Evo samo da javim da smo u ponedjeljak 28.4. na brdašcu....napokon dočekala 1.DC :), riješila nalaze pape i briseva i sada sam gore na vađenju hormona i pregledu, a mm na s-gramu :)
Printable View
Evo samo da javim da smo u ponedjeljak 28.4. na brdašcu....napokon dočekala 1.DC :), riješila nalaze pape i briseva i sada sam gore na vađenju hormona i pregledu, a mm na s-gramu :)
Evo i mene da se javim s prvog ultrazvuka..imamo dva srceka...da da kucaju nam dva mala srca..presretni smo i želim svima vama da uskoro iskusite ovaj predivan osjecaj..šaljem svima puno pusa i :love2:
Nada cestitam i ovdje!!!
Koji dnt te dr narucio na uzv?
Cure, još jednom čestitke i da vam se što prije pridružimo i mi ostale pa da na forumu bude sve puno trudnica...
Pitanje! Od zadnjeg papa - testa je prošlo gotovo godinu dana (upozorio me soc. gin) pa me sad brine da me doktorica ne pošalje kući. Za 10-tak dana će biti godina dana, a sada imam M pa nikako ne stignem prije pregleda na VV. Je li imao tko takvu situaciju? Brisevi i ostalo mi još vrijedi...
Jucer mi je bila punkcija i nazalost bio je prazan folikul....
moja zadnja sansa i oprostaj od vv
i od divnih ljudi....
bile su ukupno 4 punkcije i 3 transfera...
nadam se da ce se koja sutra javiti kako je prosao transfer....
sretno svima u koje cemu :)
marincezg, saljem veliki zagrljaj...
Vaki, mozes se napraviti blesava i ne spominjati...
ja imam papu i briseve iz 9/2013 i nitko mi nista nije rekao
kaj da zovem sestre i pitam?
bez razloga dizete paniku.
nazvala i pitala, kaze sestra 6 mj. i neka ponovim
Ja volim ponoviti briseve da ne bi slučajno bilo kakve beštije. To mi je minutica kod gine na stolu, a nalaz bude gotov za 3-4 dana. Nema panike!
Uz sve te preglede i punkciju to mi dođe poput mačjeg kašlja, ali sam bila toliko fokusirana na postupke da sam skroz zaboravila na papu... Briseve sam radila kasnije pa mi još vrijede. Ah, vidjet ću sutra što će doktor reći (doktorice nema)!
Sad ste i mene bacile misliti...moja papa je od listopada al mi je brisevima godina dana iduči mj.
Nebi bilo loše to obnoviti prije idučeg postupka,prije nego mi i dr sam veli :-/
Jao Krtice,tak su ti brzo gotovi...ja svoje čekam mjesec-dva.
Najjednostavnije vam je nakon neuspjesnog postupka pitati dal je za iduci potrebno ponoviti nalaze. Onda doktor/ica provjeri u kompu i kaze vam na licu mjesta.
Žužy pa o kojem postupku ti pričaš? To ti neće trebati barem idućih 9 mjeseci... :-*
Zajedno smo bile na punkciji ..i meni je ovo zadnji pokušaj.Eto od dvije stanice jedna se uspjela oploditi pa su mi je jučer vratili...
I sad grizem nokte do 12.05.Nas dvije smo imale jučer,a jedna cura za koji dan..
Žao mi je što tvoj zadnji pokušaj na VV nije prošao bolje:-( Ali nemoj dići ruke od svega :nono:
marincezg, philipa :love2:, držite se cure!!!!
marincezg - :love2:
Ako nekoga zanima VV radi 01.05. iako je praznik, doktor je dežuran!
samo da javim i ovdje, jutros vadila betu 16.dpt 2dvodnevna embrija ,Beta je 1870,7!!!!!!
Evo imam dogovoren pregled kod dr. A u ponedjeljak, 5.5. :-)
ima beta velikih i lijepih čestitam!!!!
Krtica mi se vidimo :)
Ako mi tko zna reć što me čeka na sljedećem pregledu,dakle na posljednjem mi je vidio 3.dc cistu i dao estrofem 14 dana 2x2mg drugi dio ciklusa,i naručio 14.dan estrofema...
KLARA31 pregledat ce te UZV da vidi dal je otisla cista, ako je otisla dolazis 3dc i kreces u postupak. sretno!
znači ništa i ovaj ciklus,jer 5.5 me naručio a tada bi mi po proračunu trebao biti 8dc
od kojeg do kojeg dana pijes estrofem? da li si danas dobila M?
klara vidimo se, nadam se da ćemo brzo biti gotove i da neće biti velike gužve.
Sljedeći ciklus krećeš, a ciste naravno sada neće biti! Sretnooooo
Klaro, mogli bi prirodnjak ovaj ciklus, za to ti nije kasno (znam da su curama i sa cistom radili punkciju)...
Danas vadila hormone i muz s-gram....dosli u pola 8 i pripremili se na cekanje jer je cekaona bila krcata,ali na moje iznenadjenje i pregled obavila kod dr.Alebica prije 9....dobili upute kod one tete za papirologiju koju moramo rijesiti i dolazimo opet od 3-5 DC....pa me zanima koje je inace pravilo za kretanje u stimulirani postupak, tj.od kojeg DC se pocinje sa pikanjem?
I ja sam danas ekspresno bila gotova, baš me je to iznenadilo.
Sladjo, ako sljedeći ciklus krećeš u postupak, 1dc se naručuješ za 3dc, nikako kasnije. Ako je tada sve ok, odmah počinješ s pikanjem.
Ajvi, idete li i vi sa klomifenima ili čisti prirodnjak?
Da, isto klomifen, 3x1. U subotu sam opet gore.
da li u bolnica vuk vrhovac ima parking ili makar neki u blizini
Nadam se da cu uspjeti skemijati da odem 3 DC pa ako ce biti srece da krenem odmah :)
inada...parkinga bas nema oko bolnice, ima uz cestu u okolnim ulicama ali je jaaaaako tesko vidjeti slobodno mjesto, ali nekih desetak min od bolnice ima podzemna garaža Kvatrić...mjesta koliko hoces, parking 4 kn/h i bez brige ste....
hvala ti, znam za tu na kvatriću ali ipak sam se ponadala da ima negdje bliže :roll
Ma nađe se u ulici uvijek mjesta...mi smo našli,u koje god doba da smo došli,nekad odma kod ulaza u bolnicu,nekad na kraju ulice..al smo našli (kuc-kuc8-)).