Eto, samo da vidite da nisam luda. XD al stvarno su mi se ti kineski testovi trudnoce zamjerili, lh trakice su pak predobre. Eto ovaj mjesec sam ih testirala i kod ginekologa, stvarno pokazuju tocno.
Printable View
Eto, samo da vidite da nisam luda. XD al stvarno su mi se ti kineski testovi trudnoce zamjerili, lh trakice su pak predobre. Eto ovaj mjesec sam ih testirala i kod ginekologa, stvarno pokazuju tocno.
One step roze. S tim da ove koje sam kupila jako sporo reagiraju. Zadnje koje sam kupila su puno brže reagirale.
Buncek, Clearblue obicni (onaj sto plus pokaze) mi bio poz na 11dpo. Iako sam cula da on zna biti lazno pozitivan ali nije mi bio jedini tako da.
Masnice, meni je Gravignost (ali obican) najkasnije potamnio. Ovisi i kolko si pila i kad si piskila prije testa.
Pukla sam i napravila oba testa s drugim jutarnjim urinom. Ovo su fotke nakon 5 minuta: https://ibb.co/S088GGv
https://ibb.co/jWBpf3h
Buncek, wow! Lijepo se vidi! Drago mi je zbog vas jako.
Hvala :-) ovi glupi kinezi pokazuju jace sjene kad nisam nego kad jesam trudna. Ah, sad drz nedaj do prvog pregleda.
Wow :) karantena urodila plodom. Krenuli plusevi :)
Himalaya kad ces ti test radit?
Pikulice, neću ga raditi prije ponedjeljka. Bila sam na pregledu i ginekolog mi je rekao da mi je endometrij lijepo zadebljan (14mm). Na moje pitanje što to znači, odgovor je bio ili je rana trudnoća ili ćeš dobiti menstruaciju :lol: To mi nije nešto za što bih se mogla uloviti kao tračak nade. Ne osjećam ništa neobično, sve je kao i svaki ciklus prije nego što moram dobiti. Nisam optimistična, ali eto uvijek postoji jedna mala mrvica nade...Sutra bih trebala dobiti.
Buncek, to je to, cestitam! Drzi se, ja sam plakala od straha prvih 14 dana, poslije bude bolje, iako nisam ni sad skroz normalna :-)
Himalaya, tom plusicu bi se posebno veselila :-*
Hvala ti hula.hop :heart: Još se nadam susretu s kolicama!
Buncek pa to je to! Tako mi je drago! Čestitke :heart:
Puno vas je u (ne)čekalicama, nadam se da će biti višestruko novo odbrojavanje!
Ma joj cure raznježile ste me :ghug:
Pikulice, bit će 17dpo. Tebi?
Riri, kako si? Kako je bebač? Jeste li se snašli?
Buncek čestitam!! Ajme pa gle ti te plusićeeeee!! :ghug:
Cure čestitam od srca!
Buncek ma vidjela se ta crtica od početka (i meni su one step zelene ovulacijske bile odlične , a na testu za trudnoću sam samo ja vidjela crticu, mada je i bazalna potvrdila da se ipak nešto događa)
Meni pišite 9dc, odtugovala sam i sada idemo dalje.
Sretno Himalaya,Pikulice,Garawa!!!!
Hvala vam cure svima! <3 <3
Ipak ja se sjecam da sam tako i u sijecnju popiskila plus pa ćorak. Nema veze, samo pozitivno, ovaj put ce ostati s nama i biti mali braco/seka mom velikom sinu. Nada je do neba! :-)
Ma ovo je pravi plus..to je se lijepo "uhvatilo" bit će sve dobro, samo pozitivno !
Buncek, vidim pravi pravcati + :) Cestitam!
Bravooo Buncek!!! Čestitam!!! Pa sve smo tu negdje! Jel cemo imati grupno rađanje hehe stizu nam zimske bebe u 1.mj ha? :)
Zarazile ste me opet optimizmom (malo sam potonula ovaj puta), i evo kupila sam trakice pa ćemo sutra provjeriti kako stojimo s ovulacijom.
Ja već imam zimsku bebu, mogla bi još jednu.
Joj cure kako se veselim zbog vas, kakav je to feeling kad vidiš + :zaljubljen::zaljubljen:
Buncek cestitam i tebi!!
Juuuj bas mi je drago curke! Eto imamo sad na ljeto babyboom, pa opet na zimu haha, taman dok se mi "stare odbrojavalice" porodimo
Zadnji put nas je isto bilo nekoliko u dva vala. Znaci cekamo sad drugi val :mrgreen:
Lista za
09.05.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~ 42.dc +
Himalaya ~~~~~~~~ 30.dc
Buncek~~~~~~~~~~28.dc +
Pikulica1985 ~~~~~~ 28.dc
Garawa ~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~ 24.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 24.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 10.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 10.dc
Buncek, stavila sam ti +. Očito je da je to jedan lijepi plus. Dalje ćemo samo vibrirati pozitivu! Bit će sve ok.
Riri, bit će i kod vas sve ok. Joj vi nikako na miru. Hvala što si se javila!
BornToRun je zamolila da je maknem s liste tako da nije više na listi. Sretno BornToRun!
Hvala Himalaya. Treba docekati prvi tjedan u lipnju.
Ljube, ne znam sto da ti kazem. Prvo nam se desila trudnoca neplanirano, nismo znali da imam tako kasno ovulacije. Pa je bio spontani, pa se nismo cuvali no nismo bas ni isli na bebu ali sam se ja nadala da ce se opet uhvatiti. Kako koji mjesec. I sad nakon drugog spontanog smo bas odlucili intenzivnije raditi na bebi i slušati gina pa se odmah uhvatilo. Ovo je treca trudnoca u godini i pol.
Lista za
10.05.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~ 43.dc +
Buncek~~~~~~~~~~29.dc +
Pikulica1985 ~~~~~~ 29.dc
Garawa ~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~ 25.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 25.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 11.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 11.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 1.dc
Sebi pišem 1.dc. Idemo dalje...
Oh..žao mi je Himalaya! :-(
Cure glavu gore i dalje u nove pobjede!!
I meni je zao Himalaya :-( cure nadam se vasim plusevima!
Himalaya žao mi je :ghug:
Meni trakice kažu da ništa još...
Lista za
11.05.2020.
(Ne) čekalice
mašnica ~~~~~~~~ 44.dc +
Buncek~~~~~~~~~ 30.dc +
Pikulica1985 ~~~~~~30.dc
Garawa ~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~ 26.dc
JelenaR~~~~~~~~~ 26.dc
Pearl 22~~~~~~~~~ 12.dc
IvchyOs ~~~~~~~~~ 12.dc
Himalaya ~~~~~~~~ 2.dc
Mašnice, imaš kakve simptome?
Meni je vec jako dugo taj gastritis po noci u grlu (valjda od 7 dpo). Po noci se probudim i pece me. Kad se ustanem malo bude bolje.
Koji ti je dpo? Meni je danas 14, razmisljam kupiti clearblue digital da vidim koliko ce mi tjedana pokazati.
Kod mene testovi negativni..
Trbuh me boli kao da ću svaki tren dobiti..
Meni kako koji dio dana...trbuscic je napuhnut malo brinem kako cu skrivati ipak je 4.ta trudnoca a ne racunam da sam bas 6,7 tjedana trudna. I meni je 14dpo...clearblue mislis da on tocno tjedne pokazuje? Nemoj me nagovarati :) cicke me bole napete su, na dodir jos vise. Ne mogu lezati na trbuhu ne osjecam se onda dobro. Jedem puno vise i zedna sam stalno. Jucer u 15h bila jaàko umorna jos radim valjda cu izdrzati...u cetv.idem na 1.pregled. kad ces ti kod dr.? Utrogestane mi je dao u petak to sam odmah pocela.
Ja sam mu se javila preko maila i rekao je da se narucim 3 tjedna od kasnjenja menge. Ja nemam nekih simptoma osim tog gastritisa i danas bi mi trebala doci menga pa cu napraviti digitalni test cisto da vidim sto pokazuje i da se utjesim. Pise ako je vece od 10 onda pokazuje 1-2 tjedna, ako je vece od 153 pokazuje 2-3, a 2753 pokazuje 3+.
Pozz curke.....masnice i buncek cestitam na plusicima..neka vam budu skolske....mene pisite 1.dc
Hvala! :-)
Napravila sam digitalni. Jos uvijek je plus i pise 1-2 tjedna. Takodjer sam trazila kad je najbolje vaditi betu tj. kad bi ona mogla nesto znaciti. Nasla sam neko istrazivanje gdje su napisali da ako je beta na 16 dpo veca od 300 da je sansa da ce trudnoca biti ok 100% (naravno moguc je spontani, ali vrlo rijetko). Ako je od 200-300 onda je 96%. 100-199 je 73%, a 50-99 oko 25%.
Mislim da cu ici vaditi betu u srijedu na 16 dpo i u petak tako da vidim koliko je i da li se dupla da mi malo bude lakse.