Da samo znaš kako ti zavidimo što si imala priliku vidjeti ih. :heart: Sad imaš zadatak izljubiti ih od svih nas sljedeći put!
:-)
Printable View
Da samo znaš kako ti zavidimo što si imala priliku vidjeti ih. :heart: Sad imaš zadatak izljubiti ih od svih nas sljedeći put!
:-)
Drzte se :heart:
O Inesz hvala a samo nam dođi jer se nadamo još kratko biti gore, sljedeći petak operacija pa vjerujemo za koji dan doma
I znate kaj, jučer smo probali dojenje i iako sam malo prije izdojila M se prikačio i pravo povukao, sada ću probavati svako malo jer je osjećaj predobar. I imamo problem s pelenskim osipom - dosada je bio na nekim njihovim pelenama kojih je svalilo pa smo mi donesli P******** i nakon samo nekoliko komada guza mu se zacrvenila. Ja ga uvijek prvo pobrišem mokrom maramicom pa blazinicom namočenom običnom vodom (presvlačim ga u krevetcu jer je na infuziji) i namažem guzu kremicom. Njega jako smeta kada ima ukakanu guzu tako da ga u vrijem posjeta 10-19 presvlačimo i po 5 puta
uzmi neke pelene sa manje kemije
i nemoj koristiti vlažne maramice, one su isto prilično agresivne... operi ga samo vodom i blazinicama
ali, krasno mi je čitati o ovakvim "banalnim" problemima koje muče sve roditelje, koji vas ni po čemu ne izdvajaju od ostalih
još samo da petak prođe...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena, svratim vjrojatno sutra oko podne da vas vidim na minuticu :-)
i savjet-ne te pelene na P, one su već premazane nekim losionom koji niti jednoj bebi ne treba a kamoli malom mišu kakav je Matej.
I ja ne stavljam kremu nakon svakog presvlacenja,pustim da koza dise
Stalno tu citam temu,nadam se da ste jako brzo doma :)
Lina šaljemo puno puno pusaaa <3
pratim Vas od početka, pa da se i javim! držite se, šaljemo vam puno zagrljaja!!
podržavam i navijam za banalne probleme!!!!!!!:lol::love2:
Za uspjesnu operaciju ~~~~~~~~~~~~~~ i sto skoriji dolazak doma :heart:
Nakraju nije bio pelenski osip nego gljivice od agresivnih antibiotika. Od kojih je moj lavek još danas oko 14 imao i alergijski napad. Taman sam ga prikačila na cicu i počeo je vući kada sam primijetila da je nekako čudno crven, već sekundu poslije su mu se počele pojavljivati bijele mrlje, baš crveno i baš bijelo. Kao da su mu i obraščići malo natekli. Zvala sestru kaže urtikarija, alergija na antibiotik koji je malo prije primio. Čudno je jer ga prima već 2 tjedna. Onda je došla doktorica i reklad a mu se nekaj brzo da, sestra mu je uštrcala 2 tekućine (ima braunilu u glavici) i onda je počeo vrištati a boja se gubila. No crvenilo je zamijenila grozna bljedo-siva, prestao je plakati i jako se smirio. Štipali smo ga za obraze, podigli, tuckali po leđima i brzo je opet proplakao. Mišek mali je na moment od šoka opet prestao disati, ne možete vjerovati kako se učas ohladio, hladan ko kamen. Prvo je disao jako kratko i ubrzano, ja sam ga privinula sebi, zamotala u dekicu i grijala, pričala, dragala i pomalo se vraćala boja i toplina. Nije dobio taj obrok, zaspao je i spavao do pol 6 kada je pojeo obrok i opet začorio, što inače nije slučaj. Joj sada ko će dočekati iza 10 da nazovemo i vidimo kako je reagirao na večernju dozu....
Draga lina malom palcicu saljem puno vibrica,a tebi da u nasim postovima skupis snage za sve te dane i probleme....
Joj lina, nadam se da ce sve ovo uskoro biti iza vas :heart:
draga Lina, mislim na vas i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena, izdrzite! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mišek mali samo neka nam bude dobro :heart:
A da mu se počneš prijetiti? da se uozbilji kako bi ízašli na slobodu...
vibram...
Míšek malí...
<3
Joj, ljubav mala draga, stvarno vam nije lako.....nadam se da ce se skoro sve stabilizirati i da ce vam sve ovo uskoro biti samo uspomena.
Linalena, Bamboo pelene, prodaje ih Simbex na Trnjanskoj, preko puta NSB-a, s istočne strane, one su, ekološke i bez kemije.
Grlim vas i vibram da sve super prodje i da ste brzo kući.
:heart:
zvali navečer da je početnu dozu dobro podnio, sada nestrpljenja do 10
da MOjca prešli smo na njiih jer ih je prije koristio u bolnici, i u Petrovoj i na Rebru
inače ih dobivamo od bolnice ali je baš nestalo, nikako da naruče pa smo morali kupiti svoje a kako sam ja imala onaj poklon paket iz DMa uzeli te na P
ja sam htjela platnene korisiti ali pored svega izgleda da nećemo moći, onda su ove pelene dobra zamjena, piše da su biorazgradive
Mi smo paralelno koristili platnene i Bamboo za put, ponekad noć... nisam učila nikakvu razliku na guzi. Toplo preporučam.
Ljubac laviću!
šaljemo puse!!!!!! hrabri mali dečko!!
Momcicu lijepe zelje za konacni oporavak i odlazak kuci!!
Sretno!!!!
velilki zagrljaj ti šaljem!
Kada sam došla u 10 borila se da mu maknu infuziju i braunilu iz glavice jer je to bilo samo da održava venu otvirenu za antibiotik koji je ukinut. I tako smo oslobođeni, prošetali do prozora i promatrali grad, gdje ćemo sve ići....pa se izmjerili ima oko 50cm, nosali i šetali bez da pazimo na žice oko nas. Pojeo je obrok u 12, pa se malo odmarao na ramenu, kada nas je Ines posjetila - poklon je predivan. Malo smo popričale, ja sva ponosna. lavonja fino začorio i budi se mislil da je bilo oko 2, padala je kiša...nekako crven i topao. Idem mjeriti tempicu i 39, pa ne mogu vam opisati osjećaj...pa što sada opet...jedino sam sretna kaj su odmah reagirali s obzirom na događaje zadnjih tjedana. I tako ima opet branilu u glavici, anibiotik i infuziju i pitanje dali će biti operiran u petak.
Ja sada već polako imam osjećaj da neću moći još dugo ovako, funkcioniramo na minimumu, u stanu je rasulo a još mi je čistilica dala otkaz jer sam nekoliko puta otkazala termin. Ne znam kada sam bila intimna s mm, niti se ne grlimo, svako na svojoj strani u svojim mislima
Izdržite još malo! Kada vam dijete dođe doma zbližit ce vas :) nije vam lako ni malo, zagrljaj šaljem!
ajmo Matej, ajmo Matej , ajmo misu mali....
Linalena puf pant...
pa mora krenuti stvarno nabolje. mora....
vibram za vas.....
Bas tako, ajmo Matej!!!
Ajmo!!!
Pratim vas od pocetka...navijam...mislim.... uspavam mog M. I odmah na Rodu vidjeti kako je tvoj M.?!
Stvarno je red da vam se raskinu ti crni oblaci i dode veliko sunce...
vibram i dalje i saljem brdooo pozitive!!!
Milion vibrica.....
Matej vam je sad na prvom mjestu, pusti stan..nek je kakav god..a što se tiče mm-a slično je i bilo i nama kad smo proživljavali jednu tešku situaciju u obitelji, jednostavno smo patili sami za sebe..nismo se znali povezati, ali prošlo je kad su stvari krenule nabolje i sve se vratilo na staro..
vjerujem da ti je neizrecivo teško, ali znaj da u tebi ima snage koje nisi ni svjesna, ona majčinska snaga i izdržati će te, ja vjerujem u Vas!
ali i traži podršku, bar u ovim tehničkim stvarima, obitelj, prijatelji, olakšaj si u svemu što možeš..
a ti mali mateju, samo se drži, cijela hrpa mama ovdje navija za tebe!
Mislimo na vas.....
Izdrzite!Mora biti sve na kraju dobro!
i mi mislimo na vas i navijamo za lavića Matea !
O lina...tako mi je zao da se jos uvijek patite s infekcijama. Drzi se, najgore je iza vas, jos samo malo...:heart:
A za muza i intimnost: dolazak bebe obicno privremeno poremeti bracnu intimu, a sa svime sto je vas snaslo kako i ne bi. Ne brini, to ce sve doci na svoje kad se stabilizirate utroje, kod kuce.
Lina,u mojim ste mislima i molitvama....izdrzite jos malo,iskreno se nadam da su najgori trenuci uskoro iza vas :love2: :heart:
Kako je lavic danas? <3
p
danas je puno bolje, još na antibioticima i infuziji, šmrkavog nosića i malo tekućije stolice ali apetita odličnog
Kako pomoći nedonoščetu s kolikama i još k tome u bolnici?? Pojavljuju se svakim danom u isto vrijeme, nakon hranjenja u 6. Malo se odmori i onda krenu, jako se osjeti to nekakvo kretanje u trbuščiću kada ga držimo na trbuhu na ruci. Masiramo ga, presvučemo ga. Plače, ma urla desetak minuta pa je mir jedno vrijeme u međuvremenu spava i tako odemo oko 8 a kažu da ga zna držati do hranjenja u 9 i onda spava do jutra. I sestra nam je danas rekla da su to zračne kolike iako nam je inače govorila da je to zato kaj smo ga naučili na ruke pa zna da idemo doma. Pitala sam da donesem čaj i rekli mi da mogu ali da je to sve samo reklama. Ima 4 mj, korigirino 1,5mj i sada neka 2 tjedna je opet potpuno na mm nakon prekida od jedno mjesec dana zbog NECa, a ranije je bio na mm od 6.dana bez takvog ponašanja.
I još jedna lijepa crtica, opet smo danas bili malo na ciki i uživali, ne znam da li je i koliko popio ali i da se samo malo igrao je super, jer onaj osjećaj kada je imao cicu u usima a mene iznad gledao velikim plavim okecima je nevjerojatan. Vidla sam malo mlijeka u kutku usta i cijedilo mu se s bradice