ja kao j-la samo sta se dizem u 6:45 a izlazim 7:45. pijem kavu, spremam se, ispitujem mazu gradivo od tog dana... :drama:
redovito ga moram podsjecat jel sve uzeo, obuka, opra zube... i tako, veselo nam je svako jutro :lool:
flopi :naklon:
Printable View
ja kao j-la samo sta se dizem u 6:45 a izlazim 7:45. pijem kavu, spremam se, ispitujem mazu gradivo od tog dana... :drama:
redovito ga moram podsjecat jel sve uzeo, obuka, opra zube... i tako, veselo nam je svako jutro :lool:
flopi :naklon:
ja ovako slicno mb i j-la
pozdrav suncu (jutarnje istezanje), tus/pranje kose, zubi, retainera :aparatic:, lece
spremanje brzog dorucka i konzumacija istog, marende za posao, oblacenje
natjerivanje djece da se spreme za skolu ili u suprotnoj smjeni spremanje rucka za njih
onda kava i sminkanje na balkonu, mojih petnaest minuta (nasminkam se za manje od pet, ali rastezem :aparatic:)
traje cca sat vremena sve skupa
danas me ceka gamma pyramid
veselim joj se
sestra me pohvalila da sam se dobro utegla i da se bas vidi kako se tijelo preoblikovalo vjezbanjem :)
svaka cast za ranoranioce i uopce ne sumnjam u dobar rezultat nasih cura na maratonu :naklon:
sad još molim jednu info - zapamtila sam da je maraton ovaj vikend. Al mi je promaklo gdje se održava.
i ja sam ranoranilac, al ne vježbam ujutro
Ljubljana
Hvala Spajka na odgovoru u naše ime. Kao što je Lili rekla, ovo je tjedan odmora pa (barem ja) odmaram i od ekrana (da se i oči odmore :-)). A planovi i očekivanja - nema ih.
Sva sam puna sumnje, analiziram svoje treninge unazad 3 mjeseca i mislim da nisu bogznašto, hipohondrija me pere, uglavnom nisam neko društvo.
Djeca i mm me gledaju sažaljivo i tugaljivo - sigurno neću dobiti zeleno svjetlo za buduće maratonske pripreme:lol:
Sve u svemu nisam neko društvo, pa samo da prijavim plan za večeras : 40 minuta na 6:00, što je ujedno i trening za četvrtak.
Flopi sestro, sve razumijem. I ono sa padanjem u 9 u krevet, moram te upoznati s mm-om jer on misli da je jedino on oženio jednu takvu.
Kjb sasvim je normalno da se preispitujes i bojis ali sigurna sam da ces super trcat, bolje nego sta mislis! :love:
Summer taj tvoj jazz zvuci savrseno!
kjb,
ajde, ajde draga glavu gore, pa tolike si treninge odradila, znaš da ti to možeš, samo uvjeri glavu i ići će to. Mislim da postoji limit od 2:30 da se pređe prvih 21km samo se preračunaj prema tome i dalje šibaš, pa nisi luda da staneš tamo negdje u zabiti u industrijskoj zoni Ljubljane pa tko bi se vraćao pješice :lool:
Meni je toliko znamljivo na novom poslu, da stalno nešto čitam i proučavam a i dinamika posla odgovara mom karakteru, vrlo je dinamično što mi odgovara :-) zaokupio me posao da ni ne mislim o maratonu, danas me ekipa na after work druženju stalno pitala o m. zanimljivo im je moje trčanje a ja ono bez feelinga da ja to trčim vrlo brzo.
Sutra i prekosutra sam van ureda po nekim sastancima pa će mi valjda doći u glavu da je to to, približilo se :-)
Odradila sam cardio 2, Ignite se zove, čini mi se.
Umrla sam, uuuummrlaa!
U trećoj rundi je zaredala po životinjama, crab, donkey, bear, uništila me!
Samo sam jednom prekinula na 5 minuta jer me jako interesovalo koliko mogu skočit iz mjesta. Samo 1,5 m, mislila sam da mogu više.
upravo zavrsila wo2
trebala poceti u 18h...i onda sve oslo vrit...
uglavnom, ide, znojim se, a ledja me vec manje bole
bila bih zadovoljna da uspijem vjezbati svaki drugi dan
flopi, svaka cast za tvoje jutro!
j-la, da, sad krece opako :mrgreen:
al ti to mozes, sad si vec zvijer!
Ginger, hvala :-*
Al' daleko sam ja od zvijeri. Zvijer je neko ko štanca pune sklekove, može bez po muke pull-up i chin-up, gdje se ja uglavnom držim za šipku :lool:
Ova 5 i 6 mi nisu toliko strašne, ali cardio je da umreš. Sastavila ga je od svih mogućih vježbi gdje trebaš skakat i povlačit koljena u skoku što visočije!
Za ove što se ujutro brzo spremaju, kao i moje saborkinje u jutarnjem spremanju: jutros mi je i desno oko pokazalo otpor prema leći :sp:!
malo mi ovo čudno, za polumaraton je norma do 4 sat, za maraton 5.30-6 sati obično, ljubljanski je na 5 sati, zakaj bi tempirali pola maratona u vremenu za koje se prođe i inace samo polumaraton
mada je kak lili veli https://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/marathon samo malko brže 2:15
meni nije ni malo cudno. jer za utrke se obicno treba organizirati trasa, i sve ostalo u vezi toga. zele sve rascistiti do odredjenog vremena.
Već sam ja to pročitala za Ljubljanu, uplašila se, pa shvatila da to nije tako strašno (skreću te sa staze na 20km-u ako si iznad 2:15, a to ti je pejs 6:45). Jedino ako nas obje ne uhvati trčkalica na početku, pa ćemo obilazit wc-e i tamo se zaustavljat.
Ne mogu vam objasniti kako se loše fizički osjećam, jučer sam jedva istrčala trening, danas jedva uz stepenice. Ne mogu vjerovati da mi to psiha radi.
Lili baš mi je drago da ti je lijepo i zanimljivo na novom poslu.
J-la, Ginger - obje ste zvjerke.
kjb razumijem tvoj strah. ali odi i gledaj to kao na zabavu. ako ne uspijes proci 20 km u 2:15 (osobno mi je nezamislivo da trcim 20 km bilo koje vrijeme :lool:) zavrsit ces polumaraton. a i to je velika stvar.
uzivaj u hrabrosti koju si napravila u pripremama. koliko se sjecam onu neku ludu duzinu od 30 i nesto km si otrcala sama. i ovo je sad cisto nadmetanje sa samom sobom. ne dozvoli da te strahovi savladaju.
i jos jedna stvar, koju sam rekla frendici kad je bila nestretna zbog vremena polumaratona. pa nije ta utrka nesto sto ce kruh iz usta tebi i tvojoj djeci uzeti. to je zabava. sponzori ne stoje u redu s mobitelima i ugovorima koje ces dobili ti li ce ih raskinuti jer nisi napravila ko zna sta.
znas zasto si se prijavila. taj razlog ponovno iskopaj iz svoje galve i uzivaj i putu i atmosferi koju ces tamo osjetiti.
Ginger odlicno. malim koracima naprijed.
j-la ti pull up chin up i su nesto sto ni ne sanjam da cu ikad raditi. ja ni nemam sipku. tako da mirno zivim i bez spoznaje da sam mlitava :lool:
ginger i j-la :klap: bravo!
kjb, spajka mudro zbori, poslusaj ju :kiss:
curke super ste:heart:
odmah sam bolje
kjb ja sam sigurna da ces se tamo otkociti i da ce te ponijeti adrenalin i da ces otrcati bez problema ..
Samo da znate ja se prijavila za ovohttp://www.nnmarathonrotterdam.org/registration/
Planiram posjet prijaeljici pa u sklopu toga
Ako ne stignem isto nije bed
Sto veli spajka nije da me neko placa ili da me prate kamere, meni dozivljaj da samo i odem...
Jucer ste me pohvalile za jutarnje akcije a ja jutros zaspala na posao skoro
vodi i mene flopi pliiiiz :fige:
evo nosit cu ugovor u kojem cemo potpisati ugovor o dostavi cvijeca :rock:
kad smo kod prijava, ja sam prijavila wingse. mislila sam u bec, al kako im je startnina 50 eura, treba ukomponirati prijevoz, spavanje, malo mi je puno. moram prisparati malo novcica za neke stvari koje me cekaju u sljedecoj godini.
al bit ce nekad i bec i londra.
edit. vidim da imaju utrku i na 2.5 km ovi tvoji flopi taman rodjeno za mene :lool:
edit: vidim imaju i na 4.2 km to je ako budem vrijedna :lool:
Flopi baš sam se pitala što ćeš ti sljedeće trčati.Nizozemska ti je super za trčanje i navijači su super.
I ja sam tamo bila par puta navijač, prije puno godina. Sad atmosfera samo može biti još bolja.
Vidim Spajka se već prijavila da nju vodiš, povedi nas sve
spajka lol
S tobom bi bilo gdje, na kraj svijeta ako treba jer je to zajamcena zabava
spajka :lool:
flopi, sve nas vodi :mrgreen:
Ovaj mob.je za popi.biiip
Svaki post mi prepolovi
kjb bas mi je drago da je takva atmosfera, meni znaci pozitivna atmosfera...
J-la i zivotinje :lool:
J-la i Ginger bravoo cure!
Spajka prrdivno si sve napisala kjb za motivaciju, divno pišeš. Ajd i meni nešto motivirajuće složi pred sami m. ;-)
Kjb vratit će se tebi vjera u sebe, odagnaj sumnju, što glava može zamislit, tijelo može odradit. Nakrcala sam te onim motivation porukama pa čitaj ih povremeno :-)
Flopice predobri planovi i ja bi s tobom! Jesi prijavila half ili full? Uživat ćeš.
spajka stvarno prekrasno piše i motivira.
ja bum samo vibrala za Ljubljanu.
A i inače sam nedavno srela starog frenda pa mi se pohvalio prvim otrčanim maratonom. stvarno sve više i više ljudi trči.
Inače meni je Ljubljana tako lijepi grad, da je možda i šteta trčat maraton ;)
Kjb, potpuno te razumijem! Mene je bilo grozno strah prije polumaratona, i sad bi me opet bilo frka. Zato i ne idem cesto utrke jer me to uzasno opterecuje. Ali pametno Spajka govori, poslusaj je. I sama znas da kako god zavrsi puno si vec napravila. Trcati preko 30 km je ogroman uspjeh a ti si to vec odradila. Zgodno je ovo sto te preusmjere nakon 20.km ali uopce ne sumnjam u tebe!
Flopi, wow, super!!!
Moj prijavak je bolovanje, dobila sam ponovo atb i moram ici slikati sinuse, potpuno sam zacepljena jso uvijek.....i luda!
pa nano ti prosetaj rutu ;)
ivana odlicno za bolovanje, a ne i za razlog istog. al konacno mozes malo se posvetiti sebi.
Kjb ja pratim njihovu str.na eng jer baš ne razumijem slovenščinu :-) i tamo su naveli da je preskretanje na 2:30 bruto znači ovisi koliko trkaču treba da se izvuče iz svoje startne zone. Vjerujem da to ne traje više od 15min.
Ja ću bit u 3. ili 4. ne znam kako nam je trener prijavio target result (grupna prijava bila) znat ću kad dobijem startni broj u sub.:-)
Osobno bolje da sam dalje znam kakva sam kad me ponese adrenalin i euforija, moram se kočit.
Slazem se za onih 20 km.
iz hobija sam prijavila Advent run u 12 mj. to je 5 km, i Zadar u svibnju ( wingse) pa koliko bude.
Zagrijavanje , traka 1 km /6 minuta
razgibavanje 10 min
trenig za noge.
cucnjevi sa girjom (girja u visini grudi, mislim da je bila plava) x12
cucnjevi sa sipkom ( na ramenima)x12
iskoraci s jednom nogom na klupici x12 ( svaka noga)
Sjedenje na viskoj klupici , podizanje utega od 5 kg nogama i privlacenje nogu x12
Visoki skip 40 sekundi
marinci 8 x
cucanj-skok x8
----- sve to ponovljeno 3 x
imala sam u kombinaciji i sjedenje na stolcu i dizanje nogu , te prebacivanje preko lopte.
ali zeza me kraljeznica pa mi skljoca u nekim vjebama. Pa sam odmah prestala i odradila neke vjezbe za zdjelicu i donji dio kraljeznice s gumom.
za ovo ne treba znat puno slovenskog ki boste imeli na vmesnem času na 20 km slabši čas od 2:15
jelena jel ti trolas ili sta? spajka, nas upozoravas za svaku sitnicu a ovo dopustas :unsure: :roll:
sirius bravo :klap: nadam se da cemo se srest u zadru, ove godine je bilo dosta forumasica :)
Kako sam povodljiva, dođe mi da se zaputim u Zadar, pa makar vam čuvala torbe :mrgreen:
Al kad pomislim koliko mi vremena treba da dođem i čuvam vam torbe, brzo me želja prođe :lool:
Spajka, divno si pisala kjb :heart:
Kjb, slažem se sa svime što je Spajka napisala. Idi i zezaj se, pusti sad tu svoju glavu šta ti govori :-*
ako ces iskreno jelenine postove vise ne znam da li trola, da li ne razumije ili ja nju ne razumijem, pa sam odustala vec davno. ona je na svim temama.
jelena zbilja ako vjezbas, negdje mi zvoni da si trcala al ne znam da li trcis jos uvijek, prijavi. a ako stalkas onda stalkaj.
:lool:
mislim da jelenu rijetko tko kuzi...
ivana, vibram draga! ozdravi brzo!
kjb, samo hrabro!
joj, i ja bih na wingse :-)
danas sam planirala pauzu, a sutra cardio1
ali, sutra imam dejt sa frizerom oa bih c1 trebala ugurati danas :mrgreen:
Otišla sam na dnevni obilazak stranice ljubljanskog maratona, i danas i na slovenskom i na engleskom piše onaj rok od 2:30. (a ne kao jučer 2:15) Bit će čitaju rodu :-)
Tekači na 42.195 m, ki boste imeli na vmesnem času na 20 km slabši čas od 2:30 (bruto), boste preusmerjeni v cilj in uvrščeni v rezultatno listo teka na OMV polmaraton.The full marathon (42.195 m) runners who do not finish the first round (20.000 m) in 2 hours and 30 minutes (bruto), will be redirected to the finish.