cure,sretno,vidim da vas puno čeka bete!
Printable View
cure,sretno,vidim da vas puno čeka bete!
lion heart dobrodosla!
cure, iznimno mi je drago da vas se toliko javlja na listu! :-D
Moj transfer 17.2, beta 5.2
Moj transfer 17.2, beta 5.3
Huh koliko betočekalica........škicam stalno,ne pišem jer nemam kaj i nemam vremena uz svog malog muškarca ali vam zato svima od srca želim lijepe bete i naravno uredne trudnoče.
Žužy,Ljubilica vama pogotovo puno,puno :fige: držim da ovaj put bude bingo! puse ogromne!
Cure sretno svima!!!! :-)
Moja prica se nastavlja, pijem duphaston od 6dc jer je endometrij bio predebeo za histeroskopiju i evo danas na 14dc spotting, a duphastone bih trebala biti do utorka. Sarafi me i znam da cu do sutra/prekosutra procurit. Dobro kaj se dogadja???
Je li ti ono pred 14 dana uopće bila M?
Nista od toga sto ja imam nije m, ali je bilo krvarenje, cak i jace od vecine mojih uobicajenih m. Da tog nije bilo, evo danas je tocno 29-i dan od one prije.
Bubekice :love2:
Sretno svim betočekalicama, koje će to veselje biti kad budete objavljivale pozitivne bete :-D
Ja u srijedu krenila s letrilanom, danas folikulometrija!
Cure zanima me u koliko sati se treba doc kad se vadi beta?
Oko 8,nalz bude oko 10 (na vv)
bubekica hvala ti na odgovoru:yes:
Cure u ponediljak sam imala transfer17.02. I non stop se znojim, imam slabosti.. Citala sam da to moze biti od manjka progesterona, a viska estrogena.. Dr . L je rekla da pijem sasvim dovoljne doze,i da bi mogla bit stitnjaca. Upravo sad sam dobila nalaz krvi, tsh je ok 1.5, ft 4 15.5, progesteron 29.27, estrogen1382.. Jel to ok?please ako netko zna. Hvala unaprijed
Shadow ako piješ utrogestan to ti je od njega ... ja sam jučer prvi put popila i mislila sam da su mi oduzete i ruke i noge i maglilo mi se ... inaće ga uzimam vaginalno al ovo bilo iznimno i rekla ne dao bog više ovako...
Bubekice :love2:...pa sto je to sada opet s tvojom m?uh,bas mi je zao :-(
Svim pikalicama,cekalicama punkcija, ET,beta,srceka ~~~~~~~~~~~~~!!!!
Poduplala sam jutros duphaston na svoju ruku, ima samo par smedjih tockica, iako unutra ima krvi. Pokusat cu jos par dana drzat to tak (do utorka sluzbeno pijem duphaston) i onda pustit da se izlije. Kad se izlije zovem za histero.
Obavih danas UZV dojki, HB sve je u redu. Kaže dr da mi želi sreću u postupku ali ako slučajno ne uspije da dođem na kontrolu za 3 mj.
Naglasila je da je bitno da se redovno kontroliramo jer smo zbog svih tih stimulacija dosta osjetljiva skupina. Da bi o tome trebao voditi brigu naši ginekolozi koji nas upućuju u postupke. Znam da neki pri gin. pregledima pregledavaju i dojke, meni nikad nitko. I da nemam obiteljski predispoziciju, tko zna kad bi otišla i da li bi. Koliko često se vi kontrolirate?
Ljubilice, evo baš je jedna forumašica podigla temu na tu temu: http://forum.roda.hr/threads/72420-D...vlje-%C5%BEene
Ništa od postupka ovaj mjesec,ponestalo lijekova.......:roll:
Krećemo u 3. mjesecu,već sam se i fizički i psihički pripremila za ovaj mjesec ali eto još mjesec dana do nove borbe i nove nade!
Kako to Stena? Jesi bila naručena za postupak u ovom mjesecu?
Inesz draga,tako je na listi sam za 2. mjesec. a nema lijekova,svaki dan zovem gore i hvatam se za slamku.
PapigaCapo, hvala :-)
lion heart, bolovi, odnosno ne-bolovi mogu i ne mogu ništa značiti, kod svakog je drugačije, ne vrijedi ti uopće razbijati glavu s time, nego strpljivo čekati betu :-)
Kod mene stanje:3 folikula-16,15 i 14 mm, endometrij 1.1 cm
danas sam još uzela 3 menopura
sutra u 22,00 h Brevactid
u ponedjeljak moja spavaćica, kućna haljina, šlape i muž moramo biti na odjelu u 7,30 h:-D
e da, jedno pitanje-budući da sam do sada uvijek kao štopericu imala Ovidrelle,a danas sam dobila Brevactid-dvije bočice s praškom i otapalo, svaka bočica 5000 I.E. -
sutra to smiksam i pikam u cijenjenu pozadinu
jel netko zna zašto dvije bočice, odnosno to je onda 10 000 I.E.?
jel to svi tako dobivaju ili?
svima sretno od sveg srca!!!
Evo sad sam na drugoj temi vidjela da se miješaju dvije bočice po 5 000 I.E Brevactida, to je valjda potrebna doza
frodo,evo ja sam za štopericu dobila Brevactid,na kutiji je pisalo 5000 a u nutra su bila dva praška i dva otapala.
Pa iskreno neznam,znam da gonala il menopura možeš smučkati 3 u jednom otapalu..možda možeš i štopericu,nek se javi netko tko zna sigurno.
Ja sam dobila sve iz kutije,u obliku dvije pike. :oklagija:
Ja se sjećam da sam morala iskoristiti oba otapala:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
frodo u jednu vodu ili otapalo kako vec idu obadva praska inace ih razrijedis previse
Danas se pridruzujem pikalicama !
Frodo meni su uvijek razmutili jednim otapalom 2 praška
Vaki hvala ti nadamo se da ce bit sve ok,i tebi sretno trebat ce ti ko i nama❤❤
Vaki, :*
Ja sam inače malo u banani jer mislim da ni ovaj put neće biti ništa. Osjećam se pms-ično, (.)(.) su splasnule i tak... Sutra ću napraviti test.