Je li tko bio u Ljubljani nedavno?
Printable View
Je li tko bio u Ljubljani nedavno?
Idem ja ovih dana. Muci me to sto su sve moguce kolekcije i odjeli razbacani po sva tri ljubljanska HM-a pa moram u sva tri, ako mi treba vise-manje sve od ponudjenog. A treba. :/Citiraj:
Mrvna prvotno napisa
Super! Ja idem sljedeći vikend pa ako ideš prije, podnesi izvještaj ;) Našla sam puno slatkih stvari na austrijskom online dijelu ali bog zna što SLovenci imaju od svega toga...Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Dali ima u Austriji C&A pored nekog H&M-a, a ako ima, pored kojeg?
Ima, pored ovog u seiersbergu, a z a druge ne znamCitiraj:
Ava M prvotno napisa
imaš ga u Leibnitzu, ali nema HM-a pored :mrgreen:Citiraj:
Ava M prvotno napisa
kad ono počinju velika sniženja 50 % u 6 ili 7 mj?
U 6.mjesecu
Mi obično odemo iz 20.06. i onda su već pri kraju. Prošle godine smo bili 25.06 i bilo je manje brojeva na izbor, ali se moglo naći.
Kaj nitko od vas ne ide u onaj H&M u Muhrparku u Grazu?
jel to u gradu?Citiraj:
ivanche prvotno napisa
mi ti nikad ne idemo u grad jer moramo obaviti ikeu i toyz, pa nam je malo vremena
Nisam još nikad ja vozila, ali je bliže Seiersbergu nego gradu. Ima na njihovom store locatoru gdje je točno. Meni se sviđa jer nikad nema gužve.
onda 22.6 idem u Budapest.nadam se da Mađarima nije neki praznik
Kažete da H&M ima sniženja u lipnju; znate li dali je to već počelo, ili ih možemo očekivati od sredine mjeseca na dalje?
Ja idem oko 15.06. u Graz pa ću vam reći...i mene zanima isto, pogotovo dječja robica....Citiraj:
Ava M prvotno napisa
trebam jednu malu kupnju u H&M pa ako ima neka dobra dusa koja bi mi kupila :love:
Ne tiče se baš direktno H&M, ali vi tu sve znate :)
Ima li netko iskustva s ovom igraonicom u Seiersbergu? Konkretno me zanima možemo li biti tamo s djetetom?
ja uvijek dobijem na mail njihovu obavijest o snizenjima, ali jos mi nije nista dosloCitiraj:
annie84 prvotno napisa
i sad provjerim mail, i online snizenje pocelo :D
Jel' to znaći da je sniženje i u dućanima?Citiraj:
anjica prvotno napisa
Pa sigurno je.
Sada sam otišla na stranicu i vidjela da je puno stvari koje sam kupial za Janka na sniženju!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
DI JE ONAJ SMAJLIĆ KAJ LUPA GLAVOM O ZID!!!!?????
No, ajde nema veze, ionako nije imao u čemu hodati.
Sada još malo nadopunimo 22. i to je to. Mada vidim da ima dosta stvari koje sam kupila, a više ih nema, pa mi opet nije žao.
E da živim tamo....Uf!
A daj pogle ti te cijene, sada stvarno bagatela, nije ni inače preskupo ali sada je stvarno jeftino!
Znate li možda je li ovaj broj artikla koji se nalazi na robi online isti kao i u dućanu? ako kažem prodavačici da tražim hlače 42-0377, hoće li znati o čemu pričam?
Pa vrlo vjerojatno da hoće.Citiraj:
Mrvna prvotno napisa
Ja sam si po tom on line shopu olakšala shoping.
Ja pak mislim da neće :mrgreen: .Citiraj:
Mrvna prvotno napisa
Tražila sam jednu/istu majcu koju sam naručila preko on line shopa i skužila da više nije pod istom šifrom.
Onda sam išla gledat od male stvari, one su bile 90% ista šifra, al poneka stvar je imala novu šifru.
Neznam, možda mjenjaju šifru kad dođu pod SALE?
Jel bio tko u H&M-u Trstu?
Kakav je izbor?
Gdje je točno smješten?
Netko je bio napisao da se merver ne isplati dignuti kod nas u pošti?
Zbog čega? Zar uzimaju proviziju?
da
Stvarno nisam nikad primijetila da su me nesto strasno ostetili na posti. Ako uopce.
Ni ja :? .Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Ne,ne uzimaju.
ja bio neki dan u hm u sajersbergu, na muškom odjelu je 50% izloženih stvari roba s greškom, upola cijene ili za 5-15 eur.... ovo što nije s greškom je neka standardna njihova ponuda koju vidim svaki put kad sam tamo...
shopping centar west ima puuuuno bolju ponudu od seiersberga koji je bzvz.
Ja ću opet...
Ne tiče se baš direktno H&M, ali vi tu sve znate :)
Ima li netko iskustva s ovom igraonicom u Seiersbergu? Konkretno me zanima možemo li biti tamo s djetetom?
misliš na h&m ili općenito?Citiraj:
Joe prvotno napisa
da se ja ubacim u ovo, meni je centar west uvijek prvi izbor što se tiče HM-aCitiraj:
Moover prvotno napisa
Meni je isto West centar drazi.
E ovako, u centru u Grazu nema bas snizenja, par artikala je snizeno na 2-5-9 EUR, kako za klince tako i za odrasle. Pricam za oba H&M-a. A u Westu i Seirsbergu nisam jos bila, ali West mi je uvijek bio bolji za H&M. Tu sam i iduci tjedan pa ako pocnu malo bolje rasprodaje iduci tjedan, javim. Za sad se ne isplati ici do Graza. Uz to, na internetu imaju vise stvari na snizenju nego u ducanu...
Točno. Ja sam u subotu bila u Seirsbergu i svu robicu sam malcu kupila u C&A. Za moj ukus imali su puno bolji izbor i sniženja 25%.Citiraj:
annie84 prvotno napisa
O kvaliteti još ne mogu pričati jer nam je ovo prva kupnja u C&A.
H&M u Seir. je imao poprilično loš izbor, pogotovo za našu veličinu 86/92.
Nisam gotovo ništa mogla naći ni na bebi odjelu ni na onom za djecu od br.92 na dalje.
Kupila mu samo jedne kratke karirane hlačice, br.92, za 17.95eur i to mu je na žalost veliko tako da ovih dana ide na burzu.
Mi ćemo dakle 22. definitivno opet u Graz, pa ću opet malo pronjuškati po H&M-u...Ovaj put u West centar, tamo je i Ikea... :mrgreen:
jedva čekam izvješće :mrgreen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
ja idem u srpnju, zato me baš zanima. nalukni se ima li što na sniženju za dečke br. 80 (ako stigneš).Citiraj:
cinderella prvotno napisa
Budem, ako još uopće bude nečega... :/Citiraj:
cinderella prvotno napisa
Sva sreća da sam ja pravi shoping obavila u 5. mjesecu jer sada gledam po njihovom on line shopu i nema ništaaaaaa. Pol onoga kaj sam ja kupila je rasprodano, sniženje je, ali po jedan broj ostao i tak...
Više se nadam toplijim stvarima, ali vidjet ćemo...
Ovaj put definitvno idemo u west centar jer idemo u ikeu.