jeeeeee cestitam
:-D:-D:-D
Printable View
jeeeeee cestitam
:-D:-D:-D
Znala sam!!!! Zenii a pustila si me da se przim tu od muke
Cestitam!!! Zelim ti troznamenkastu betu
Zenii!!!!! Držim fige !!!!
Curke, iduci ciklus krecem u postupak. :-) jedva cekam.
Ives, do iduce menge sam jos s vama, jel to u redu? Ko zna sta se jos do tada moze desiti :-) makar nam je biologica danas rekla da se "doma" tesko moze desiti, ali ipak ja bi jos malo s vama odbrojavala :-) :-)
Romeo draga..pa naravno da je to u redu. :love:
ti si i dalje naša bez obzira kojim načinom ćeš krenuti po svoju bebicu..baš kako se sad veselimo sa Zenii, tako ćemo se uskoro veseliti i tvojem i kristinicinom pluseku :*
Nada nikad ne umire ( svakako pokusaj iskoristiti i ovaj ciklus) :fige:
Tajci, super :klap:
Napokon onda i novo odbrojavanjeD :-D
Zeni ~~~~~~~~~~~~~~~~``~za ogromnu betu.
Jutro cure :) bas sam vesela radi cura koje imaju plusice... Nekako mi to vrati nadu da ću i ja mozda to ugledati jednog dana... Ne mogu ni zamisliti osjećaj :)
Zenii cestitam :-D:-D:-D želim ti ogromnu betu u petak :ghug:
Kaj 50 nijanisi ima 3 dijela? Ja sam znala samo za dva :oops: gledala sam film (za sad je samo jedan, da nisam i tu nešto fulala?), ali vjerujem da je knjiga bolja, nekako su mi knjige uvijek bolje...
Ciao ekipa :mama:
Zola imaš pedeset nijansi sive, pedeset nijansi mračniji, pedeset nijansi slobodniji ( tri djela) i Grey (4 dio, opis prve knjige, pisan iz njegove perspektive) :alexis:
Eto da prijavim, ja od petka krećem ponovno sa ''fm'' :raspa: ..Pa da vidimo kakvo je sada stanje.
Zenii , sve znaš..samo opušteno ( ova mi je dobra jelda?) :roll:
Ma bit će super ekstra velika beta. Vidjet ćeš :*
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 10.2.2016. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :shykiss::heart:
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~49.dc ll
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~32.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :love2: :zaljubljen:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
tanita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Limeta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Pozdrav, curke :coffee:
Tajči, još malo, pa smo u novom odbrojavanju. Jeeee!
Romeo, pa kakva su to pitanja? Ti si naša :ghug: A svaki plus nas posebno veseli i motivira da krenemo dalje kad po tisućiti put kažemo da odustajemo.
Meni danas izuzetno visoka temperatura, ili mi je O bila 12 dc što mi je malo prerano, ili sam bolesna, vidjet ću do kraja tjedna. U trakicama nisam baš redovita, pa ne znam jel' mi lh peak prošao...
Cure i ja jedva cekam i nadam se da ce sve bit u redu i da cemo slusat srceko :)
Ives nek i ovaj put fm pokazu ovulaciju i nek bude sve u redu
Tanita nadam se da je ipak O u pitanju, a ne prehlada il nesto jace
Jel nekoj od vas nekad bilo plavo ispod noktiju? Imam 1/3 nokta od korijena plavo, ne stalno i ne jako. Izgleda ko da mi je hladno. Bila sam dns kod svoje dokt opce prakse i izmjerila mi je secer, tlak, saturaciju poslusala srce i veli da je sve ok i da nije nista strasno. Da nesto je da bi bilo ljubicasto i jace izrazeno. Idem sutra napravit crvenu krvnu sliku da ne bi bila anemija. Nadam se da je to sve normalno i ok. Oprostite sto sam oduzila :/
Ja navratila da vidim kako ste mi a ono puuuuunnnoooo novosti
Tajči s nestrpljenjem očekujemo tvoj pregled i napokon novo odbrojavanje :-* ovo moje baš otišlo u dugo ;-)
zeni čestitam, želim ti ogromnu betu :-* :-*
Evo sve gledam i divim se kak ste sve skulirane hahaha!
Ma bravo za sjenicuuuu! Cekamo veliku debelu betu!
Nadam se za mj. dana da cu i ja prikaviti svoju sjenu ;)
Ives, potpisujem za Bomera! Si ga vidla u Magic Mikeu (njami)?
Curke jel koja citala Kraljevstvo snova od Judith Mc...nesto? <3
Yup..gledala ga i u Magic Mikeu, i u White Collar-u
I u (prvoj gay ulozi Normal Heart)... i sad ga pratim u seriji American Horror Story ( AHS) gdje glumi s Lady Gagom.
Tip je predivan i tip je gay :roll: (naravno da u tom grmu leži zec :cekam: )
E da, i nisam čitala ovu knjigu.. Jel dobra?
Zenii jesi jos koji pisnula?
Ma nije neka poznata knjiga. Ugl. Eng vojska otme kcer od glavnog covijeka jednog od skotskih plemena. I ona padne u ruke "Vuka" o kojem kruze price da ubija iz fore i jede svoje zrtve. Ima dosta kliseja u knjizi ali mi se svida zenski lik jako. Kao ona njega istovremeno zadivljuje i ljuti svojom hrabroscu. I tak....ima nekih momenata u knjizi zbog kojih mi se jako dopala. Puno puta me nasmijala i na kraju rasplakala. Nije erotska haha.
Vidla sam Bomera u American.... Tam je izrazito sexipilan....bar meni.
Sad sam se sjetila svoje opsesije od prije par godina, Mario Casas iz "3 metra iznad neba"
Uh....kad vam je tesko zguglajte to ime muahaha.
Dada tip je gay. A lijep kao grijeh kakva steta!!(samo da me moj dragi m vidi sta pisem bilo bi meni preko koljena hehe)
Bomer mi je hot hot hot :)
A ovaj Casas nije moj tip, ali je cute :)
Ja ma lijep je do bola.. bome i ja bi se slično provela. Moj m je jedno vrijeme nakon što smo proćitali knjigu mislio da me pljiskanje po guzici pali pa me svako malo pljesnuo: lol:
Jedva sam mu objasnila da grey to drugačije radi :roll:
Jagodice...slatki ti je ovaj Casas moram reći :mrgreen:
Ja ma lijep je do bola.. bome i ja bi se slično provela. Moj m je jedno vrijeme nakon što smo proćitali knjigu mislio da me pljiskanje po guzici pali pa me svako malo pljesnuo :lol:
Jedva sam mu objasnila da grey to drugačije radi :roll:
Jagodice...slatki ti je ovaj Casas moram reći :mrgreen:
Sladak ko med! Jos slike same po sebi ne tolko al u filmu di glumi zlocestog decka, a joj! Samo je tamo mladi dosta jer prvi dio filma sniman prije 5 god. Al da se pogledati bez problema hahaha!
Cekam te Zenii :D
Evo cure jedna kavica od mene!
Nivesa, hvala na kavi...
Jutros crtica jasna i vidljiva...stavljam utrice
Lh takoder pozitivne, tu sam odmah i posumnjala jer mi nikada iza ovulacije nije bila vidljiva testna crtica
Bravo Zenii čestitam! !!!!
Zenii :dancingfever: odlično...
Jutroo cure!
Zeniiii to je divnooooo, cestitam jos jednom i zelim ti da sve bude u redu!!
Cure, danas idem kod gin sa nalazima, tako me strah sta ce reci :(
Citala sam svasta po internetu i umirem vec od strahaaa
Zeni cestitam jos jednom! Sad si sigurno jos mirnija.
Limeta daj nemoj na internetu citati, kaj god da upises samo se splasi covijek. Glavobolja-meningitis, grlobolja-streptokok, krizobolja-reumatski isijas uznapredovalog stadija....a ono sve skupa samo prehlada!
Ali sad sam se sjetila...ima ko iskustva s kozicama nakon 20e?
:D
Laters baby!
ja odbrojavam nestrpljivo dane...nije mi jasno od kuda sada hrpa sluzi kod mene?
pred kraj ciklusa?
da nisu dvije ovulacije u jednom ciklusu?
:-o
Zenii to je TO!!! Joj da znas kako sam happy!!!!!