham, sve mi smrdi. i od svega mi je muka. kuha im mm, brzinski.
valjda će preživjeti još tjedan dana bez mojih zdravih obroka dok ne dođem k sebi. tješim se da ionako J u vrtiću jede normalan ručak, T kod bake nakon škole, pa nije tako velika šteta. jer ne mogu, stvarno ne mogu. sinoć sam skuhala juhu i mislila da ću krepat.
varivo leća
danas lazanje povrćem
pizza
juha iz vrečice, pil. file punjen šunkom i sirom i prepržen u tavi, krumpir iz rora
za desert Ledo štrudla od vanilije i šumskog voća :mljac:
danas najvjerovatnije špinat, pečena jaja i dečkima pečena slaninica
špinat, pohano meso
kuglof
Juha, pogačice od kelja i mesa, pire krumpir, radič, a za desert imamo jučerašnje rođendanske čokoladne torte.
Uh, danas si baš guštam u kuhanju:mrgreen:
krem juha od graška, tagliatelle al verde s lososom u umaku od vrhnja!
Juneća juhica,tjestenna i juneći saft,salata
I knedle za desert
danas fast fud
juha od rajčice, pečeni picek i zelena salata
za desert, kompot od višanja
a kasnije buhtle (crko dabogda onaj tko me na njih navuko)
opet sarma i pire-krumpir;
večera - pogačice s kajmakom
Mmmmm, juhica, od domaceg paradajza, fini strukli iz vlastite radionice i kupus salata. Jedva cekam.
Juha,pašticada s njokima i za desert knedle od šljiva
Pravi zimski meni: krem juha od poriluka, krumpir pečen s lukom, kobasice
jucer:
juha od povrca i pilecih krilca, pire-krumpir i gulas, za desert popecci od jabuka
danas:
juha od povrca, musaka od krumpira i fasiranog mesa, kiselo zelje salata, strudla od jabuka
Varivo od kelja, palačinke
grašak
špinat i ostaci pohanaca od jučer
Spinat i jaja
francuski krumpir
povrtna juhica, ostaci pohane piletine i zapečeni grah
spaghetti aglio e olio