Naravno, sve smo u mislima sa nivesom!
Ja se bome nadam da smo ti i ja skupa trudne ko ove na slicki. Ako jesmo, bome se moramo ovako uslikati ili kakvu fotomontazu tu nakeljiti :)
Uf evo ipak uspjela :-). Pozdrav cure...evo jos jedna nova cekalica..24 dc...pokusavamo vec dugo pa nikako...nadam se da smo ovaj put uspjeli...umisljam vec simptome...24.10. trebam dobiti a nadam se da necu..svaki put novo razočaranje...
Pratim vaše priče i uvijek se razveselim kad vidim da je nekome uspjelo..nadam se da cu i ja biti jedna od tih...
Cure tnx. Molim se svim snagama . :) bila sam i na kamenitin vratima u nadi da me Majka Bozja cuje ... sigurna sam da ce sve bit ok... barem se tome nadam.
Ako je sve ok ja cu trazit neke tablete na biljnoj bazi za smirenje inace cu sa zivciranjem naskodit i sebi i bebi.
<br />Citiraj:
Pratim vaše priče i uvijek se razveselim kad vidim da je nekome uspjelo..nadam se da cu i ja biti jedna od tih...
Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?<br/>
Da...sutra 25dc...hvala na lijepoj dobrodoslici...citala sam tvoje postove i bas se razveselila tvom +. Stvarno se nadam da te sutra cekaju lijepe vijesti...eto iskreno od sveg srca...a ja sam evo zagazila vec u trideset petu godinu i jedva cekam svoju bebicu poljubiti, zagrliti, da joj dam svu ljubav svijeta...oprostite ako cvilim...vise ne znam sa kim dijeliti ovo sto prolazimo svaki ciklus...nadam se da mi ne zamjerate.. a
baš bi voljela da smo ovaj put uspjeli...svima saljem puno puno dobrih vibri
Draga moja, oprezna mu budi i sa biljkama. Kamilica primjerice umiruje, ali u nekim slucajevima vodi do pobacaja. AKo imas lavande slobodno si od nje caj skuhaj, za njega znam da umiruje. Isto tako normabel 2mg ne bi trebao skoditi, ja sam ga morala uzimati u 1 trimestru jer mi je jedino on smirivao mucnine i imam zdravu bebu...samo polako...
Yummy mozda bi taj normabel bio najbolje rjesenje.
Nakon sto sam izgubila Patrika sam sam pila xanax i mogu reci da je to poprilicno dobro zakamuflirana droga. Jer kad to pijea svejedno ti je za sve. To bi mi mozda trebalo sad :) ali ne bi htjela bit tako ravnodusna kao onda. Zelim se veselit svojoj bebi i svakom novom danu.
lista za 10.10.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice: 8-)
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc
Jutroooooo!
Drage moje, kava, čaj kakao , tko što voli!
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ do neba.
Merien stavila sam te na listu, dobro došla!
Jutroooo
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure...
Jutros tost i mlijeko, zadnjih dana samo tosteve zdercam.. Ako je tko za, posluzujem i ja :)
Nivesa molim se da danas čuješ to malo srceko kako snažno kuca!
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno :heart:
Dobro jutro curke! Hvala na lijepoj dobrodošlici :-)...evo ja na poslu, košulja samo što ne pukne od mojih inače skromnih (raznim spužvama potpomognutih) cica, sva sam ko buhtlica jutros i stalno trčim piškiti..aaaa....valjda će me dočekati plusić još malo...pusa svima...nivesa sretno jutros...yummy_mummy pratim te u stopu...ja i ti pod ruku :-)
Nivesa sretno danas
Tužna sam....zašto mi postovi ne prolaze...ja pišem i pišem a ono ništa :-)...jel trebam nešto napraviti, što krivo radim? Nisam nikad bila član nijednog foruma pa ne znam jesam li nešto slučajno pokvarila :-(
Merienn dobrodošla! Sve dijelimo iste strahove i nadanja. Tu smo da jedna drugu podignemo!!
Nivesa, pomolila sam se za tvoje srceko! Nek pregled bude sa srećom!
Yummy, ima li kakvih novih simptoma?
Djevojke, moram vam se pojadat da mi se brak zbog pokušaja i promašaja raspada. Do odnosa mi ni nije, jer samo čekam O, kad dođe vještica razočaram se. Svekrva me pljuje, govori njemu sto će mu sterilna nesposobna žena. To su stare konzerve koje još žive u kamenom dobu. Ja se osjećam ko jedan veliki promašaj, iza sebe nemam nikoga da me zaštiti.
Razumijem da ti je teško...nekad imam osjećaj da neki ljudi postoje samo da bi drugima mogli napakostiti...budi jača od toga, izdigni se iznad te ograničene ''babe'', nije te dostojna, ignoriraj te njene zlobne upade i posveti se sebi, dragome, radi na poboljšavanju vašeg odnosa a nju ostavi tamo u mezozoiku da kvoca :-)...imam i ja jednu kvocavu pa je brzo sprašim, takvi ljudi nisu vrijedni našeg vremena ni naše pažnje...pusa
ivekica bas mi je zao da to prolazis :love2: popricaj s tm nek on poprica sa svojom mamom, ili ju jednostavno izbjegavaj... ako te muz ne stiti i ne bori se za tebe i s tobom, onda su tu rijeci suvisne... ne znam jeste li isli na neke pretrage, ali uopce ne mora znacit da je problem u tebi... niti je u braku bitno u kome je problem. makni se od svega sto te zivcira i deprimira, opusti se i uzivaj. stres je jedan od najcescih kocnica trudnoce... znam da je tesko ali nemoj se opterecivat M i O i svime.. probaj barem 1mj tako, nemas sta izgubiti... vidit ces koliko ce ti bit ljepsi odnosi i koliko se intimnije i blize osjecas nekome kad nije sve pod prisilama...
Jutro! Ivana.Sky potpisujem..Ivekica i ja sam to prolazila u 1 braku..kao jesi li sigurna da je sa tobom sve u redu a sa mijm sinom nešto ne valja..?! Haa!! Mislim daj ženo otkantaj od mene..još kada se sjetim da kad sam joj govorila da idemo na potpomognutu..postupke što prolazimo i tako..onako mi sa podsmijehom odgovorila kao " Što te oplode kao kad pozovu veterinara da oplodi kravu? " A što reći na to..A moja reakcija je bila udri se smijat i žalit te jadne neobrazovane ljude..koji nevide dalje od svoga nosa..I da nije stvar u tome u kome je problem već u tome da ste jedno drugome podrška..potpora i da se volite i poštujete..u svakom braku ima kriza,pogotovo kada se radi o takvim osjetljivim i bolnim temama..odmorite od svega..pokašajte..mj..dva..znam teško je reći,pa napravi ali pokušajte..a svekrvu..nju ignoriraj,pravi se da uopće nepostoji..netreba ti njena negativna energija..najvažnije je tvoj odnos sa m..poljubite se,zagrlite..pomazite..bez očekivanja..riješit ćete to..šaljem ti veliki zagrljaj..
Nivesa šaljem ti najbolju moguću pozitivnu energiju..
:heart: za Nivesino malo čudo !!!!!!!!!!!!
a :coffee: (druga)za sve vas ostale...
:heart: za Nivesino malo kucajuće čudo !!!!!!!!!!!!sve smo uz tebe!!!bit će sve ok!!!!!!
a :coffee: (druga)za sve vas ostale...
ups...sorry na dva posta..htjela sam nešto izmjenit,nadodat....ali što je tu je:)
nivesa, sretno !!! :heart:
kod mene opet niti ovaj mj ništa, došla m, idemo dalje, 1dc .... :-(
Dobro jutro! Sve vas pozdravljam i saljem vam velike puse!
AdrianovaMamice, pridruzujem se uz tost i uz njega dodajem dzem od djumbira. Slobodno se posluzi ti kao i ostale ovdje.
Moji simptomi su isti kao i proslih tjedan i pol, ogromne, bolne cice (cak i strije posljednjih par dana se pojavile), tvrd trbuh, ujutro proljev, navecer zatvor, prdci koji mogu ubiti veceg slona, promijenjivo raspolozenje (uglavnom razdrazljivost) naleti mucnine, puno sekreta iz nosa (a nisam prehladjena), tu i tamo probadanje u trbuhu, umor (kao da me upikla cc muha)
Nivesa, zelim ti puuuuno srece danas!
Ivekica, citam tvoju pricu i odmah imam neki tezak osjecaj u zelucu. Mislim da tvoj muz nije postavio prioritete u vasem braku. Vas brak bi trebao biti prioritet, a ne njegova majka. Ako se radi nje osjecas lose, on bi trebao rjesavati problem sa njom. Tako se ponasaju muskarci! Ne znam sto bih ti rekla, ali sve smo uz tebe xx. Imam situaciju slicnu tvojoj i uvjerena sam da bi mi brak propao da nemam muza koji je odlucio dovesti svoju obitelj u red. Istina je da mu to nije poslo za rukom, ali, na poslijetku njegova obitelj jesmo on, kcer i ja. Ostali ljudi su, naravno dobrodosli u tu obitelj ukoliko se kulturno i pristojno ponasaju. Mislim da bi bilo dobro da odete nekom bracnom savjetniku ili cak sveceniku. Nama je svecenik jako pomogao sa nasim problemima. Rekao je mom muzu da smo kcer i ja prioritet za njega i da je normalno da djeca napuste roditelje. Cak je i tekst procitao da ce muskarac napustiti oca i majku da prione uz svoju zenu i da ce oni tada biti jedno tijelo. Ti i muz ne mozete biti jedno dok on pupkovinu ne presijece.
Merieen, to ti je sve normalno! Tak je svima nama bilo u pocetku kad smo se pridruzili forumu, treba vremena da ti odobre svaki post, ali kroz tjedan-dva, moci ces pisati ko i mi ostali. Nemoj odustajati. Mi sve zeljno ocekujemo tvoje porke i postove. Imas li kakvih simptoma koji su kao neobican pms?
Evo me iz Vinogradske i Petrove...srca nema...ovak pise GO sa jasnim odjekom ploda 4mm (tt 6+1) kčs se ne razaznaje ponovila betu koja je sad 180958.....veli ak u srijedu nebude srca da idemo na evakuaciju ploda iliti kiretazu....
Joj svašta mi je nešto po glavi, čas grizem čas plačem...cvilidreta nekakva,onda opet smijanje ko blesava, ma mislim užas :-) a cice kao balončići, mužu se sviđam ovako buhlasta, kaže da sam sva ko putar hahaha...a ja brojim i brojim, križam dane na kalendaru i čekam moj +...ma mislim ako ne bude sad plus biće drugi put, ne odustajem ali nekako me drži neki osjećaj čudni da je ovaj put bilo uspješno...a što se tiče svekrvi, mene su komentari od moje pogađali, pa sam fino sjela sa dragim i rekla kako stvari stoje, nisam tip za neke svađe i dreke nego sam fino sve rekla njemu i neka on sa svojom mamicom riješi ako je što muči. Stao je uz mene i stvarno sam osjetila da sam zaštićena. Zbog toga ga volim još više...iskren razgovor čuda radi, bez drame, jednostavno reći što osjećaš i zajedno naći rješenje...a di je nivesa više...baš me zanima kako je prošlo...
Draga nivesa, sve vise i vise me ljute ti doktori. Posebice zato sto se radi o 6tt. Vec sam ti sve napisala kako je bilo sa mojom kceri pa se necu ponavljati. Na tvome mjestu se ja njima ne bih niti pojavila u srijedu. Lipo bi dosetala u 8tt, pa neka onda gledaju. LIpo se ti preseli u Irsku, pa tu odi na ultrazvuk. Tu bi ti rekli,oooo! kako se lijepo razvija! Ulala! jos se ne vidi srce, ali dobro, jos je rano, vidimo se za 2 tjedna
....joj, sad sam se samo uzrujala...kakva kiretaza, daleko joj bilo...
eh da...ubijaju me u pojam
draga, ne znam što da ti kažem...nadam se da će ipak sve dobro završiti. a da malo još pričekaš?? da ne juriš sad odmah u srijedu? Ipak si tek 6+1
ti si kod ćurića, jel tako??
ja isto mislim da ne bi trebala ići u srijedu, odnosno idi, ali nemoj dopustiti da ti rade nešto što ne želiš!!