Spomenula je samo taj jedan! Ma neznam bas sam jadna i velim jako jako ljuta na sebe!!! Inace pricam ,pitam ko luda al danas blokada!
Printable View
Spomenula je samo taj jedan! Ma neznam bas sam jadna i velim jako jako ljuta na sebe!!! Inace pricam ,pitam ko luda al danas blokada!
Varnica, žao mi je. Drži se....
pa snimka bebe :)
Pa da tad vec naveliko mase. Ja obavezno vaki tjedan kad punim tt procitma ono zrudnoca iz tjedna u tjedan za taj tjedan. :) Da znam sto se dogadja sve taj tjedan. U Beti je kombinirani 600kn. Ja idem tamo jer i inace idem tom dr. Nisam ni znala za Ginekos
Curke moje, nestrpljiva sam. Ja bi već sutra radila test, a tek će mi biti 7dnt.
Da bar imam neke simptome pa da me to tješi:-). Bojim se neuspjeha.
Kako se vi nosite s čekanjem? Ja sam jako nervozna...
izluđena mozes napraviti neki osjetljivi test sutra s prvim jutarnjim urinom, trebao bi pokazati. preporucam gravignost mini.
I mislila sam da bi mogao. U pitanju su blastice, a i vještica bi trebala stici za vikend.
NADAM se da neće:-)
menstruacija cesto ne dodje pod lijekovima, a i ako dodje, obicno to ne bude na dan po kalendaru, nego 15-i dan od punkcije, tj. tebi 10-i dan od FET-a.
Evo mene sa uzv i hvala Bogu dragome sve je u redu. Srce uredno kuca,mjere odgovaraju 10+6 a mi smo danas 10+4,crl mi nije zapisao,a ja sam od uzbuđenja zaboravila koliko je rekao. Nazalost njegov 3D uzv je pokvaren tako da íma neki stari pa idem u polikliniku Sunce da mi izmjere nn.
ARIANM drago mi je da je sve ok. Probaj se opustiti i uzivati.
bubekica od lijekova koristim samo crinone gel.
Varnice, baš mi je žao...
Ja sam ovaj put imala više sreće. Dobili smo 6 jajnih stanica, sve su se oplodile. 5 ih je odličnih, a 1 osrednja (nju su iksali? Nemam pojma što to znači). 4 su zamrzli, a 2 su kod mene na čuvanju. :-)
izluđena i tocno crinone moze odgoditi menstruaciju, on je progesteron.
Vaki ICSI - znaci da su spermij injektirali u jajnu stanicu.
Aha! Znači da je na ostalih 5 rađen IVF. Sad mi je jasnije, tnx!
To Vaki :-D,sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
ARIANM , :klap::heart:
Vaki, vraceni su to dvodnevni embriji? Kakve kvalitete? Ostali su smrznuti na dan transfera ili su ih pustili da vide kako ce se dalje razvijati? Cini mi se da VV sve cesce ima praksu smrzavanja dvodnevnih embrija, to nije najsretnije rjesenje, blago receno...
i onda kad I ja sam bio embrij i U ime obitelji u svrhu plašenja puka nemoralnim MPO-om izbace brojku od neznamkoliko tisuća smrznutih embrija, svi se čudom čude. naši embriolozi i dr-i bi stvarno trebali mućnut glavom.
...ili na VV-u znaju nešto što mi ne znamo pa zbog toga sve češće zamrzivaju dvodnevne embrije.Istina da sve rijeđe se čeka 5.dan za kriopohranu,neovisno o broju dobivenih oplođenih js.
To sam ih i ja pitala pa su rekli da je peti dan u nedjelju, a oni tada ne rade pa nema smisla čekati. 5 ih je dobilo peticu, a jedan trojku. Pretpostavljala sam da ćemo čekati subotu, ali šipak.
Žuži :-*
pa ako je 5. dan u nedjelju, u subotu je 4. - bolje onda tada zamrznuti. najveći broj embrija stane s razvojem na prijelazu 3./4. dan. i onda ranijim zamrzavanjem zapravo pohranjuju masu neperspektivnih koji ionako ne bi rezultirali trudnoćom. i onda oni koji nam baš ne žele dobro imaju fine brojčice s kojima mogu baratati. baš zbog takve prakse klinika su i imali materijala za razmahivati se smrznutom djecom u frižiderima. grrrrrrrrrr, što me ljute! i to i naše klinike i ovi embrijevci!
Arianm :-D
Vaki ~~~~~~~~~~~~~da se merve ugnjezde!!!
Arianm bravo za bebu :klap:,a sad laganini opusteno...
A moj slijedeci uzv tek 20.5, aaaaaaaaaa,tko ce to docekat,odjednom mi dani usporili :mrgreen:
Svima puno ~~~~~~~~~~~~ da nam cim prije postanete trbusaste!!!
Napravila sam test i -. Neznam bi li se nadala da sam ga možda napravila prerano ili da prihvatim da nije uspjelo. Simptoma nemam...
Do bete ima mjesta za nadanje...
Hvala ti bubekica što me tješiš:-)
Cure, zahvaljujuci mom nestrpljenju nisam izdrzala...8 dnt test pozitivan. :)
Da li radit jos jedan,vadit betu????
jan@, čestitke :-D
jan@ čestitam!!!!!!
Mury, Jan@ i ostale trudnice - da bude sve savršeno u trudnoći :klap:
Izluđena - da se pozitivno iznenadiš :love2:
Betočekalice :fige:
Hvala cure od ♥!
Svima drzim :fige:
Bok cure, imam par pitanja za vas koje imate iskustva i vase misljenje...
Imam 22 g iza mene je ivf uz stimulaciju klomifenom, dobila sam 11 js, od toga 3 blastociste koje su zamrznuli ker sam usla u hiper.... Sto mislite ima li nade za 6 mj u transfer i kakav + ??
Inace ja pco?? I mm asteno