:coffee:, bok cure vidim da ste ok, a to je najbitnije, eto ja sam malo :( mislim da me dere PMS.... :evil:
Printable View
:coffee:, bok cure vidim da ste ok, a to je najbitnije, eto ja sam malo :( mislim da me dere PMS.... :evil:
:D :D :D super crvenkapice da to je dr.B, a žuto tijelo je znak da je bila ovulacija to ti je skroz ok i endometrij isto... super sad samo u akciju!!! :*
:roll:
:*
di su cure?
crvenkapica, a sta da ides na ivf odmah, dal bi te primjerice stavio u 1 mj? jel ces sad an inseminaciju odmah, il se za insem ne ceka a za ivf ipak nesto ceka??kakva je dijagnoza tm?
da idem na ivf mozda bi isla odmah ..to nisam pitala a i ne znam..ko zna :? .....
a za inseminaciju se valjda ne ceka nigdje...ja sam se vec ima 10dana dogovorila sa dr.Šparcom o AIH...i krecem cim dobijem mens...
kod nas je oligoasthenozoospermija,17mil. i oko 40% pokretnih ...ja sam htjela odmah na ivf,zato sam i isla na razgovor, ali ne ide to bas tako...prvo par inseminacija sa ovim spermiogramom....pa onda ivf........tako mi kaze dr.Bauman
Crvenkapice, dao Bog pa mu se pozlatile riječi, pa da nemoraš više dolaziti k njemu, da uspije inseminacija.
Jesi dobila nalaze CB, sve u redu?
uf, nadam se da ce vam biti tako! da vam nece ni trebati ivf, nama je puno puno gori, tek 2 posto pokretnih, a broj varira strasno, na vv bilo 30 ak komada, a u petrovoj cak 15 mil!! pa ne znam vise, mozda da i mm ide sa mnom na sv duh pa napravi nalaz, mislim da je to najbolje
Marta, ima koji razlog zašto si prešla ili misliš na SD sa VV?
Cure, s obzirom da sam odlučila u 1mj ići na prirodni IVF, recite mi dali je to u sasvim prirodnom ciklusu ili se uzima klomifen, jer ostala mi jedna kutija od 7mj..
Ne klomifen sačuvaj, prirodni znači bez hormona. Najčešće 1 js.
Potpuno prirodno, to je to.
jel mene pitas?Citiraj:
vinalina prvotno napisa
sivka,ja kad sam isla na prirodni,bilo je baš prirodno-bez lijekova,dobila sam samo štopericu. nadam se da bude ti taj prirodni i dobitni,pa da skupa furkamo bebolinije po Čakovcu!!! :* :*
hvala vinalina, prava sam neznalica, prirodno pa ne... :?
mislila sam da će ta dva mj. brzo projti, a kad se vuku ko puž... :x pa da poludiš.....
vinalina, o da, ima jako puno razloga! to jednostavno nije bilo mjesto za mene
Pa da imaš ti pravo andreja zakaj uopće brinem.....to je to... sam da projde godina luda.... :lol: i jurimo za beli zg grad!!!!
Crvenkapica, da pitam te za CB.
Dugo idu mjeseci, jedan za drugim, ali dokle god imamo plan, dobro je, imamo problem, pokušavamo ga riješiti i to nas drži živima.
Inače, da se pofalom, naručila sam 30 Gonala kod primarnog ginekologa :D
Sada sve ovisi kada će doći.
Crvenkapice77, super! Drago mi je da je sve dobro prošlo! Nemoj se uzrujavati što je razgovor brzinski, tako je uglavnom svima. Nažalost, to je način na koji bolnice fukncioniraju. Na pregledima sam se najčešće osjećala kao na traci... ali sam zato o dr. B. stekla dojam vrlo skoncentrirane osobe. Kad bi me vidio nije znao kako se zovem, ali je bez pregledavanja moje dokumentacije znao koja mi je dijagnoza. A to mi je bilo jako bitno!
A što se tiče Cita, mojoj je prijateljici nakon niza godina liječenja u ZG, prvi postupak u Citu bio dobitni.
Sretno! Da nam se uskoro javiš s lijepim vijestima! :heart:
pofalom - pofalim
Vinalina, bravo za skorašnju akciju! A gonali dolaze relativno brzo! :D
vinalina mislis na briseve?..svi su mi za 5....hvala bogu :love:
marchie........... :* :*
Mislim da me prerano lovi frka....
Ah, rekli su mi za mjesec dana.
Tak mi je teško kad čujem riječ MJESEC. Odma mi je muka.
Malo sam se uključila,nekak sam danas kilava, imala sam prvi bljuc,bljuc danas, ali sve se nadam da to nebu tako!!!!!!!
Baš lijepo da su akcije tu, da se nekaj dela.....ja sam gonale čekala tjedan dana, ali sve ovisi o dr.....
crvenkapice baš si brza......nadam se da nećeš do ivf-a stići da ćeš sve riješiti AIH-om...i to prvim.....
Tak mi je bljakavo sve.....ma valjda mi je takav dan ( joj, joj,kak živim u zabludi, sve se nadam da će me mučnine zaobići, ali eto...čisto sumnjam)
A kaj nije malo prerano????
I ja bi malo bljuc, bljuc!
Ma hoćemo mi sve da bljuckamo :mrgreen:
Oprosti šniki tebi nije lako s tim bljuckanjem a ja se zezem malo... :love: :*
i ja :D :DCitiraj:
vinalina prvotno napisa
Maaaaaaaaaa neeeeeeeeeeee!!!!! Ništa nije teško..........želim vam svima bljuc, bljuc što prije, mislim ko želi, naravno!!!!!!!!
Ionak sam doma, ležim i odmaram pa sad još malo mučnine, ah nikad nije na odmet, a i inače sam slaba na želudac pa se i ne čudim........sve se to da izdržati i ne pada mi na pamet da prigovaram......samo se vi zekajte!!!! :* :* :*
:* :* :*
Crvenkapice drago mi je da je sve dobro prošlo.
Bljuckalice pozdrav i nadam se da ćemo i mi ostale za vama!
potpisujem u potpunosti!!! :*Citiraj:
modesty4 prvotno napisa
cure, gdje na SD se radi spermiogram, kad se treba doci i kada je gotov? i dali rade detaljnu analizu i o cemu to ovisi?
nevena........evo ja sam juce bila gore.....od 9-11h rade spermiogram....gotov za tjedan dana.....posto sam ja prvi put bila u toj bolnici ne bi bas ti znala objasnit gdje ali pokusat cu kad uđes na glavni ulaz lijevo ides i ravno do lifta..prvi kat to sigurno ,liftom pa lijevo..neka me neko ispravi ako grijesim..ali samo ti mogu reci da je odmah do ambulante gdje se dolazi zbog potpomognute....pozzzz.
crvenkapica hvala, a jel rade i morfologiju takodjer?
Ja baš gledam u nalaz mm-ovak ti piše- volumen, broj spermija u ml, zatim pokretni spermiji ( progresivno p, Pokretni, Pokretni u mjestu),i onda još dio s nepokretnim spermijima......
te na kraju dijagnoza
MI amo radili obradu i na vv i ta je detaljnija, ali i čeka se puno više
Eto, ak ti to išta znači....
hvala šniki, koliko vidim nema morfologije.
a sta to jos na VV rade a ovi drugi ne da se ceka toliko duze?
Na VV imaš cijelu andrološku obradu......i morfologiju također.........ugl. nalaz se čeka mj. dana, a treba i tona živaca kako bi se naručili uopće.....malo onak..... :? :?
Mi smo sad bili na duhu i nalaz je bio kao i na VV, a to mi je najbitnije....nije da su odstupanja u dijagnozi
pa mora biti i morfologija? glupo je da je nema........kako inace znati.......i ovaj na SD je detaljnije obrađen, kazu,zato i ceka se tj.dana, ja inace u sibeniku ,splitu dobijem nalaze za 2h,nije kod privatnika.....Citiraj:
nevena prvotno napisa