Na Dolcu,dolje gdje su mlječni proizvodi u jednoj biljnoj apoteci,navodno je zdravac odličan za problem neplodnosti,ne škodi probat:yes:.
Printable View
Na Dolcu,dolje gdje su mlječni proizvodi u jednoj biljnoj apoteci,navodno je zdravac odličan za problem neplodnosti,ne škodi probat:yes:.
Da,i tamo radi jedna fina gospodja s kojom se moze krasno razgovarati o svim mogucim biljkama i preparatima,zaista je strucna i educirana,a nije prepotentna kao neke magistre.
Kak ste brze! :-o
Fala!:mrgreen:
A cuj,zdravac,iliti pastirska iglica dio je terapije travara Tesica ali moze se piti i sam,raznorazni travari ga preporucuju iz sveg srca..kao lijeci neplodnost,stabilizira hormone,itd..Ali ne smije ga se piti vise od 2 do 3 case dnevno jer sadrzi,radij cini mi se...
E sad nisam ni ja neki osobiti specijalac za to,ali silom prilika čovjek svašta nauči.dakle zdravac je crvena pelargonija(geranium robertianum),ja pročitala da je on odličan za neplodnost po preporuci dr.Braus(ili tako nešto) a čovjek je navodno stručnjak za lječenje biljem(po njegovim dijetama ljudi se čak izlječe od karcinoma).on piše da zdravac trebaju piti oba partnera,i da se vrlo brzo vide rezultati jer zdravac ima u sebi neka ulja(nemogu se točno sjetit kako se zovu)koja odlično djeluju i na muški i na ženski reproduktivni sustav.eto to je to što ja znam o njemu,nadam se da sam bar malo pomogla:klap:.
Opa Sela u isto vrijeme.;-)
Angazirane smo,nema sto:mrgreen:
Sela i Sanja1 stvarno ste brze :klap:!
Osobno sam spremna sve probati, ali nekako sam ipak skeptična, jer da je tako jednostavno... valjda bi i doktori to preporučili?!
Jel koja od vas to pila i jel bilo rezultata?
Evo ja upravo pijuckam svoju dnevnu dozu zdravca:mrgreen:.
Mm i ja smo tek počeli ali sam na nekim drugim forumima vidjela da je bilo rezultata.:-P
Ja pijem vec cca 2 mjeseca,mm ne jer je protiv svega i svacega,tezak je malo,al zato sam ja otvorena na sve i sva.Nece sigurno skoditi ,cak je i ukusan,nije gorak,brzo se naviknes na njegov okus.O rezultatima jos ne mogu pricati,ne znam hoce li ih biti,a ako ce ih biti onda sigurno nece samo od toga jer ja uzimam dosta toga,blue-green klamath algae redovno vec godinu dana(za rejuvenizaciju i jacanje vlastitih maticnih stanica),pa shatavari(ayurvedski tonik za zene),a o folnoj,maticnoj mlijeci itd nema smisla trositi rijeci-to je pod default.
Sanja1 držim fige da pomogne..a ja ću se malo pozabaviti time jer zvuči zanimljivo! Iako, u vrijeme dok smo još išli u ciljane odnose, pila sam vrkutu i macinu travu..tada nažalost, iako sam bila disciplinirana, s time i u kombinaciji s klomifenom uopće nisam reagirala! Tada sam se i prestala zamarati prirodnim lijekovima...ali ovo vrijedi malo istražiti. U svakom slučaju, ako je prirodno, odmoći ne može!
U svakom slučaju hvala na informacijama:-)!
Dbrjtr,Petrovke,ima li sto novoga,pisite,Sanjicka jel pijes sok od cikle??
Joj ja se spremam baciti na sok od ananasa, to sam i zadnji put pila, ali ne baš dugo, čak kad sam krenila na folikumetriju nisam uopće više pila, a svejedno je endometrij bio ok! Ali ipak ću malo pijuckati ili malo svježeg popapati nije na odmet samo baš mi i ne štima taj sok jer mi je presladak, a ja nisam ljubitelj slatkog.:-P
Curice, obratite malo paznju na ovaj link i razmislite http://forum.roda.hr/threads/55534-I...es-na-Plitvice!. Znate vec onu: djela govore vise od rijeci, a sada nemamo drugog izbora nego djelovati, pa tko hoce i moze da nam se pridruzi samo neka se upise na listu.
Petrofke jel ide netko na Plitvice? Ja nažalost ne mogu- već dugo znam da mi je taj vikend rezerviran (posao). A mogao bi biti super izlet; ugodno s korisnim...
Sanjička jesi imala drugu folikulometriju,kakvo je stanje?:roll:
Dobro jutro drage moje!!!!
Bila sam jutros i eto sad sam stigla na posao.Rezultati (ne znam sta bi rekla):endometrij 4,8 folikul13x11
Pijem sokic od cikle i nije bas nesto prefin ali za moj endometrij sveeeeee,jedem ananas i andol100 svako jurto i NISTA za sad.U ponedjeljak ponovno na UZV pa cemo vidjeti.Ako nista sada onda sljedeci ciklus uz neku blagu stimulacijicu za endometrij.....
A gle,sad ti je već skoro 5 a do ponedjeljka bi mogao biti i 6.čitala sam jednom na topicu "optimalna debljina endometrija"da su cure ostajale trudne i sa endo 6mm,tako da nema predaje i dalje pij ciklu i sve ostalo:yes:.
Ma naravnooooo,NEMA odustajanja!!!!!:-D
Ponijela sam i na posao sokic pa se tankam.Valjda smijem pit u neogranicenim kolicinama!?!:oops:
Do Plitvica jos 7 dana,ja radim 15.og,ali vidjet cu,a osim toga moram vidjet sto ce mm rec..Stalno citam te postove,i iscitavam u njima tako gorku istinu,ali nama se nece dogoditi Grcka..Mi smo narod po mentalitetu pasivan,trpezljiv,kukumaljav,pa pogledajte sto nam radi vlada u drugim aspektima pa-nista.Razgovarala sam prilikom lezanja nakon transfera,eto prije 8 dana,sa jednom zenom iz Zadra i slozile smo se da smo svi mi izgradili svoj neki mikrosvijet i da gledamo i radimo jedino zbog sebe i svoje koristi jer na sve oko nas se tesko ili nemoguce moze utjecati..Da,slozila sam se s tim,ljudi se prilagode,pokriju nekim svojim kisobranom i zive ispod njega kako znaju i umiju..Ovaj zivot je poput divovske krmace koju cicaju njeni prascici,koji je jaci,taj ce pocicat vise mlijeka,oni jadni,krzljavi,nemocni ce sto ostane..Ljudi su takvi,ocito smo mi Hrvati takva nacija,to nam je zapisano negdje u kodu...Cicaj i ne mijesaj se u nista da ne bi naj....Nasi ljecnici su polozili zakletvu da ce im dobrobit njihovih pacijenata biti na prvom mjestu,pa ipak..ipak je njima njihova dobrobit prioritet.Bolnice su tu zbog pacijenata ali ispada da su bolnice tu zbog sebe samih i nijihovih placa i polozaja..Hrvatska je u principu zemlja iz koje se treba maknut i otici.Tu nema demokracije,nema pravde,vlada korupcija i kriminal kao javno dobro.To je jasno svakom tko okrene par stranica Vecernjaka,pogleda pola dnevnika HRT....Sto je jedan zakon o MPO u tom drz-ne daj-cicaj-vladaj-uzmi-prikri-potplati organizmu?Sad ce me administatorice ukorit jer to sto pisem nema veze s topicom...
Sanjicka drzi se,mozda sta bude i od ovog ciklusa....
Ja sam digla ruke od ovog prirodnjaka i danas cu popodne peglati,ceka me hrpa vesa.pozzzz Petrovke!!!!
Sela ti ideš? :klap: Blago tebi...
vi-vi-vibram za tvoj ciklus :mrgreen:
Hvala na vibricama tlatincica!
Velim,ne znam dal cu ici..Nije mi jednostavno.
<Sela X potpis na sve, ali daj nemoj peglati dok ne izvadiš betu! Ništa nije gotovo dok nije gotovo. Meni je i 36.8 povišena temp.jer mi je inače 36.4 8-) Kolika je tebi normalna temp?
Sela, drago mi je da si to sve napisala.Ja stvarno ne vjerujem da mozemo ista promijeniti dok Milinovic ima sve svoje funkcije a cak ni promjena zakona mi ne bi donijela znacajno vecu sansu za trudnocu.Angazirala sam se u borbi protiv Zakona jer ne mogu podnijeti da me prave budalom i poigravaju se mojim zivotom a da ja mirno sjedim i trepcem okicama.Moram imati mirnu savjest da sam poduzela sve sto je bilo u mojoj moci.
A sto se tice peglanja, znam da ti zivci rade i da je najteze mirovati ali pusti peglu, nece pobjeci.
Normalna temperatura mi je 36,6..Ma nema veze.pokusat cu misliti pozitivno.Ne zelim vise vidjeti toplomjer u svojoj blizini.No,bilo kako bilo,ja sam ujutro oprala 2 prozora ,a sad popodne opeglala 2 snopa vesa..Ljuta sam na sve i sva,bijesna i zivcana..Pojela tablu cokolade s keksima,da imam doma pivice,mislim da bi nestala u trenu..Moze biti da je to PMS,ova faza ce mi trajat krace ocito i za par dana doci ce M.
Taco ja isto ne vjerujem da ce se ista promijeniti jer kojekakvi lobiji stoje iza ovog zakona(no,to niposto ne znaci da ne treba ici u Plitvice i samo sutjeti i pristajati da nas rade budalama);ovo je drzava gdje se eventualno moze izazvati sucut javnosti i vlade i senzibilizirat je-strajkom gladju,samospaljivanjem pred Saborom i slicno.Drugo kod HDZ-a ne pali.Zvuci odvratno,ali tako je-I to je vlada koja ce za godinu dana uci u europsku zajednicu..Ne pustaju Turke u EU, pa oni su manje fundamentalistickiji od nas.Zivjela Turska!Sorry admin,opet ja politiziram,sorry
Selaaaaaa ne prati prozore i peglati do bete,sad da ima smajlić koji špota odmah bi ga stavila:-P.A što se tiče svega ostalog što si rekla u potpunosti se slažem,osjećam se isto tako,ljuto,frustrirano,ponekad bijesno,i usprkos svemu što pokušavamo mislim da do promjene neće doći dok se ne riješimo "gospodina"ministra.
P.S.što neznači da trebamo odustati,riješit ćemo se i zakona i njega kad tad:yes:.
Za cure koje interesira zdravac. Već sam negdje to napisala, ali evo da vam ponovim. MM i ja smo ga pili u zadnjem postupku i mislim da je dosta pomogao, iako kraj nije bio pozitivan, ali dobili smo dvije blastice uz endometrij 14 mm.
Samo da napomenem važnu stvar, a kako su i mene upozorili - ne piti više od 1,5 dcl dnevno, jer zdravac ima previše radija u sebi. Ja sam uz njega pila još i folnu i jela ciklu. Mislim da je ova kombinacija bila pun pogodak jer mi je do sada dala najbolje embrije, a o endometriju da i ne pričam (iako je i estrofem imao tu udjela, ali pila sam ga i u prijašnjim postupcima, pa je uvijek bio oko 8,9)...još samo kad bi se bebica/e zadržala :-)
Cure, sretno u postupcima, držim fige svima! :love2: :zaljubljen:
Ovako- ja sad žderem ciklu (zamrzit ću je), pijem zdravac (fini mi je- šteta što može samo šalica dnevno), ananas (to mi nikad neće dosaditi, osim čišćenja), pokušavam smanjiti kofein (:-( ja volim kofein, mljac), matična mliječ....Čak sam počela jesti crveno meso (brrr al šta ćeš). I folna, C vitamin i omega.
Imam mjesec dana da se pripremim- ima li još netko prehrambene preporuke? Može i kemija.
Kad je bal nek je_bal :mrgreen:
Sela draga slažem se s tobom, ali slažem se i s drugim curama...pranje prozora, peglanje veša i živciranje ne pomažu! :nono: Za izbacivanje negativne energije predlažem šetnju u prirodi i zagrljaj dragih ljudi!
Tlatinčice svaka čast na pripremama! znači mi se vidimo u lipnju?
Moram priznati da što se više bliži termin postupka, ja sam sve nervoznija i sve se više bojim mogućnosti ponovnog neuspjeha, do te mjere da bi najradije sad zaspala i probudila se najesen!
Zbog toga se divim svim curama koje ne gube nadu i nakon nekoliko pokušaja i zato svima njima/vama šaljem :*
Gosparka gdje si ti? Još u Petrovoj ili...? :-)
Baš sam nešto gledala stare povijesti bolesti kad sam išla na AIH i vidim da sam 2008 imala endometrij 14,8.... a sad 7,8 :-o
Koji vrag ga je toliko smanjio? Pitam se čine li godine svoje?
Kunem se da nisam povećala doze s&d&r'n'r u ove dvije godine! Dobro, s možda malo jesam :mrgreen:
:lol::lol:e Tlatincice baš si me nasmijala,u svakom slučaju S je dobro da se kvantitativno i kvalitativno pojačava,tome treba uvijek stremiti:lol:.
Pazi ti si moje godište, a kako vidim SD-ov specijalist nije ljubitelj starijih od 30 :coffee: :mrgreen:
:mrgreen: ne znam, ja sam čula sve najbolje o njemu. Prijateljica mi je upravo došla sa SD i ima samo riječi hvale...a u 40-toj je ;-)