Mami - da da na klomifenu sam i to 2 dnevno. Danas mi je 11.dc ali O mi je prošli put bila tek 20.dc
Joj i ja nemrem zaspati, cijelu noć se budim... uzas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Mami - da da na klomifenu sam i to 2 dnevno. Danas mi je 11.dc ali O mi je prošli put bila tek 20.dc
Joj i ja nemrem zaspati, cijelu noć se budim... uzas!
Evo i mene na kavici :coffee:
Chicha lijepe vijesti s pregleda, želim ti dosadnu trudnoću!
Mona da li ti je to povećana doza klomifena?
Ja sam do jučer bila totalno skulirana i nisam zamišljala simptome i izluđivala se. A onda sam legla u krevet i krenula računati koji dan mi je mogla biti O i da li smo dobro pokrili i da bi ujutro već piškila test. Nisam piškila, suzdržala sam se, ali bolje da nisam niti išla gledati koji mi je dc, sad ću si zamisliti 100 simptoma i izluditi još ovih par dana do M :roll:
Marle - da to mi je veća doza, na njoj sam bila i prošli ciklus ali isto dobila jedan folikul kao i na manjoj dozi. Ali mozda sad bude vise, ko zna.
Sto si izračunala, koji bi ti ovo sad mogao biti dpo?
Marle suosjećam.
Evo ja prijavljujem 1dc. Nisam puno cekala od utrica proslo samo 3 dana. Sutra krecem sa letrilanom i u subotu prva fm! Sretno svima!
Vecer curke. Lijep pozdrav sa njemacke autoceste. Vracam se iz posjeta mojoj slavoniji. Puna dojmova kako sretnih tako tuznih. Umjesto veselih plusica dvoje bliskih clanova obitelji su tesko bolesni. Dokada vise? Mama mi je rano umrla pa svekar. Ma uzas.
Zar sam vec tako daleko? 28 dc? Totalno sam izgubljena. Ne osjecam bas nista. Nit za trebam dobit niti kakve simptome. A sutra bi trebala stici. Ma samo da dodem doma i se iskljucim.
A sta je novoga kod vas?
Natali baš mi je žao, grlim.
Kod mene ništa novo, čekam hoćw li doći ili ne, na trenutak pomislim da sam t, a onda se brzo vratim u stvarnost.
Mrzim ovo čekanje.
Luck ti si u nekom postupku ako sam dobro skužila, oprosti ako sam nekaj pomješala.
Zadnjih dana ovdje neko zatišje.
Natali,drz se,ja uvijek kazem da se sve dogadja s nekim razlogom bez obzira sto je nama to nekad tesko prihvatiti!
Mami,da,prosli ciklus prvi AiH tj inseminacija,neuspjesno..odmah sada ponovno..zelim ti da ti se ne pricinja na trenutak nego narednih 9mj :-)
Hvala, sretno i tebi.
Jutro!Kavica i čaj za sve, meni radna subota,jedva cekam kraj smjene :)
Natalie žao mi je zbog loših vijesti :(
Mami nas dvije onda skupa iščekujemo i ludimo, baš nevolim ovih par dana pred M..
Jutro cure.....kavica!!!
mami ti si nam danas u ljubicicama ;)
natalie zao mi je zbog losih vijesti :(
Saljem veliki zagrljaj.
♥ Lista za: 07.01.2017.♥
(Ne)čekalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~45.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~43. dc ll
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22..dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Jutro!
Marle hvala na kavici! Da ovi dani su najgori.
Sanjka da i ja došla u ljubičice .
Dobro jutro!
Natalie, zao mi je zbog bolesti bliskih, grlim.
Mami, držim fige za ugodno iznenađenje!
Mona, zelim ti kvalitetan folikul! (Ja jucer čitala o golikulometriji i aih, uglavnom pise da se počinje nakon godinu dana...)
Luck, zao mi je za minus.
Narancice i Chicha, pomazite bušu!
Ostale cure, drž'te se!
Marle, hvala na caju!
mami i natalie za testice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro cure. Ja sam se odlucila malo povuci i pratiti iz prikrajka jer mi se zivot sveo samo na simptome, planiranje, sluzi pa se zelim malo iskljuciti. Javljat cu vam se ponekad... svima zelim sto prije trudnocu, a trudnicama sto laksu trudnocu. Pusa cure. :*
Dobro jutro!:)
Zao mi je zbog svih losih vijesti, radujem se zbog dobrih!
Ja sam odlucila ovaj mjesec ne strepiti i ne zabrijavati simptome, pa cemo vidjeti. Bezveze se ponadam zbog stvari koje su mi se mozda dok nismo planirali bebu dogadjale, samo ih nisam dozivljavala. Ugl do testa iskljucujem dio mozga zaduzen za simptome.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Ja se mogu ne ufurati u simptome, jest da uz vas neke stvari saznajem, ali dosta njih mi dobro dođe.
Mislim da nas je puno s novom godinom odlučilo manje pratiti simptome... I brojat dane i slične stvari... Ja tek tu kad dođem vidim koji mi je dc i čisto se iznenadila..
Prijavak- nema simptoma- ili još nisam ništa umislila...
Jedino jučer sam bila nesto razdražljiva, tužna i plakala...
Neznam čemu bi to pripisala...
Dan svima. Hvala na rijecima utjehe. Kod mene M jos nije stigla. Niti nesto posebno ne osjecam.
Chicha slobodno otvori odbrojavanje. Vrlo male su sanse da ugledam plusic jer nismo bas bebili zbog ludnice koje smo imali tako da nista od bebice. I cestitam od srca :-).
Chiara - potpuno te razumijem i podržavam :) meni je malo lakše od kad sam na inseminaciji jer sada znam da simptomi nisu realni pa nekako izguram bez previše analize. Ali ako tebe to muci onda je bolje sto manje citati o takvim stvarima. Ali javljaj se tu i tamo bar :)
♥ Lista za: 08.01.2017.♥
(Ne)čekalice:
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~44. dc ll
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Jutro, kavica!
Marle i vlatka dobro došle u gornji dom.
Kod mene krenuo spoting.
Jutro. Hvala na kavici. Kod mene jos nista al mislim da ce uskoro doci. Osjecam ju pomalo. Neki pritisak.
Kako se cini da cu ipak za dva tjedna u saunu.
Mami žao mi je zbog spotinga :(
I hvala na dobrodošlici u ljubičice, nadam se da se ovaj mjesec ne spuštam na dno liste 8-)
Žene, treba mi hitan odgovor ako bilo ko šta zna o ovim pojmovima;
Dg. sterilitas prim. a.a II
I AVF položaj uterusa.
:)
Ovdje je detaljno opisano
http://www.betaplus.hr/reprodukcijsk...anomalije.html
Hvala nivesa mnogo!!
Znala sam otprilike, ali znam da ima AVf i RvF položaj, ako sam dobro skužila AvF je normalan položaj tj uobičajan, a RVF je tzv. "zavaljena maternica" tj. zabačena ka unazad..
Ali me zanima da li ovo sterilitas znači neplodnost žene?? :cekam::unsure::unsure:
Da. Sterilitas je neplodnost. Znaci da se vodis pod odredenom sifrom kod lijecenja.
Sterilitet nije nuzno kod zene. Sve ovisi o muzevim nalazima.
Ali ako je maternica zabacena ne znaci da vam ivf nece pomoci
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
U principu ti taj primarni sterilitet znaci da nisi nikada bila trudna.
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Primarni sterilitet znaci da imas nekakvu prepreku kod ostvarenja trudnoce.
Ne znaci da neces nikada biti trudna samo da ce ti trebat mala pomoc doktora.
To bi ti bila MPO. Medicinski podpomognuta oplodnja.
Sekundarni sterilitet je kod zena koje su vec ostvarile spontanu trudnocu a do druge ne dolazi. Moras puno googlat jer vidim da bas nisi upucena. Ali hvala Bogu ima sve objasnjeno na netu i tu na Rodi. Imas tu podforum o tome.
Bajbiblue, sterilitas svakako znaci neplodnost. To i meni pise jer imam pcos, i isto mi pise primarni jer nemam djece, kod žena koje imaju neku dijagnozu ali su vec rodile prije pise sekundarni sterilitet ili tako nesto. To ti je šifra n97, to je bar kod mene šifra.
Sterilitas ne znaci da neces moći imati djece :) bez brige... to pise svim ženama koje idu u potpomognutu oplodnju a neke zatrudne i prije.
Nesto zamrlo ovdje. Meni jos nista od M. Otisao i onaj pritisak. Svrbe me prsti za testom al necu. Inace maksimalno mi je ciklus mozda par puta trajao 30 dana, svi drugi 28. A danas je trideseti. Nisam pametna.