jejja pomozi malo toj mrvici ...think pink ...samo pozitivno :mama: nema :predaja:
hvala curke na bodrenju ...vjestica stigla, sutra telefonko u ruku i u nove pobjede
Printable View
jejja pomozi malo toj mrvici ...think pink ...samo pozitivno :mama: nema :predaja:
hvala curke na bodrenju ...vjestica stigla, sutra telefonko u ruku i u nove pobjede
Joj mary123 neznam, sad sam u nedjelju primila jos brevactide 1500 a on navodno se zadrzava 6-7 dana, ili ????
X
drama pokusavam i trudim se misliti pozitivno. nada umire zadnja a predaje nema dok smotuljak ne bude u rukama
kismet hvala ti, svaka nova info o pozitivnim rezultatima daje nadu :heart:
moe hvala za :starac: mogu ja to i zelim vjerovati
i sve druge cure hvala, bas zbog ovog X-a gore
~~~~~~~~~~~~ svima za sta god vam trebaju, nek nam ova veljaca bude lijepa i puna lijepih iznenadjenja
Drama_gueen, Hrki... žao mi je... držim :fige: da u idućem postupku bete budu do neba!
Jejja, nadam se da će ipak sve biti ok! Sretno!
Bubimitka ~~~~~~~~~ da punkcija bude što bezbolnija, a js što kvalitenije!
Arianm, tako sam sretna što ne moraš čekati zbog tako nekakve gluposti... Sretno sa postupkom! Da ovaj bude uspješan i donese ti najljepši smotuljak za cca 9 mjeseci!
Kameleon neka folikuli napreduju i da brzo bude lijepih mrvica za smjestiti kod mame!
Lottos, Piki, Bubi, Mary123 i svim curama koje čekaju betu želim da vrijeme leti munjevitom brzinom, a isto tako da i beta raste i da vas sve razveseli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro curke, coffee time, posluzite se :coffee:
Jutro jutro, kavica , moze, moze
Bubimitka, sretno na punkciji, sta je kod rekao, koliko ih ima
Ima nekih 6 kom, vidjet cemo koliko ce biti na kraju :-)
Ajde:fige: nadamo se lijepim JS, i da ih bude,i da prode sto je moguce manje bolno, i da bude ludi tulum u labu, a onda da cuvas svoje mrve, mrvu , sljedecih 9mj, eto to ti zelim, sretno
Doooooobroooooooo juuuuutrooooooooo
Danas sam si nekak haaaaaaaaaajjjjjjjjj
A gdje ides, opet IVF centar, i ja sam tamo bila
Jutrooo !
Može i meni kavica !
Bubimitka sretno na punkciji !
E komadi sretno vam Valentinovo !
Hvala i tebi i sviiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaaaa :kiss::kiss::kiss:
Joj evo danas 12 dnt i bas sam luda
Da, ivf centar opet :-)
I opet se nadam da je zadnji put :-)
Sretno vam Valentinovo :heart:
Sretno i da bude zadnji i tebi i svima i meni od:heart:
Drage moje i ja bi kavu..
A 123 beba je tako lijepo sve napisala da cu ju samo potpisati i poslati jos~~~~~~~~~~~~ za sve:-)
Jutro curke......
Pridružujem se 123bebi jer je ona sve to lijepo složila.....
Mene jučer počela peč lijeva bradavica....i peče još uvijek....grozan osjećaj...danas je 13 dnt....
Sretnoooo Vam Valentinovooooooo!
Lottos ja sam čula da se brevactid zadržava u organizmu do 5 dana tako da možeš izvaditi i sutra ili prekosutra betu...
I ja ću se poslužiti s kavicom
Punkcija je odradjena! Imamo ih 8!!!!! ;)
bravo tina_julija, sad za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lottos.znam kako ti je.uzas zivi cekati..dani dugi ko godina.vjeruj da ce biti ok inadajmo se dobrom.ajde javi nam 18.02.jednu ogromnu beturinu a mi cemo vama nase srculene......pusa i samo hrabro
jutro :-) ja ko muhe bez glave od ovih AB pilula... bljak.... odbrojavam još 14 do pikanja :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i tulum u labu
tina_julija super za js, sad tulumiska da se sve oplode :-D
bubimitka nadam se da je punkcija prosla dobro i da vam je uljepsala valentinovo lijepom brojcicom js
jutro svim curama, i sretno vam valentinovo, nek vas jace polovice vole paze i maze i ne samo na danasnji dan :heart:
Evo gotova punkcija, dobili 5 stanica, od toga 1 losija... :-)
Ja zadovoljna s obzirom da je polustimulacija...
A sad svima redom kolektivne vibre za sve sto vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka da se sve krasno oplode!!!!!!
svim tužnicama puno :love: da sljedeći put bude dobitni!
tina_julija i bubimitka da se sve oplode i lijepo napreduju!!!
tina_julija i bubimitka :klap: :naklon: da se baš sve oplode i lijepo napreduju..... :fige:
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013. (7)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 15.02.
kleopatra, SD, IVF 15.02.
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF) 18.02.
jejja, Ri, 1. IVF 19.02.
bmaric, PFC Prag, 1. AID 24.02.
Lotta81, Vg, 1. IVF
inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD)
MAMI 2, Petrova, 1. IVF
clematis, VV, 1. IVF 25.02.
NinaDrv, VV, 1.IVF 25.02.
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 25.02.
marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) 25.02.
ljubilica, Petrova, 1. IVF 25.02.
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF) 25.02.
bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI) 25.02.
ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF) 26.02.
Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF);
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF); tina_julija, VV, 1. IVF; mala i/ili mali, Petrova, 1. IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
theorema, Vg, IVF (nakon 1xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH); sandy0606, VV, 1. IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); krojachica, IVF Centar, 1. AIH
ON-GO
2/2013 ~~~~~~~~~~
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
barkica, Petrova, IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
magy7, Ri, sekundarni IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 1xIVF)
mima32, SD, 1. IVF
mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
vatra86, Ri, 1. AIH
wanna be mommy (Petrova)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Tasha1981, Petrova, 1. IVF; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, hrki, lberc, inaa, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
Bubekica krasna lista!
Ovaj 25.2. mora biti fantastičan! Telefon na VV bude zvonio non-stop, javljat ćemo samo velike bete (i jednom u Petrovoj za isto takvu)!!!
bubekica :klap: za listu :-)
piki da - hrpa nas je 25-og :-D s tim da ja vadim gore, tak da cu ja slusati kako vi zovete i prijavljujete! bolje vam je da mi oraspolozite doktora :-)
sandra :kiss:
tina_julina, bubimitika ~~~~~~~~~~~~ za ljubavni lab-party!
LOTTOS bojim se da testicem neces nista postici - ako bude pozitivan i dalje je moguce da je od stoperice - buduci da na testu ne pise tocna brojka...
Uf, ma bolje da ja cekam ponedjeljak,
Sta je to jos 3 dana, danasnji naravno ne brojimo, on je vec prosao, ha ha ha ha
LOTTOS misliš da ćeš izdržati do ponedjeljka.... :-o
Hvala vam svima na lijepim zeljama! Saljem ~~~~~~~~~ svima za sta god vam treba! ;)