višnja:love2::heart:
Printable View
višnja:love2::heart:
visnja :* :love2:
visnja :love2:
višnja draga, :love2:
višnja, mislimo na tebe i tvog andjelčića :love2:
Višnja, draga :love:
Roza, prekrasne vijesti da je sve super i još curica ....divno
Tibi, u iščekivanju tvojih srećica :heart:
Višnja :love2:
Roza uživaj u trudnoći i u Pepelani :-)
Klarita meni isto nije pasala fizikalna, još me je više bolilo nakon nje, možda treba počekati da prođe akutna faza pa onda vježbati...
višnjice :love2:!
Roza već!
Tibi još malo, te vaše trudnoće lete!
Malo da vam mahnem :bye:
Nemam vam nista pametnog za napisat, bembo je ok, spol jos uvijek nepoznat...
Udara, lupa, razvaljuje....Ako ne udara onda stuca :lol:
Roza ma kud prije 20 tj??? Meni taaaako sporo ide...a ustvari imam jos samo 8 tjedana do termina...
Bravo za curicu! Ajd nek barem ti znas sta nosis :-)
Tibi draga, pa ti si pri kraju...jos samo malo i dvije struce u rukama...uopce ne mogu zamislit kolika je to sreca :heart:
Pusa svima da vas ne nabrajam :kiss:
Danas sam izašla iz bolnice , dan prije majčinog dana rođen je Luka moja
ljubav u 20 tt ,izgledao je savršen.
Napustio nas je a ja osjećam da umirem...
Norafora, suze su mi došle radi tebe. Što god da ti napišem neće ti biti lakše, ne još.:love2:
Pružam ti podršku, piši, vjerujem da pomaže podijeliti osjećaje s nama koje znamo kako je to.
aj Norafora.....Luka, tvoj mali anđeo....je sada sa mojom Marijom! ima lijepo društvo i nisu sami. nisi ni ti ...imaš nas! draga...sada nemaju smisla nikakve riječi. ponašaj se onako kako se osječaš i javi se kada osjetiš potrebu. tu sam i vjeruj....proživljavam s tobom sve!!!!! pusa
a joj norafora.... strasno mi je zao.......:cry:
Norafora jako mi je zao zbog vaseg gubitka, al znaj da je tvoj anđeo sigurno na nekom lijepsem mjestu i da cete jednoga dana opet biti svi skupa
noraforadraga žao mi je puno...još je sve jako friško i što god da ti napišem neće te utješiti ali ovdje ćeš naći podršku...
anđeo tvoj je sada na sretnom i lijepom mjestu s našim anđelima!:love2::heart:
norafora, mislim identično kao klarita. tu smo, znamo da nema utjehe, ali podršku ćemo ti pružiti. neopisivo mi je žao što si izgubila svog luku. :cry:
strahovito mi je žao što eto i tebe u našem klubu...:-(:love2:
http://www.24sata.hr/news/nije-izdrz...0-grama-220462
:cry::cry:
ja sam nekako prazna zadnjih dana...imam takav čušpajz od osjećaja da je zapravo praznoća najbolji opis...
nekako sam uvjerila samu sebe, zapravo istina je da se sve dešava s razlogom...ali zašto moramo izgubiti dječicu??????? tko je to odredio??? čemu je to dobro??? :-(
Norafora iskreno mi je žao zbog Luke :cry:, tu smo za tebe kad god ti bude trebalo
boxice ja sam jednostavno prestala postavljati pitanja zašto jer samo sebe ubijem u pojam i bacim u vrtlog bez kraja i odgovora....
Nora fora,moja iskrena sućut.Što je ovo u posljednje vrijeme samo neka smrt zaredala.Koji užasi,i ja se stalano pitam kad odem na grobić sinu, a gore toliko dječice, zašto baš oni što su to oni skrivili. Tako jednog dana prolazeć pored jednog,sad ću malo interpretirati jer nisam baš dobro zapamtila a glasi: nestoj pored mog groba,ne plači....i ide još nešto a kraj mi je najbolji jer anđeli nikad ne umiru.Stalno mi se to vrti u glavi.Sljedeći put ću to sigurno zapisat pa vam javim,a možda netko od vas i zna taj text.Tako kad malo bolje razmislim i to je točno,oni nikad neumiru,oni su svugdje oko nas tj u nama.
Norafora, jako mi je zao. Vjerujem da je tvoj Luka sad s nasim andelima.:love2:
norafora jako mi je žao i svi znamo kroz što prolaziš, ali Lukica je sada sa našom dječicom i vjerojatno mu je ljepše nego ovdje!
Ne vrijedi se pitati zašto jer odgovor na to pitanje ne postoji!
norafora, jako mi je žao...
Norafora žao mi je ..... drži se.... :(
Norafora, jako mi je zao sto si postala jedna od nas, jako mi je zao sto je Luka morao otici, jako mi je zao sto je ta teska sudbina zakucala i na tvoja vrata. Ali ove cure ovdje ce ti dati podrsku, sve sto te boli pisi kada zazelis. Jer One razumiju. Nase bebe su otisle na ono mjesto gdje cemo svi jednoga dana, srest cemo se. Nasi andjelcici su sigurno dobro, ipak samo andjelak je andjelak, ne moze to biti svako.
Norafora:love2:.. žao mi je...Tvoj Luka je sad na puno ljepšem mjestu :heart:
za malog Luku preranorođenog sam čula i strašno...mali anđeo...i opet Luka, prestrašno...zadnjih dana kako se približava godišnjica sve sam više koma, posebno noću kad trebam spavati...:-(
Nemoj stajati na mom grobu i plakati.
Nisam tamo.
Ne spavam.
Ja sam jedan od tisuću vjetrova koji pušu.
Ja sam dragulj što blista na snijegu.
Ja sam sunčevo svjetlo na zrelom žitu.
Ja sam jesenja kiša.
Kad se probudiš u jutarnjem miru,
Ja sam užurbanost koja se javlja od ptica što kruže u letu.
Ja sam zvijezda što sja na nebu.
Nemoj stajati na mom grobu i plakati.
Nisam tamo.
Ne spavam.
mislim da se radi o ovoj pjesmi,autora ne znam.
norafora moja sućut i strašno mi je žao.prazne riječi,znam.ne vraćaju tvoje dijete,ne umiruju,frustriraju.bit će bolje,jednom...
jako lijepa pjesma, i vjerujem u nju, ali nazalost taj grobić je jedino mjesto gdje dodjem i osjecam se da sam nesto uradila za svoju dijecu, kad ga ocistim, kad zapalim svijece, okitim boric, uskrsnje drvce ili donesem cvijece i naravno pomolim se za njih da ih cuva dragi Bog. Iako su oni stalno u mojim mislima gdje god otisla znam da su samnom moja dva :angel::angel:
ajme, koji stihovi. uz njih ću preživjeti današnji dan. danas bi mi bio termin. znam da je to samo matematički izračunat datum, ali...
lijepa pjesma!
drage moje ja sam primjetila da više nemam ni snage plakati, ako me uhvati plač, kažem sebi: Ne plači, i sada me više ništa ne rasplače, samo kad se sjetim Marije , lica, toga dana ali sve tužne sudbine ljudi me ne diraju...kakva sam ja to? loša? otupjela? zaista ne znam što se događa....zatrpala sam se poslom i obvezama i ne dam si razmišljati...sve vrijem poklanjam Klari...uf!:-(
jako mi je žao... drži se...
moj je bio 25.05., ali taj dan nisam nikada doživljavala kao neku obljetnicu...kao ni datum kada se rodio...
ne vezujem se za datume...ne obilježavamo te dane...ne palimo svijeće samo toga dana...
važno mi je sjećanje i misli koje šaljem kada se sjetim malog ljepotana... važno mi je da zapalim svijeću kada to osjetim...važno mi je da svi razgovaramo o njemu kada to želimo...
mala laiasve ovisi o tome kako neki ljudi podnose...:heart:
ja se osjećam točno tako kako si ti napisala, mislila sam da sam luda.
čak i kad me netko na ulici zaustavi i pita kako sam glupi i tupi mi je smješak na licu.
ni na grobu ne plačem, lijepo mi je vidjeti tri mala anđelčića, znam da su od kamena i da nisu oni ali imam osjećaj da jesu....
klarita.......to ti je obrambeni mehanizam....kad bi mogle plakat ili bit tužne koliko bi stvarno mogle.....od tuge bi umrle!
ja plačem već dva dana. jučer je bio četvrtak, dan kada bi brojila puni tjedan trudnoće. danas sam dobila nalaze brisa endocerviksa: ešerihija i enterokokus. mislila sam da nemam više suza, ali jedino šta sam nakon toga bila u stanju, je bilo sjest i plakat i pitat se dokle? dokle s.... na s....?
ne znam drage moje, bliži se ta godina a ja otupjela.da, žao mi je nekoh lljudi i njihovih sudbina ali suza nigdje...jedino me još drži faza da teško podnosim društvo trudnica i malih beba.u pon mi se vraća kolegica s posla koja je rodila par dana prije mene(inače svakid dan je vozim) i ja ne znam kako da je upitam za malenu kad ću stalno misliti da je moja Marija trebala sada puniti godinu...teško je...:cry:
klarita ja mislim da je to sve normalno, da su to faze kroz koje prolazimo od plakanja do tuposti . Ja isto sve manje i manje placem al stalno mislim na njih, tako mi nedostaju, stalno me nesto podjeca na trudnoću i dane kad sam bila tako sretna.samo kad se sjetim dana kad sam saznala da nosim blizance i prvog ultrazvuka i kako sam se rasplakala na ginekoloskom stolu od neizmjerene srece, za takve osjecaje se isplati zivjeti, a sigurna sam da ce opet nekad doci .... samo treba doci nase vrijeme a ja sam uzasno nestrpljiva ja bi sve odmah, al to neide tako.....
klarita neznam sta da ti pametno kazem na zadnji post, znam da je tesko, saljem ti :love2:
klarita, i moj anđeo se zove Marija. nadam se da je ovo...ovo sad trenutno stanje i raspoloženja na forumu...trenutno. znamo mi biti i jače. možda se vrijeme mijenja.....past će temperatura.......palo nam je i raspoloženje. znam da nam netreba puno, da suze kreću i same od sebe....nekad se pitam ima li uopće utjehe za nas...ima li pravde, vrijedi li vjerovati? ja sam nekako bila ok sve do ovih nalaza.....opet pitanja, od kud beštije, zašto tu? glupa sam i tupa trenutno, prvi put da nemogu spavat, imam pritisak u prsima koji nemogu izbaciti. sad bi već sitno brojili dane do termina, pripremali se za dolazak princeze...trebali smo biti sretniji nego ikad.....a jadniji smo nego ikad.
ja sam uvjerena da se sve događa s razlogom...ali kakav to može biti razlog da ostaneš bez dječice???? ja sam dobila miceka koji mi je ublažio bol, ali mislim li da ima pravde? uvjerena sam da nema, pogotovo vama koji na teži način dođete do dječice...
također me nerviraju priče da smo mi posebne mame i da to ne može svatko...ali zašto baš ja? zašto ti zrinkič? zašto klarita?
mrzim i kada mi govore da sam hrabra...čemu? i što mi vrijedi hrabrost kada sam ostala bez najvrijednijeg... :-(
a suze? jedno vrijeme sam bila otupjela...ali su se vratile...suza ćemo imati cijeloga života...:-(
klarita...mislit ću na tebe 20...možda ti bar malo olakšam...:love2: