Hvala, sretna, budem provjerila slijedeći tjedan pa javim kakvo je stanje.
Printable View
Hvala, sretna, budem provjerila slijedeći tjedan pa javim kakvo je stanje.
Jučer sam bila na prvom uzv, piše da imamo 5 tjedana, vidi se gestacijska i žumanjčana:-)
Kaže gin da je sve kako treba biti i naručio me za dva tjedna da čujemo srce junačko! Kaže da možda imamo i sramežljivog blizanca koji se sakrio(obzirom na visoku betu)...Presretna sam, strah je malo popustio ali još strepim. Jučer su me tamo vagali i mjerili mi tlak, sve ono šta sam uvik gledala kako rade drugim trudnicama...Bila sam sva izgubljena haha, ne mogu virovat da se to meni događa, da sam ja sad trudnica:-) Nakon svih tih godina, i svih postupaka...Znam sve o neplodnosti, al brate mili o trudnoći ne znam apsolutno ništa. Sva sam u oblacima:-)
kinki :love2::zaljubljen:
Klomifena ima UVIJEK u ljekarni u sklopu VV (125kn/kut), ide bez recepta, a na Dolcu je procedura da se naručuje temeljem recepta i čeka se nekih tjedan dana (190kn/kut).
Belupov uopće više nemaju, već Ratiopharmov.
Znam sve o neplodnosti, al brate mili o trudnoći ne znam apsolutno ništa.
kinki, imaš sad draga par mjeseci da naučiš! drago mi je da je sve ok! ;-)
kinki, baš mi je drago zbog tebe; nek sve ostane u redu do kraja, uživaj zaslužila si!:-)
ja jučer bila na dogovoru za dalje i krećem s klomifenima najvjerojatnije u 2. mjesecu.:-)
da li tko zna gdje se u osijeku može nabaviti klomifen?
kinki uživaj u trudnoći imaš vremana štogod o tome i naučiti
ivkica hvala na info o klomifenčićima
curke je li se netko čuo sa našom Emom? Ona je trebala vaditi betu 18.12. Nadam se da je ugledala prekrasnu betu :heart:
svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na žalost,Emu se može brisati sa liste čekalica..beta je bila jako mala,a za dva dana se nije duplala...na žalost ništa..:-(
Hvala mia na informaciji. Baš mi je žao Ema :love2: Želim ti puno snage za dalje :heart:
Ajoj, baš mi je žao Ema :-( ako još nisi, napravi svakako pretrage iz trombofilije i imunologije
kažu da ima u onoj ljekarni u Strossmayerovoj...kod Benetona, na ulazu u onaj neki dom zdravlja
Curke, tko zna kada doktori počinju raditi ... naime trebam prijaviti pozitivnu betu (194:zaljubljen:) i naručiti se na UZV!?
Isto kad i sestre, 10.1., bar ja imam takvu info.
Oni su u biti cijelo vrijeme gore samo što u ovo vrijeme praznika ne rade s pacijentima. Probaj nazvat, možda ti se netko javi.
Rikkiki čestitam od srca
Ja sam jučer prokrvarila. Bila sam odma na CITO, Šparac kaže da je zasad sve ok i da se čuje srce, dao mi je antibiotik, pojačao utriće i ukinuo andol dok ne stane krvarenje. Nije mi objasnio otkud krvarenje al hematom nisam imala. Sad moram strogo mirovat i molit boga, tako je reko. Žene moje, kad sam vidila tu krv imala sam slom živaca...I onda čujem srce, po prvi put...Ne znam šta ću ako ga izgubim, majke mi ne znam...Mislite da je dr Tomić u bolnici? Volila bih se čut s njim.
Kinki, nazovi, ali sumnjam da ćeš koga dobit. Jel stalo krvarenje? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro prođe!
Kinki, vibram da sve bude OK
kiniki držim ručno-nožne fige da sve ispadne dobro !
Kinki ... sigurno će biti sve OK ... to je možda zbog onog drugog koji se još nije vidio na UZV. glavno da je onaj mališa OK i da srčeko kucka. držim fige da krvarenje prestane i da sve prođe bez ikakvih problema.:love2:
kinki, :kiss: i ~~~~~~~~~~ da sve bude OK.
Svim suborkama iz Vinogradske želim uspješnu i bebom blagoslovljenu 2011.!
Kinki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim dragim curama želim uspješnu i plodnu 2011 godinu i da sve u 2011 dobijete bebice u naručje ili barem u bušici :heart:
uspješnu, veselu i sretnu Novu godinu želim i našim najdražim sestrama, doktorima i biolozima :joggler:
kinky drži se, puno cura je imalo krvarenje pa je dobro završilo, samo budi pozitivna :love:
Drage cure, svima nam želim bebu u 2011!
Kinki nam je dobro, prestalo joj je krvarenje prije 2 dana. :-)
Evo da se javim na brzaka, zadnja 3 dana samo smeđi trag na wc papiru, mirujem i nastojim bit cool. Valjda će bit ok!
Kinki, dobro je ... držim fige da skorz prođe i da od sada samo uživaš u trudnoći ... pusa!! :love2: